امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Project Zomboid
10/10
Screenshot 2025-08-31 131954.png
این عنوان در واقع نسخه isometric بازی dayz و به مراتب سخت تر از اون هست ، در ابتدا خودتو وسط یه شهر بزرگ آخرالزمانی میبینی که کم کم شرایط برای زندگی کردن سخت تر میشه ، بعد از چند روز Survive کردن و فرار از دست زامبی ها و پیدا کردن استراحتگاه ، آب و برق مثل وضعیت الان ما قطع میشه 😃 و به نظرم این بازی میتونه تمرین خوبی برای زندگی در شرایط فعلی باشه ، زامبی ها تنها تهدید شما نیستن بلکه بیماری ، استرس اضطراب ، قطعی برق ، قطعی آب ، بهداشت فردی هم تهدیدی برای جان شما محسوب میشه ،فضای بازی بشدت بزرگ میتونیدمثل last of us با ماژیک رو نقشه جاهای مهم و محل آیتم ها رو علامت بزنید البته تو TLOU خودش انجام میداد اینجا خودت باید انجام بدی😃
پیدا کردن ماشینی که قابل استفاده باشه هم کار سختیه ، وضعیت باتری خودرو ، موتور ماشین ، باد لاستیک ماشین باید بررسی بشه وگرنه با یه سانحه کوچیک دار فانی رو وداع میکنید😬
پیدا کردن غذا مثل روزا اول نیست که به راحتی خوراکی و نوشیدنی و کنسرو و بستنی از سوپر مارکت پیدا کنی وقتی برق قطع بشه اینا هم فاسد میشه و منابع تموم میشه
کشاورزی یکی از بخش های آخر بازی برای زنده موندنه ، که نیاز به ابزار خودش داره ، باید دنبال تامین منابع آبی ، کود برای گیاهانه باشید و به وقت آبیاری انجام بدین و مواظب باشید گیاهان شما توسط زامبی ها له نشن
بازی سیستم لول آپ داره ، میتونید برنامه های آموزشی تلویزیونی رو در ساعات خاص تماشا کنید ، مجله و مقالات رو مطالعه کنید یا با آزمون و خطا ، تکرار و تمرین لول آپ کنید
مدت زیادی نمیتونید توی خونه بمونید ، کاراکتر حوصله اش سر میره دچار افسردگی میشه ، استرس و اضطراب میگیره و کارای مختلفی مثل تفریح کردن بیرون رفتن فیلم های VHS تماشا کردن میتونه کمک کنه
همچنین Build شما خیلی مهمه اینکه کاراکتر شما از ابتدا چه مهارتی داشته یا شغلش چی بوده ، مکانیک ، پرستار ، پلیس یا حتی دزد😃در قبال اسکیل های مثبت باید اسکیل های منفی هم وارد کنید !
شاید دوست داشته باشید کاراکتری عضلانی و قوی داشته باشید تا به یک ضربه اونها رو از پا در بیارید ، اما در عوض تیراندازیتون خوب نباشه😃یا کاراکتری که زود افسرده بشه و با دیدن هر زامبی زهره ترک بشه ، یاتند خوانی بلد نباشه و ساعت ها طول بکشه تا بتونه یه مقاله رو بخونه پس PROS وCONS های مختلف داره و در قبال مهارتی که دریافت میکنید باید یه ویژگی منفی به خودتون اضافه کنید ، آموزش های یوتیوب میتونه تو این زمینه کمک کنه تا خودتون تصمیم بگیرید چه هدفی رو می خواید دنبال کنید
سیستم قوی ای نمی خواد در زمان قطعی برقم من با باتری 98 واتی لپ تاپ دو ساعتم بازی میکردم بشدت اعتیاد آور و به همه پیشنهادش میکنم قیمت زیادیم نداره میتونید صبر کنید همین 19.99$ هم با 40%تخفیف بخرید ، عکس پایینم خودم گرفتن همونطور که میبنید دارم Survive میکنم:D
download (1).jpg

آخرین ویرایش:
Nine Sols

Nine Sols.png

از وقتی که Nine Sols ریلیز شد همش گوشه ذهنم بود که یه روز برم سراغش؛ مخصوصا اینکه طراحی کرکترها و شباهتشون به گربه برام جذاب بود و همین طور کنجکاوی ای که تریلرش از داستان بازی تو ذهنم باقی گذاشته بود، مدام وسوسه ام میکرد که از دستش ندم... خلاصه، به تازگی تمومش کردم :>

Nine Sols یه اکشن پلتفرمر دو بعدی مترویدوانیاست با المان های سولزلایک که ترکیبی از مبارزات چالش برانگیز، اکتشافات محیطی و داستانی عمیق هست.

+ سیستم مبارزات بازی، به شدت وابسته به Parry و ضد حمله هست و زمان بندی دقیق تو مبارزات خیلی مهمه که همین ویژگی مبارزات رو چالش برانگیز و جذاب کرده

+ افکت های صوتی که برای اتک و parry و talisman استفاده شده بود رو دوست داشتم؛ به نظرم مبارزات رو هیجان انگیزتر کرده بود. این صداها در کنار ساختار بصری حرکات، حس مبارزه تو معبد شائولین رو بهم القا میکرد و خیلی برام جذاب بود :D🙈

+ داستان بازی جالب بود و از مفاهیمی مثل انتقام، فداکاری، جاودانگی و... به شکل تاثیرگذاری استفاده کرده بود. نحوه روایت داستان، اشکال مختلفی داشت که جالب بودن مخصوصا قسمت هایی که به صورت مانگا ارائه میشد احتمالا برای طرفداران این سبک ها خیلی جذابه و حس و حال آسیای شرقی رو بیشتر کرده بود. یا قسمت هایی که دیالوگ هایی روی پس زمینه ظاهر میشد این حس رو القا میکرد که بکگراند زنده هست و صرفا یه تصویر نیست.

+ علاوه بر این ها، نکته حائز اهمیت دیگه، سبک خاص این بازی هست؛ من کمی راجع به داستان بازی سرچ کردم و انگار داستان بازی از یه افسانه چینی به نام "Hou Yi و ده خورشید" الهام گرفته شده که این افسانه خودش برگرفته از باورهای تائوئیستی هست. پس میشه گفت این بازی به طور مستقیم از تائوئیسم الهام گرفته که جدا از فلسفه و داستان این بازی، این الهامات کاملا تو طراحی محیط های بازی هم مشهوده و ترکیبش با المان های سایبرپانکی و فضای علمی تخیلی و آینده نگر، سبک جدیدی رو به اسم Taopunk به وجود اورده که کاملا هویت منحصر به فردی به بازی داده.

+ طراحی هنری بازی رو هم دوست داشتم. فضاهای مختلف با طراحی های خاص و پر از جزئیات، از دهکده گرفته تا معبدها و فضاهای باستانی در کنار فضاهای مدرن، طراحی کرکترهای خلاقانه، رنگ های زیبا که بعضی هاش درخشندگی جذابی داشتن، همه اینها تجربه بازی رو برام دلچسب تر کرده بود.

+ وقتی که پایان اصلی بازی رو تموم میکنیم، تغییر بکگراند منو، غیرمنتظره و جالب بود و نشون میده که چقدر حواسشون به جزئیات بوده.

+ موسیقی هم متناسب با هر بخش تغییر میکرد و در کل حس و حال مناسبی رو منتقل میکرد.

از طرفی:

- درسته که داستان بازی، یکی از نقاط قوت های این بازی بود، اما گاهی اوقات دیالوگ ها بیش از حد طولانی و خسته کننده میشدن و اگر کسی با پیش فرض صرفا تجربه گیم پلی وارد بازی بشه، ممکنه دلزده بشه؛ مخصوصا که شروع بازی هم نسبتا کند بود. از کات سین ها گرفته تا دیالوگ هایی که بین کرکتر اصلی و بقیه رد و بدل میشه، و حتی دیالوگ هایی که به صورت پیش فرض تو پس زمینه نمایش داده میشن، همه حاوی اطلاعاتی درباره داستان بازی بودن و دونستنشون به درک بهتر داستان کمک میکرد، اما به نظرم حجم زیادشون گاهی وسط بازی وقفه مینداخت و به ریتم و انسجام گیم پلی ضربه میزد.

- گاهی اوقات ساختار مپ و اکسپلور کمی گیج کننده میشد و بعد از پاکسازی کامل یه محدوده یا بعد از باس فایت، ممکنه خیلی مشخص نباشه که الان باید چیکار کرد و کمی باعث سردرگمی بشه.

بازی Nine sols خیلی من رو یاد Hollow Knight مینداخت. مثلا مکانیزم jadeها و قابلیت های خاصی که فعال میکردن، شباهت زیادی به charm های هالو نایت داشتن یا طراحی و ساختار مپ و مدل اکسپلور مشابه در هر دو بازی که گاهی آدم رو دچار سردرگمی میکرد (البته در کل، بخشی از جذابیت سبک مترویدوانیاست)... خلاصه، برای من جالب بود که درست در آستانه ریلیز Silksong، تجربه ای مشابه و یادآور اون بازی رو با ناین سولز داشتم. از این جهت هم، ناین سولز برام یه تجربه به جا و لذت بخش شد و حالا چند روز دیگه هم با اشتیاق میرم سراغ Silksong ... 8->

در کل تجربه Nine Sols برام جذاب بود و اگه بخوام این تجربه رو در قالب یه امتیاز خلاصه کنم، احتمالا 9 از 10 گویای حسم به این بازی باشه.

Metal Gear Solid Snake Eater

1000043404.jpg

داستان بازی :
درباره سرباز نیروی ویژه گروه Fox به نام جان ملقب به مار که ماموریت دارد به خاک شوروی نفوذ کرده و دانشمندی به نام Sokolov رو برگرداند و پرده از راز پروژه مخفی Shagodog متعلق به جنرالی تندرو به نام Volgin بردارد.

من اولین بار بود که بازی از سری MGS تجربه کردم . واقعا سوپرایز شدم و لذت بردم .

تنوع خوب در ماموریت ها و کات سین ها و فلش بک های کار شده برای آشنایی بیشتر با حال و هوای داستان .

گرافیک فنی عالیه . چهره ها طبیعی . اسلحه ها متنوع و پر جزئیات . باس ها جزئیات عالی دارند و جز آنتاگونیست های ماندگار هستند .

رنگ بندی و نور پردازی و افکت انفجار عالی . جنگل و پوشش گیاهی و تنوع جانوری عالیه . محیط پویا هست . یکجا یادمه سنجاب پرنده دیدم که بین درختان می پرید . انصافا در طراحی محیط کم کاری نشده.

گیم پلی بازی روان و عالی با قابلیت های متنوع و کاورگیری خوب و هوش مصنوعی قابل قبول

طراحی مراحل متنوع اعم از اکشن و مخفی کاری های خوب و عمیق کار شده . کلی وسیله در اختیار دارید برای مخفیانه کشتن یا بیهوش کردن دشمنان و حتی تغییر لباس برای نفوذ به پایگاه ها .

داستان بازی خیلی خوبه و ناگفته های جنگ سرد و خیانت و جاسوس بازی رو روایت می کند .

من نسخه الامیگوس دانلود کردم . ۷۸ گیگ . بدون مشکل نصب و اجرا شد .

هیدئو کوجیما تو لیگ دیگه ای بازی می سازه و بازی هاش خاصه حتی بازی ۲۰ سال پیشش عالیه .

تایم گیم پلی من ۱۲ ساعت شد و اکثر کات سین ها رو دیدم . ماشالله رگبار کات سین بود .

دوستان پیشکسوت که احتمالا ۱۰ ها بار این عنوان رفتند ولی خب اگر کسی هنوز تجربه نکرده ، معطل نکند . یک تجربه ناب مخفی کاری خطی دلنشین.

هوش مصنوعی دشمنان : 7 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 8 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 8 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 8.5 از 10

Metal Gear Solid Snake Eater

View attachment 391036

داستان بازی :
درباره سرباز نیروی ویژه گروه Fox به نام جان ملقب به مار که ماموریت دارد به خاک شوروی نفوذ کرده و دانشمندی به نام Sokolov رو برگرداند و پرده از راز پروژه مخفی Shagodog متعلق به جنرالی تندرو به نام Volgin بردارد.

من اولین بار بود که بازی از سری MGS تجربه کردم . واقعا سوپرایز شدم و لذت بردم .

تنوع خوب در ماموریت ها و کات سین ها و فلش بک های کار شده برای آشنایی بیشتر با حال و هوای داستان .

گرافیک فنی عالیه . چهره ها طبیعی . اسلحه ها متنوع و پر جزئیات . باس ها جزئیات عالی دارند و جز آنتاگونیست های ماندگار هستند .

رنگ بندی و نور پردازی و افکت انفجار عالی . جنگل و پوشش گیاهی و تنوع جانوری عالیه . محیط پویا هست . یکجا یادمه سنجاب پرنده دیدم که بین درختان می پرید . انصافا در طراحی محیط کم کاری نشده.

گیم پلی بازی روان و عالی با قابلیت های متنوع و کاورگیری خوب و هوش مصنوعی قابل قبول

طراحی مراحل متنوع اعم از اکشن و مخفی کاری های خوب و عمیق کار شده . کلی وسیله در اختیار دارید برای مخفیانه کشتن یا بیهوش کردن دشمنان و حتی تغییر لباس برای نفوذ به پایگاه ها .

داستان بازی خیلی خوبه و ناگفته های جنگ سرد و خیانت و جاسوس بازی رو روایت می کند .

من نسخه الامیگوس دانلود کردم . ۷۸ گیگ . بدون مشکل نصب و اجرا شد .

هیدئو کوجیما تو لیگ دیگه ای بازی می سازه و بازی هاش خاصه حتی بازی ۲۰ سال پیشش عالیه .

تایم گیم پلی من ۱۲ ساعت شد و اکثر کات سین ها رو دیدم . ماشالله رگبار کات سین بود .

دوستان پیشکسوت که احتمالا ۱۰ ها بار این عنوان رفتند ولی خب اگر کسی هنوز تجربه نکرده ، معطل نکند . یک تجربه ناب مخفی کاری خطی دلنشین.

هوش مصنوعی دشمنان : 7 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 8 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 9 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 8 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 8.5 از 10
داداش چند فریم بازی کردی و افت فریم نداشتی؟ استاتر ؟
مشخصات سیستمم اگر امکان هست بنویس

So-You-Love-Warhammer-Should-You-Play-Rogue-Trader.jpg

Warhammer 40,000: Rogue Trader

با اختلاف بهترین و کامل ترین بازی از دنیای WH40k. از داستان و شخصیت پردازی بگیر تا گیم پلی واقعا روش کار شده. داستان پر از پلات تویسته و تمام شخصیتا تقریبا یه نقش مهمی توی داستان و اتفاقات بازی دارن. فک کنم اولین cRPG هستش که از تمام companion ها خوشم میاد و سخته واسم بینشون کدوم رو انتخاب کنم توی گروه باشه. گیم پلی هم مثل بازی های قبلی Owlcat کامل ساخته شده. کامبت به Wasteland 3 شباهت داره اما چندین برابر پیچیده تر. از تعداد آرک تایپ ها بگیر تا ابیلیتی ها واقعا کامل بودن رو احساس میشه کرد. موسیقی هم بنظرم 10/10 با توجه به بودجه و با تم تاریک دنیای وارهر همخونی کامل داره. طراحی و گرافیکم بنظرم یکی از ایمرسیو ترین بازی ها حداقل توی سبکشه و قشنگ روی محیط کار شده از سفینه بزرگ شخصیتمون بگیر تا یه سری از شهر های جنگ زده.
از نظر پلی تایم هم 105 ساعت طول کشید بازی رو تموم کنم و خیلی چیزا رو هم ممکنه جا گذاشته باشم و ارزش دوباره رفتن رو داره.

امتیاز 9.5/10
11/10 بخاطر دنیای وارهمر​

آخرین ویرایش:
METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

جوون بودم که این بازی رو روی ps2 بازی کردم و چون زبان بلد نبودم کلا نفهمیدم چی به چیه. وقتی ۱۰-۱۱ سال پیش نسخه کالکشن اومد، بازی کردم و تبدیل به یکی از بهترین و خاطره انگیزترین بازیهای عمرم شد.
از زمان معرفی این ریمیک هم لحظه شماری می کردم برای تجربش. و واقعا هم تجربه منحصر به فردی بود. واقعا آدم باورش نمیشه که این فقط یه بازی هست. داستان دیوانه کننده، کات سینهای فوق سینمایی، شخصیت پردازی خارق العاده. در کل تجربه دوباره اش واقعا خاص و لذت بخش بود.

نکات مثبت:
کارگردانی بی نظیر
داستان بی نظیر (دقیقا بی نظیر، چون نظیرش نیست)
شخصیت پردازی فوق العاده
باس فایتهای عالی
وفاداری به نسخه اورجینال

نکات منفی:
هوش مصنوعی ضعیف
گیم پلی و گان پلی بازی به نسبت نسخه اورجینال تفاوت خاصی نکرده و کمی قدیمی به نظر میاد
گرافیک جای کار بیشتری داشت

Dead Island 2
خبلی از تجربه این بازی لذت بردم ، بنظرم بهترین بازی زامبی هم هست، من نسخه اولش رو زمان خودش بازی کردم واقعا نسخه اولش اون موقع فوق العاده زیبا بود زیبایی نسخه دوم چندین برابر شده در کنار گرافیک هیولای و انیمیشن های بشدت طبیعی و نرم و روان داستان طولانی و خوب ، فیزیک فوق العاده رنگ بندی شاد و عالی بنظرم واقعا بازی بشدت قابل احترامی هست بخوام مقایسه کنم خیلی بهتر از Dying Light 2 بود البته اون بازی رو هنوز تموم نکردم و کلا ۷ ساعت ازش بازی کردم ولی DI2 اینقدر عالی بود که یک ضرب پودرش کردم الان هم دارم کو او مراحل فرعی رو میرم
نکات مثبت بازی خیلی زیادن ولی به موارد مهم اشاره میکنم
سیستم قطع عضو بشدت پیشرفته و عالی به قسمتی که از زامبی ها ضربه بزنید از اون قسمت نابود میشه جزییات اشت هم خیلی زیاده خدایی
انیمیشن های صورت و مبارزه ها در حد لست اف اس ۲
سیستم سلاح های سرد گسترده و بشدت هم قابل ارتقا
سیستم اسکیل پوینت کاربردی مخصوصا رو درجه سختی های بالاتر واقعا کاربردش عالیه
سیستم نور پردازی بازی بی نقصی
گرافیک کاملا نسل ۹
مراحل فرعی زیاد و جالب
محیط های گسترده
داستان خوب
صدا گزاری عالی
سیستم Coop خوب
چلنج های بسیار زیاد و چالشی
طراحی مراحل و باس فایت های عالی
هیچ بازی تو تاریخ صنعت گیم همچین پیشرفتی از نسخه اول به دوم نداشته کاملا پیشنهاد میدم این بازی رو بازی هم با تموم مراحل فرعی حدوده ۵۰ ساعت تایم پلی خالص داره
نکات منفی بازی هم بر میگرده به طراحی فنی افتضاح بازی رو کامپیوتر بازی رو مدیوم بزور رو 6800xt ران میشه ، کلی هم اف پی اس دراپ میشه

9/10

Cronos The New Dawn

1000044050.jpg

داستان بازی :
بعد از فاجعه ای که نتیجه آزمایشات غیر انسانی بود ، دنیا به اتمام رسیده و انسان ها تبدیل به هیولاهایی به نام orphans شده اند . ما در نقش Traveler وظیفه داریم به گذشته سفر کرده و عصاره ذهن افرادی خاص را برای جلوگیری از نابودی کامل بشریت به دست آوریم .

بهترین بازی ترسناک بقا سال ۲۰۲۵ هست . هر چیزی که از یک بازی ترسناک انتظار دارید را دارد .

دشمنان و جو ترکیب کالیستو و دد اسپیس و شاکله گیم پلی وام دار از رزیدنت اویل .

تنوع عالی دشمنان و محیط های به شدت مریض .
خفقان و تنهایی در محیط من کمتر جایی دیدم . فضا مه آلود و غبار گرفته پر از یاس و نا امیدی . شخصیت اصلی هم سرد و بی احساس با صدایی خاص که منو یاد بازی ریترنال می انداخت.

تنوع سلاح ها و آپگرید آنها خوب و کارآمد

بازی در ظاهر خطی هست اما گاهی توی محیط ها و راهرو ها یا زمانی که با کفش های Gravity در حال غوطه ور شدن هستید واقعا پیدا کردن مسیر درست ، سرگیجه آور می شود .

داستان بازی جالب و نوآوری های جالبی در گیم پلی و ابزارها شاهد هستیم. روایت جالب و ارجینال از آخر زمان.

بلوبر ثابت کرده که داره راه رو درست جلو می رود.
بازی ارجینالی رو عرضه کرده که پتانسیل سه گانه شدن هم دارد .

نورپردازی محیط و رنگ بندی عالی . شوتینگ و حس سنگینی لباس واقعا عالی القا می شود .

گرافیک هنری عالی و فنی خوبی دارد . می شد چهره ها بهتر کار بشه ولی خب بودجه ۲۵ میلیون دلاری بازی خودش مزید علته . در کل قابل قبوله.

صدا گذاری خفنی داره که گاهی مو به تن سیخ می کنه و حس رعب آوری در فضا پخش می کند.

گیم پلی بازی روان و عالی ولی کاش داج و دفاع هم شامل می شد . مخصوصا در مواجه با باس فایت های خاص و با طراحی جالب ، این موارد خیلی کمک کننده بود .

من نسخه الامیگوس دانلود کردم . گاهی در بازی باگ و گیر کردن دشمنان کلیدی در دیوار و در شاهد بودم !!!!

تایم گیم پلی من ۱۵ ساعت طاقت فرسا بود .

غوطه ور در فضا و زمان با چاشنی جنون و مرگ

هوش مصنوعی دشمنان : 8 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 7 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
اتمسفر و جو بازی : 10 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 9 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 8 از 10