امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Eriksholm: The Stolen Dream

Eriksholm.png

گیم پلی : 10
گرافیک : 10
داستان : 8
موسیقی و صداگذاری : 9

کل : 10 (افتخاری) از 10

این بازی از اون بازی هایی هست که برای من سورپرایز صنعت گیمینگ هست ، پیگیر اخبارش کامل نبودم و دقیق نمیدونم بودجه ساخت بازی و تعداد سازندگان در چه سطحی بوده ، فقط میدونم استدیو کوچیکی هست اما محصول نهایی ـشون سطح کیفی ـش بدون شک از 99% بازی های روز بالاتره ، در روزگاری که بازی های AAA با بودجه های چند صد میلیون دلـاری فقط فصدشون سودآوری تجاری هست بدون اینکه هیچ نوآوری داشته باشند یا حتی مکانیک های محبوب بازیکنان رو توی یک مجموعه قرار بدن ، بازی هاشون چه با عرضه سالانه چه غیر از اون و فقط Reskin کردن هست ، همچنین بازی هایی مثل مروارید میدرخشه ، دلیل دادن امتیاز کامل ـم به بازی هم همین مورد هستش ، چرا اگر این بازی در کنار بازی های نسل هفت قرار بگیره شاید نمره ـش 8 باشه ، اما در دوران بازی های نسل 8 و 9 ، نمره 10 هم برای این سطح کیفی کمه و چه حیف که میبینیم تعداد بازیکنان همچین بازی هایی در استیم به زور 500 نفر شاید برسه و 4 رقمی نشه اما بازی های پوشالی و تکرار مکررات همیشگی با همواره با تعداد بازیکنان 6 رقمی یک تنه صنعت گیم که یک زمانی هنر محسوب می شد را تبدیل به یک تجارت کرده اند :-bd:-bd:-bd

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Stalker 2.png

گیم پلی : 7
گرافیک : 7
داستان : 6
موسیقی و صداگذاری : 9

کل : 6.5 از 10

این بازی خوب در دوران ساخت ـش پستی و بلندی های بسیاری رو گذروند و مدت زمانی طولانی رو در ساختش طی کرد ، تفاوت کیفی رو میشه در بخش های مختلف بازی دید اما بحث اصلی من مقایسه این بازی با نسخه های قبلی این سری هست ، من شخصا از طرفداران این سری نبودم و نیستم اما در اینکه نسخه های اولین این سری سبک خاصی رو ابداع کردن و سبکی هم بود که به نظر من شاید آغازگر شروع سبک Survival یا بقا که امروزه بی نهایت بازی در این سبک منتشر میشه ، بود. میبینم که این سری رو با سری Metro بعضا مقایسه میکنن ، شاید از نظر اتمسفر و داستان شباهت داشته باشه اما از نظر گیم پلی کاملا این دو سری ژانر های مختلفی رو دنبال می کنن ، در نهایت بخوام بگم این بازی مسیر تولید سختی رو پیش رو داشت و نمیشه گفت آیا اگر باز هم تاخیر دیگری میخورد وضعیت بازی بهتر میشد یا نه ، شاید ـم نسخه های قبلی این سری اون قدر از زمان خودشون در سبک خودش جلوتر بوده که این نسخه رو کم تر خاص کرده به نظر ;););)

Rise of the Ronin

Rise of Ronin.png

گیم پلی : 9
گرافیک : 8
موسیقی و صداگذاری : 7

کل : 7 از 10

نسبت به آثار ساخته شده دیگه این استدیو بازی سازی شناخته شده به نظرم این بازی استاندارد های استدیو رو کاملا حفظ میکنه اما اون ها رو بالاتر نمیبره ، شخصا بازی Nioh 2 رو از این استدیو بیشتر می پسندم شاید Open World بودن بازی کمی Pace بازی رو مخدوش کرده ، در رابطه با داستان هم خوب ستینگ بازی به نظرم چیز خاصی رو برای ارائه که تازگی داشته باشه رو نداره اما نقطه قوت بازی همون گیم پلی بازی هست و نقطه قوت گیم پلی هم سطح های مختلف و نحوه های متنوع مبارزات در بازی هست ، بازی اونقدر جذاب نیست که اگر آثار دیگه این استدیو رو تجربه نکرده باشید جذبتون کنه اما اگر آثار دیگه این استدیو براتون تجربه خوبی رقم زده بعضی مکانیک های جدید در این بازی شاید یه Fresh Air باشه برای طرفداران این سبک =D>=D>=D>

شادباشید :x:x:x

Tomb Raider 2013 یکی از بهترین تجربه‌های گیمینگ زندگیمه. برای بار چندم تمومش کردم و هنوزم عاشقشم 😍🔥

✅ داستانش شاید کلیشه‌ای به‌نظر بیاد، ولی واقعاً درگیرت می‌کنه و اگه بهش فکر کنی می بینی چقدر مفهوم جذابی داره. رشد شخصیتی لارا هم یکی از قوی‌ترین بخش‌های بازیه: از یه دختر ترسیده تبدیل می‌شه به یه بازمانده خونسرد... یه بازتاب تلخ از دنیایی که توشه 😨💀

🎯 گیم‌پلی شدیداً فان و متنوعه. مراحل خطی ولی پر از اکشن، معما، و ست‌پیس‌های خفن. مخفی‌کاری یه کوچولو ساده‌ست ولی اذیت نمی‌کنه.

🌍 فضاسازی فوق‌العاده‌س، موسیقی‌ها به‌موقع و تأثیرگذار، و بازی هنوزم گرافیک قابل قبولی داره. خشونتش هم بی‌دلیل نیست، کاملاً در خدمت داستان طراحی شده 👏💪

🎵 خلاصه؟ یه تجربه‌ی ناب که هنوزم پیشنهادش می‌کنم. نه سخت‌افزار قوی می‌خواد، نه صبر ایوب—فقط باید پشتش بشینی و لذت ببری 😎💖

View attachment 387014
من با این بازی به دنیای گیم برگشتم

عجب بازی باکیفیت بود . عجب تریلری داشت . طوفان شبانه تو دریا و نصف شدن کشتی با اون آهنگ زیبا

من با این بازی به دنیای گیم برگشتم

عجب بازی باکیفیت بود . عجب تریلری داشت . طوفان شبانه تو دریا و نصف شدن کشتی با اون آهنگ زیبا
واقعا خفن بود. تنوعی که داره با اون همه ست پیس هیجان انگیزش
من وقتی دوباره تجربه اش کردم فهمیدم داستانش هم درواقع چقدر قشنگ بوده

Marvel's Spider-Man 2

Spider Man.png

گیم پلی : 8
گرافیک : 8
داستان : 7
موسیقی و صداگذاری : 6

نمره کل : 7 از 10

به طور کلی این نسخه از دو گانه یا حتی بهتره بگیم سه گانه Spider Man با وجود نسخه Miles Morales یک بازی خیلی خوب و سرگرم کننده است اما به نظر من در مقایسه با نسخه اول در بسیاری از موارد هیچ پیشرفتی نمیبینیم ، حتی به نظر من در بخش داستان و Level Design پسرفت هم میبینیم ، گرافیک بازی خوبه اما نسل نهمی نیست ، خصوصا در مقابل نمایش های اولیه بازی و اون اتمسفر خاصی که میتونستن (یه کوچولو اسپویل) در رابطه با Symbiote ها یا Venom در بیارن که حتی در اولین نمایش بازی تونستن اون رو القا کنن اما در دست آورد نهایی چیزی از اون نمیبینیمم ، در کل نمیدونم چرا در Universe مارول شخصیت های ابرقهرمانی یه خورده از فاز جدی و قدرتمند به فاز تینیجری روی آوردند

Dragon Age™: The Veilguard

Dragon Age.png

گیم پلی : 8
گرافیک : 7
داستان : 9

نمره کل : 8 از 10

نمره نهایی که به بازی دادم با توجه به این هستش که من از پلیر های قدیمی این سری نیستم ، همیشه سعی کردم نسخه های مختلف این سری رو امتحان کنم اما ژانر این سری باب سلیقه من نبودم و خوب حتی Inquisition هم از این مورد مستثنا نبود ، اما این نسخه به نظر من خیلی Action Adventure تر و در دسترس تر برای پلیرا هست به نظرم و خوب به خاطر همین این نمره رو از من گرفته در صورتی که اگه از طرفداران قدیمی این سری بودم نمره کمتری به بازی میدادم ، داستان بازی خیلی خوب پیش میره و خوب درسته کلیشه ای هست اما پایان بندی های مناسبی داره ، گرافیک بازی کارتونی تر از چیزی هست که در نسخه های قبلی این سری وجود داره و خوب شاید در ابتدا جو جدی داستانی بازی رو خوب القا نکنه در کل بازی خاص ـی در شمار بازی ها عنوان نمیشه اما نسخه ای خاص در سری قطعا حساب میشه

STAR WARS Jedi: Survivor

Star Wars.png

گیم پلی : 9
گرافیک : 9

نمره کل : 8.5 از 10

خوب من هیچ نسخه ای از Universe جنگ ستارگان رو ندیدم ، یا بهتره بگم کامل ندیدم ، اما با فضای این دنیای ساخته شده آشنام و میدونم این آی پی مثل آی پی هایی همچون هری پاتر واقعا دوست داشتنی و نامحدود و باور کردنی ـست و خوب خلق بی نهایت روایت در این دنیا ها امکان پذیره ، من توی آی پی هری پاتر بعد از 24 سال از سری نوستالژی خودش تونستم بالاخره اون حس خاص قدم زدن توی دنیای هری پاتر رو با عنوان از دید خودم شاهکار Hogwarts Legacy تجربه کنم اما در مورد دنیای جنگ ستارگان بعد از تجربه نوستالژی بازی های حدود 30 سال پیش هنوز نتونستم اون حس غوطه وری در این دنیای شگفت انگیز خصوصا با کرکتر های دوست داشتنی ـش تجربه کنم ، نه این بازی و نه عنوان ساخته Ubisoft حتی نزدیک هم به اون چیزی که دوست داریم ساخته بشه نیستند شاید دلیل ـش این هست که Lucas فقط اسم و دنیای این آی پی رو لایسنس میکنه و اجازه استفاده از کرکتر ها محبوب و خاص و تاثیر گذار رو به سختی به استدیو و ناشر ها میده ؛ شاید بخوایم در دقش Han Solo باشیم یا اینکه با Chewbacca بخوایم با Millennium Falcon توی فضا بچرخیم یا حتی یه تریلوژی بی نظیر از Luke Skywalker بودن تا Darth Vader شدن اما خوب بازی های موجود فقط یه بازی هستند ، گرچه عالی ، در نهایت با اسکین های Star Wars ـی ، از این ها بگذریم این نسخه نسبت به نسخه قبلی از نظر گیم پلی و Level Design و مکانیک ها پیشرفت داشته اما از نظر داستان واقعا سطحی بود و ریسک هایی که در روایت شده اون قدر پررنگ نیستن که برای پلیر جذاب باشه اما باز هم این عنوان یکی از بازی های دوست داشتنی و لذت بخش در ژانر خودش و برای اکثر پلیر ها خواهد بود

شادباشید :x:x:x

StarCraft II: Legacy of the Void
تقریبا از زمانی که Heart of the Swarm اومده تا الان نزدیک 10 ساله دارم پشت سر هم بازی میکنم، و به جرعت میگم بهترین بازی استراتژی real time در کنار AOE2 هست بخش داستانی اخرین دی ال سی بازی رو به تازگی تموم کردم و رو درجه سختی بالا نزدیک 23 ساعت طول کشید بازی واقعا خیلی با کیفیت و حماسی هست مخصوصا اگر رو درجه سختی HIGH به بالا برید، گرافیک بازی واقعا هنوز هم خیره کننده است، جزییات بازی واقعا خداست ، طراحی های ایتم های بازی واقعا غیر قابل وصف هست...
بازی پر از مپ و کلی استراتژی برای استفاده از نیرو ها و منابع هست فقط یک وقت آزاد میخواد که لذت برد از این بازی ، همه چیز این بازی واقعا خوب هست، فقط ای کاش رو استیم هم میومد و فول اچیومنتش میکردم !!!
داستان و شخصیت پردازی 10/10
موسیقی حماسی عالی 10/10
گیم پلی 10/10
گرافیک 9/10

StarCraft II: Legacy of the Void
تقریبا از زمانی که Heart of the Swarm اومده تا الان نزدیک 10 ساله دارم پشت سر هم بازی میکنم، و به جرعت میگم بهترین بازی استراتژی real time در کنار AOE2 هست بخش داستانی اخرین دی ال سی بازی رو به تازگی تموم کردم و رو درجه سختی بالا نزدیک 23 ساعت طول کشید بازی واقعا خیلی با کیفیت و حماسی هست مخصوصا اگر رو درجه سختی HIGH به بالا برید، گرافیک بازی واقعا هنوز هم خیره کننده است، جزییات بازی واقعا خداست ، طراحی های ایتم های بازی واقعا غیر قابل وصف هست...
بازی پر از مپ و کلی استراتژی برای استفاده از نیرو ها و منابع هست فقط یک وقت آزاد میخواد که لذت برد از این بازی ، همه چیز این بازی واقعا خوب هست، فقط ای کاش رو استیم هم میومد و فول اچیومنتش میکردم !!!
داستان و شخصیت پردازی 10/10
موسیقی حماسی عالی 10/10
گیم پلی 10/10
گرافیک 9/10
کمپین اول Stormgate الان در دسترسه.
کل استودیوی Frost Giant همون اعضای قدیمی بلیزارد هستن که روی استارکرفت 2 ، وارکرفت 3 و... کار کردن.

مطمئنا سینماتیکها نمیتونه تو اون کیفیت باشه چون بودجه عظیم بلیزارد پشتش نیست ولی خود کمپین انتظار میره که واقعا جذاب باشه.
فقط امیدوارم به خاطر کم آوردن بودجه بیخیال پروژه نشن چون مثل اینکه شرایط خوبی ندارن.
کلی خرج انجین ، طراحی پیشرفته هوش مصنوعی و... شده که برای امروز صنعت این موارد قفله.

DOOM: THE DARK AGES
همین الان تموم شد، که ای کاش تموم نمیشد:((راستش با دید منفی رفتم سراغ بازی. یعنی حس می کردم خوشم نیاد. دیگه دیدم بازی ایی ندارم و گیم پس هم داره خاک میخوره، دیگه گفتم دانلود کنیم ببینیم چیه. و شدیدا سورپرایز شدم. شاهکار به تمام معنا. از ثانیه ثانیه بازی با عمق وجودم لذت بردم. یه بازی به معنای واقعی کلمه "بازی". سر راست، بدون اضافات و پر هیجان.

نکات مثبت:
شیلد شیلد شیلد:x
گرز
شخصیت بی نطیر و نیرومند و خفن Slayer
تنوع فوق العاده سلاح و نیاز به استفاده از هر کدوم در شرایط متفاوت
سیستم پری بسیار لذت بخش
خشونت بی حد و خون خونریزی
اکشن به معنای واقعی کلمه نان استاپ که آدرنالین رو به سقف می چسبونه
طراحی فوق العاده و سیک محیط
دشمنان زیاد با قابلیت های خاص که مبارزه باهاشون نیازمند استراتژی خاص خودش هست

نکات منفی:
ندارد
فقط و فقط ای کاش بازی طولانی تر بود :Crying1:

آخرین ویرایش:
شاید مخالف باشید، ولی با تجربه دوباره Resident Evil 4 فهمیدم داستان بازی حتی از چیزی که یادم بود هم مضحک تره😐 مشکل داستان اینه که صرفا "سطحی، کلیشه ای و ساده" نیست. بلکه کاملا شما رو یاد سیرک می اندازه🤐

شخصیتای بازی دریغ از 5 خط شخصیت پردازی و رشد شخصیتی هم که این وسط تعطیل. شخصیتا ممکنه یهو بیان و برن و شما هم کلا نمی فهمید چرا باید براتون مهم باشن و انگار خود بازی هم حتی براشون مهم نبوده. 😪

روایت بازی حتی یه اکشن هالیوودی خوب هم نیست و شبیه داستان های اکشن درجه چندم می مونه 🤢🤕 یسری سکانس ها که رسما از میزان مضحک بودن می زنید زیر خنده، شما فکر کن خود لیان هم اوج دیالوگ نویسیش کمتر از 6 خط کلیشه ای هستش و اگه شخصیت اصلی رو عوض می کردین هیچ چیز تغییر نمی کرد و پر بود از دیالوگای عجیب و غریب 🤦‍♂️ و با این وضع شخصیت اصلی، دیگه توقعی از شخصیت های دیگه نیست 🤧

از اونور روایت بازی هم بدون ذره ای پیچش خاصی و دراوج سادگی و کیلشه ای بودن جلو می ره، حالا بعد چند سال بالاخره فهمیدم ملت چرا با اشلی مشکل دارن 🙄 اتفاقا توی زمینه گیم پلی اشلی یه کارکتر بسیار خوبه، به شما ازادی عمل خوبی می ده و ازاونور چالش های خفنی ایجاد می کنه و درکل اسکورت کردنش کامل حس "در حال تلاش برای نجات بچه لوس بی دفاع" رو منتقل می کنه 👏 اما مشکل بزرگ اینه که این شخصیت از نظر پرداخت از هویج کمتره😕😑 یعنی رسما این شخصیت توی نسخه اصلی چیزی فراتر از یه موجود رواعصاب و مزخرف که چاره ای جز محافظت ازش ندارید نمی ره😫🤬

بازی کردن دوباره نسخه اصلی، باعث شد حسابی نسخه ریمیک رو تحسین کنم که از همچنین فاجعه ای یه داستان سرگرم کننده و جذاب با شخصیتای "دوست داشتنی" خلق کرد👍💪

اما وقتی داستان جدی گرفته نشه، می فهمی چقدر همه چیز بازی فوق العاده است🔥💖 حتی با وجود داستان فاجعه اش، حقیقتا کاتسین هاش سرگرم کننده بود مزه پرونی های چرت و پرت لیان و رفتار های احمقانه شخصیتا و اتفاقات مضحک بازی، درواقع برام فان و سرگرم کننده بود🤝😁

از طرف دیگه گیم پلی بازی عمیق ترین گیم پلی هستش که توی زندگیم بین گیمای اکشنی که تجربه کردم دیدم 👌✅ بازی در یک کلام فوق العاده است و تعادل معرکه بین "طلب کردن مهمات" و "دادن پاداش" در یک کلام بی نظیره👍👏 جوری که همزمان که کلی مهمات دارید کلی تنش رو حس می کنید. 🙌
برای همینم هست که چیزایی مثل محدودیت در راه رفتن موقع شلیک یا سیستم حرکتی تانکی نه تنها "محدودیت" نیستن، بلکه دقیقا همونا باعث خلق همچنین فضایی شدن. تجربه ای که ریمیک هم "نمی تونه" تکرارش کنه😎

طراحی مراحل بازی فوق العاده متنوع است، تنوع دشمنای بازی بی نظیره و هرکدوم از سناریو های نبرد بازی از شما استراتژی طلب می کنن و بی استراتژی و الکی بازی کردن به معنی از دست دادن کلی منابع و قرار گرفتن در خطر ویژه است🔥🤗 همچنین هر سناریو هم احساسات متفاوتی طلب می کنه. از تنش روستا تا اکشن های بی حد و مرز جزیره و مراحل فوق العاده ترسناک آزمایش با اون ریجنریتور های لعنتی 🤩😎

همین قضیه باعث شده بازی خیلی اعتیاد آور باشه و خودم وقتی که بازی رو تموم کردم یهو فهمیدم که ساعت 2 شب شده بود😮😨 «همیشه تلاش می کنم بعد ساعت 12 دیگه بازی نکنم😅»

کاش توی نسل جدید هم همچنین گیمایی که یبشتر می گرفتیم😣 نمی دونم چرا گیمای اکشن جدید با اینکه حتی از این بازی الهام می گیرن، ولی از این سیستمش الهام نمی گیرن. واقعا معرکه است. 👍🤝

صداگذاری بازی شاید بنظر برخی قدیمی باشه، ولی به عقیده من که فوق العاده است و حس بازی رو چند برابر کرده، یعنی وقتی به گیم برگشتم فهمیدم که چطور این صداها توی تمام این سالها توی ذهنم هک شده بودند!! موسیقی های بازی هم یکی از یکی بهتر و کلی موسیقی خفن هست که هیجان بازی رو چند برابر می کنه✅👏👌

نکته!: حتما توصیه می شه که بیخیال نسخه اصلی بازی که قدیمی بود بشید که در یک کلام بده.🤮 حداقل نسخه ریمستر رو تهیه کنید. و اگه خواستید سراغ ریمستر برید، مود گرافیکی HD Project Mod توصیه می شه🥰 می تونید نسخه فیتگرل بازی که حاوی این مود هست رو با حدود 17 گیگ دانلود کنید👍

نکته2: اگه برای اولین بار بازی می کنید، اصلا ناامید نشید از کنترل های بازی، قراره اوایل یکم اذیتتون کنه ولی خیلی زود عادت می کنید و یکی از قشنگ ترین تجربه های زندگیتون می شه🔥💖

ss_f38fd0468a6bafa40e2b044f5ddd280763353be9.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
بسته الحاقی داستانی Separate Ways یه روایت مرموز و جذاب با تم جاسوسی از داستان Resident Evil 4 بود👌

داستان بازی مثل بازی اصلی "سرگرم کننده" است و اینبار اتفاقات رو از دیدگاه ایدا دنبال می کنیم تا برخی راز های داستانی و جزییات مرموز رو کشف کنیم. بجای داستان قهرمان، یه تم جاسوسی داره و به طرز باحالی داستان 4 رو به نسخه های دیگه وصل می کنه 👏
شخصیت پردازیا و... همچنان توی دیواره ولی خب کسی که عاشق Resident Evil 4 هستش دنبال یه داستان عمیق نیومده و یه بسته الحاقی 3 ساعته هم قرار نیست چیزی رو تغییر بده، ولی حداقل روایت جدی تری داره توی این بسته الحاقی و خلاصه واقعا در حد خودش خوب بود و بطور جذابی داستان بازی اصلی رو کامل می کرد و مثل بازی اصلی برام سرگرم کننده بود🤝

گیم پلی بازی خیلی فانه و اینبار در نقش ایدا شما قدرت بدنی لیان رو ندارید. مثلا نمی تونید به اندازه اون قوی چاقو بزنید یا حرکات کشتی کجش رو اجرا کنید. از طرف دیگه مرچنت بهتون اجازه ارتقا اسلحه یا خرید هرنوع اسلحه ای که دلتون خواست هم نمی ده😨
درعوض ایدا خیلی سریعتر و چابک تره و می تونه از حرکات موزون استفاده کنه و سریعتر مانور بده. حرکات کشتی کجی لیان هم جایگزین دو نوع لگد از طرف ایدا شده که خیلی خوشم نیومد از این قضیه ولی خب نمی دونم باید چیکار می کردن اگه نمی خواستن با این پیش برن😕
از طرف دیگه ایدا از همون اول به یسری اسلحه شخصی سازی شده دسترسی داره که تنوع خوبی هستن. همچنین یه سلاح جدید هم که تیرکمون با تیر انفجاری باشه به بازی اضافه شده که واقعا محشره. 🔥

گشت و گذار بازی محدود تر شده ولی هنوز مثل بازی اصلی وجود داره. بسته الحاقی از محیط ها و مراحل همون بازی اصلی استفاده می کنه که به لطف طراحی مراحل خوب تنوعش رو تا حدود خوبی حفظ می کنه. و به لطف قلاب ایدا، به مکان هایی دسترسی خواهید داشت که در بازی اصلی نداشتید که بازم باعث می شه محیطای تکراری باعث خسته کننده بودن نشن و اتفاقا دنبال کشف چیزای جدید توی محیطای قدیمی توسط ایدا باشید🤩
چالش دشمنا بیشتر از قبل شده و اونا هم مثل شخصیت اصلی سریعتر شدن، بیشتر می دون و سریعتر از جاشون بلند می شن و کلا سرعت مبارزات بازی خیلی بیشتر شده و همین تنش هرمبارزه رو خیلی بیشتر کرده. می شه گفت که حتی از بازی اصلی هم چالشی تره و واقعا حال می ده💥

باس فایت های جدید داریم و کم تعداد ولی خوبن. دشمن جدیدی هرچند اضافه نشده، ولی انقدر طراحی مراحل باکیفیت هستن که حس نمی شه بخصوص که کوتاهه این دی ال سی👍

خلاصه بسته الحاقی Separate Ways یه تجربه کوتاه «کمتر از 3 ساعت» دلچسب و دوست داشتنیه که اگه بازی اصلی رو تموم کردید قطعا خیلی بهتون حال می ده💖

نکته: درصورتی که برای تصاویر توی فروم محدودیت هستش لطفا بگید که عوض کنم🙏

bio4 2025-08-14 23-42-14-146.jpg

آخرین ویرایش:
Assassins Creed Mirage

نکات مثبت:
داستان فوق العاده جذاب
خطی تر شدن بازی به نسبت نسخه های پیشین
گرافیک خوب
نکات منفی:
تکراری شدن کامبت سیستم بعد از یک ساعت
هوش مصنوعی ضعیف که باعث میشه مخفی کاری مضحک به نظر بیاد

نکات فان هم داشت. مثل فارسی حرف زدن NPC ها. مثلا یکی میگفت "فردا عروسی ام است. بسیار هیجان دارم" یا مثلا تنه زدم به یه زن و گفت "یکم ادب داشته باش بی تربیت" :D:lol:
در کل تجربه خیلی خوبی بود. اونم برای من که عاشق تاریخ هستم.

Mafia The Old Country

View attachment 1000042388.webp

داستان : در سال ۱۹۰۰ میلادی در معادن گوگرد فردی کارگر به نام انزو رویای رفتن به نیویورک و شروع زندگی تازه رو دارد و طی اتفاقی از اونجا فرار کرده و وارد گروه مافیایی دون توریسی شده ...

شماره ۴ از سری بازی های خفن و نوستالژی مافیا که یکجورایی حکم مقدمه رو دارد .

یک بازی خطی با دنیایی زیبا و غرق کننده

حقیقتا جزیره سیسیل رو زیبا با جزییات فراوان و رنگ بندی زیبا ، طراحی کرده اند .

شخصیت پردازی و صدا پیشه ها عالی . موسیقی وایب پدر خوانده و فیلم های کلاسیک ایتالیایی رو دارد .

طراحی مراحل و روند تغییرات شخصیت انزو زیباست . بازی زیبا و با کشش خوب جلو می رود انگار در حال تماشا یک مینی سریال هستید

گرافیک فنی در حد نسل ۸ هست ولی قابل قبوله

سیستم رانندگی خیلی طبیعی و گاهی در تعقیب و گریز ها چالشی می شود . اسب سواری طبیعی و وایب رد دد رو دارد .

گان پلی بدک نیست . گاهی اوقات روی هدف نشونه گیری کردم ولی تیر نمی خورد ! جای تعجب دارد . کاورگیری و مخفی کاری خوب و هوش مصنوعی دشمنان قابل قبوله نه عالی

رانندگی و طی الطریق کردن در سیسیل واقعا لذت بخشه

هر چه به پایان قوی بازی نزدیک می شوید ، فضای دارک و خشونت سنگین مافیایی بیشتر می شود .

بازی ۱۴ مرحله و حدود ۱۰ ساعت گیم پلی دارد .

حتما اگر کلاسیک باز هستید با اتمسفر مافیای جدید کلی حال خواهید کرد .
من روی کامپیوتر رفتم . بازی خوب بهینه شده و روان بود .

1000042390.jpg

هوش مصنوعی دشمنان : 7 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 8 از 10
گیم پلی و سیستم مبارزات : 8 از 10
موسیقی و افکت های صوتی : 9 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 10 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 8 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 7 از 10
داستان و شخصیت پردازی : 9 از 10

نمره کل : 8 از 10

@Rohshen

Attachments

آخرین ویرایش:

به تمام طرفداران سری رزیدنت ایول توصیه می شه که Resident Evil Revelations رو از دست ندن ✅

"Resident Evil Reveletaions: 8/10"

داستان بازی سراغ یه تم جاسوسی سیاسی رفته و ساختار اپیزودیک بازی بیشتر از هر نسخه دیگه ای روایت رو به سبک سریالی درآورده جوری که در پایان هرچپتر دوست دارید سریعتر ببینید توی اپیزود بعدی چه اتفاقی قراره بیافته و این مدل روایت معرکه است و برای من بشخصه "هیجان انگیزترین" داستان کل سری بود 🔥👍 «هنوز 2 ریمیک بهترینه💖»

گیم پلی بازی DNA اکشن نسخه های اون دوره با ساختار مراحل نسخه های قدیمی ترکیب کرده و نتیجه شده یه اثر واقعا خوش ساخت.👌 همچنان حس یه بازی اکشن سینمایی حس می شه ولی ساختار بازی مثل نسخه های قدیمی روی گشت و گذار، رفت و برگشت ها و مدیریت منابع سواره که خیلی هم خوب دراومده👏
خلاقیت های جالبی مثل دستگاه Genesis به مدیریت منابع و گشت و گذار عمق بیشتری داده، از اونور توانایی داج دادن به طرز متعادلی هم به کمکتون می یاد و هم تنش رو بالا می بره و نمی ذاره بیش از حد OP باشید باهاش

اما ایرادات: متاسفانه گیم رسما فاقد پازل درست و درمونه هرچند که فقدانش در تجربه کوتاه 6 ساعته اش حس نمی شه چندان👍 کنترل بازی اولش یکم اذیت می کنه ولی سریع عادت می کنید🤗 وجود همکار هم توی بازی از دید گیم پلی واقعا توجیهی نداره موندم چرا همچنین تصمیمی گرفتن 👎

فضاسازی بازی در یک کلام معرکه است و با وجود گرافیک قدیمیش، اصلا حس نمی شه و کشتی رو به طرز معرکه ای دراوردن و برای من جز بیادموندنی ترین مکان های سری شد💖
موسیقی متن بازی هم معرکه است و تم اصلیش هم که فکر کنم هرگز نشه فراموشش کرد👌

rerev 2025-08-16 14-06-37-390.jpg

آخرین ویرایش:

به تمام طرفداران سری رزیدنت ایول توصیه می شه که Resident Evil Revelations رو از دست ندن ✅

"Resident Evil Reveletaions: 8/10"

داستان بازی سراغ یه تم جاسوسی سیاسی رفته و ساختار اپیزودیک بازی بیشتر از هر نسخه دیگه ای روایت رو به سبک سریالی درآورده جوری که در پایان هرچپتر دوست دارید سریعتر ببینید توی اپیزود بعدی چه اتفاقی قراره بیافته و این مدل روایت معرکه است و برای من بشخصه "هیجان انگیزترین" داستان کل سری بود 🔥👍 «هنوز 2 ریمیک بهترینه💖»

گیم پلی بازی DNA اکشن نسخه های اون دوره با ساختار مراحل نسخه های قدیمی ترکیب کرده و نتیجه شده یه اثر واقعا خوش ساخت.👌 همچنان حس یه بازی اکشن سینمایی حس می شه ولی ساختار بازی مثل نسخه های قدیمی روی گشت و گذار، رفت و برگشت ها و مدیریت منابع سواره که خیلی هم خوب دراومده👏
خلاقیت های جالبی مثل دستگاه Genesis به مدیریت منابع و گشت و گذار عمق بیشتری داده، از اونور توانایی داج دادن به طرز متعادلی هم به کمکتون می یاد و هم تنش رو بالا می بره و نمی ذاره بیش از حد OP باشید باهاش

اما ایرادات: متاسفانه گیم رسما فاقد پازل درست و درمونه هرچند که فقدانش در تجربه کوتاه 6 ساعته اش حس نمی شه چندان👍 کنترل بازی اولش یکم اذیت می کنه ولی سریع عادت می کنید🤗 وجود همکار هم توی بازی از دید گیم پلی واقعا توجیهی نداره موندم چرا همچنین تصمیمی گرفتن 👎

فضاسازی بازی در یک کلام معرکه است و با وجود گرافیک قدیمیش، اصلا حس نمی شه و کشتی رو به طرز معرکه ای دراوردن و برای من جز بیادموندنی ترین مکان های سری شد💖
موسیقی متن بازی هم معرکه است و تم اصلیش هم که فکر کنم هرگز نشه فراموشش کرد👌

View attachment 390189
شماره دومش هم‌ عالیه

اونم برو که خود جنسه

Clair Obscur: Expedition 33

+ بسیار موسیقی زیبایی در این بازی بکار رفته
+ گیم پلی اعتیاد آور
+ داستان برای من تازه و نقطه قوت اصلی بازی بود که با روایت خیلی خوب همراه شده بود
+ علی رغم طولانی بودن اصلا خسته کننده نشد
+ شخصیت های دوست داشتنی و کات سین های جذاب به همراه جهانی بسیار غنی و سراسر نوآوری

- بنظرم شاید میشد محیط های بازی با جزییات تر باشه که با توجه به وسعت بازی نمیشه خیلی هم سخت گرفت

در کل 10/10

south by midnight

+ هرچیزی که در این بازی میشنوید عالی و با دقت فراوان انجام شده
+ رنگ بندی بازی به همراه محیط زیباش واقعا بازی رو از لحاظ بصری زیبا کرده
+ بازی روون اجرا شد

- کامبت و کنترل بازی برای شکنجه مناسب تره
- داستانی که اهمیت زیادی برام نداشت تا اخرش
- پلتفورمینگ بازی هم زجر آوره
- علی رغم کوتاه بودن بازی چند بار خسته شدم

6/10
اما از لحاظ صدای کاراکتر ها و موسیقی متن و صدا های دیگه داخل محیط بازی به شدت خوبه در حد goty

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or