امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
خب مثله اين كه يه عده خيلي ضايع شدن:))) به نظر ميرسه كه منم شرط بندي ها رو بردم دم ign و eurogamer گرم گرم
يادش بخير همين ديروز يه عده ميگفتن GOTY ميشه:)) شوخيش هم زشته

آخرین ویرایش:
جالبه دوستانی که یه جا تز میدن کپکام باید از یوبی اکتی یاد بگیره و بازی سالانه بسازه (حفظ بقا و پول سازی) حالا یادشون اومد این حرکت میلک کردنه!!! تا دیروز که بحث tlou بود نمره مهمه؟ همه چیز که نمره نمیشه...
حالا نمره مهم شد خیلی خیلیم مهم شد... کلا فاز دوستان از نوار قلب هم نوسانش بیشتره
به غیر از مشکل افت فریم به نظرم ایراد دیگه ای نداره که بخوایم سازنده و ناشر را بکوبیم(داستان برای خیلی از گیمرها مهم نیست) چون کم پیش میاد بازی بدون عیب به بازار عرضه بشه... اون 600 700 نفر با استعداد هم دارند برای 14 15 میلیون فن بیس این بازی کار میکنند به نظر من که کارشون با مثلا id343 فرقی نداره و میشه گفت مشکلی نداره کاری به سالانه بودن ندارم تک بازی بودن یک استودیو میگم(که فکر نمیکنم استودیوهای سازنده اساسین فقط اساسین بسازند)
من فن ac نیستم تا حالا یه نسخشم تموم نکردم ولی همشونو بازی کردم و به نظرم حداقل کیفیت یک گیم همیشه تو سری حفظ شده این نسخه افت کرده فکر میکنم بیشتر اشتباه ناشر تو انتخاب کارگردان باشه تا به قول دوستان میلکینگ...
جالبه بازی های قویتر با کیفیت بهتر رو کنسول ها اجرا شدند فقط امیدوارم این نشون دهنده یک نسل پر افت فریم از سوی یوبی سافت نباشه
----
وضعیت نمرات بازی ها خیلی وقته رو مخه. خدا پدر فیل اسپنسرو بیامرزه این روزها یه حالی بهمون داد یه 90 دیدیم. چه خوب بود تا قبل ps3 حداقل من تو فاز نمره اینا نبودم و خود بازی و محتواش مهم بود...

قصد جواب دادن نداشتم منتهی چون دیدم کلید کردی به من این چند وقته میخام جوابت رو بدم.اولش اینو بگم که اگه با پست کسی مشکل داری میتونی اونجا نقل قولش کنی تا طرف بیاد صاف جوابت رو بده.لازم به کمین کردن نیست.

..............................

من اون پست رو توی تاپیک میزان فروش بازیها که یک تاپیک اقتصادی هستش دادم.من گفتم Capcom برای بقا نیاز به IP های سالانه داره.نگفتم من دوست دارم کاپکام این کار را انجام بده.اینها دوتا مقوله کاملا جدا هستش.من از اول از این قضیه بدم اومده و خواهد اومد.برای همین COD رو بعد از MW3 گذاشتم کنار، یا Pro Street آخرین NFS ای بوده که خوب بازیش کردم.حتی توی اون تاپیک و با در نظر گرفتن این مسئله هم باز من گفتم که نمیتونه هر IP رو سالانه عرضه کنه.

اینی که کاپکام یا یوبی سافت برای بقا نیاز به همچین IP هایی دارن واقعیت حال حاضر این صنعت هستش نه چیزی که من دوست دارم.

حالا شاید بگی شما که این رو میدونید چرا اینجا انتقا میکنید؟خوب مشخصه چون باید این تابلو و واقعیت حاضر عوض بشه و ملت نرن سمت بازی هایی که اینجوری میلک میشن.در این صورت IP های دیگه هم خوب فروش میکنن و مجال برای نوآوری باز میشه.

چرا امتیاز کاربرها شده 27 ؟ :-o
امتیاز کاربرا تو Metacritic قشنگ جکه!
یک عده فنه بازی میان چشم بسته 10 میدن یک عده هیتر میان 0 میدن از اخر یک چیز تخیلی از اون وسط در میاد فقط برا خنده خوبه! تعداد رای ها هم همیشه پایینه اصلا منبع خوبی نیست! اگه یک چیزی مثل IMDB وجود میداشت که حداقل 200000 یا 300000 نفر رای میدادن قابل قبول بود نه 200 نفر :دی

نکات منفی: (از نظر gamersyde)

زمان لودینگ ها وحشتناکه.
زمان لودینگ ها غیر قابل قبوله.
زمان لودینگ فقط یه صفحه سیاه نمایش داده میشه!
فریم ریت دائما مشکل ساز میشه.
نبود موزیک های Jesper Kyd.
بعضی از انیمیشن ها کمی قدیمی به نظر می رسند.
باگ های گرافیکی، که بعضی مواقع باعث میشه ماموریت رو ریست کنید.

نکات مثبت :

جزئیات شگفت انگیز پاریس، به خوبی تو بازی ازش استفاده میشه.
نورپردازی، چیزی کمتر از شگفت انگیز نیست.
بازگشت به یکی از شهر های اصلی اروپا.
مخفی کاری نهایتا همونطوری کار میکنه که باید باشه.
دست بازیکن تو ماموریت ها بازه. (سند باکس)
15 ساعت برای تموم کرد مراحل اصلی و تعداد زیادی محتوای جانبی.
مراحل "The rift" افزونه جالبیه.

دوستان چرا از بازی انقدر نا امید هستند؟! واقعا ملاک همه شده متای بازی؟!!

من با توجه به نقد هایی که تا الان دیدم نکات مثبتش واقعا خوب هستن و تقریبا بازی به هدفش رسیده و کل این نمره های پایین از مشکلات فنی اش هست که اون هم بلاخره بعد از 2 تا آپدیت رفع میشه.

در رابطه با کارگردان هم من یکی از AS:R خیلی راضی بودم، حالا درسته بعضی از جاهاش رو دوست نداشتم ولی دیگه در این حد هم نبود که بگم بازی خیلی بده. FC2 هم واقعا خوب بود به نظر من، اون طرحی که گذاشته بود اسلحه گیر کنه و دست و پا بشکنه و همونجا درمانش هم کنیم کاملا یک چیز جدید بود تو خود گیم پلی هم همین که میتونستی به آتیش زدن یک دشت همه رو بکشی یا آتیش بزنی بعد باد میومد و یک پایگاه میرفت هوا همین برای من خیلی لذت بخش بود. حتی خود من از FC 2 بیشتر از شماره سومش خوشم میومد. البته داستان FC 3 و شخصیت پردازی واس خیلی عالی بود ولی گیم پلیش رو من دوست نداشتم، چون بعد از یک مدت خسته کننده میشد.

در کل من سری اساسین رو خیلی دوست دارم و این شماره رو هم بازی میکنم و ایشالا Rough هم میاد و اون رو هم بازی میکنم :d

دوستان چرا از بازی انقدر نا امید هستند؟! واقعا ملاک همه شده متای بازی؟!!

من با توجه به نقد هایی که تا الان دیدم نکات مثبتش واقعا خوب هستن و تقریبا بازی به هدفش رسیده و کل این نمره های پایین از مشکلات فنی اش هست که اون هم بلاخره بعد از 2 تا آپدیت رفع میشه.

در رابطه با کارگردان هم من یکی از AS:R خیلی راضی بودم، حالا درسته بعضی از جاهاش رو دوست نداشتم ولی دیگه در این حد هم نبود که بگم بازی خیلی بده. FC2 هم واقعا خوب بود به نظر من، اون طرحی که گذاشته بود اسلحه گیر کنه و دست و پا بشکنه و همونجا درمانش هم کنیم کاملا یک چیز جدید بود تو خود گیم پلی هم همین که میتونستی به آتیش زدن یک دشت همه رو بکشی یا آتیش بزنی بعد باد میومد و یک پایگاه میرفت هوا همین برای من خیلی لذت بخش بود. حتی خود من از FC 2 بیشتر از شماره سومش خوشم میومد. البته داستان FC 3 و شخصیت پردازی واس خیلی عالی بود ولی گیم پلیش رو من دوست نداشتم، چون بعد از یک مدت خسته کننده میشد.

در کل من سری اساسین رو خیلی دوست دارم و این شماره رو هم بازی میکنم و ایشالا Rough هم میاد و اون رو هم بازی میکنم :d

باز اين بحث كهنه، بله متاي بازي مهمه مخصوصا براي كسي كه مي خواد پول بده بازي رو بخره. بازي هم بسيار معمولي هست، فقط به درد فن هاي بازي مي خوره نه بقيه.

این یوبیسافت بطرز وحشتناکی دروغ تحویل مردم می ده.
طرفدار خرررابی از سری AC هستم،داستان بازیاش هم به بیراهه رفته دیگه توی سری black flag گند زد حسابی به کنار وقتی unity رو با پلتفرماش معرفی کرد با اون همه تبلیغات و هزارتا آت آشغال دیگه منتظر یه شاهکار حسابی از طرف یوبی بودم. فکر کنم همه بودیم، عصبانیتم از اینه که یوبی زیادی داشت روی یونیتی تبلیغ می کرد توی ویدیو های الانش یک دهم اون چیزی نیست که انتظارش رو داشتیم... اگه نمی تونن باگ بازی رو حل کنن بازی نسازن سنگین تره.
خسته شدم از هایپ شدن توسط یوبی اونم با موتور بازیه از دور افتاده)x

باز اين بحث كهنه، بله متاي بازي مهمه مخصوصا براي كسي كه مي خواد پول بده بازي رو بخره. بازي هم بسيار معمولي هست، فقط به درد فن هاي بازي مي خوره نه بقيه.

چه ربطی داره؟ یعنی تمام بازیهایی که متاشون پایینه بد هستن؟ مگا شما با عقل بقیه بازی میکنید؟ شما خودتون ملاک هستید نه اون طرف که نقدش کرده. بازی یک سرگرمیه و هر کسی یک جوری سرگرم میشه، حالا کسی نتونسته با بازی سرگرم بشه تقصیر بازی که نیست! وجدانی همین الان اسم و فامیل بگن بیا بازی کنیم من میرم بازی میکنم ولی الان هیچ کدوم از بچه ها دوستش ندارن، حالا این شد یک بازی بد؟! اون موقع یکی لی لی دوست داشت یکی گرگم به هوا پس در نتیجه بازی مقابل الکی بود؟ سعی کنید خودتون بازی کنید اول بعدش نظر بدید.

اون کسی هم که میخواد پول بده فرضا اوریج بخره میتونه اول روی PC یکم بازی کنه اگر دید بازی خوبه و خوشش اومده برای کنسولش یا همون PC اورجینالش رو میخره.

بعد تازه متا (نقدها) اینجوریه که بازی تا میاد نقد میشه برای همین همیشه مشکل فنی روی نمرات بازی تاثیر میزاره اما اگر یکم صبر کنید بازی پولیش میشه چند تا هم آپدیت براش میاد و راحت میشه بازیش کرد. تازه تا اون موقع درایور های منطبق با بازی هم میاد پس در نتیجه در بهترین حالت میتونید بازی رو بازی کنید. اون موقع هست که بازی رو باید بهش نمره داد. اون هم نه کورکورانه بلکه با توجه به نظرشخصی خودتون اون نمره رو میدید.

همین قضیه توی فیلم ها هم هست، مثلا من همیشه با فیلم های تیم برتون و جانی دپ حال میکنم ولی خیلی هاشون توی 250 تای imdb هم نیستن اما برای من یکی توی اون لیست قرار دارن. هر کسی باید نظر خودش رو بده. حتی همون طور که دیدید بازی AS:U حتی نمره کامل هم داره پس در نتیجه یکی خیلی باهاش ممکنه حال بکنه یکی دیگه کمتر و شاید متنفر بشه ازش!

در کل جان خودتون این پنکه بازی ها رو ول کنید و بازیتون رو انجام بدید و حالش رو ببرید، متا مهم هست ولی نه در این حد که روی نظر مردم تاثیر سو بزاره.

من خودم دقیقا از سال 2008 سر بازی Alone in the Dark متا رو گزاشتم کنار. وجدانی بازی خوبی بود و اصلا لیاقتش متای 70 نبود و همه بهش کم لطفی کردن. برای همین از اون موقع تصمیم گرفتن اول خودم بازی رو بازی کنم بعد دربارش حرف بزنم.

واقعا ملاک همه شده متای بازی؟

مسلمه که همین طور . ایده دیگه ای برای ملاک شناخت ارزش یه بازی دارید ممنون میشم به بقیه هم بگید تا استفاده کنیم .

فقط ترو بخدا جمله کلیشه ای " به عشق خودت بشین بازی کن " رو نگی که 200 هزار تومن تو این دوره زمونه برای عشق و عشق بازی خیلی زیاد .

متا مهم هست ولی نه در این حد که روی نظر مردم تاثیر سو بزاره.

متاسفانه اکثر حرفاتون خیلی تکراری هست و برای همشون هم جواب داده شده قبلا . در رابطه با این جمله هم باید بگم که بله خیلی مهم هست متا و دقیقا نظر سو هم میزاره .

انقدر مهم هست که اکثر ناشر های بازی تو قرارداد های بازیساز ها نمره متا رو ملاک در نظر میگیرن . نمونه هم زیاد ولی FallOut New Vegas و L.A.Noire نمونه های بارز هستند .

چه ربطی داره؟ یعنی تمام بازیهایی که متاشون پایینه بد هستن؟ مگا شما با عقل بقیه بازی میکنید؟ شما خودتون ملاک هستید نه اون طرف که نقدش کرده. بازی یک سرگرمیه و هر کسی یک جوری سرگرم میشه، حالا کسی نتونسته با بازی سرگرم بشه تقصیر بازی که نیست! وجدانی همین الان اسم و فامیل بگن بیا بازی کنیم من میرم بازی میکنم ولی الان هیچ کدوم از بچه ها دوستش ندارن، حالا این شد یک بازی بد؟! اون موقع یکی لی لی دوست داشت یکی گرگم به هوا پس در نتیجه بازی مقابل الکی بود؟ سعی کنید خودتون بازی کنید اول بعدش نظر بدید.

اون کسی هم که میخواد پول بده فرضا اوریج بخره میتونه اول روی PC یکم بازی کنه اگر دید بازی خوبه و خوشش اومده برای کنسولش یا همون PC اورجینالش رو میخره.

بعد تازه متا (نقدها) اینجوریه که بازی تا میاد نقد میشه برای همین همیشه مشکل فنی روی نمرات بازی تاثیر میزاره اما اگر یکم صبر کنید بازی پولیش میشه چند تا هم آپدیت براش میاد و راحت میشه بازیش کرد. تازه تا اون موقع درایور های منطبق با بازی هم میاد پس در نتیجه در بهترین حالت میتونید بازی رو بازی کنید. اون موقع هست که بازی رو باید بهش نمره داد. اون هم نه کورکورانه بلکه با توجه به نظرشخصی خودتون اون نمره رو میدید.

نه متاي بازي ها بوقه، بازي داريم متاي 20 آدم بازي مي كنه كيف ميكنه. هر فقط هم واسه لي لي 60 دلار پياده شدي بعدبيا صحبت كنيم. يه مثالايي زدي خودت خندت نگرفت؟
بعد هم بله بازي با مشكل عرضه ميشه بايد همون جوري نقد بشه، شما راهكار بهتري داري؟ همه صبر كنن امتياز كم ندن ببينن كي مشكلات بازي حل ميشه؟ بماند كه مشكلات بازي فقط تكنيكي نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or