امتیازات بازی Assassin’s Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

acunityreview7.jpg

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.8 داده. یوبی سافت به این سایت نسخه Review رو نداده ولی خودشون تونستن بازی رو گیر بیارن و نقد کنن.
http://www.thegamescabin.com/assassins-creed-unity-review-death-never-looked-pretty/#.VF4pRjSUdoN

Story - 8.0/10
Gameplay - 9.5/10
Graphics - 9.0/10
Replay Value - 8.5/10
Sound - 9.0/10
========
PlayStation LifeStyle 10
GamesBeat 9.1
Power Unlimited 8.8
Cheat Code Central 8.8
MondoXbox 8.8
Post Arcade 8.0
The Digital Fix 8.0
GameInformer 8.0
Game Revolution 8.0
Gaming Nexus 8.0
God is a Geek 8.0
Eurogamer.de 8.0
Eurogamer.es 8.0
IGN 7.8
Destructoid 7.0
GameSpot 7.0
GameReactor.de 7.0
GameReactor.se 7.0
Eurogamer 7.0
Polygon 6.5
PureXbox 6.0
Gaming Age 5.0
Joystiq 5.0

آخرین ویرایش:
متای بازی ها مخصوصا توی این نسل واقعا با ارزش بودن و میشد روشون حساب کرد برای خریدن یا نخریدن یه بازی
من اکثر بازی ها رو بازی کردم حتی اونایی که متا زیر 80 داشتن . دقیقا زیر 80 بودنشون رو وقتی بازی میکنی متوجه میشی . تمام ایراداتی که گرفتن رو خودت حس میکنی
تین نسل متا ملاک بسیار خوبیه به نظرم مخصوصا برای ما

مسلمه که همین طور . ایده دیگه ای برای ملاک شناخت ارزش یه بازی دارید ممنون میشم به بقیه هم بگید تا استفاده کنیم .

فقط ترو بخدا جمله کلیشه ای " به عشق خودت بشین بازی کن " رو نگی که 200 هزار تومن تو این دوره زمونه برای عشق و عشق بازی خیلی زیاد .

متاسفانه اکثر حرفاتون خیلی تکراری هست و برای همشون هم جواب داده شده قبلا . در رابطه با این جمله هم باید بگم که بله خیلی مهم هست متا و دقیقا نظر سو هم میزاره .

انقدر مهم هست که اکثر ناشر های بازی تو قرارداد های بازیساز ها نمره متا رو ملاک در نظر میگیرن . نمونه هم زیاد ولی FallOut New Vegas و L.A.Noire نمونه های بارز هستند .

ملاک عشق نیست، ملاک سرگرمیه. بازی هم یک نوع سرگرمیه پس شما باید سرگرم بشید. بالا هم گفتم، حالا شما به این مدل سرگرم نمیشد ذلیل بر بد بودنش نیست.
شما خیلی برات گرونه بازی ها میتونی مثل خیلی ها کرک شده بازی کنی فرضا، حالا اگر کلا دلت نمیاد یا میخوای اوریج بازی کنی میتونی بری برای کامپیوتر کی بخری اون هم از سایت های معتبر که با قیمتی مناسب اون بازی رو بهتون میدن. اگر باز هم برات گرونه و فرضا از بازی هم متوسط خوشت میاد میتونی یه چند ماه صبر کنی تا بازی تخفیف بخوره بعد در کمال آرامش با قیمتی ناچیز بخریش.

اگر بازیساز، بازیساز باشه و ناشر هم ناشر باشه به این چیزها فکر نمیکنه. الان همین سونی رو در نظر میگیریم با استدیوی کوانتیک دریم همین بازی آخرشون متاش 70 شد و همیشه هم هه به دیوید کیج گیر میدن که این بازی نیست که تو میسازی ولی هنوز که هنوزه نه خودش بازی سازی رو ول کرده و نه سونی حمایتش رو قطع کرده. مثال دیگه هم میخوای کیلزون که با لقب هیلو کیلر جلو میاد و متاش هم بالا نمیشه اما سونی باز پشتشه. حالا فرضا میای میگی این سونی هست و اهمیت میده پس بقیه چی؟ من هم میگم همین بتلفیلد که هر سال هم میاد و فرضا هیچ وقت هم موفق نمیشه جای COD رو بگیره اما باز هم بازیش ساخته میشه. اون شرکتی که میبینی رفته به متا توجه کرده باید بری به خودش بگید چرا این کار رو کرده. بعدش هم لازم به ذکر هست که بازی ها از روی فروش تخمین زده میشن برای ناشر نه متاشون البته همون بیاند تو فروش هم موفق نبود زیاد ولی باز هم سونی پشتش هست :d الان همین دستینی هم که تازه اومده متای خوبی نداشت اما فروش خوبی داشت و خود بانجی هم گفت داریم روی شماره دومش کار میکنیم.

- - -ویرایش - - -

نه متاي بازي ها بوقه، بازي داريم متاي 20 آدم بازي مي كنه كيف ميكنه. هر فقط هم واسه لي لي 60 دلار پياده شدي بعدبيا صحبت كنيم. يه مثالايي زدي خودت خندت نگرفت؟
بعد هم بله بازي با مشكل عرضه ميشه بايد همون جوري نقد بشه، شما راهكار بهتري داري؟ همه صبر كنن امتياز كم ندن ببينن كي مشكلات بازي حل ميشه؟ بماند كه مشكلات بازي فقط تكنيكي نيست.

دیگه اون بازی با متای 20 بازی نیست که به بچه 2 ساله هم بدی خندش میگیره :d نیاز نیست برای درک بهتر اغراق کنید عزیزجان. من اون مثال رو از وجه سرگرمی زدم نه قیمتش که، شما اشتباه متوجه شدید.

نه دیگه، سایت ها همونجوری که بازی میاد بیرون باید بهش امتیاز بدن تا خود شرکت دفعه دیگه از این کارها نکنه و آدم بشه و بازی رو کامل دست مشتری برسونه. اما ما گیمر باید یکم صبر کنیم ببینیم بازی چی میشه بعد نظر بدیم.
خیلی از بازی ها هستن زمان عرضه به مشکل خوردن ولی بعد از مدتی با عرضه آپدیت ها یک بازی خوب شدن. نمونش همین بتلفیلد 4 که بعد از کلی آپدیت تازه همه فهمیدن بازیش چیه.
الان همین حالا همون متا اگر مشکلات فنی نداشت 5 نمره بیشتر بود.

- - -ویرایش - - -

متای بازی ها مخصوصا توی این نسل واقعا با ارزش بودن و میشد روشون حساب کرد برای خریدن یا نخریدن یه بازی
من اکثر بازی ها رو بازی کردم حتی اونایی که متا زیر 80 داشتن . دقیقا زیر 80 بودنشون رو وقتی بازی میکنی متوجه میشی . تمام ایراداتی که گرفتن رو خودت حس میکنی
تین نسل متا ملاک بسیار خوبیه به نظرم مخصوصا برای ما

همین گیم اسپات ملعون :d به بازی TLOU نمره 8 داده با یکم بالا پایین کردن میشه فهمید که وقتی به اون داده 8 و به این داده 7 پس با چه بازی طرف هستیم :d

همیشه این رو بدونید که دیدتون موقع بازی کردن خیلی مهمه. یکی از زمان اجرای بازی متای 80 دور سرش میچرخه و هرچی نکات منفی بازی هست توی ذهنش میاد خوب معلومه دیگه نمیشه از بازی لذت برد. اینجوری هر جا رو میبینه یاد یک تیکه از نقد فلان سایت میفته و میگه آره درسته و میره جلو همینطور به طوری که بعد از 30 مین دیده شده دیسک مبارک از پنجره به بیرون پرتاب شده :d من هم باشم وقتی بازی میکنم الکی هی گیر بدم و با دید منفی سراغ بازی برم اون بازی از زهر هم برام بدتره. اما وقتی با دید خوب برم جلو و نکات مثبتش یادم باشه خیلی بیشتر برام لذت بخشه. یکم نیمه پر لیوان رو هم ببینید بد نیست.
شما توی زندگی عادی هم اگر سر درد داشته باشید و هی فکرتون بهش باشه و خودتون رو اذیت کنید بیشتر میرید تو فکر و سر دردتون هم بیشتر میشه اما به جاش میتونید یک قرص بخورید فرضا و بعدش هم خودتون رو مشغول کاری کنید کم کم میبینید سردردتون هم از یادتون رفته. این چیزی هم میگم واقعیه و برای خود من هم جواب میده.

ملاک سرگرمیه. بازی هم یک نوع سرگرمیه پس شما باید سرگرم بشید. بالا هم گفتم، حالا شما به این مدل سرگرم نمیشد ذلیل بر بد بودنش نیست.

یعنی چی ؟!!؟ عزیز من سرگرمی داریم تا سرگرمی ! داره برای اون سرگرمی پول میدی نه ماچ ! راکستار و ناتی داگ یه سرگرمی بهت میدن این بازی و یوبی هم یه سرگرمی بهت میدن بای ارزشی داشته باشه یا نه ! اینجوری معنای پیشرفت و ارتقا رو شما دارید عملا زیر سوال میبرید ! وگرنه انسان چرا باید پیشرفت کنه ! بالاخره همه چیز که همون قبلیه و همه چی سر جاش شما با اتوموبیل های دهه 50 اروپا و امریکا راضی هستید دلیل نمیشه ملت بهتر رو نخوان !

شما خیلی برات گرونه بازی ها میتونی مثل خیلی ها کرک شده بازی کنی فرضا، حالا اگر کلا دلت نمیاد یا میخوای اوریج بازی کنی میتونی بری برای کامپیوتر کی بخری اون هم از سایت های معتبر که با قیمتی مناسب اون بازی رو بهتون میدن. اگر باز هم برات گرونه و فرضا از بازی هم متوسط خوشت میاد میتونی یه چند ماه صبر کنی تا بازی تخفیف بخوره بعد در کمال آرامش با قیمتی ناچیز بخریش.

عزیز من بنده یه PS4 دارم و هیچ دستگاه دیگه ای هم برای بازی کردن ندارم تو خونه ! بازم همچین پیشنهادی میدید ؟ خیلی غیر منطقی هست حرفاتون ! اصلا ورای بحث کردن و جواب دادنه !
الان همین سونی رو در نظر میگیریم با استدیوی کوانتیک دریم همین بازی آخرشون متاش 70 شد و همیشه هم هه به دیوید کیج گیر میدن که این بازی نیست که تو میسازی ولی هنوز که هنوزه نه خودش بازی سازی رو ول کرده و نه سونی حمایتش رو قطع کرده

عزیز شما یکم دیدت رو نسبت به بازیسنتر بالاتر ببر ! فروش Beyond دور و بر 2 میلیون الی 2.5 میلیون بوده و برای همچین بازی و بقول خودتون با متا 7 0یه فروش عالی و فضایی هست همون طور که Heavy Rain با اون سبک 3 الی 4 میلیون فروش کرد .

سونی هم عاشق چشم و ابروی هیچکس نیست دقیقا مثل بقیه ناشر و تا وقتی بازی خوب باشه و خوب فروش کنه حمایت میکنه .
من هم میگم همین بتلفیلد که هر سال هم میاد و فرضا هیچ وقت هم موفق نمیشه جای COD رو بگیره اما باز هم بازیش ساخته میشه.

شما اصلا ایده ای دارید که هر نسخه Battlefield چقدر میفروشه ؟ نه اصلا خداییش میدونید ؟ مگه حتما باید فروشش به COD برسه که موفق باشه ؟

الان همین دستینی هم که تازه اومده متای خوبی نداشت اما فروش خوبی داشت و خود بانجی هم گفت داریم روی شماره دومش کار میکنیم.

موضوع همینه ! مردم یک نسخه با شما راه میان ، دو نسخه نهایت باهاتون راه میان ولی اگه کیفیت بیاد پایین طی یک بازه زمانی طولانی مردم هم الاغ نیستند که برن همینجوری بخرن ! برید یه نگاه بندازید بببینید فروش COD :Ghosts چقدر بوده و چرا یه پرش کیفیتی میکنه نسخه بعدی COD .

همین Unity رو برید تاپیک بقل ببیند چقدر افت فروش کرده .

الان همین حالا همون متا اگر مشکلات فنی نداشت 5 نمره بیشتر بود.

این قسمت از پست به بنده حمله قلبی داد ....

بهتر بود همون سره Revelations بحثه اين AC جمع ميشد. الان فقط يه منبع درآمد سازيه نه بازي يا سرگرمي. براي همينم هست كه همه ناراضين. يوبي براي پول كار ميكنه نه خلق سرگرمي. البته نميشه يك طرفه به قاضي رفت اما استدلال كلي حاكي از اينه. ابهت سري AC زير سوال رفت واقعا. حيف.

دوستان یک جوری از متا و ارزش بازی حرف میزنن انگار متای 20 گرفته و یک درصدم ارزش بازی نداره :دی یعنی الان 5-7 دونه متاش بالاتر از این میرفت الان این خبرا نبود اینجا یا حداقل اینقدر شلوغ نمیشد :دی
من هنوز بازی نکردم و هیچ گونه نظر خاصی در مورد کیفیت بازی نمیدم ولی حاظرم شرط ببندم اگه مشکلات فنی افت فریم و ... روی تمام پلتفورما رو نمیداشت حداقل 5 نمره بالاتر از این میشد! حداقل :دی
نسخه های قبلی اندازه این نسخه روی کنسول مشکل فنی نداشتن و نمره کنسولیشون خالص و بدون تاثیر گیری از مشکلات تکنیکی افت فریم و ... بود!

در کل در هر موردی بشه به متا رجوع کرد برای اینجور موارد که افتضاح تکنیکی تو بازی به خرج میدن باید خود آدم بازی کنه و ببینه چقدر خوشش میاد :) :دی
البته توی این که این کارگردان چقد اسکل میزنه شکی نیست! از این نظر باید نگران FC4 هم باشیم متاسفانه :(

اگه از روي متا بازي نگيريم يكي ميشه ملاك خريد بازي رو به من بگه؟؟؟
متا رو كه يه سايت نداده بكيم فن بوده يا هيتر بوده! فروشنده ها كه هم ميگن همه بازي ها قشنگن! تريلر و عكس روي جلد همه بازي ها هم قشنگه! نظرات مردم هم متفاوت هست پس فقط فقط بايد از روي متا بازي خريد اونم براي بازي هاي گرون قيمت
دوستان یک جوری از متا و ارزش بازی حرف میزنن انگار متای 20 گرفته و یک درصدم ارزش بازی نداره :دی یعنی الان 5-7 دونه متاش بالاتر از این میرفت الان این خبرا نبود اینجا یا حداقل اینقدر شلوغ نمیشد
اين كه اينجا شلوغ شده به خاطر هايپ بيش از حده ديروز بچه ها انتظار متاي بالا نود و GOTY داشتن واسه همينه كه خيلي شلوغ شده

آخرین ویرایش:
یعنی چی ؟!!؟ عزیز من سرگرمی داریم تا سرگرمی ! داره برای اون سرگرمی پول میدی نه ماچ ! راکستار و ناتی داگ یه سرگرمی بهت میدن این بازی و یوبی هم یه سرگرمی بهت میدن بای ارزشی داشته باشه یا نه ! اینجوری معنای پیشرفت و ارتقا رو شما دارید عملا زیر سوال میبرید ! وگرنه انسان چرا باید پیشرفت کنه ! بالاخره همه چیز که همون قبلیه و همه چی سر جاش شما با اتوموبیل های دهه 50 اروپا و امریکا راضی هستید دلیل نمیشه ملت بهتر رو نخوان !

عزیز من بنده یه PS4 دارم و هیچ دستگاه دیگه ای هم برای بازی کردن ندارم تو خونه ! بازم همچین پیشنهادی میدید ؟ خیلی غیر منطقی هست حرفاتون ! اصلا ورای بحث کردن و جواب دادنه !

عزیز شما یکم دیدت رو نسبت به بازیسنتر بالاتر ببر ! فروش Beyond دور و بر 2 میلیون الی 2.5 میلیون بوده و برای همچین بازی و بقول خودتون با متا 7 0یه فروش عالی و فضایی هست همون طور که Heavy Rain با اون سبک 3 الی 4 میلیون فروش کرد .

سونی هم عاشق چشم و ابروی هیچکس نیست دقیقا مثل بقیه ناشر و تا وقتی بازی خوب باشه و خوب فروش کنه حمایت میکنه .

شما اصلا ایده ای دارید که هر نسخه Battlefield چقدر میفروشه ؟ نه اصلا خداییش میدونید ؟ مگه حتما باید فروشش به COD برسه که موفق باشه ؟

موضوع همینه ! مردم یک نسخه با شما راه میان ، دو نسخه نهایت باهاتون راه میان ولی اگه کیفیت بیاد پایین طی یک بازه زمانی طولانی مردم هم الاغ نیستند که برن همینجوری بخرن ! برید یه نگاه بندازید بببینید فروش COD :Ghosts چقدر بوده و چرا یه پرش کیفیتی میکنه نسخه بعدی COD .

همین Unity رو برید تاپیک بقل ببیند چقدر افت فروش کرده .

این قسمت از پست به بنده حمله قلبی داد ....

همیشه زمان ها سرگرمی ها هم پولی بودن و هم رایگانش وجود داشته. وقتی مادر جانتان براتون ماشین میخرید برای همون ماشین پول میداد اگر دختری بودی عروسک میخرید و 10 ها بازی دیگه حالا وسطش یک گرگم به هوا و از اینجور چیزای رایگان هم بوده. کسی هم مخالف پیشرفت نیست من خودم هم پیشرفت رو دوست دارم برای همین الان پشرفت کردیم از لی لی رسیدیم فرضا به بازی با کامپیوتر ولی این دوتا در یک راستا نیستن که بگیم شما برو ماشین ده 50 سوار شو! اون لی لی و اینا جزو سرگرمی های تحرک دار هستن و بازی با کنسول یک سرگرمی فکری حساب میشه.

شما که پول دادید PS4 خریدید باید فکر این هاش هم باشید. وقتی نمیتونید پول خرید رو بدید نیاز نیست روز اول بازی رو انجام بدید میتونید 1 سال صبر کنید همون دیسک بازی PS4 هم ارزون میشه. از پشن کوه که نیومدم ندودنم این چیزها رو، خودم هم قبلا PS3 داشتم و هک هم نبود.

خوبی خودتون هم میگید فروشش خوب بوده، پس در نتیجه فروش مهمه.
در رابطه با دید من نصبت به بازیسنتر هم پایین نیست و همه رو پایین تر خودم بدونم که حالا بخوام بالاتر هم ببرم!

من نمیدونم تا حالا چقدر فروش داشته این نسخه آخر، خودم یکی هم بتلفیلد رو بیشتر از COD دوست دارم ولی اگر بخواد شکستش بده هنوز خیلی جا داره. شکست دادن هم یک چیز کلیه فقط از نظر فروش و متا هم نیست.

اون Ghosts هقش بود با مخ بیاد پایین چون هیچ چیز جدیدی نداشت اما UNITY بحثش جداست. اون موقع میگقتیم COD نه گرافیک رو میبره بالا و نه گیم پلی تغییر میکنه فضای بازی هم داره تکرای میشه اما همین یونیتی موتورش که جدیده پارکورش رو هم جدید کرده نوع جنگیدن هم از اون حالت گاد مود خارج شده کشورش هم فرانسه شده که فعلا تمام منتقدها از شهر و فضای بازی جزو نکات مثبتشون حرف زدن. پس این نسخه اینجوری یکهو بدبخت شده برای من یکی دردناکه.

نیاز نیست قلبتون بگیره :d
اون 5 نمره رو برای اون هایی گفتم که متا دوست هستن. شما یکم برید مشکلات بازی رو ببینید متوجه میشید. در ضمن اون 5 نمره رو از 100 گفتم نگفتم که 5 برده حالا 5 هم بدیم 10 بشه که :))

- - -ویرایش - - -

بهزاد خان ، بحث های شما مال نسل 6 بود تموم شد رفت همون موقع بچه ها جواب دادن .:|

مجمد جان، من اون موقع توی این بحث ها نبودن اما این بازی الکی متاش پایین شده و یکسری ها هم دیدن متا که پایین شده پس سنگ مفت گنجیشک هم مفت بیایم بزنیم شاید یک اتفاقی افتاد!

دوستان یک جوری از متا و ارزش بازی حرف میزنن انگار متای 20 گرفته و یک درصدم ارزش بازی نداره :دی یعنی الان 5-7 دونه متاش بالاتر از این میرفت الان این خبرا نبود اینجا یا حداقل اینقدر شلوغ نمیشد :دی
من هنوز بازی نکردم و هیچ گونه نظر خاصی در مورد کیفیت بازی نمیدم ولی حاظرم شرط ببندم اگه مشکلات فنی افت فریم و ... روی تمام پلتفورما رو نمیداشت حداقل 5 نمره بالاتر از این میشد! حداقل :دی
نسخه های قبلی اندازه این نسخه روی کنسول مشکل فنی نداشتن و نمره کنسولیشون خالص و بدون تاثیر گیری از مشکلات تکنیکی افت فریم و ... بود!

در کل در هر موردی بشه به متا رجوع کرد برای اینجور موارد که افتضاح تکنیکی تو بازی به خرج میدن باید خود آدم بازی کنه و ببینه چقدر خوشش میاد :) :دی
البته توی این که این کارگردان چقد اسکل میزنه شکی نیست! از این نظر باید نگران FC4 هم باشیم متاسفانه :(
اقا گیریم داستان 10 میشه از نظر تو گیم پلی 10 میشه گرافیک بصری 10 میشه ولی وقتی نتونی درست بازیش کنی زهر مارت میشه دیگه :) در واقع مشکلات فنی میزنه همه رو خونسی میکنه اگه نمیکرد الان متاش اینجوری نمیشد به قول خودت :)پس یجوری نگو که مشکلات فنی رو میشه چشم پوشی کرد ;)
این حرکت یوبی نشون میده چقدر پول پرسته که یکم دیگه به استدیوی سازنده فرجه نمیده بازی رو پولیش و بهنیه تر کنه (خسته شدم از بسکی این جمله رو تکرار کردم :دی) صد رحت به اکتی لقمه بزرگتر دهنش بر نمیداره حداقل ...
قربون دستتون لطف کنید یه دوتا کمپانی نام ببرید که برای محض رضای خدا و درمان بیماری ایبولا داره بازی میسازه . 20 سال پیش بود میشد بگی کسی برای پول بازی نمیسازه ولی الان همه برای پول بازی میسازن ، همه
منظورش فک کنم اینه که خیلی خیلی خیلی میچربه تا به اهمیت دادن به مشتری ...

آخرین ویرایش:
يوبي براي پول كار ميكنه

قربون دستتون لطف کنید یه دوتا کمپانی نام ببرید که برای محض رضای خدا و درمان بیماری ایبولا داره بازی میسازه . 20 سال پیش بود میشد بگی کسی برای پول بازی نمیسازه ولی الان همه برای پول بازی میسازن ، همه

منظورش فک کنم اینه که خیلی خیلی خیلی میچربه تا به اهمیت دادن به مشتری ...

اون که بله ..

بازیساز داریم مثل راکستار و ناتی و CDP و ولو و ... که هدفشون اینکه هرچی بهتر بسازی مشتری بیشتر هم جذبت میشه و فن بیس بیشتر و پول بیشتر ولی یوبیسافت من رو یاد کارفرما های ایرانی میندازه که میگه بزار بار اول ازشون تا حد ممکن بچاپیم دیگه نشد هم نشد !

آخرین ویرایش:
اگه از روي متا بازي نگيريم يكي ميشه ملاك خريد بازي رو به من بگه؟؟؟
متا رو كه يه سايت نداده بكيم فن بوده يا هيتر بوده! فروشنده ها كه هم ميگن همه بازي ها قشنگن! تريلر و عكس روي جلد همه بازي ها هم قشنگه! نظرات مردم هم متفاوت هست پس فقط فقط بايد از روي متا بازي خريد اونم براي بازي هاي گرون قيمت

اين كه اينجا شلوغ شده به خاطر هايپ بيش از حده ديروز بچه ها انتظار متاي بالا نود و GOTY داشتن واسه همينه كه خيلي شلوغ شده

جالبی ملت اینه بالا یکی همین سوال رو میپرسه اما بعدی هم میاد بدون دقت همون رو میپرسه. حالا نیاز نیست همه من رو سلاخی کنید چون مخالف نظتون دارم حرف میزنم.
بد نیست طرز فکرتون رو عوض کنید.

در رابطه با سوالتون هم:
ملاک سرگرمیه. بازی هم یک نوع سرگرمیه پس شما باید سرگرم بشید. بالا هم گفتم، حالا شما به این مدل سرگرم نمیشد ذلیل بر بد بودنش نیست.

در رابطه با بازی هم اگر میخوای بازی رو بخری یا تجربش کنی راه های مختلفی هست. یک راه تستش نسخه های کرک شده بازار هست. اگر میگی همون 20 تومن هم پول زیادی هست خوب بلاخره دوستی آشنایی فامیلی اگر خرید بهش بگو به من هم بده، حالا فرضا PS4 داشت و شما هم PS4 نداشتید میتونید خیلی شیک و مجلسی از دوستتون درخواست کنید یک روز من بیام بازی رو تست بزنم اگر خوشتون اومد بازی رو یک جوری تهیه می کنید.

به خدا کار سختی نیست اگر به متا توجه نکنید.

مگه مشکلات فنی چیز کوچیکیه؟ شخصا حاضرم بازی از نظر گیم پلی، گرافیک و داستان ضعیف باشه ولی وقتی میخرم و بازی رو اجرا میکنم این احساس رو داشته باشم که سازنده تا حد توانش رو بازی تمرکز کرده، حداقل اینطور میدونم که کلاه سرم نرفته!
طرف از بازی یه انتظاری داره، میره بخاطرش پول میده و وقتی بازی میکنه میبینه اون چیزا رو داره ولی انقدر مشکلات فنی هست که نمی تونه ازش لذت ببره! اینکه بازی تو یه بخش انتظارات رو برآروده نکته، میشه با این فکر که سازنده ها تلاششون رو کردند اما نتونستند اون سطح انتظار رو ارائه بدن از کنارش گذشت ولی تو موردی مثل این بازی کسی که برای بازی پول داده فقط و فقط به این فکر میکنه که سازنده ها کم کاری کردند و سرش کلا گذاشتند!
مجازات کم کاری خیلی خیلی بیشتر از 5-7 صدم متا هست!
کارگردان FC4 کارگردان AC3 بوده و با کارگردان این بازی فرق میکنه.

اقا گیریم داستان 10 میشه از نظر تو گیم پلی 10 میشه گرافیک 10 میشه ولی وقتی نتونی درست بازیش کنی زهر مارت میشه مشکلات فنی میزنه همه رو خونسی میکنه اگه نمیکرد الان متاش اینجوری نمیشد به قول خودت پس یجوری نگو که مشکلات فنی رو میشه چشم پوشی کرد ;)
این حرکت یوبی نشون میده چقدر پول پرسته که یکم دیگه به استدیوی سازنده فرجه بده بازی رو پولیش و بهنیه تر کنن (خسته شدم از بسکی این جمله رو بکار بردم) صد رحت به اکتی لقمه بزرگتر دهنش بر نمیداره ...
کلا به لذت بردن یا ... کاری ندارم! گفتم سطح کیفی بازی در این موارد توی متا دیده نمیشه چون تحت تاثیر افت فریم قرار گرفته! اگه داستان عالی باشه گیم پلی عالی باشه افت فریم داشته باشه متا خراب میشه پس مشکل اینجاس وقتی متا خراب شد بچه ها فک میکنن بازی از تمام لحاظ خراب شد!
اون بحث افت فریمم بسته به فرد داره که چقد باهاش کنار میاد برا همین نظرات خیلی متفوات میشه! من نظراتو که میخوندم یک سری همون اول بازی بخاطر افت فریم ول کرده بود و یک سری هم تموم کرده بودن و کلی تعریفم میکردن از بازی :دی

پول پرستی که آره ولی فک نمیکردم این حرفا رو از یک فن CoD بشنوم (که البته خودمم هستم:دی)
ویرایش: :دی

- - -ویرایش - - -

کارگردان FC4 کارگردان AC3 بوده و با کارگردان این بازی فرق میکنه.
من نگفتم کارگردان این بازی هست!
همین که کارگردان ACIII هست یعنی باید نگرانش بود:دی

آخرین ویرایش:
در رابطه با پول و مشکلات هم همین رو بگم که اول از همه خیلی ها برای جیبشون بازی میسازن اما خیلی ها هم هستن میبینی حالا یا به خاطر معروفیت یا چیزهای دیگه بازی میسازن. یک سری ها هم درجه اول عشق به کارشون دارن برای همین اون در الویته ولی همون که با عشق هم فرضا بازی میسازه عشق رو که نمیتونه بخوره! پس پول درجه دومش میشه.

بازی های این دوره زمونه هم کلا ناقص هستن و برای من یکی یک چیز معمولی داره میشه! جدیدن هیچ سازنده ای حوصله نداره وقت بیشتری روی بازیش بزاره و بعد بازی رو بیرون بده به همین دلیل شاهد چنین چیزهایی هستیم. اما از انصاف خارج نشیم مقداری تقصیر ناشرها هم هست که سخت میگیرن ولی از همه مهمتر بازی بازها هستن. الان یک بازی پشت سر هم 3 بار تاخیر بخوره صدای همه درمیاد پس مجبورن هرچه زودتر بازی رو بدن بره بعد کم کم کاملش کنن. یکی هم مثل والو میخواد بازی رو کامل بده (البته هنوز معلوم نیست اصلا هالف لایف در کار هست یا نه) ملت شدن یا تظاهرات یا مثل چند وقت پیش تحدید به مرگ.
خودتون رو بزارید قاضی، وجدانی سازنده ها چی کار کنن؟!! اگر زود بدن بازی رو به سازها گیر میدن که کامل نیست، دیر بدن میگن چرا بازی نمیاد. البته من خودم دیر دادن رو خیلی بیشتر میپسندم تا اینجوری بعد از چند ماه بشه بازی رو کامل بازی کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or