امتياز سايتها و مجلات به Dead Space

بعد اون امتیازهای افتضاحی که SHوAITD دادن فقط دیگه میشدبه این بازی امید داشت که اونم مثل این که رو سفیدمون کرده با این امتیازهایی که من میبینم.مطمئنا با بهترین بازی ترسناک امثال طرفیم.

ایراد هایی که از بازی گرفته بسیار جالب و منطقی هست . اگه حال داشتم اینجا می نویسم !
میشه همون متن انگلیسیش رو اینجا بزارین ؟ من هرچی میگردم اسکنی , نقدی چیزی از OXM پیدا نمیکنم. حتی به نظر میرسه این امتیازهای OXM رو طرف الکی نوشته !! چون توی N4G هم خبرش تآیید نشده و توی منبع (Gametrailers Forum) هم بحث هست در این مورد !

کلا راست باشه یا دروغ حتی اگه این امتیازو هم کلا در نظر نگیریم نمیدونم هرکاری هم بکنم از بازی خوشم نمیاد !! کلا هرکاریش که بکنم این بازی رو با بایوشک مقایسه میشه که اون جوری هم وعض معلومه !!
کلا نمیدونم چرا در هر صورت از گیماسپات هم 10 بگیره به عنوان یه فن 2 اتیشه ی بایوشک نمیتونم از بازی لذت ببرم !!:biggrin1:

میشه همون متن انگلیسیش رو اینجا بزارین ؟ من هرچی میگردم اسکنی , نقدی چیزی از OXM پیدا نمیکنم. حتی به نظر میرسه این امتیازهای OXM رو طرف الکی نوشته !! چون توی N4G هم خبرش تآیید نشده و توی منبع (Gametrailers Forum) هم بحث هست در این مورد !
عجیبا قریبا!من هرچی سرچ میکنم چیزی در این مورد که oxm به DS ُامتیاز داده نمیبینم.سایتش رو هم زیرو رو کردم...
فقط تو کامنت های مربوط به review Fable2 این رو دیدم:
PHP:
They gave Dead Space a 6.5/10

عجیبا قریبا!من هرچی سرچ میکنم چیزی در این مورد که oxm به DS ُامتیاز داده نمیبینم.سایتش رو هم زیرو رو کردم...
به خاطر این هست که کلآ اون صفحه رو حذف کردن ! من با Firefox 3 کلمه N4G و OXM رو سرچ کردم و اون صفحه اومد ولی نوشت که باید Login بکنی !! وقتی هم Login کردم دیدم اون بالا نوشته Failed Approval
توضیح Failed Approval در N4G :
Story automatically get failed if they are not approved within 2 days. Stories can also fail approval if the they are of low quality, old, duplicate etc.
قضیه خیلی بوداره ! کلآ امکانش هست که طرف الکی این امتیازها رو نوشته باشه :دی

کلا نمیدونم چرا در هر صورت از گیماسپات هم 10 بگیره به عنوان یه فن 2 اتیشه ی بایوشک نمیتونم از بازی لذت ببرم !!:biggrin1:
تجربشو از دست نده.
هر چیزی که بتونه احساس فن بویی رو در وجودت تجریک کنه ارزش امتحان کردن رو داره. فقط وقتی می‌خوای بازی رو انجام بدی بایوشاک رو فراموش کن. بعد شروع به مقایسه کن.

من هرچي تريلر از اين بازي اومد رو گرفته بودم و ميتونم بگم كه منتظر امتيازاي بالا هم از بازي بودم.
فقط ناراحتم كه همه بازيها شده قصابي كردن.
داشتم سيدي بازيرايانه رو ميديدم، اول همه تريلر هاش نوشته بود كه صحنه هايي داره كه واسه بچه ها مناسب نيست، ما چي هستيم؟ يه مشت Monster ؟ يا آدم هاي با Beast Within ؟ خدا رحم كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or