امتیازات بازی Call of Duty Modern Warfare 2019

• Thread starter Thread starter kamyy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی امتیاز نهایی نسخه جدید Call of Duty

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .

kamyy

کاربر سایت
120446

به نظر شما امتیاز نهایی این بازی چقدر خواهد شد ؟

بازی Call of Duty: Modern Warfare، سافت ریبوتی از این فرنچایز محبوب است و طبق گفته‎‌های اکتیویژن، داستانی جذاب و درگیرکننده را ارائه خواهد داد. داستان بازی در مورد گروهی تروریستی است که به سلاح شیمیایی خطرناکی دست می‌یابند. نسخه‌ی جدید سری Call of Duty که توسط استودیوی اینفینیتی وارد (Infinity Ward) ساخته شده است، در تاریخ 3 آبان‌ماه ۱۳۹۸ (۲۵ اکتبر ۲۰۱۹ میلادی) برای کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و پلتفرم رایانه‌‌‌‌‌های شخصی منتشر خواهد شد.

خداییش خیلی نامردیه باید متا بره بالا ۹۰
من این بازی رو از وقتی شروع کردم نمیتونم یه لحظه هم دست ازش بکشم
به شدت خوش ساخت و جذابه
راجب اون ۷ گیم اسپاتم حیف که فحش بدیم بن میکنن خاک بر سر سایتشون که اعتبار خودشون رو با این مسخره بازیا قهوه ای میکنن
COD بدون شک با این نسخه برگشته به روزای خوبش
اين سليقه و استفاده از المانهاي كيفي براي نمره دادن گند كشيده به متا
بيشتر سليقه شخصي شدي تا مقايسه و بررسي با چندتا پارامتر مشخص.
اول مي خوان پايين بدن بدش واسش دليل پيدا ميكنن :D
————-
١٠ ign به mgsv و ٧ گيم اسپات به اين نسخه قشنگ اعتبارشون رو براي من مي بره زير سوال.

• Like
Reactions: kamyy and delta05
اين سليقه و استفاده از المانهاي كيفي براي نمره دادن گند كشيده به متا
بيشتر سليقه شخصي شدي تا مقايسه و بررسي با چندتا پارامتر مشخص.
اول مي خوان پايين بدن بدش واسش دليل پيدا ميكنن :D

والا چی بگم
خیلی مسخره و احمقانست
تو این تقریبا یک ساعتی که قفلم رو بازی از نظر من متا ۹۰ حداقل حق این بازیه
کمتر از این بی انصافیه تمامه

گیم اسپات به زباله ای مثل گوست 8 میده بعد میاد به این نسخه 7 میده
یه مشت حمال جمع شدن تو این سایتای نقد
امرار معاش ميكنن ديگه از استوديو هاي رقيب از شركتهاي رقيب بالاخره ژورناليستي تو اين لول اينجوري تامين مالي ميشه...

تجربه نشون داده مدیایی که ارزش خودشو قبل نقد منتقدین نشون داده باشه فروش خودشو میکنه.
حالا منتقدین هرچقدرم بخوان سر این مسائل مزخرف فمنیستی و... نمره ازش کم کنند و بهش گیر بدند.
نمونه بارزش فیلم جوکر که داره مثل چی میفروشه و مردم به خزعبلات منتقدین گوش ندادند.

آخرین ویرایش:
تا الان که نمرات خوبی گرفته ، انصافا دلمون تنگ شده برای Call Of Duty خوب :D
امیدوارم این یکی دیگه بترکونه

یبار نشد سر یه بازی نبینم که چند تا سایت و منتقد خود شیرین گند نزنن به متا :|

• Like
Reactions: kamyy
تا الان که نمرات خوبی گرفته ، انصافا دلمون تنگ شده برای Call Of Duty خوب :D
امیدوارم این یکی دیگه بترکونه

یبار نشد سر یه بازی نبینم که چند تا سایت و منتقد خود شیرین گند نزنن به متا :|

شما مطمئن باش میترکونه
این بازی انصافا چیزی کم نداره

فکر میکردم بعد از نقد Days Gone و بازخوردی که داشت ایشون رو میندازن بیرون نمیدونستم بازم بازی مهمی مثل MW رو بدن بهش :)) جالبه مشابه همون چرندیات رو تکرار میکنه که هیچ ربطی تو نقد کردن یه بازی نباید داشته باشه

7 گیم اسپات رو جدی نگیرید همون خانمی بازی رو نقد کرده اون گیر های الکی رو به Days Gone داده بود تو نقدش هم به فسفر سفید و خشن بودن بازی اشاره کرده (در جریان مسائل باشید میدونید چی میگم) و یـ جا هم میگه چرا کرکتر زن کمپین بیشتر از این بهش پلی تایم نرسیده و این صحبتا خلاصه از کنارش شیک و مجلسی رد بشید .....
والا کلا این مسائل برای ما مهم نیست،فقط وقتی که جنابعالی ازشون مطلب میذاری میخونیم.من خودم اصلا نمیدونستم این جریاناتو فقط از کامنتای شما مطلع شدم.

• Like
Reactions: kamyy
اونوقت اون اقایی که تگ مدیریت داره میگفت نه همچین منتقد و نقدهایی خیلی rare هستن و بلا بلا بلا..
اتفاقا جمعیت این افراد منفور و نادان هر سالِ رو به افزایشه و شاهد اینیم که امثال گیم اسپات که تاثیر زیادی توی متا داره رو هم تسخیر کردن!
فردا سر دث و تلو و... هم صدنمونه دیگه اش رو شاهد خواهیم بود!

والا من کود هیتر که این چند سال همش در حال اذیت کردن و تیکه انداختن به کود فنها بودم یکی دوتا تریلر از کمپین بازی دیدم و انقدر لذت بردم از بازی انگار که دقیقا دوباره همون بازی اصلی رو قراره بازی کنم.
جو و فضای بازی بخصوص گان پلی عالیه، موسیقی بازی هم یه چیز عجیب و غریبی هست، دقیقا از Black Ops 1 تا الان تنها کودی هست که اینجوری براش هایپ شدم :دی

والا چی بگم
خیلی مسخره و احمقانست
تو این تقریبا یک ساعتی که قفلم رو بازی از نظر من متا ۹۰ حداقل حق این بازیه
کمتر از این بی انصافیه تمامه
منم همینطور فکر میکنم جالب اینجاست گیم اسپات که به اینفینیت وار فر داده بود 8 به این 7 میده ( به کیل استریک وایت فسفر گیر داده و گفته اسپک آپس سخته )

آخرین ویرایش:
والا من کود هیتر که این چند سال همش در حال اذیت کردن و تیکه انداختن به کود فنها بودم یکی دوتا تریلر از کمپین بازی دیدم و انقدر لذت بردم از بازی انگار که دقیقا دوباره همون بازی اصلی رو قراره بازی کنم.
جو و فضای بازی بخصوص گان پلی عالیه، موسیقی بازی هم یه چیز عجیب و غریبی هست، دقیقا از Black Ops 1 تا الان تنها کودی هست که اینجوری براش هایپ شدم :D
من با تنها کالافی که حال نکردم BO3بود . خیلی تخیلی و توهمی شده بود مخصوصا مرحله آخرش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or