بعد از تجربه عناوین انحصاری عالی سونی همچون The last of us ، Uncharted series ، Until dawn و Heavy Rain نوبتی هم باشه نوبت عنوان پر سروصدای The order 1886 بود.
این مطلب رو نصفه و نیمه چند روز پیش موقعی که تا چپتر پنجم این بازی رفته بودم نوشتم ولی حالا با اتمام بازی تکمیل کرده و نمره خودم رو به این عنوان میدم.
من واقعا نمیدونم چرا اینقدر این بازی مورد بی رحمی منتقدا قرار گرفت.شاید به خاطر هایپ زیادش و شایدم دلایل دیگه ای داشته!!اونم دلایل بنی اسرائیلی! اما نظر خودم رو در مورد بخش های مختلف بازی میگم.
گرافیک بازی : در یک کلام شاهکار به تمام معنا . تا حالا چنین چیزی توی زندگی گیمری خودم ندیده بودم .گرافیک بازی خیره کننده و حتی بیشتر از گرافیک بازی Ryse هستش.بسیار پر جزئیات دقیق و زیبا.اصلا نمیشه کات سین ها رو از بازی تشخیص داد . یعنی ممکنه جایی شما فکر کنید کات سین هستش ولی در واقع شما باید بازی کنید !
گیم پلی بازی: نمیدونم چرا بعضی از دوستان به این بخش ایراد گرفتن!! گیم پلی بازی چه در بخش گان پلی چه مخفی کاری چه QTE ها واقعا جذابه و بر خلاف نظر خیلی ها که میگن تکراری و خسته کننده میشه باید بگم اتفاقا اینقدر نبوغ در به کار گیری بعضی المان های خاص در گیم پلی بازی وجود داره که این بخش رو جذاب کرده.بخش QTE ها هم به اندازه گنجانده شده که اصلا تاثیر بدی توی بازی نذاشته.
داستان: این داستان بازی هم هستش که باعث شده ارزش این عنوان بیشتر بشه.داستان و ماجرای The order 1886 رو واقعا می پسندم و بسیار برای من جذاب بود و تا آخرین لحظه کششی که داستان در من ایجاد کرده بود باور نکردنی بود.
نقاط ضعف احتمالی بازی:
خب گفته شده این موارد نقطه ضعف های این بازی هست باید یه نگاه بندازیم ببینیم اینطوریه یا خیر!
- کات سین زیاد: گفته میشه بازی خیلی بیش از حد کات سین داره و این نقطه ضعفه!! من که اینو اصلا نقطعه ضعف نمیدونم . قرار نیست سبک همه بازیها مثل هم باشه قرار نیست همیشه بازیهای شوتر خالص و بی محتوایی مثل call of duty بازی کنیم بعضی وقتها یک سازنده جسور میاد و با خلق یک داستان عمیق و پر محتوا با کات سین زیاد شما رو اسیر داستان میکنه طوری که همش میخواید ببینید بعدش چی میشه.این ایراد بی اساس است.
- کوتاه بودن بازی:بعد از اتمام بازی به نظرم کمی کوتاه بود داستان بازی و قبول دارم که کوتاه بودن بازی یک ایراد هستش . چون مبلغ 60 دلار وقتی برای یک بازی داده میشه انتظار میره بازی طولانی باشه و مدتها مارو سرگرم کنه.البته نباید این ایراد رو خیلی بیش از حد بزرگ کرد.بازیهای دیگری هم مثل Until Dawn بودند که کوتاه بوده و زود تموم شده ولی کسی اینو براش ایراد حساب نکرده اما در این مورد به نظر می رسه به The order 1886خیلی گیر داده شده.
- خطی بودن بازی: من این ایراد رو هم زیاد قابل قبول نمیبینم چون این به سبک بازی و سازنده بستگی داره بازیش رو چطور بسازه . شخصا The order 1886 رو با همین ریتم دوست دارم و به نظرم این موضوع که بعضی جاها محدود هستی برای قشنگ تر و سینمایی تر شدن بازی انجام شده و مثلا توی این بازی نمیشه انتظار داشت هر جای نقشه مثل آنچارتد بالا پایین بپری و تیر اندازی کنی.البته در بعضی قسمتها سازنده می تونست کمی از حالت خطی بودن بازی کمتر کنه ولی خب بازم به نظرم ایراد قابل توجه ای به این بخش وارد نیست.
و اما در نهایت نقاط قوت و ضعف بازی از نظر شخصی خودم:
مثبت:
+ گرافیک خیره کننده و فوق العاده بازی
+ کات سین های زیاد و داستان عالی بازی
+ شخصیت پردازی فوق العاده کارکترها بخصوص Galahad
+ جسارت خالق بازی که گیم پلی و کات سین بازی را تلفیقی از هم در آورد
+ سیستم کاور گیری و گان پلی عالی
+ اتمسفر و حس بازی کاملا با لندن 1886 وفق داشت
منفی:
- هوش مصنوعی دشمن در بعضی زمان ها ایراد داشت
- عدم تنوع در بخش مخفی کاری و خطی بودن بیش از حد این بخش
نمره : 9/10 ( عالی )