امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
سلام بازیایی که من تو این ماه بازی کردم..................

Injustice Gods Among Us ==6.5
Assassins Creed IV Black Flag==9.5
Deadfall Adventures=6.5
State Of Decay=7.5
FIFA14=9
Pro Evolution Soccer 2014=8
Demonicon=6
Batman Arkham Origins=8.5
NARUTO SHIPPUDEN=7.5
Battlefield 4=8
ENSLAVED=8
Castlevania Lords of Shadow=8

BATMAN ARKHAM ORIGINS: 9
واقعا خیلی خیلی خیلی نامردی شده تو امتیاز دهی به این بازی به این قشنگی.تو این موندم که این کال او دیوتی که هر سال داره هی پسرفت میکنه، حتی سازنده هاش به خودشون زحمت نمیدن یه دستی سر و روی گرافیک بازی بکشن، از سایتا نمره خوبی میگیره ولی بتمن با این گرافیک عالی و گیم پلی فوق العاده و داستان خیلی خیلی خوب نمره های پایینی میگیره.
مطمئنم اگه این بازی قبل از arkham city میومد، صد در صد نمره کامل رو میگرفت.خوشبختانه یا متاسفانه مشکلی که این بازی داره اینه که بعد از شاهکار قبلی ریلیز میشه که از هر نظر کامل بود و واقعا اضافه کردن چیزهای جدید به بازی قبلی خیلی خیلی ریسک داشت.

Asc Black Flag

بشخصه بعد از هربار منتشر شدن این سری از بازیهای یوبیسافت فقط میخاستم گیم پلی و داستانه بازی رو تموم کنم و بگم منم آساسینس کریدو تموم کردم..ولی این نسخه با تمام نسخه های قبلش فرق داشت..همه چیزش عالی بود و باعث شد که هرچی جا رو نقشه هست رو مزه کنم..!! امیدوارم بتونم بازی رو 100درصدش کنم..این تنها نسخه ایه که میخام توش گشت و گزار کنم ..خیلی بهم چسبیده..!! 9.6از10..بخاطره پاره ای افت فریم..بقیه چیزا عالیه عالی..داستان عالی،روایته داستان عالی تر،نقشه بسیار بزرگ و پراز معما..ادوارد=رویا:x...!!همین:|

2 Sniper Elite Nazi Zomie Army

8/10

این بازی رو هر جور شده، به صورت Co-Op تجربه کنید. بر خلاف قسمت قبل که می شد در درجه سختی Sniper Elite هم به هر شکل حتی تکنفره بازی تموم کرد ولی تو این قسمت در درجه سختی متوسط هم، سختی بازی مالیخولیایی هست. نسبت به قیمت 15$ بازی کاملا ارزش داره.

آخرین ویرایش:
درود
ما که داریم فعلا castlevania los رو بازی میکنیم
عجب گرافیک نرم و زیبای داره این بازی، طراحی مرحله ها بسیار زیبا و سحرآمیز هستش،گیم پلی خوب و روان ،روایت عالی داستان(نبرد بین خیر و شر با مضامینی دراکولایی، خون آشامی)،تنها h&s بود که بعد 4 dmc بازی کردم...
در کل بازی بسیار قشنگی هستش...هر کی بازی نکرده بازی کنه:x، البته همتون بازی کردین...من که به شدت منتظر شماره 2 ـی این بازی هستم...
امتیاز 9/10 - بسیار عالی

- - -ویرایش - - -

بچه ها راستی این بازی Amnesia: A Machine for Pigs چجوریاست؟ می ارزه بازی کنیم یا نه؟چون من outlast رو هم میخوام بگیرم گفتم ببینم این بازی هم خوبه یا نه؟ نسخه قبلیش رو که بازی کردم، یعنی واقعا ترسیدم ها:-ss حالا این نسخه هم باحال شده یا نه ، گرافیک گیم پلی همه چیزش پیشرفت داشته یا نه؟ تازگیا دیگه زیاد دنبال بازی ها نمیرم...واسه همین اینا رو بازی نکردم.

درود
ما که داریم فعلا castlevania los رو بازی میکنیم
عجب گرافیک نرم و زیبای داره این بازی، طراحی مرحله ها بسیار زیبا و سحرآمیز هستش،گیم پلی خوب و روان ،روایت عالی داستان(نبرد بین خیر و شر با مضامینی دراکولایی، خون آشامی)،تنها h&s بود که بعد 4 dmc بازی کردم...
در کل بازی بسیار قشنگی هستش...هر کی بازی نکرده بازی کنه:x، البته همتون بازی کردین...من که به شدت منتظر شماره 2 ـی این بازی هستم...
امتیاز 9/10 - بسیار عالی

- - -ویرایش - - -

بچه ها راستی این بازی Amnesia: A Machine for Pigs چجوریاست؟ می ارزه بازی کنیم یا نه؟چون من outlast رو هم میخوام بگیرم گفتم ببینم این بازی هم خوبه یا نه؟ نسخه قبلیش رو که بازی کردم، یعنی واقعا ترسیدم ها:-ss حالا این نسخه هم باحال شده یا نه ، گرافیک گیم پلی همه چیزش پیشرفت داشته یا نه؟ تازگیا دیگه زیاد دنبال بازی ها نمیرم...واسه همین اینا رو بازی نکردم.

ترس که صفر، فقط یه اپسیلون همون اولا به خاطر ناآگاهی از محیط بازی ممکنه ترسناک باشه وگرنه رزیدنت اویل 6 از این ترسناک تره! گرافیک و گیم پلی که هیچ تفاوت خاصی نکرده. فقط داستان بازی خوب هست. در کل بازیش نکردی چیز خاصی رو از دست ندادی.

Fallout 3
Bethesda

+

گرافیک فنی متوسط نسب به سال عرضه بازی
المان های بسیار خوب Rpg! بنظرم بهتر از سری elder scrolls
موسیقی و تم آخر الزمانی حیرت انگیز
داستان خوب به همرها شخصیت پردازی مناسب
فیزیک خوب
اتمسفر پویا
محیط های بزرگ و پر جزئیات
پیشرفت خوب نسبت به نسخه های قبلی
گرافیک هنری زیبا
هوش مصنوعی نسبتا خوب
هیجان بالا
ساعات مناسب گیم پلی باری اتمام بازی
دنباله ای شایسته
لحظات خونین و جذاب
تنوع بالا
-

باگ های نسبتا زیاد
افت فریم معروف

امتیاز کلی : 9.5 از 10

یکی از برترین RPG های این نسل هست و یه عنوان کاملا bethesda یی!:d اونقدر جذابه که حدود دو هفته است دوباره نصبش کردم و خیلی بهم چسبید! همه چیز تو زمان خودش رو دست نداشت! فقط بازی یه سری مشکلات مثل افت فریم و تقلیداتش از oblivion داره که انتظار نداشتم(همون موقع که اومد) اینطوری باشه! مهمترین دلیل علاقه ام به بازی فقط و فقط جو خیلی خوب + سیستم مبارزات خونین هست!:d المان های RPG هم خیلی خوب توی این بازی پیاده شده و مشکلی بهشون وارد نیست! اگه کسی اینو هنوز بازی نکرده پیشنهاد میدم سریع بازی کنه! حتی new vegas نتونست به این عنوان نزدیک بشه و شاید بهترین تو سری fallout باشه! در ضمن خیلی هم منتظر نسخه 4 هستم و امیدوارم معرفی بشه و بتونیم یه زندگی جدید تو دنیاهای بی کران bethesda شروع کنیم:d:bighug:​

RESIDENT EVIL REVELATIONS
اصلی ترین مشکل این بازی به نظرم نوع بسیار بد و نافرم شوتینگ و کنترل کاراکتر هست. رزیدنت اویل 6 هم که دموش رو بازی کرده بودم دقیقا همین مشکل رو داشت. اگه آنچارتد و گیرز بازی کرده باشی اینجور بازی سوم شخص دیگه اصلا بهت حال نمیده. 4 مرحله رو بازی کردم ولی دیگه نتوستم بازیش رو تحمل کنم.:d:-&
5/10
------------------------------------------------------------
grid 2
بازییش از نظر گیم پلی و گرافیک و کیفیت ماشین ها خیلی عالی هست ولی کنترل ماشین ها برای من که توی ریسینگ نوب حساب میشم واقعا سخته. سر بازی dirt هم این مشکل رو داشتم.
"خیلی سخت بود" از 10 :d

آخرین ویرایش:
Need For Speed Rivals
Ghost Games

+
گرافیک فنی واقعا عالی!
کیفیت بالای سایه ها و تکسچرها
هندلینگ خیلی خوب
صداگذاری ماشین ها و محیط
نورپردازی خیلی خوب و نرم
مدل های بسیار خوب ماشین ها
هوش مصنوعی واقعا عالی
لایسنس ها
جاده ها و نقشه بزرگ
متنوع
هیجان انگیز مثل دوران قدیم!
فیزیک مناسب ماشین ها
هندلینگ متفاوت برای هر ماشین مطابق واقعیت
منوی عالی بازی
بازگشت سفارشی سازی (محدود)
عملکرد عالی FB3 در بهینه سازی بازی
-
تعداد کم ماشین ها
تعداد کم حالات دوربین

امیتاز کلی : 9.0 از 10

واقعا عالی بود! یکی از بهترین های سری حتی برتر از HP و قابل قیاس با MW و UG و Carbon ! مخصوصا در زمینه گرافیک و گیم پلی بازیهای پیشرفت های خوبی داشته و مشکلات اساسی پارسال رو برطرف کرده! هرکی هنوزم بازیو رو بهش شک داره! بهتره فقط امتحانش کنه! این بازی واقعا کسی رو پشیمون نمیکنه.

آخرین ویرایش:
DUKE NUKEM 3D
با اینکه بازیش خیلی قدیمی هست ولی به شدت حال میده. یعنی اینقدر گیم پلی جابی داره که گرافیک داغونش اصلا به چشم نمیاد.
hail to the king baby:d
9/10

بچه ها بشینین outlast بازی کنین، تا ترس واقعی رو بفهمین چی هست...>:):-ss
امتیاز من به این IP جدید 9 از 10 ، اصلا این بازی خارق العاده ـست تو سبک خودش...;)
اتمسفر و جو این بازی معرکه ست...گرافیک هم که واقعا با استاندارهای امروزی همقدم هستش، در کل یه عنوان زیبا با اینکه اولین ساخته این تیم خلاق هستش...
اگه بشه پرونده این بازی رو خیلی زود قرار میدم...:x

آخرین ویرایش:
بچه ها بشینین outlast بازی کنین، تا ترس واقعی رو بفهمین چی هست...>:):-ss
امتیاز من به این IP جدید 9 از 10 ، اصلا این بازی خارق العاده ـست تو سبک خودش...;)
اتمسفر و جو این بازی معرکه ست...گرافیک هم که واقعا با استاندارهای امروزی همقدم هستش، در کل یه عنوان زیبا با اینکه اولین ساخته این تیم خلاق هستش...

این استودیو تازه تاسیس هست، ولی سازنده هاش معروفن. یه عده شون رو Assassins Creed و Splinter Cell کار کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or