امتیازات بازی Dark Souls III

Frobary

Loyal Member
229080_1a.jpg

Platforms: PC/X1/PS4
Release Date: 12 April 2016
Meristation 100
Twinfinite 100
The Daily Dot 100
Telegraph 100
Vandal Online 95
AusGamers 95
IGN Spain 95
Hobby Consolas 95
IGN 95
IGN Italia 93
LaPS4 94
PC Gamer 94
Game Informer 93
Multiplayer.it 92
WCCFtech 92
Merlin'in Kazanı 91
Everyeye.it 90
DarkStation 90
RPG Site 90
Hardcore Gamer 90
COGconnected 90
God is a Geek 90
Edge 90
Power Unlimited 90
Gameblog.fr 90
Metro GameCentral 90
M3 90
Eurogamer Italy 90
XGN 85
PlayStation LifeStyle 85
Destructoid 85
The Jimquisition PS4 80/PC 90
GameSpot 80
Attack of the Fanboy 80
Gameplanet 70
Polygon 70

آخرین ویرایش:
آقایون داداشام :D اصلا به نقدها گوش نکنید 3 تا سایت معتبر Review بازی رو من مو به مو دیدم اگر همین باشه که تو بازیه اصلی دیدم با یه شاهکار طرف هستین شک نکنید..!!!تازه به این فکر کنید این بازی با دوتا DLC شاخ تو آینده عجب معجونی میشه...!!!!!!به نظر من فقط به فکر این باشید چطور و کجا به داد هم برسیم برایه زدن باس های بازی :D:D:Dاین زیباتره بخدا:Dاین باسهایی که من دیدم حالا حالا ها کار داره. و واقعا دمه میازاکی گرم عجب بازی درست کرده و چه ترکیبه زیبایی از BB و DS جوری که هر دو طرفدارهایه بازی لذت ببرن یه جورایی خواسته هردوطرف رو نگه داره.

آقایون داداشام :D اصلا به نقدها گوش نکنید 3 تا سایت معتبر Review بازی رو من مو به مو دیدم اگر همین باشه که تو بازیه اصلی دیدم با یه شاهکار طرف هستین شک نکنید..!!!تازه به این فکر کنید این بازی با دوتا DLC شاخ تو آینده عجب معجونی میشه...!!!!.
نقدای دیگه هم اتفاقا عالیه و مجموع نمراتم 90.
مساله اینجاس چون کلا بازیهای میازاکی روایت عجیب و قواعد گیم پلی خلاف جریان رایج دارن باید نقد اونی رو بخوونی که خودش سولز باز ماهریه..... .

نقد یورو گیمر فوق العادس.....چون منتقد خودش سولز باز قهاریه و شماره های قبل رو بارها بازی کرده و به lore بازی هم تسلط داره، خیلی خوب تفاوتای lore نسخه جدید و بهبودها نسبت به ضعف های شماره ۲ رو توضیح داده و همه قسمتا رو قشنگ توضیح داده.
در نهایت با خووندن این نقد(و مشابهاش) تو بازی و کیفیت و سولز بودنش شک نکنید.....
این ۷ روز چرا نمی گذره:D

.

خلاصه تاپیک های امتیازات:
. برا من متا مهم نیست! اصلا نمیدونم چرا تو این تاپیکم!
. در جواب جمله بالا که بازی های خوب متای بالایی دارند پس متا الکی نیست.
. این منتقد هیچی بارش نیست با این که من بازی رو بازی نکردم ولی میدونم این انتقاد ها چرند و به درد نخوره. اصلا سایتی که به بازی مورد علاقم امتیاز بالا نده آماتوره!
. من دیگه خیلی وقت به نمرات این سایت توجه نمیکنم از وقتی که به اون بازی نمره اشتباه داد اصلا هم برام فرقی نداره که منتقد اون بازی یکی دیگه بود!
. با توجه به نمرات معلومِ که بازی به شدت سلیقه ایِ!!!

حقیقت این هست که نقد باعث اعتبار اثر میشه. فراموش نکنیم اگر gamespot نبود بعید بود ما اصلا بازیی به نام dark souls 3 داشته باشیم. منتهی چیزی که gamespot و از بقیه سایت ها جدا میکنه بها دادن به تغییر و نوآوری بازی هست نه داستان و لور و لوکیشن. که این برای من و خیلی های دیگه قابل احترام.
این که کدوم منتقد قوی تر نقد کرده یا نه و در مورد جرئیات نقد بحث بشه میتونه بحث خوبی باشه و خوندنش مفید و لذت بخشِ و اگر نه زیر سوال بردن کلیت نقد کاری نداره و هیچ علمی هم نمیخواد.
اگر هم بنا به نقد نکردن نوشته و اینکه هیچ کس در جایگاه قضاوت هنر نیست و... باشه که تهش میشه سلیقه من به خودم ربط داره و اصلا فلسفه بحث و فروم زیر سوال میره.

gamesradar - 4.5/5
Dark Souls used to feel like a gigantic trap. Dark Souls 3, for better and for worse, feels like home. The third in the trilogy is bewitching while it lasts, but may not leave you wanting more.
press-start - 9/10
If this is the conclusion for Dark Souls, I can’t think of a better send off. While 3 loses a little of its own identity in trying to connect to previous installments, the gameplay is the best yet, environments are absolutely beautiful and just immersing yourself in the world of Lothric is equally joyous, horrifying and simply put, wonderful. Dark Souls 3 is a must, must play for any fan of action RPGs, and I can’t see any Dark Souls fan not love this installment.
Jeuxvideo - 9/10
ItsGWC - 9.6729346/10
pcgamesn - 9/10

فراموش نکنیم اگر gamespot نبود بعید بود ما اصلا بازیی به نام dark souls 3 داشته باشی
چرا اگر گیم اسپات نبود بازی مثل ds نداشتیم؟

من با نمره gs به ds3 چندان مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم چرا گیم اسپات برای همه بازیها یه جور ناجی هست؟

.

آقایون داداشام :D اصلا به نقدها گوش نکنید 3 تا سایت معتبر Review بازی رو من مو به مو دیدم اگر همین باشه که تو بازیه اصلی دیدم با یه شاهکار طرف هستین شک نکنید..!!!تازه به این فکر کنید این بازی با دوتا DLC شاخ تو آینده عجب معجونی میشه...!!!!!!به نظر من فقط به فکر این باشید چطور و کجا به داد هم برسیم برایه زدن باس های بازی :D:D:Dاین زیباتره بخدا:Dاین باسهایی که من دیدم حالا حالا ها کار داره. و واقعا دمه میازاکی گرم عجب بازی درست کرده و چه ترکیبه زیبایی از BB و DS جوری که هر دو طرفدارهایه بازی لذت ببرن یه جورایی خواسته هردوطرف رو نگه داره.
چرا جو می دی برادر؟ حالا این بحث ها سر Quantum Break بود یه چیزی. الان به جز سه تا 7 که امتیاز بدی نیستن، همه 8 به بالا دادن. چه جوی شده یا بازی باید بالای 9 بگیره یا نقد ها به درد نمی خورن خدا می دونه.

خلاصه تاپیک های امتیازات:
. برا من متا مهم نیست! اصلا نمیدونم چرا تو این تاپیکم!
. در جواب جمله بالا که بازی های خوب متای بالایی دارند پس متا الکی نیست.
. این منتقد هیچی بارش نیست با این که من بازی رو بازی نکردم ولی میدونم این انتقاد ها چرند و به درد نخوره. اصلا سایتی که به بازی مورد علاقم امتیاز بالا نده آماتوره!
. من دیگه خیلی وقت به نمرات این سایت توجه نمیکنم از وقتی که به اون بازی نمره اشتباه داد اصلا هم برام فرقی نداره که منتقد اون بازی یکی دیگه بود!
. با توجه به نمرات معلومِ که بازی به شدت سلیقه ایِ!!!

این رو هم اضافه کن که 90% اصلا نقد رو حتی نخوندن، چشم بسته می دونن امتیاز بازی اشتباه هست.

آخرین ویرایش:

من با نمره gs به ds3 چندان مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم چرا گیم اسپات برای همه بازیها یه جور ناجی هست؟

.
فكر كنم منظور دوستمون اهميتي كه تو سال ٢٠٠٩ گيم اسپات به ديمن سولز داد و ٩٨ درصد فن هاي الان اين سري بازي كه در اين تاپيك حضور دارن گيم اسپاتو مسخره مي كردن كه چرا بازي سال به جاي انچارتد ٢ به ديمن سولز رسيده، البته من با اين نظريه به طور كامل موافق نيستم ولي مسلما گيم اسپات جزو اولين ايمان اورندگان به سري بوده ولي اينكه موفقيت سري بازي به يه سايت ربط داشته باشه و ... يه مقدار قضيه رو فان مي كنه ! و دوستمون دارن زياده روي مي كنن !

• Like
Reactions: HalfLife G

.
من مشخصا برای این بازی گفتم. البته حرفم رو تصحیح میکنم گیم اسپات باعث نجات دادن سری نشد اما نقش زیادی در اعتبار دادن و فروش بازی داشت و این رو نمیشه انکار کرد. منظورم این که کدوم یکی از این سایت ها در کنار بازی های مثل U2, AC2, B:AA میاد به یه new ip که اکثر گیمر ها به دلیل سختی بازی ازش فراری بودن goty میداد و در کنارش بهترین بازی ps3 بهترین و rpg رو بهش میده؟
گیم اسپات زیبایی و موفقیت این بازی رو بهتر از هر سایت دیگه درک کرده بود و فکر میکنم این صنعت به همچین منتقد های ساختار شکنی نیاز داره و البته بهشون بدهکار.

من مشخصا برای این بازی گفتم. البته حرفم رو تصحیح میکنم گیم اسپات باعث نجات دادن سری نشد اما نقش زیادی در اعتبار دادن و فروش بازی داشت و این رو نمیشه انکار کرد. منظورم این که کدوم یکی از این سایت ها در کنار بازی های مثل U2, AC2, B:AA میاد به یه new ip که اکثر گیمر ها به دلیل سختی بازی ازش فراری بودن goty میداد و در کنارش بهترین بازی ps3 بهترین و rpg رو بهش میده؟
گیم اسپات زیبایی و موفقیت این بازی رو بهتر از هر سایت دیگه درک کرده بود و فکر میکنم این صنعت به همچین منتقد های ساختار شکنی نیاز داره و البته بهشون بدهکار.
حداقل من یکی این حرکت باعث شد اسم بازی تو ذهنم بمونه و وقتی PS3 دار شدم اولین کاری که کردم بازی رو گرفتم.

• Like
Reactions: Holy Diver
چرا جو می دی برادر؟ حالا این بحث ها سر Quantum Break بود یه چیزی. الان به جز سه تا 7 که امتیاز بدی نیستن، همه 8 به بالا دادن. چه جوی شده یا بازی باید بالای 9 بگیره یا نقد ها به درد نمی خورن خدا می دونه.
چی میزنی داداش.؟؟فازت چیه برادرررررررررررررر...!!!من حرفی از متا زدم.؟؟جو چیه.؟با کی کار داری.؟پسته منو بخون درست حسابی تا ببینی من نوشتم اصلا به متا اهمیت ندین برید بازی کنید.اون دوست عزیزمون حرفه من رو قشنگ متوجه شد نقل قول کرد.خوشبختانه این سری بازی متای بالای داره اصلا نیازی نیست من حرفی بزنم یا چیزی بگم خود نمرات نشون دهنده ی قدرته بازیه.

دقیقا اون زمان تنها دلیلی که باعث شد Demon's Souls رو بگیرم فقط و فقط گیم اسپات بود، شاید اگه GOTY نمیکرد بازی رو هیچوقت حتی نمیفهمیدم وجود خارجی داره چون اون زمان From Software بخاطر Ninja Blade اصلا و ابدا وجه خوبی نداشت.

• Like
Reactions: Ehsan95_76
منظورم این که کدوم یکی از این سایت ها در کنار بازی های مثل U2, AC2, B:AA میاد به یه new ip که اکثر گیمر ها به دلیل سختی بازی ازش فراری بودن goty میداد و در کنارش بهترین بازی ps3 بهترین و rpg رو بهش میده؟
گیم اسپات زیبایی و موفقیت این بازی رو بهتر از هر سایت دیگه درک کرده بود و فکر میکنم این صنعت به همچین منتقد های ساختار شکنی نیاز داره و البته بهشون بده
درسته کار گیم اسپات در اون مقطع عالی بود ولی مثلا مجله ای مثل pcworld هم بازی رو بهترین سال انتخاب کرد....یا RPGamer یا گیم اینفرمر هم بهترین نقش افرینی سال انتخاب کردن...... .

حرف من اینه که به قول @Kiami دارین در مورد گیم اسپات زیاده روی می کنید.....یه جور خداس مثلا که بقیه ازش چند پله پایننترن

من نقد اکثر سایتا در مورد این بازی رو خووندم و میشه گفت حداقل در مورد این بازی آرزو کردم ای کاش کوین هنوز تو گیم اسپات بود و مثه دوران بازیهای ds و bb و .... خودش این رو نقد می کرد.

نقد pcgamer یا یورو گیمر خیلی جامعتر و یکدست تر و موشکافانه تر هست تا گیم اسپات(با نمرش کاری ندارم)
یا مثلا نقد polygun که کلا یه چیزایی نوشته که ۹۵ درصد سایتا برعکسشو میگن.....

مخلص کلام اینکه یه سایت خاص رو خدا نکنید.... همشون خوب و بد دارن چون منتقدا و شرایطتشون عوض میشه.

.

• Like
Reactions: NoctisSasuke
این امتیاز دهی به نظر من همش جو گیر بازیه:) کسایی هم که به روح استاد میازاکی شک دارن به دست shelter demon میسپارمشون خودشون خواهند میفهمید چه اشتباهی میکنن. :D

مخلص کلام اینکه یه سایت خاص رو خدا نکنید.... همشون خوب و بد دارن چون منتقدا و شرایطتشون عوض میشه.

.
مشکل اصلی دقیقا از همینجا شروع می شه . متاسفانه خیلی ها که این جا اعتبار این نقد ها و متا و ... رو زیر سوال می برن برای اینه که کلا با فلسفه این سایت اشنا نشدن ! وقتی ما داریم صحبت از نمرات و میانگین بازی می کنیم یعنی پذیرفتن جمیع نظرات پرس ها نه یک یا دو فرد خاص ! به عنوان مثال بازی مثل بلود بورن نزدیک به 100 نقد و امتیاز در رابطه باهاش ثبت شده . اهمیت دادن به متا دقیقا همینجا معنی پیدا می کنه که ما داریم چکیده نظر 100 منتقد رو در قالب یک علامت اختصاری که یک عدد هست می بینیم . حالا بعضی ها من دیدم با عدد مشکل دارن و هی می گن متا یک عدده و می تونن پیشنهاد بدن از حروف انگلیسی استفاده بشه !!!! چون این دوستان هم کلا متوجه موضوع نیستن و نمی دونن اصلا بحث اون عدد مطرح نیست . بحث اینجا نمادی هست که مشتکل شده از یکصد نظر پرس معتبر . بحث اینه که 100 منتقد از 100 پرس معتبر و با سابقه دنیا به شما می گن فلان بازی موفقیت کسب کرده و براش یه علاکت اختصاری هم می ذارن و می گن 92 نمره از 100 نمره رو کسب کرده . حالا یه سری هستن این وسط که حتی بر عکس بزرگانی مثل نیل دراکمن که لحظه به لحظه با امتیازات بازی هاشون کامنت و توئیت می ذارن !! اعتقادی به این سایت ها و نمرات ندارن یا فقط فلان سایت و فرد رو قبول دارن . اونا دلیلی نداره در این تاپیک و امثالش حضور پیدا کنن و خطابه صادر کنن . البته این یه بحث خیلی قدیمی و ریشه داری هست در این انجمن و مسلما به سر انجامی هم نخواهد رسید ! ولی هر از گاهی مجبوریم این کامنت ها رو ببینیم تو تاپیک امتیازات بازی های مختلف !

موفق باشیم

آخرین ویرایش:
من کلا RPG باز نیستم ولی واقعا چه دلیلی داره که بازی های RPG اینقدر متای بالایی دارن؟؟؟:-??

فکر کنم واسه منتقدا همین که ژانر بازی نقش آفرینی باشه کافیه تا 9 بدن به بازی!:D

من کلا RPG باز نیستم ولی واقعا چه دلیلی داره که بازی های RPG اینقدر متای بالایی دارن؟؟؟:-??

فکر کنم واسه منتقدا همین که ژانر بازی نقش آفرینی باشه کافیه تا 9 بدن به بازی!:D
خب RPG باز بشو بعد میتونی بفهمی چرا...:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or