امتياز سايتها و مجلات به Dead Space

بابا شما دیگه چجور ادمی هستید ؟!
مگه امتیاز 8.7 کمه ؟!
باید بازی امتیازش حداقل 9 باشه تا بگید خوب ؟
امتیاز 8.7 یعنی شمات با یه بازیه عالی طرف هستید .

خب دوست عزیز این امتیاز ها برای شما که PS3 داری باید مهمتر باشه تا ما که 360 داریم چون بلاخره خرج شما بالا تره
خدایی از وقتی که تریلراش رو تو E3 دیدم خیلی با این بازی حال میکنم
کی منتشر میشه ؟ برای اروپا رو بگید(360) ؟

بابا شما دیگه چجور ادمی هستید ؟!
مگه امتیاز 8.7 کمه ؟!
باید بازی امتیازش حداقل 9 باشه تا بگید خوب ؟
امتیاز 8.7 یعنی شمات با یه بازیه عالی طرف هستید .

مگه من گفتم كمه؟:eek:
اگه امتياز برام مهم بود كه ارشيور نميشدم.:-"
اصل بازي به GP ش نه چيزي ديگه چه 10 بگيره چه 1 .:biggrin1:

خب دوست عزیز این امتیاز ها برای شما که PS3 داری باید مهمتر باشه تا ما که 360 داریم چون بلاخره خرج شما بالا تره
خدایی از وقتی که تریلراش رو تو E3 دیدم خیلی با این بازی حال میکنم
کی منتشر میشه ؟ برای اروپا رو بگید(360) ؟
همین هفته که پیش رو داریم بازی منتشر میشه . البته برای اروپا Oct 24, 2008 هست ولی احتمال داره ریجن فری باشه .
Fixer جان هنوز 360 شما خرابه ؟ :(
اگه اره - شما که تاریخ انتشار بازی ها رو از من بهتر میدونی که الان داره سیل بازی ها برا 360 داره میاد ( اونم بازیهای Top ) خو یه کاری بکن. حیفه ها از دست بدی !!;)
سلام
حامد هستم قربان -آره متاسفانه ولی دنبال خرید یه دستگاه نو هستم . ممنون از همدردی.;)
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اصل بازي به GP ش نه چيزي ديگه چه 10 بگيره چه 1 .:biggrin1:
خب عزیزم اگه 1 میگرفت یعنی گیم پلیش افتضاح بود دیگه . الان هم که 9 گرفته یعنی گیم پلی خوبی داره( البته طرز تفکر من اینه ;))

خب عزیزم اگه 1 میگرفت یعنی گیم پلیش افتضاح بود دیگه . الان هم که 9 گرفته یعنی گیم پلی خوبی داره( البته طرز تفکر من اینه ;))
در كل حرفم اينه اين امتيازات نبايد تو روند خريد بازي تاثير بذاره(به نظر من).اگر واقعا دنبال بازي باشيم:biggrin1:
از HL2-GF هم ممنون:love:

من شخصا فکر میکردم امتیازی بین 7 ، 7.5 میگیره ولی الان ورق برگشت و همه چیز تغییر کرد.با این امتیازاتی که گرفته باید منتظر یه شاهکار باشیم که مخصوصا اکثرا 9 دادن و امتیازات بالای 9 هم داشته !!

امتیاز IGN هم میشه به عنوان سخت گیرترین سایت بین سایت ها بهش نگاه کرد.8.7 امتیاز خیلی بالایی هست.

حرفت درست ولي مثلا بازي GP.Haze خوبي داره ولي 5 گرفته يا Vampire Rain كه 2 گرفته
در كل حرفم اينه اين امتيازات نبايد تو روند خريد بازي تاثير بذاره(به نظر من).اگر واقعا دنبال بازي باشيم:biggrin1:
از HL2-GF هم ممنون:love:
در مورد HAZe نمیتونم نظر بدم چون Ps 3 ندارم و شما که داری حرفت سنده حتما همینطور بوده
وای به حال منو شما این فصل تا کریسمس:cheesygri با این بازی هایی که داره میاد
شما لطف داری gamemaster جان :love: من نیما هستم;)
این چند هفته امتیاز های سایلنت هیل خیلی نا امید کرد منو ولی DS واقعا منو امید وار کرد
منم میخوام ببینم گیم پلیش چجوریه ؟ تو این نمراتی که IGN داد فکر کنم فقط گیم پلی 8.5 بود و بقیه 9 یا بالای 9 بود که عالیه ( البته گیم پلی هم واقعا نمره خوبی گرفته)(این ترم کامل فاتحش خوندست با این بازی ها=GEOW 2- FO 3 - DS -FC 2-PES2009 ) خدایا رحم کن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or