امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Splinter Cell : Blacklist
Ubisoft - Tom Clancy's

+
گرافیک هنری خوب
کیفیت بافت های بسیار خوب
سایه های عالی
نورپردازی بسیار مطلوب
انیمیشن های بی نقص!واقعا بی نقص!
طراحی اسلحه و گجت های خوب
گیم پلی بسیار لذت بخش و عمیق
مدت زمان مناسب گیم پلی
داستان جذاب
پرداخت خیلی خوب به سم فیشر
صداهای ایرانی
موسیقی خیلی خوب
ارزش تکرار بالا
بخش Coop عالی
هوش مصنوعی بی نقص
فریم دهی عالی حتی روی اخرین تنظیمات!عالی!
-
باگ های فراوان پس از کشته شده دشمنان
صدای مزخرف سم فیشر

امتیاز کلی : 9 از 10

واقعا عالی بود! پنجشنبه ساعت 4 عصر بازی رو نصب کردم و فردا ظهر ساعت 3 بازی تموم شد! خیلی عالی بود! اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه! حتی با وجود اینکه شنبه امتحان گسسته داشتیم ولی هیج جوره نشد ولش کنم:d

آخرین ویرایش:
The wolf among us
چرا این قدر خوب بود این؟من TWD رو بازی کردم بعد 5 مین ازش زده شدم ولی این همه چیش خیلی با سلیقه من جور بود!طراحی فضا ها و شخصیت ها همه عالی بودن!داستان و پایانش هم که بماند!بی صبرانه منتظر episode های بعدی هستم
8/10

Batman arkham origins
بعد 20 ساعت بازی باید بگم خیلی بالاتر از سطح انتظاراتم بود!اصلا در حد شاهکار B:AC نیست ولی بازی خیلی خوبیه!گیم پلی این سری هیچ وقت برای من خسته کننده نمی شه, AC تنها بازی ای بوده که پس از ریلیزش از سیستمم پاکش نکردم و حداقل 200 ساعت بازی کردم!این بازی هم از نظر گیم پلی کاملا منو راضی کرد و خیلی خوشم اومد.
گرافیکش از بعضی جهات نسبت به AC بهتر شده از بعضی جهات پسرفت داشته!چیزی که خیلی رو اعصابه باگ های انیمیشن و فرورفتن ابجکت ها توی هم دیگست!بازی معدود باگ ها و مشکلات AC رو همراه خودش داره که هیچ, یه سری هم بهش اضافه شده!بعضی باگ هاش بدجور می رن روی مخ!هوش مصنوعی هم که دقیقا همون طور که توی AC بود اینجا کپی شده!بدون هیچ تغییری!ای کاش چند تا از مواردو اصلاح می کردن!طراحی شخصیت ها و محیطش خیلی به دل من نشست, مدل ها ی thug ها که کلا تغییر نکردن ولی رنگ امیزی!!! جدیدشون برای من جالب بود!طراحی villain ها هم که از نظر من فوق العاده بود!
موسقیش رو هم دوست داشتم هر چند به نظرم برای AC به خصوص main themeـش بهتر بود!با این حال برخلاف خیلی از دوستان من از صداگذاری بازی خیلی لذت بردم حتی می تونم بگم بهتر از نسخه های قبلی بود!به خصوص troy baker در نقش جوکر!
داستان خیلی ساده و بدون انگیزه ی زیادی برای ادامه شروع می شه ولی تقریبا از اواسطش به بعد خیلی خوب اوج می گیره و چند سورپرایز خیلی خوب داره!علاوه بر این شباهاتش در یه سری از موارد به کمیک ها خصوصا the killing joke غیرقابل انکاره!پایانش هم یه پایان مثل همه ی کمیک ها و سایر مدیا هایی که سال های اول بتمن رو به تصویر می کشن بود!می شد بهتر در اورد پایانش رو!
چند تا نکته ی خیلی ناامید کننده بازی برای من داشت!یکی gadget هاش بود!همه ی gadget ها به جز remote claw چه از نظر کاربرد چه بعضا از نظر قیافه کپی برابر اصل gadget ها AC هستن!حتی یه سری از کاربرد های remote claw مثل line launcherـه!علاوه بر این توی AC بعد از اتمام بازی وقتی وارد ساختمون ها مثل موزه و حتی مترو و فاضلاب می شدی هنوز هم thug ها ول می چزخیدن و حس یه شهر مرده رو نداشتی!تو AO بعد پایان بازی ساختمون ها کاملا خالی می شن و مگس هم توشون پر نمی زنه!این مورد منو مجبور کرد برای جمع کردن data pack های enigma بازی رو از new game + شروع کنم!
ولی از نقاط قوتش می تونم اشاره کنم به detective vision ـه جدید هر چند معتقدم از پتانسیلی که داشت به خوبی استفاده نکردن!
بخش MP رو هم زیاد تست نکردم ولی بیشتر از اینکه رقابتی باشه یه مولتی فان و دورهمی به شمار میاد!یه خوبی ای که داره اینه که واقعا پلیر های با مهارت رو از بقیه جدا می کنه!خوب می تونه سرگرمتون کنه این بخش!
در کل میل باطنیم اینه که 9 به بالا بدم ولی چه کنم که منطق می گه نمره ی 8.5 برای مناسبه!

Battlefield_4_Cover.jpg

داستان= 7.5
(قشنگ بود ولی کمی کوتاه بود)

گرافیک=10

صدا=9

گیم پلی=9

بصورت کلی=9

چند تصویر از بازی خودم
34265341338375360957.jpg

94592423021842085351.jpg

17837710012859673945.jpg
35070780661647212218.jpg
58593945631356949066.jpg
57643240859187517648.jpg
18100375062021866233.jpg
31778738412754392576.jpg
10741175876222646797.jpg
46019066335210898968.jpg

BATMAN
A R K H A M O R I G I N S

گرافیک: 9/10
گیم پلی: 8.5/10
داستان: 8/10
صداگذاری و موسیقی: 9/10

در کل: 8.5/10

خوب:

1. انیمیشن های حرفه ای کاتسنز ها
  2. گرافیک عالی
  3. شخصیت پردازی خوب
  4. صداگذاری خیلی خوب
  5. مراحل زیبا و اعتیاد آور
بد:

1. تغییر نکردن گیم پلی نسبت به نسخه قبل
  2. نافرم بودن بعضی از انیمیشن های درون بازی
  3. باگ های انمیشن
  4. باس فایت های خیلی آسان

توضیحات:

Arkham City عنوانی بود که سال 2011 عرضه شد که هر آدمی رو به سمت خودش میکشید و تونست بهترین بازی PC سال بشه :x و همینطور برای من بهترین بازی سال بود!
وقتی Arkham origins معرفی شد ذوق مرگ شدم از بس با این سری حال میکنم! که بعد مشخص شد استدیو بازی از راکستدی به Warner Bros. Montreal تغییر کرده و این تغییر باعث مایوس شدن طرفداران بازی از جمله من بود! که در اون لحظه بسیار سطح انتظاراتم از بازی اومد پایین! و بعد از عرضه هم نمرات زیاد بالایی دریافت نکرد و نتونست حتی نزدیک به AC بشه!!!

منم بالاخره بازی کردم و بشدت با بازی حال کردم! بازی حتی نصف AC بهم نچسبید اما وقتی AC یک شاهکار خارقالعاده باشه AO کمه کم یک بازی عالی هست!
سینگل بازی لذت بخش و اعتیاد آور بود ولی باس فایت های بازی بشدت آسون بودن! مثلا DeathStroke رو که راحت میشد کشت و همینطور یکی از راحت تریناش Killercroc و CopperHead بود!
اما بر عکس باس فایت BANE خیلی قوی و عالی بود و آدمو به چالش میکشید و خیلی جذابیت داشت! و در اون لحظه یاد Mr Freeze در AC میوفتادیم گرچه نصف اون لذت نداشت ولی بازم عالی بود!
کاتسنز های بازی محشر بود حتی بهتر از نسخه قبل! انیمیشن هاش خیلی روون و عالی بودن و خیلی خوب موشن کپچر شده بودن! و خیلی سینماتیک بود!
Joker مثل گذشته جذابیت داره و خیلی فان تر شده و من یکی خیلی باهاش حال کردم! اما ابهت AC رو نداره و خیلی دیگه لوس بازی در میاره :دی
امکانات بازی خیلی محدوده و در حد AC هست و پیشرفت چندانی نکرده که دیگه بهترینش همون اسلحه DeathStroke بود و بقیه اسلحه ها زیاد جالب نبودن!
گرافیک بازی هم بسیار عالی هست و نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته و با جلوه های بسیار زیبای بصری در بازی مواجه میشیم که آدمو محو بازی میکنه!
اتمسفر شهر Gotham درست مثل Arkham City آدمو محو خودش میکنه و در این مورد هیچ لطمه ای بهش نخورده و عالی هست!
فریم دهی هم عالی هست و روی ضعیف ترین سیستم ها هم روی بهترین حالت جواب میده!
خلاصه یکی از بهترین Action Adventure های سال بود و بسیار خوش ساخت بود! گرچه میتونستن خیلی بهتر از این درست کنن ولی چون استدیو تازه روی این نسخه کار کرده نباید انتظار زیادی داشت!
با اینکه بنظر من سینگلش خوب تموم نشد اصلا ناراحت نیستم و منتظر نسخه بعدی که راکستدی داره میسازه میمونم و بشدت انتظاراتم از اون نسخه بالا هست!
در کل نمره من به نسخه قبل 9.6/10 بود ولی به این 8.5 میدم :)

خلاصه هر کی بازی نکرده اصل به نمرات توجه نکنه و حتما بازی کنه که بشدت ارزش داره و لذت بخش هست!
از نظر نمره خیلی در حق بازی ظلم شد و حداقل متای بازی باید 80 میبود :(

BATTLEFIELD 4

داستان: 3/10
گیم پلی:9.5/10
گرافیک:10/10
صدا:8.5/10
جذابیت(مولتی):10/10
جذابیت(سینگل)1/10

سینگل که اصلا ارزش بازی کردن رو نداره.در عوض قسمت مولتی فوقالعاده کار شده.اگه با FPS مولتی حال میکنین حتما بخرین

9/10

آخرین ویرایش:
BATMAN 8/10
به نظرم اگه قرار باشه گیم پلی بازی تغییر کنه گند بخوره توش بهتره شبیه نسخه ی قبلی بمونه گرافیک و فیزیک عالیشم باعث شد به جای 7.5 بهش 8 بدم ارزش بازی کردن بالایی هم داره
BF 4 9/10
یکی از بهترین بازی ها در زمینه ی شبیه ساز هست که دیدم افراد خاصی این سبک رو دوست دارن اما من هر چیزی که به واقعیت نزدیک تر باشه رو دوست دارم گرافیک بازی بهترین بوده که تا الان دیدم صدا گذاری بازی هم تا به حال به این زیبایی ندیده بودم اگر سیستم 5.1 خوبی داشته باشید قشنگ فضای جنگ رو برای ادم تداعی می کنه. ارزش بازی کردن برای کسایی که بازی های شبیه ساز(ARMA) دوست دارن به شدت بالا هست.
SPLINTER CELL 9/10
بالاخره بعد از کلی تغییر در گیم پلی بازی تا حد زیادی به ریشه هاش بازگشت گیم پلی بازی بسیار هیجان انگیز و سخت شده و هوش مصنوعی بازی به طرز باور نکردنی بالا هست گرافیک نسخه ی PC بازی هم که اصلا نیازی به تعریف نداره برای این سبک عالی کار شده ارزش بازی کردن بازی به شدت بالا هست.
COD GHOST (در دست بررسی)

State of Decay: این بازی فوق العادس خداییش، بعد از دانلود نسخه سالم بازی که تازه هم ریلیز شده بازی رو ران کردم و باید بگم عالیه این بازی واقعا محشره. تا این جای کار که تقریبا نیم ساعت میشه واقعا بازیش معتاد کنندس. حیف این بازی ها که بدون هایپ ریلیز میشن و کسی هم به اونا توجهی نمیکنه ولی در عوض من نمیدونم که چرا هر سال کال آو دیوتی فروشش از سال پیش بیشتر هم میشه با این که همش تکراری شده و دیگه داره تخیلی هم میشه.
امتیاز من تا اینجای بازی: 9

CALL OF DUTY GHOSTS
بخش تک نفره: 8.5
گرافیک: 4
آهنگ سازی و صداگذاری: 7
داستان: 8.2
امتیاز نهایی: 8
متاسفانه گرافیک بازی پایینه و برخلاف وعده خودشون گرافیک بازی حتی نسبت به MW2 هم پسرفت داشته من برف مرحله برفی MW2 رو به خوبی یادمه و با برف مرحله ATLAS FALLS مقایسه میکنم میبینم چقدر پسرفت داشته. البته یه نکته خوب تو گرافیک بازی هست، تعداد بسیار بالای آبجکت ها و پر جزئیات بودن محیط هست طوری که بعضی مراحل مثل مرحله ی که تو آب میگذره جزئیات محیط حیرت آوره و خیلی جزئیات بالاست اما مشکل این همه آبجکت و جزئیات اینه که کیفیت بافتها خیلی پایینه و من که رو ULTRA بازی میکنم بعضی جاها MW قسمت اول تو ذهنم تداعی میشه! اگه گرافیک گوست بافتهایی به کیفیت بتل 4 داشت مطئن بودم گرافیک این بازی بهترین گرافیک نسل میشه با توجه به این سطح جزئیات اما انقدر کیفیت بافتها پائین و در حد 5-6 سال پیشه که آدم نا امید میشه. امیدوارم یه دست درست و حسابی رو سر COD بکشن تا نجات پیدا کنه وگرنه اتفاقی براش میافته که اگه دیگه هرکاری سازنده بکنه دیگه گیمرا به COD اطمینانشون برنمیگرده

How To Survive

داستان : 5 :|

گرافیک : 7 :|

گیم پلی 9 :)

صدا و آهنگ و این چیزا ( :d ) 6

این بازی خیلی حال میده اگه بخوای تک تک به جزئیات نمره بدی نمرش کم میشه :|
هم ـش با هم دیگه بازی رو به یه بازی معتاد کننده ی باحال تبدیل کرده
البته من Co_Op رو بازی نکردم وگرنه به احتمال زیاد نمره بالا میرفت :)
آخرش هم پ/ا/ر/ه شدم :|

Battlefield 4
مثبت = گرافیک عالی - صداگذاری خیلی خوب اسلحه ها - تخریب پذیری محیط - خودروهای مختلف - آزاد سازی و تنوع خوب اسلحه ها - گرافیک روان به لطف موتور خوب بازی
منفی = داستان بی سر و ته و بیخود با پایانی بدتر از همه - بخش تک نفره بی ارزش - طراحی شبیه به هم و نبود تفاوت فاحش بین اسلحه ها - باگ های نسبتا زیاد -
هوش مصنوعی تعطیل - صحنه های مصنوعی فراوان (سه گلوله تانک جلوی Hanna منفجر میشه ککش هم نمیگزه - هلیکوپترهای دشمن با سرعت نور عقب و جلو میره و ...)
بخش چندنفره هم به دلیل نداشتن استطاعت مالی برای خرید نسخه اوریجنال و نداشتن اکانت متاسفانه تجربه نکردم.
گرافیک: 9
صداگذاری: 8
گیم پلی: 8
با اینکه نمرات خوبی به این بازی دادم اما BF یک چیزی مثل Payday شده (تازگیا به نظر من)! بخش تک نفره داره اما به لعنت خدا نمی ارزه. هر چند خیلی ها BF رو فقط به خاطر بخش چند نفره تهیه می کنند
اما BF 3 و BF Bad Company 2 هم من تجربه کردم به صورت تک نفره و لذت بردم اما BF 4 هیچ حرفی برای گفتن نداره واقعا. تمامی هایپ ها و تبلیغات زیاد سازنده هم درباره داستان کاملا بیخود و مضخرف بوده (یاد خبرش بخیر که زدم. نوشتن Novel برای BF4. فقط می تونم بگم Meh)
اولا همش می گفتند داستان و هی آخر هر آگهی Hanna و کلی جو و هیجام رو نمایش می دادند. اما الان توی تبلیغات برای کنسول های نسل بعد فقط بخش چند نفره و 64 گیمر رو به رخ می کشند! خیلی خوبه.آفرین به EA و سیاست هاش برای چپاول پول از مردم
7
(با توجه به تجربه بخش تک نفره)
---------
Alien Rage
مثبت = گرافیک خوب - حس یک شوتر Oldschool با هرج و مرج زیاد
منفی = سختی مفرط - افت فریم کابوس وار (سر BF4 با اون گرافیک و تنظیمات High هیچی افت نداشتم که سر این بیچاره شدم) - تنوع نه چندان خوب اسلحه ها (همون مسلسلی که اول بازی دارید، اگر براش خوب محمات پیدا کنید تا آخر بازی نیاز به اسلحه ندارید)
نبود تنوع در دشمنان و برابر بودن تمامی آنها (همان سرباز صفری (!) که اول بازی معرفی میشه به راحتی شما رو میکشه. باس که جای خوب دارد) - کاملا خطی -
داستانی فرای مضخرف و کلیشه ها با روایتی بدتر (دلم به حال خانومی که Audio log ها رو روکورد کرده می سوزه آخه صحبت هاش ذره ای ارزش نداره. فقط بذارید پخش بشه تا امتیاز بگیرید بعد راحتون رو بکشید و برید!)
دیالوگ های این Audio log ها هم تکرار مکررات هستش: اوایل بازی - من دکتر فلانی هستم تازه اومدم توی سیاره فلان خیلی خوش میگذره - اوساط بازی: خیلی موجودات عجیبی هستند، تحقیقات جالبه و ... اواخر بازی = همکارم جلوم قطعه قطعه شد، بیچاره شدیم، من تنهام و ... - صداگذاری مضخرف
گرافیک: 7
صداگذاری: 5
گیم پلی: 5
Alien Rage با ارائه یک شخصیت به سبک Oldschool (یک مرد غول آسا با چهره ای عبوس که با شلیک Minigun اربده میزنه) سعی میکنه خیلی ادای اون موقع رو دربیاره. اما به قدری سریع خطی و تکراری و حال به هم زن میشه که حد نداره
یک بازی که حتی یک درصد هم سعی نمیکنه پیشرفت کنه و از متوسط بودن دربیاد و چیز سرگرم کننده ارائه کنه
4.5
---------------------------------------------
این دو بازی به هیچ وجه برای یک PC گیمر که فقط تک نفره میزنه مثل من توصیه نمیشه!

Call Of Duty: Ghosts
داستان: 9
تنوع مراحل: 10
طراحی مراحل: 10
صدا گذاری: 9
گرافیک: 8
در کل: 9.5

بازی اینقدر برام جذابیت داشت که دلم نمیومد تمومش کنم ... بازی بسیار بسیار متنوع هستش و تجربه کاملی از میدان نبرد نوین رو میتونین داخلش تجربه کنید . گرافیک و گیمپلی هرچقدر به جلو میره بهتر میشه . بهترین کالاف ساخته شده تا الان هستش. بسیار باهاش حال کردیم!. :bighug:

BATTLEFIELD 4

• گرافیک: 9.5/10
  • گیم پلی: 8.5/10
  • داستان: 5/10
  • صداگذاری: 10/10
  • موسیقی: 9/10
در کل: 7.7/10

خوب:

1. صداگذاری عالی و بی نظیر
  2. گرافیک خارق العاده و نسل بعدی
  3. گیم پلی روان و خوب
  4. انیمیشن ها بسیار خوب موشن کپچر شده و بسیار واقعی و عالی هست
بد:
  1. داستان بی سر و ته و ناامید کننده
  2. گیم پلی پیشرفت چشم گیری نسبت به نسخه های قبل نکرده (گرچه گیم پلی بازی بی نقص هست ولی بازم جای کار داشت)
  3. خسته کننده بودن بعضی از مراحل بازی و تنوع کم مراحل
  4. شخصیت پردازی ضعیف
  5. لگ زیاد در نسخه PC بازی
  6. هوش مصنوعی نسبتا ضعیف یار ها و دشمن ها
  7. کم بودن ساعت گیم پلی بخش سینگل

توضیحات:
من بازی رو چند وقت پیش تموم کردم و یادم رفت اینجا بازی رو نقد کنم و بخاطر همین الان نقدمو با کمی تاخیر نوشتم! :-*
خوب بالاخره ما هم بازی رو تجربه کردیم! :دی مطمئنن اولین چیزی که قبل از هرچیز توی بازی خودشو نشون میده گرافیک هست! وقتی بازی شروع میشه همه فقط محو گرافیک بازی میشن و همه چیز رو فراموش میکنن ( از جمله خودم ) :دی نورپردازی عالی - کیفیت تکسچر ها بسیار بالا هست - افکت های بصری فوق العاده - فیزیک عالی! اوایل بازی که توی ساختمون متروکه هستیم جوری جلب گرافیک بازی شده بودم که واقعا با خودم میگفتم این بازیه واقعا؟؟؟؟ :|
بعد اگه از گرافیک عالی بازی بگذریم میرسیم به انیمیشن های خارق العادش! انیمیشن ها اینقدر علی کپچر شدن که توی بعضی از حرکات واقعا نمیشه تشخیص داد این یک بازیه! و وقتی این انیمیشن های عالی و Real با گرافیک خارق العاده بازی مخلوط میشه یک فضای کاملا Real و طبیعی رو به وجود میاره و آدم رو میبره تو خودش :دی و این نشون دهنده یک Simulator عالی هست!
گیم پلی بازی هم عالی هست و خیلی خوب کار شده! گرچه من فرق زیادی با نسخه قبلی نمیبینم ولی گیم پلی سری BF همیشه عالی بوده و واقعا در حد یک عناون Simulator واقعی هست!
صداگذاری بازی رو بیشتر از تمام موارد دیگه دوست دارم! صداگذازی این عنوان رو بهترین صداگذاری شوتر میدونم! واقعا عالی کار شده! هم این نسخه و هم نسخه قبلی!
صدای دویدن سرباز ها بشدت طبیعی به گوش میرسه و اتمسفر محیط رو کامل منتقل میکنه! وقتی که توی یک سالن بزرگ هستیم و یکی از یارا با صدای بلند حرف میزنه و صدا توی سالن میپیچه! واقعا عالی درست شده! واقعا هیچ بازیی رو با همچین صداگذاری محشری تجربه نکردم تا بحال!
تنها نقص بازی برمیگرده به بخش سینگلش که خیلی هم مهم هست! BF از اول با مولتی بدنیا اومد و هیچ وقت کسی از سینگل بازی انتظارات خیلی بالا نداشته ولی سینگل بازی زیاد جای تعریف نداره و فقط میشه گفت چند مرحله از جمله مرحله درون کشتی و ... ـش قشنگ هست و بقیه مراحل بسیار خسته کننده هست!
داستان بازی هم خیلی کلیشه ای و بی سر و ته پیش میره و روایت بد همیشه کار دست سینگل بازی داده!
مولتی بازی رو زیاد بازی نکردم و فقط چند دقیقه توی Sieage of shanghai بازی کردم! مپش واقعا عالی کار شده بود! بسیار وسیع!
پرش از روی این ساختمون به روی اون ساختمون واقعا لذت بخش بود! و چون زیاد بازی نکردم نظر بیشتر نمیدم!
هوش مصنوعی بازی هم جالب نیست! و بعضی جاها روی اعصابه! اگه Medal of honor Warfighter رو یادتون باشه اینم مثل همونه و یک چند درجه بهتر! اما بازم خوب نیست!
برای مثال داری با گروهت مقابل دشمن مبارزه میکنی میبینی یک سرباز از دشمن اومده پشت سرت نه دوستات میزننش نه اون تورو میزنه (!!!:|!!!) یا مثلا دشمن میاد کنارت میایسته بهت تیر اندازی میکنه و یارا فقط نگاهش میکنن :| اینا هوش مصنوعی تقریبا ضعیف رو میرسونه! و باید درست بشه!

در کل میتونم بگم اگه مثل من اهل مولتی این سری نیستین و فقط میخواین گیم پلی و گرافیک و ... رو ترجبه کنین سینگل بازی خوب هست و ارزش یک بار تموم کردن رو داره!
اما اگه مثلا CoD Ghosts رو بازی کردین و الان یک انتظار خیلی بالایی از سینگل بازی دارین سخت در اشتباهین و اصلا طرف بازی نیاین چون سینگل بازی زیاد تعریفی نداره و بهتره کلا نزدیکش نشین :دی اما اگه از مولتیی خوشتون میاد که تانک و ماشین و جت و ... سوار میشن و میپرن به جون همدیگه این بهترین عنوانی هست که میتونید تجربه کنید!

در کل من بدم نیومد! یک دور بنظرم ارزش داشت تموم کنی!

BATTLEFIELD 4

• گرافیک: 9.5/10
  • گیم پلی: 8.5/10
  • داستان: 5/10
  • صداگذاری: 10/10
  • موسیقی: 9/10
در کل: 7.7/10

خوب:

1. صداگذاری عالی و بی نظیر
  2. گرافیک خارق العاده و نسل بعدی
  3. گیم پلی روان و خوب
  4. انیمیشن ها بسیار خوب موشن کپچر شده و بسیار واقعی و عالی هست
بد:
  1. داستان بی سر و ته و ناامید کننده
  2. گیم پلی پیشرفت چشم گیری نسبت به نسخه های قبل نکرده (گرچه گیم پلی بازی بی نقص هست ولی بازم جای کار داشت)
  3. خسته کننده بودن بعضی از مراحل بازی و تنوع کم مراحل
  4. شخصیت پردازی ضعیف
  5. لگ زیاد در نسخه PC بازی
  6. هوش مصنوعی نسبتا ضعیف یار ها و دشمن ها
  7. کم بودن ساعت گیم پلی بخش سینگل

توضیحات:
من بازی رو چند وقت پیش تموم کردم و یادم رفت اینجا بازی رو نقد کنم و بخاطر همین الان نقدمو با کمی تاخیر نوشتم! :-*
خوب بالاخره ما هم بازی رو تجربه کردیم! :دی مطمئنن اولین چیزی که قبل از هرچیز توی بازی خودشو نشون میده گرافیک هست! وقتی بازی شروع میشه همه فقط محو گرافیک بازی میشن و همه چیز رو فراموش میکنن ( از جمله خودم ) :دی نورپردازی عالی - کیفیت تکسچر ها بسیار بالا هست - افکت های بصری فوق العاده - فیزیک عالی! اوایل بازی که توی ساختمون متروکه هستیم جوری جلب گرافیک بازی شده بودم که واقعا با خودم میگفتم این بازیه واقعا؟؟؟؟ :|
بعد اگه از گرافیک عالی بازی بگذریم میرسیم به انیمیشن های خارق العادش! انیمیشن ها اینقدر علی کپچر شدن که توی بعضی از حرکات واقعا نمیشه تشخیص داد این یک بازیه! و وقتی این انیمیشن های عالی و Real با گرافیک خارق العاده بازی مخلوط میشه یک فضای کاملا Real و طبیعی رو به وجود میاره و آدم رو میبره تو خودش :دی و این نشون دهنده یک Simulator عالی هست!
گیم پلی بازی هم عالی هست و خیلی خوب کار شده! گرچه من فرق زیادی با نسخه قبلی نمیبینم ولی گیم پلی سری BF همیشه عالی بوده و واقعا در حد یک عناون Simulator واقعی هست!
صداگذاری بازی رو بیشتر از تمام موارد دیگه دوست دارم! صداگذازی این عنوان رو بهترین صداگذاری شوتر میدونم! واقعا عالی کار شده! هم این نسخه و هم نسخه قبلی!
صدای دویدن سرباز ها بشدت طبیعی به گوش میرسه و اتمسفر محیط رو کامل منتقل میکنه! وقتی که توی یک سالن بزرگ هستیم و یکی از یارا با صدای بلند حرف میزنه و صدا توی سالن میپیچه! واقعا عالی درست شده! واقعا هیچ بازیی رو با همچین صداگذاری محشری تجربه نکردم تا بحال!
تنها نقص بازی برمیگرده به بخش سینگلش که خیلی هم مهم هست! BF از اول با مولتی بدنیا اومد و هیچ وقت کسی از سینگل بازی انتظارات خیلی بالا نداشته ولی سینگل بازی زیاد جای تعریف نداره و فقط میشه گفت چند مرحله از جمله مرحله درون کشتی و ... ـش قشنگ هست و بقیه مراحل بسیار خسته کننده هست!
داستان بازی هم خیلی کلیشه ای و بی سر و ته پیش میره و روایت بد همیشه کار دست سینگل بازی داده!
مولتی بازی رو زیاد بازی نکردم و فقط چند دقیقه توی Sieage of shanghai بازی کردم! مپش واقعا عالی کار شده بود! بسیار وسیع!
پرش از روی این ساختمون به روی اون ساختمون واقعا لذت بخش بود! و چون زیاد بازی نکردم نظر بیشتر نمیدم!
هوش مصنوعی بازی هم جالب نیست! و بعضی جاها روی اعصابه! اگه Medal of honor Warfighter رو یادتون باشه اینم مثل همونه و یک چند درجه بهتر! اما بازم خوب نیست!
برای مثال داری با گروهت مقابل دشمن مبارزه میکنی میبینی یک سرباز از دشمن اومده پشت سرت نه دوستات میزننش نه اون تورو میزنه (!!!:|!!!) یا مثلا دشمن میاد کنارت میایسته بهت تیر اندازی میکنه و یارا فقط نگاهش میکنن :| اینا هوش مصنوعی تقریبا ضعیف رو میرسونه! و باید درست بشه!

در کل میتونم بگم اگه مثل من اهل مولتی این سری نیستین و فقط میخواین گیم پلی و گرافیک و ... رو ترجبه کنین سینگل بازی خوب هست و ارزش یک بار تموم کردن رو داره!
اما اگه مثلا CoD Ghosts رو بازی کردین و الان یک انتظار خیلی بالایی از سینگل بازی دارین سخت در اشتباهین و اصلا طرف بازی نیاین چون سینگل بازی زیاد تعریفی نداره و بهتره کلا نزدیکش نشین :دی اما اگه از مولتیی خوشتون میاد که تانک و ماشین و جت و ... سوار میشن و میپرن به جون همدیگه این بهترین عنوانی هست که میتونید تجربه کنید!

در کل من بدم نیومد! یک دور بنظرم ارزش داشت تموم کنی!

اول ی لایک خوشگل بهت میدم که خوش سلیقه ای و واقعا بازی رو اون جور که باید نقد کردی . نمره من به بازی از نظر گرافیک ۱۰/۱۰ گیم پلی ۱۰/۱۰ صداگذاری ۱۰/۱۰ داستان پردازی ۸/۱۰ شخصیت پردازی ۱۰/۱۰ و در کل ۹/۱۰ نمره ایه که از من می گیره . دوست خوبم به نکات قوت بازی اشاره کرد تو بتلفیلد ۴همه چی خارق العاده و زندس محیط تخریب و .... این بازی همینطور مولتی وصف نشدنی داره که تا کسی تجربه اش نکنه از درکش عاجزه . من هیچ لگی رو تجربه نکردم و بدون مشکل تمومش کردم . امیدوارم شما هم ار بخش سینگل هم مولتی لذت ببرید. فراست بایت ۳ در این بازی چیزی خلق کرد که هنوز رو دستش نیومده و نخواهد امد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or