امتیازات بازی Bionic Commando

Frobary

Loyal Member
سلام!
943680_97006.jpg

این بازی که تا چند روز دیگر عرضه خواهد شد امتیازات نه چندان جالبی گرفته است:
Game Informer 6.25 Of 10
Edge Magazine UK 6.0 Of 10​

ياشار جان ممنون

راجع به bionic commando:
راستش من gameplay های اين بازی رو همه رو ديدم... بازی بدی نبود اونتو که عالی بود:biggrin1:... حتی مطمئن بودم که عالي ميشه... بايد منتظر امتياز های ديگر سايت ها بود... حالا من review سايت gamespot بياد ميخونم بعد ميخرم بازی رو ...
خواهش می کنم :)
منم خیلی به بازی امید داشتم. البته هنوزم دارم. آخه 6 از Edge واقعا امتیاز بدی نیست. به نظر من به نقد اینا و GameSpot کاری نداشته باش و خودت قضاوت کن. همین Wheelman از همه جا 5 و 6 گرفته ولی واقعا هم بازی خیلی بدی نیست.

میدونم عزیزم ولی این بازیی که الان داریم میبینیم کاملا تقلیدی از سوپرهیروهاست!

یعنی چی؟ این چه جور استدلالیه؟ هر خری که از در و دیوار بالا بره اسپایدرمنه یا ازش تقلید می کنه؟ لاراکرافتم از در و دیوار بالا میره تازه خیلی هم جذابتر از اسپایدرمن!

در ثانی گیریم که تقلیدم بکنه وقتی خود بی خاصیتش بازی درست نداره، هر کس که میتونه ازون بهتر از در و دیوار بالا بره تقلید هم که بکنه مهم نیست.

انقدر بسته فکر نکنید، دنیا گستره اش بیشتر از قطر مغز شماست و عمق اون بیشتر از میدان دید شماست.

آخرین ویرایش:
در صورتی حرف شما درسته که این بازی به قول خودتون جذاب و عالی شده باشه! که اینطور نشده پس این میشه یک تقلید یا الهام گرفتن ناموفق. منظور منم دقیقا اینه.

در صورتی حرف شما درسته که این بازی به قول خودتون جذاب و عالی شده باشه! که اینطور نشده پس این میشه یک تقلید یا الهام گرفتن ناموفق. منظور منم دقیقا اینه.

متود ریویو وب سایت وحی منزل کاربران ایرانی:

10.0: PrimeThis exceedingly rare score refers to a game that is as perfect as a game can aspire to be at its time of release. Obviously, the constantly changing standards for technology and gameplay will probably make this game obsolete some day, but at its time of release, a game earning this score could not have been improved upon in any meaningful way.

9.0-9.5: SuperbWe absolutely recommend any game in this range, especially to fans of that particular genre. However, games that score in the 9 range are also typically well suited to new players. Games that earn 9s are naturally uncommon, and earn GameSpot's Editors' Choice Award for their outstanding quality.

8.0-8.5: GreatThis range refers to great games that are excellent in almost every way and whose few setbacks probably aren't too important. We highly recommend games in the upper half of this range, since they tend to be good enough to provide an enjoyable experience to fans of the particular genre and to new players alike.

7.0-7.5: Good
A game within this range is good overall, and likely worth playing by fans of the particular genre or by those otherwise interested. While its strengths outweigh its weaknesses, a game that falls in this range tends to have noticeable faults.بازی ای که در این رنج قرار میگیرد، در مجموع خوب بوده و ارزش بازی کردن توسط طرفداران یک ژانر و یا علاقه مندان را داراست. با اینکه خصوصیات مثبت بر ضعف های غالب می باشند، بازی ای که در این رده قرار میگیرد دارای ضعف های قابل توجهی است.

6.0-6.5: FairGames that earn 6-range ratings have certain good qualities but significant problems as well. These games may well be worth playing, but you should approach them with caution.

5.0-5.5: Mediocre
A 5-range score refers to a game that's "merely average" in the negative sense. These games tend to have enough major weaknesses to considerably outweigh their strengths. There's probably a substantially better, similar game out there for you.

4.0-4.5: Poor
Games that just don't work right and maybe didn't spend enough time in production tend to fall in to this category. They simply lack the cohesion and quality that make other games fun.

3.0-3.5: Bad
You probably shouldn't get too close to a game in this range. Any of its positive qualities most likely serve only to make the rest of it seem even more disappointing.

2.0-2.5: Terrible
Beware, for a game in this range is almost entirely devoid of any remotely decent or fully functional features.

1.0-1.5: Abysmal
Ouch. The rare game that falls in this lowest-of-the-low range has no redeeming qualities whatsoever. Don't play this game.
البته ریویوی وبسایت آخرین منجی هنوز منتشر نشده ولی با توجه به امتیازات فعلی بازی فقط نتونسته انتظاراتی که ازش می رفته رو برآورده کنه ولی در مجموع بازی خوبیه.

7، 70% و امثالهم معنی بد بودن نیست معنی خوب بودن هست. بازی هایی بودن در طول تاریخ که در این رده قرار گرفتند و همه ازش لذت بردن. بازی هایی هم هستن که 9 و 10 میگیرن عین پشگل و هیچگونه ارزش اتلاف وقتی ندارن. کاری به ایدئو لوژی قضیه نداشته باشیم، خوب یعنی خوب.

قضیه اینه که انقدر طی سالهای اخیر به بازی ها کیلویی امتیاز داده شده که استانداردهای ذهن ما تغییر کردن.

امید البته تو باید یه چیزی رو در نظر بگیری که ما تقلید داریم تا تقلید . بخوای اینجوری حساب کنی که همه دارن از هم تقلید می کنن ولی مهم اینه که اون تقلید خودش نواوری داشته باشه .
من کاری با حالا خوبی یا بدی این بازی ندارم ولی این که بگیم این یه تقلید از Super Hero هاست درست نیست .
اتفاقا این بازی یکی از قدیمی ترین بازی هاست تو این سبک اون موقع که هیچ کس داستان های Spiderman رو هم نمیشناخت .
به هر حال خیلی به امتیاز ها توجه نکنید . اونی که Review می کنه بازی رو یکی مثل من و توه با سلیقه های مختلف نسبت به ما .

7، 70% و امثالهم معنی بد بودن نیست معنی خوب بودن هست. بازی هایی بودن در طول تاریخ که در این رده قرار گرفتند و همه ازش لذت بردن. بازی هایی هم هستن که 9 و 10 میگیرن عین پشگل و هیچگونه ارزش اتلاف وقتی ندارن. کاری به ایدئو لوژی قضیه نداشته باشیم، خوب یعنی خوب.
سياوش...

اين مسئله برای من پيش امده.... بازی bioshock که اينهمه طرف دار داشت رو من بازی کردم... شايد در حد 1 ساعت الی 1 ساعت و نيم...
بازی رو گرفتم گزاشتم کنار ديگه دست نزدم... ولی Mirrors Edge که امتياز پايين داشت يا Wheelman رو بازی کردم... واقعاً خوب بودن... به خصوص Mirrors Edge..

با اين حرفت کاملا موافقم

مگه گفتم این بازی افتضاحه؟ که شما طریقه امتیاز دهی سایت gayspot رو نشون من میدید!
شاید کلمه تقلید به اونصورت جایز نباشه ولی به هر حال نه تنها نوآوری نداره حتی نتونسته درست از بازیهای هم سبکش الهام بگیره .

به نظر بنده امتیازات سایت ها به درد لای جرز دیوار هم نمی خوره.حالا میگید چرا.چون هر بازیباز با توجه به پیش زمینه های ذهنیش و همچنین علایق شخصیش ممکنه از یک بازی خیلی خوب خوشش نیاد و بالعکس.پس میبینیم که همه ی این حرفها نسبیه و امتیاز دهی این سایت ها که توسط یک نفر یا حداکثر یک گروه انجام میشه نمی تونه 100% مارو مجاب یا منع از خرید یک بازی بکنه.یک مثال کاملا بارز در این مورد سریه Pokemon که یکی از پرفروش ترین بازیها بوده(روی DS) و امتیازات بسیار خوبی هم گرفته.ولی در ایران بازیبازهای خیلی کمی به این بازی علاقه دارند.پس می بینیم که 70% این قضیه به سلایق ما بر می گرده.ببخشید اگه پرحرفی کردم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or