امتياز سايتها و مجلات به Dead Space

GS با این یه مورد عجیب حال میکنه!. فک کنم واسه همین به AC هم 9 داده بود :دی.

البته به نظر من همون AC هم حقش بیشتر از 9 نیست . AC همه چیش عالی بود ولی اون روند تکراری بازی ادم را واقعا خسته میکرد . که همین ماموریت های تکراری را تشکیل میداد .

این از اون بازی ها بود که کسی انتظار چنین امتیاز هایی رو ازش نداشت
البته اینطوری هم خوبه زیاد برای یه بازی انتظار نمیکشیم ازش توقعی نداریم یه دفعه میترکونه خیلی بهتره تا انقدر صبر کنی تا یه بازی بیاد بعد بترکونه

شخصا هیچ علاقه ی بهش نداشتم، یعنی خودبخود اسم EA که میاد، امیدها تبدیل به نُمیدی میشه :دی.
تعریف های عجیب غریبی که IGN از ترسناک بودن بازی کرده واقعا برام جالب بود!.
چند روز به عرضه ش مونده؟.
ممنون

اون موقع که تو وبلاگم یه مینی پیش نمایش ازش نوشتم دیگه مطمئن بودم که امتیازات عالیی میگیره.
13 اکتبر بازی عرضه عرضه میشه. تا اون موقع منم باید یه فکری به حال خودم بکنم!

اون موقع که تو وبلاگم یه مینی پیش نمایش ازش نوشتم دیگه مطمئن بودم که امتیازات عالیی میگیره.
13 اکتبر بازی عرضه عرضه میشه. تا اون موقع منم باید یه فکری به حال خودم بکنم!
13 اکتبر که دیروز بود؟!!!:confused:
یعنی عرضه شده؟!!!;)

دستت درد نکنه. حالا عقب مونده هم شدیم!؟:laughing:(شوخی بود)
من تاریخ ریلیز رو گفتم.
اگر من عقب بودم که ادعای اولین طرفدار این بازی رو تو حتی ایران نمی‌کردم!:cool:(از نظر زمانی نه میزان اطلاعات)
کسی از قضیه فیلم و کتابهای کمیک این بازی خبر داره؟!
لینک داونلودی هست؟

من تاریخ ریلیز رو گفتم.
اگر من عقب بودم که ادعای اولین طرفدار این بازی رو تو حتی ایران نمی‌کردم!:cool:(از نظر زمانی نه میزان اطلاعات)
لینک داونلودی هست؟
شما اختیار دارید همکار گرامی :love:
خدایی عجیب ترکوند EA کم کم داره ادم میشه اون از فیفا که واقعا نسخه ی خوبی بود من 1 هفته اس دارم باهاش حال میکنم اینم از این و به زودی Miror edge هم خواهد ترکوند.البته باید امیدوارم بود که EA این بازی رو خز نکنه و سالی یه بار بده بیرون.
پ.ن:دقت کردید چه قدر تو این مدت امتیاز های خرکی گرفتن بازی ها.عجب سالیه 2008:love:

من تاریخ ریلیز رو گفتم.
لینک داونلودی هست؟

قصد كل كل مثله هميشه ندارم ولي منم از پارسال پيگير اين بازي هستم و هرچي ازش تريلر اومد رو گرفتم.

در مورد كاميكش هم ميشد از تو XBLA و PSN تو تابستون اونارو خريد : ( من ميگفتم، كسي گوش نميداد. البته كاميكش هنوز ادامه داره و اميد هست كه بشه باز چيزايي از گرفت

فيلمش هم كه اسمش Downfall هست هم تو همين پاييز مياد.

چيزي كه منو ناراحت ميكنه اين urge ما نسبت به كاراييه كه تو بازي انجام ميشه، چرا ما دوست داريم اين كارا رو بكنيم؟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

قصد كل كل مثله هميشه ندارم ولي منم از پارسال پيگير اين بازي هستم و هرچي ازش تريلر اومد رو گرفتم.

در مورد كاميكش هم ميشد از تو XBLA و PSN تو تابستون اونارو خريد : ( من ميگفتم، كسي گوش نميداد. البته كاميكش هنوز ادامه داره و اميد هست كه بشه باز چيزايي از گرفت

فيلمش هم كه اسمش Downfall هست هم تو همين پاييز مياد.

چيزي كه منو ناراحت ميكنه اين urge ما نسبت به كاراييه كه تو بازي انجام ميشه، چرا ما دوست داريم اين كارا رو بكنيم؟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
کامیکاش یک سریش تو Gametrailers هم بود ...

خــــــــــوب GAME SPOT هم به این بازی (ورژن XBOX 360 ) امتیاز 9.0 رو داده!!!
از خوبیهاشم خذاب بودن داستن و افکتهای صدا اشاره کرده!!

ببخشید دیگه من کامل نمیگم ;)

صفحه قبل رو نگاه کن !!!

آخرین ویرایش:
خــــــــــوب GAME SPOT هم به این بازی (ورژن XBOX 360 ) امتیاز 9.0 رو داده!!!
از خوبیهاشم خذاب بودن داستن و افکتهای صدا اشاره کرده!!

ببخشید دیگه من کامل نمیگم ;)

dead-space-review-3.jpg

سایت OTG به بازی امتیاز کامل 5/5 رو داد...

otgmasterful.jpg

Read Review

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or