امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
قربون دستتون لطف کنید یه دوتا کمپانی نام ببرید که برای محض رضای خدا و درمان بیماری ایبولا داره بازی میسازه . 20 سال پیش بود میشد بگی کسی برای پول بازی نمیسازه ولی الان همه برای پول بازی میسازن ، همه

اون که بله ..

بازیساز داریم مثل راکستار و ناتی و CDP و ولو و ... که هدفشون اینکه هرچی بهتر بسازی مشتری بیشتر هم جذبت میشه و فن بیس بیشتر و پول بیشتر ولی یوبیسافت من رو یاد کارفرما های ایرانی میندازه که میگه بزار بار اول ازشون تا حد ممکن بچاپیم دیگه نشد هم نشد !

خوشگلم منظورم اينه كه هدفي جز اين نداره اگر هدف ثانويش خلق و ابتكار در اثر بوود موفق ميشد. من حوصله ي بحث و خصوصا وقت اينكارو با افراد اين فروم ندارم.

خوشگلم منظورم اينه كه هدفي جز اين نداره اگر هدف ثانويش خلق و ابتكار در اثر بوود موفق ميشد.
بله مسلما هدف ثانویه اشون باید رضای راهبان تبتی و بومیان افریقایی باشه ...

من حوصله ي بحث و خصوصا وقت اينكارو با افراد اين فروم ندارم.

خواهش میکنم این فرصت عظیم و این علم بی نهایت سرشارتون رو از ما نگیرید و یه فرصت دوباره به این فروم بدید ... حمیعا معذرت میخوایم پروفسور

خوشگلم منظورم اينه كه هدفي جز اين نداره اگر هدف ثانويش خلق و ابتكار در اثر بوود موفق ميشد. من حوصله ي بحث و خصوصا وقت اينكارو با افراد اين فروم ندارم.
هدف ثانویه رو خوب اومدی...اهداف بعدیه بازی سازها چیه دقیقا؟
پس چطور حوصله کوبوندن بازی رو داری؟ بزرگی ه سری با یه بازی با این متا از بین نمیره...

کلا به لذت بردن یا ... کاری ندارم! گفتم سطح کیفی بازی در این موارد توی متا دیده نمیشه چون تحت تاثیر افت فریم قرار گرفته! اگه داستان عالی باشه گیم پلی عالی باشه افت فریم داشته باشه متا خراب میشه پس مشکل اینجاس وقتی متا خراب شد بچه ها فک میکنن بازی از تمام لحاظ خراب شد!
اون بحث افت فریمم بسته به فرد داره که چقد باهاش کنار میاد برا همین نظرات خیلی متفوات میشه! من نظراتو که میخوندم یک سری همون اول بازی بخاطر افت فریم ول کرده بود و یک سری هم تموم کرده بودن و کلی تعریفم میکردن از بازی :دی

پول پرستی که آره ولی فک نمیکردم این حرفا رو از یک فن CoD بشنوم (که البته خودمم هستم:دی) ولی CoD که وضعش از نظر متا خراب تر از AC هست! (این نسخه رو کاری ندارم! میانگین متای کل نسخه ها) و به اضافه اینکه خیلی نسبت به گذشته افت متا داشته و فقط این نسخه تونست دوباره برگرده و متاش اندازه BOII بگیره!
بازم حرف خودت رو میزنی بیکاز یو آر یوبی فن :-*:d
Assassin's Creed = 81+90+89+80+84+88=85.3
Call of Duty=91+89+82+94+84+94+87+88+83+78=87
:-j
نمیدونم دقیقا قضیه چیه! انگار اعتراضات مردم براش اهمیتی نداره
yahoo_22.gif
Fixed !
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
در رابطه با بازی هم اگر میخوای بازی رو بخری یا تجربش کنی راه های مختلفی هست. یک راه تستش نسخه های کرک شده بازار هست. اگر میگی همون 20 تومن هم پول زیادی هست خوب بلاخره دوستی آشنایی فامیلی اگر خرید بهش بگو به من هم بده، حالا فرضا PS4 داشت و شما هم PS4 نداشتید میتونید خیلی شیک و مجلسی از دوستتون درخواست کنید یک روز من بیام بازی رو تست بزنم اگر خوشتون اومد بازی رو یک جوری تهیه می کنید.

به خدا کار سختی نیست اگر به متا توجه نکنید.

به جاي اين همه پشتك وارو زدن ميشه كار ساده تري كرد: بيخيال اين بازي شد و پول رو واسه يكي ديگه نگه داشت. اوني كه فن بازيه مي خره حال مي كنه، يكي مثل من هم به عنوان يه بازي متوسط كه ارزش خريد نداره به بازي نگاه مي كنه، حتي علاقه ندارم نسخه كپي رو امتحان كنم. به اندازه كافي بازي عاي سرتر واسه خريد وجود داره.

بازم حرف خودت رو میزنی بیکاز یو آر یوبی فن :-*:d
Assassin's Creed = 81+90+89+80+84+88=85.3
Call of Duty=91+89+82+94+84+94+87+88+83+78=87
عجیب بود فک میکردم این بیشتر میشه :دی
--
یوبی فن هستم و بازی های یوبی رو هم همشونو دوست دارم ولی جدا اگه یوبی بخواد همینطوری به این روند گند انتخاب کارگردانش ادامه بده ولش میکنم:دی
الان باید نگران FC4 باشیم بخاطر اینکه کارگردان ACIII بوده! :| از اونورم که برا پورت نسخه های پی سیش میاد میده دست اون استدیو فوق مضخرف Ubi kiev گند میزنه به پورت بازی باز سال بعد همینکارو تکرار میکنه!

نمیدونم دقیقا قضیه چیه! انگار از اعتراضات مردم خوشش میاد :دی

نوشته شده توسط bezad;3531869 بازی های این دوره زمونه هم کلا ناقص هستن و برای من یکی یک چیز معمولی داره میشه! جدیدن هیچ سازنده ای حوصله نداره وقت بیشتری روی بازیش بزاره و بعد بازی رو بیرون بده به همین دلیل شاهد چنین چیزهایی هستیم. اما از انصاف خارج نشیم مقداری تقصیر ناشرها هم هست که سخت میگیرن ولی از همه مهمتر بازی بازها هستن. الان یک بازی پشت سر هم 3 بار تاخیر بخوره صدای همه درمیاد پس مجبورن هرچه زودتر بازی رو بدن بره بعد کم کم کاملش کنن. یکی هم مثل والو میخواد بازی رو کامل بده (البته هنوز معلوم نیست اصلا هالف لایف در کار هست یا نه) ملت شدن یا تظاهرات یا مثل چند وقت پیش تحدید به مرگ. خودتون رو بزارید قاضی، وجدانی سازنده ها چی کار کنن؟!! اگر زود بدن بازی رو به سازها گیر میدن که کامل نیست، دیر بدن میگن چرا بازی نمیاد. البته من خودم دیر دادن رو خیلی بیشتر میپسندم تا اینجوری بعد از چند ماه بشه بازی رو کامل بازی کرد.[/QUOTE:
كسي خيلي شاكي نميشه، اين همه بازي ميفتن عقب كسي راه نيفتاد تظاهرات، قضيه فقط پول در اوردن هست. اتفاقا وقتي بازي تاخير مي خوره معلومه سازنده واسش مهمه كه بازب درست و درمون بده دست ملت. نه مثل اينا كه فكر كنم تنها چيزي كه در حد مرگ روش كار كردن bug نداشته باشه microstransaction هست . اين بازي با اين همه bug و داستان افتضاح، گيم پلي پسرفت كرده و microtransaction شده مثل بازي هاي f2p كه فقط براي پول دراوردن ساخته شدن همين، اين اقا حسين درست گفت همه شروع كرديد مسخره كردن. مثل فيلم اثر هنري وقتي فقط براي پول دراوردن ساخته ميشه چيز دندون گيري از آب در نمياد. من بعيد مي دونم يه هنرمند مثلا نقاش از همون ابتدا كه شروع مي كنه به نقاشي تو فكر اينه كه چجوري پول دربياره از هنرش...كاشكي فيلم indie game:the movie رو ميديديد كه سازنده هاي Fez و Super meat boy قبل از اينكه بازيشون بياد و موفق بشه چجور در اين باره صحبت مي كردن و پول واسشون آخرين چيزي بود كه بهش فكر مي كردن.

كسي خيلي شاكي نميشه، اين همه بازي ميفتن عقب كسي راه نيفتاد تظاهرات

کاملا مشخص بود کسی شاکی نمیشه! یوبی سر همین بازی حدود دو هفته تاخیر زد و عکس العمل های استثنایی را دیدیم!:)

متا نه ملاک هست نه ملاک نیست،فقط از ملاکی به ملاک دیگه تغییر پیدا می کنه(میزان ملاکیتش هم ممکنه با توجه به نوع شرط بندی و پوز زنی تغییر کنه)
در کل یوبی سافت و اکتیویژن رقاب جالبی سر عرضه سالانه دارن

كسي خيلي شاكي نميشه، اين همه بازي ميفتن عقب كسي راه نيفتاد تظاهرات، قضيه فقط پول در اوردن هست. اتفاقا وقتي بازي تاخير مي خوره معلومه سازنده واسش مهمه كه بازب درست و درمون بده دست ملت. نه مثل اينا كه فكر كنم تنها چيزي كه در حد مرگ روش كار كردن bug نداشته باشه microstransaction هست . اين بازي با اين همه bug و داستان افتضاح، گيم پلي پسرفت كرده و microtransaction شده مثل بازي هاي f2p كه فقط براي پول دراوردن ساخته شدن همين، اين اقا حسين درست گفت همه شروع كرديد مسخره كردن. مثل فيلم اثر هنري وقتي فقط براي پول دراوردن ساخته ميشه چيز دندون گيري از آب در نمياد. من بعيد مي دونم يه هنرمند مثلا نقاش از همون ابتدا كه شروع مي كنه به نقاشي تو فكر اينه كه چجوري پول دربياره از هنرش...كاشكي فيلم indie game:the movie رو ميديديد كه سازنده هاي Fez و Super meat boy قبل از اينكه بازيشون بياد و موفق بشه چجور در اين باره صحبت مي كردن و پول واسشون آخرين چيزي بود كه بهش فكر مي كردن.

من خودم هم مستندش رو دیدم (هم خودش هم سال بعد که کلی بخش اضافه داشت). اون کس معلومه به فکر چیه و با دل و جون هم کار میکنه آخرش هم به هدفش میرسه. اما یکی مثل این اساسین دیگه اونجوری هم نیست که فقط به خاطر پول درست شده باشه! شما خودتون بخواید برید درباره پاریس تحقیق کنید میدونید چقدر وقت میبره؟ یک پارکور باز پیدا کنید و کل حرکات رو دوباره سازی کنید؟ تازه برای این نسل به یک موتور دیگه کوچ کردن که خود همین کلی کار رو سخت تر میکنه.

در ضمن من نمیگم بازی ضعیف نیست و شکست هم نخورده ولی اینجوری هم نیست که یوبی الان از سر لج این بازی رو داده و هیچ کاری هم نکرده باشه و دست رو دست گذاشته و بازی کپی قبلی تحویل ملت داده باشه. این بازی یک شکست بود براشون ولی ملت از سر لج و به خاطر پول که شکست نمیخورن؟ این ها فکر کردن با این سیتم و این ها میتونن بازی رو بسازن و یک اساسین بروز شده توی این نسل بیرون بدن و از اون طرف هم پول خوبی گیرشون بیاد ولی اینطوری نشد.

درباره تاخیر و این ها هم دوستمون PrincepfPersia جوابتون رو دادن. الان همین دیویژن هی داره تاخیر میخوره تا میگن دوباره تاخیر خورد ملت عصبانی میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or