امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
need for speed most wanted
نکات مثبت:
گرافیک خوب .
پیش نمایش های نسبتا زیبا قبل از هر race .
نکات منفی:
وجوذ لبه های دیوار و موانع مزاحم که تو این سبک (arcade) واقعا آزار دهنده بود و لذت مسابقات را کم می کرد.
مشخص نبودن مسیر که باعث می شد دائما حواسم به مپ باشه و چشهام چپ بشه!
فقط دو دوربین که دوربین داخل ماشین به درد عمه محترمشون می خورد.( تو بازی های اخیر دوربین داخل همراه با کلی جزئیات از داخل ماشین هست، اون وقت اینجا .... ).
پلیس هایی که بود و نبودشون هیچ تاثیری تو بازی نداره. فقط تو race ها یه نقشی داشتن و پس از اتمام race با جان و دل تسلیمشون می شدم>:d< .
به شخصه هم با کنترلش اصلا حال نکردم.
عدم وجود tuning .
تکرار مکررات بعد از کمی بازی کردن و عدم جذابیت.
نمره : 5.5 / 10

13064800113893693479.jpg

بله بازی یه کم قدیمیه :dاما :
اینقدر از این بازی تعریف شنیده بودم که آخر سر خودم رفتم بازی رو گرفتم و تمومش کردم(با اینکه زیاد از استراتژیکی خوشم نمیاد و کم بازی میکنم به صورت وحشتناکی باهاش حال کردم)
داستان : 8.0/10
گیم پلی : 9.5/10
هوش مصنوعی: 8.0/10
ارزش تکرار : 8.0/10
گرافیک تکنیکی : 9.5/10
گرافیک هنری :8.0/10
موسیقی و صداگزاری : 9.0/10
کل : 8.6
خوب : اولین چیزی که با شروع بازی میبینین گرافیک بازی هست، بازی مال Oct 1, 2006 هست با این حال شما با یک گرافیک بالا روبرو هستین (با توجه به هم سبک های استراتژیکش )
گیم پلی بازی عالی کار شده بود و بسیار واقعی بود، تخریب پذیری توی بازی وجود داشت و خیلی خوب روش کار شده بود
بد : تکراری بودن بعضی از مراحل
در کل : شما به سبک استراتژیک علاقه ای ندارید ؟ این بازی به شما انگیزه لازم رو میده ! من بازی رو به تمام استراتژیک بازا که این بازی رو انجام ندادن و کسانی که از بازیهای استراتژیک خوششون نمیاد پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو تجربه کنن
یکی از بهترین تجربه های استراتژیکی من بود و بی صبرانه منتظر شماره دوم این بازی هستم(البته اگه مشکلی برای THQ پیش نیاد )

company of heroes رو اگه با بازياي العان مقايسه كني شايد 8.6 مناسبش باشه
ولي اگه با بازياي هم عصر و زمونه ي خودش مقايسه كني از 10 بايد بهش 12 داد!

company of heroes رو اگه با بازياي العان مقايسه كني شايد 8.6 مناسبش باشه
ولي اگه با بازياي هم عصر و زمونه ي خودش مقايسه كني از 10 بايد بهش 12 داد!

خوب مال من HDشدست :d
نه ولی من با بازیهای الان مقایسش نکردم با توجه به زمان و دوره ی خودش این امتیازو دادم .
و البته تو Tales of Valor تکراری بودن بعضی از مراحل رو نداشت و خیلی حال داد ولی یه سری مشکلات هم داشت
وقتی من 8.6 به یه بازی میدم یعنی انگار edge داده 9 :d یه کم سخت گیرم

MEDAL OF
HONOR
WARFIGHTERs
d
گرافیک: 9.7/10
گیم پلی: 8.7/10
داستان: 8/10
صداگذاری: 7/10
فریم دهی: 9.5/10
هیجان: 7/10
تنوع: 8/10
ارزش: 9/10

در کل: 8.7/10

نکات مثبت:

1. گرافیک فوق العاده ( فراستبایت 2 :دی)
2. گیم پلی نسبتا خوب
3. روایت داستان خیلی خوب کار شده
4. فریم دهی بازی بسیار عالیه و هیچ حرفی توش نیست و واقعا باورم نمیشد اینقدر فراستبایت 2 نسبت به بتل 3 بهینه شده باشه.
5. مراحل تنوع خوبی داشت.
6. وجود درایوینگ و درایوینگ خیلی خوب

نکات منفی:

1. سرشار از باگ
2. کم بودن اسلحه ها و تنوع نداشتن و نمیشه با خودت اسلحه ای که دوست داری رو حمل کنی
3. مراحل اول بازی بسیار خسته کنندس که آدم رو از بازی خسته میکنه
4. هیجان کم و اگه بخوایم با بازی رقیب خودش یعنی سری CoD مقایسه کنیم خیلی هیجانش کمتر هست.

پیشنهاد:

در کل بازی خیلی خوبیه و سینگلش واقعا پیشنهاد میشه.
نمیدونم واقعا چطور این سایتا به این بازی اینقدر نمره پایین دادن حتما یک کاسه ای زیر نیم کاسه هست ولی بد ترین بازی های سال هم اینقدر نمره پایین نگرفتن.
به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین و اگه الان مراحل اولش هستین و حوصلتون سر رفته ادامه بدین بعد قشنگ میشه و خودتون عاشقش میشین.
در کل پیشنهاد میشه و از دست ندینش.

img_69878_black-ops-2-matchmaking.jpg

خب بالاخره این شماره هم تموم شد. اول از هر چیز جا داره از هیجانی که همیشه توی تمام شماره های این سری بوده تمجید کنیم. بازی اکشن بی وقفه ای رو ارائه میده که سرعت هم چاشنی اون هست و لحظه ای این اکشن سرعتی قطع نمیشه.
هر دو بخش قدیم و جدید خوب کار شدن و اصلا انتظار نداشتم بخش جدید تا این حد خوب کار شده باشه. تنوع مراحل همیشه دیده میشه.
گیم پلی بازی همون گیم پلی آشنای قدیم هست با این تفاوت که به لطف زمان آینده، شاهد تنوع جالبی توی این قسمت هستیم. اسلحه های بی شماری جلوی روی شما هست که میتونین تا حدی اونا رو شخصی سازی کنین. بازی توی تنوع سلاح ها هیچ حرفی رو برای گفتن نمیذاره. قابلیت های جدیدی به بازی اضافه شده که توی هر مرحله دیده میشه.
گرافیک بازی هم بدون هیچ تغییری باقی مونده فقط بعضا نور پردازی بازی خوب کار شده.
بخش داستانی بازی عالی هست و تا آخرین لحظ شما رو پای خودش نگه میداره. روایت داستان عالی هست و بازی به لطف شخصیت پردازی جالب، شاهد بخش داستانی پر رنگ تری هستیم.
بازی در کل تصور من به خاطر اینکه بازی در آینده جریان داره رو کاملا به هم زد و بعضا بخش آینده بهتر از بخش قدیم کار شده.

تنها نکته منفی بازی که کل بازی مشاهده میشه، هوش مصنوعی ضعیف دشمنا هست که ممکنه تا پایان بازی هیچ چالشی در برابر خودتون احساس نکنین. بازی توی این بخش واقعا ضعیف عمل کرده.

10 / 9
گذشت زمانیکه همه از هوش مصنوعی Call of Duty 2 لذت می بردن.
Black Ops 1 هم همین مشکل رو داشت. ولی باز هم برای رفع این مشکل Treyarch هیچ کاری نکرد.

182844%5Cp1_21106132928573.JPG

خب این بازی هم به اتمام رسید. بازی هم نکات مثبت داره، هم نکات منفی و صد البته یک سری کمبودهایی که کاملا احساس میشه. سعی کردم کامل بازی رو انجام بدم تا مشکلات و نکات مثبت رو دقیق ذکر کنم.

قبل از هر چیز، به نظرم اولین اشتباهی که در مورد این بازی انجام شده و همون اول معرفی این بازی هم معتقد بودم این کار خوب نیست، استفاده از اسم Most Wanted هست که خب صد البته کمپانی هایی که توی چند عنوان در سری های معروفشون خراب کاری میکنن، سعی میکنن هویت خودشون رو با به کار گیری دوباره از اسم یکی از قسمت های موفقشون، بازیابی کنن.

بازی در قسمت گرافیک عالی عمل کرده. شهر کاملا پویا هست. آب بارون روی زمین جمع شده و سطح زمین خیس هست. جزئیات ماشین ها به خوبی کار شده و فیزیک بازی هم خوبه. نورپردازی و Motion Blur عالی کار شده و این موارد باعث شدن از قسمت گرافیک نمره کامل رو بگیره.

بخش گیم پلی بازی خوبه و بخش دریفتینگ هم خوب کار شده هر چند به پای Hot Pursuit نمیرسه. هندلینگ بعضی از ماشین ها افتضاح هست.

در بخش موزیک هم طبق روال همیشگی باز هم EA خوب کار کرده و آهنگ های خوبی رو خواهیم شنید.

اما از مشکلات بازی که تعدادشون متاسفانه همچین کم هم نیست اول از همه نبود یک Menu در بازی هست. شاید یه نفر بخواد Quick Race مسابقه بده و یا حتی همون اول بازی بخواد تنظیمات Option رو تغییر بده که به دلیل نبود این مورد، مجبوره تا شروع بازی صبر کنه.

مشکل دوم نبود بخش داستانی هست. معمولا وقتی یه بازی ریمیک میشه یا حتی قسمت دوم اون بازی قراره ساخته بشه، روند مخصوص به خودشو طی میکنه که متاسفانه بازی فاقد حتی نشون دادن صورت یک آدمه و یک دیالوگ هست و اصلا بویی از ME 2005 نبرده.

مشکل بعد طراحی شهر هست. همون جور که از ام بازی پیداست، یعنی احتیاج به سرعت! ولی به دلیل خیابون های باریک و بیش از اندازه شلوغ، فرصتی برای بالا بردن سرعت خودتون پیدا نمیکنید و مجبورین به اتوبان ها حرکت کنین که باز هم این مورد اونجا قابل مشاهده هست.

نبود پلیس درست و حسابی. بازی پلیس هایی رو جلوی روی شما میذاره که فاقد ذره ای چالش هستن و در طی کمتر از دقیقه میتونین از دستشون خلاص بشین.

مسابقات یکنواخت و یک مشکل دیگر بازی رو تشکیل میدن. هر ماشین تا مسابقه داره که همه شون بعضا توی این مسابقه ها مشترک هستند.

لیست Most Wanted بدترین و آسون ترین قسمت بازی رو تشکیل میده. اگر با بدترین ماشینتون هم تونستین بدون ذره ای چالش، این لیست رو حذف کنین، جای تعجبی نداره.

نبود بخش تیونینگ که خودش یه عامل برای انجام این بازی توسط خیلیا بود.

صحنه های Crash (تصادف) توی بازی اشباع شدن و با کوچکترین ضربه ای اینقدر این صحنه نشون داده میشه که با Alt+F4 یکراست از بازی خارج میشین.

نکته ظریف (!) دیگه ای که توی بازی دیده میشه، وجود ماشینی به اسم بوگاتی هست. چرا؟ چون ماشینی که تند ترین ماشین دنیا حساب میشه رو نه میتونین باهاش مسابقه بدین چون میبازین و نه میتونین باهاش رانندگی کنین چون به لطف طراحی شهر که بالاتر ذکر کردم، اصلا فرصتی برای قدرت نمایی نمیذاره.

مشکلات تکنیکی از قبیل افت فریم هم نیازی به ذکر نیست.

==============================================

به نظرم Criterion توی این بازی به طرز عجیبی کم کاری کرده. بازی شدیدا یاد آور سری Burnout هست. لحظه ای حس بازی کردن یک Need For Speed بهتون دست نمیده چرا که مدام در این فکر هستین که همه جای بازی رو قبلا یه جای دیگه دیدین.

نمره ای که به بازی میدم، با کلی ارفاق همون نمره ای هست که سایت خودمون به بازی داده یعنی 6.5 . از سرش هم زیادیه چون بازی به هیچ عنوان یک NFS نیست.

NFS MW

8.5/10

+ 1- هیجان
2-هیجان
3-هیجان
4-احساس سرعت دیوانه وار. گرافیک + افکت های فوق العاده

- 0.5 بخاطر شبیه شدن بازی به برناوت پردایس. 1 نمره بخاطر مشکلات جزئی که غافلگیرم کرد مثلآ نبودن امکانات برای فرار از پلیس! عدم امکان انتخاب رنگ ماشین!

با 2 سال تاخیر : :دی

Fallout New Vegas

گیم پلی : 8.5/10
گرافیک فنی :8/10
گرافیک هنری : 9/10
داستان : 8/10
روایت داستان : 7/10
هوش مصنوعی : 7/10
ابتکار : 7.5/10
ارزش تکرار : 7.5/10
موسیقی و صداگزاری : 9/10

میانگین : 7.9/10

بازی نسبت به Fallout 3 سخت تر و طولانی تر شده اما در کل از ارزش پایین تری نسبت به نسخه ی اصلی برخورداره و میشه گفت در بیشتر موارد پیشرفتی نداشته و چه بسا در برخی موارد پسرفتهایی هم بوده ! البته به نظر من در دو مورد یکی طولانی تر شدن بازی و دیگری ماموریت های جانبی پرتعداد و جذاب نسبت به Fallout 3 بهتر عمل کرده ولی باگ های آزار دهنده و کند بودن بیش از حد سفر بین نقاط مختلف بازی و همچنین لودینگ های طولانی از لذت بازی کاهش داده .. خود محیط بازی هم آن چالش نسخه ی اصلی را نداره و حتی طراحی محیط هم به زیبایی fallout 3 نیست اما کماکان عالی و زیباست .
نهایتاً بازی برای علاقمندان دنیای بسیار چالش برانگیز Fallout میتونه سرگرمکننده باشه و بخصوص rpg بازها رو کاملاً راضی کنه اما نقاط ضعفی هم داره که معمولاً اینچنین مواردی از دید علاقمندان این سبک اهمیت زیادی نداره ...!

آخرین ویرایش:
CALL OF DUTY
BLACK OPS II

گرافیک: 7/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 9.7/10
صداگزاری و موسیقی: 9/10
فریم دهی: 9/10
هوش مصنوعی: 8/10
روایت داستان: 9/10
هیجان: 10/10
تنوع: 9.5/10
ارزش تکرار: 9.7/10

در کل: 9.5/10

نکات
مثبت:

1. هیجان بالا
2. تنوع خیلی زیاد بین مراحل
3. داستان عالی
4. روایت داستان خیلی خوب
5. گیم پلی محشر
6. انتخاب اسلحه دلخواه و Attachment های دلخواه اول هر مرحله که خودشو از ورژن های دیگه متمایز میکنه.
7. اعتیاد آور

[SUB]نکات منفی:[/SUB]
1. گرافیک متغیر در هر مرحله بصورتی که یک مرحله گرافیک خیلی خوب هست ولی یک مرحله افضاح
2. هوش مصنوعی دشمنان زیاد خوب کار نشده
3. شروع خیلی بد بطوریکه خیلی گرافیک در مرحله اول پایینه و خیلی خسته کنندس ولی بعد از مرحله اول همه چی تغیر میکنه.

پیشنهاد:

در کل بازی عالیی هست و یک لحظه درنگ نکنید و اگه بازیش نکردید همین الان نصبش کنین و بازیشو تا ته برین:دی
اگه از مرحله اول خوشتون نیومد همون اول از بازی خارج نشید و ادامه بدید بعد بازی کم کم قشنگ میشه.
بنظر من نسبت به سری Modern warfare واقعا از همه نظر بهتره. مخصوصا از نسخه سوم مودرن وارفیر

کسایی که از سری CoD بدشون میاد بخاطر داستانشم که شده حتما باید بازی کنن
:x

img_69878_black-ops-2-matchmaking.jpg

پیش نویس : عکس خودم نداشتم مال علی‌ رو برداشتم :دی >:d<
Graphics : 7/10
Gameplay : 10/10
Sound & Music : 9/10
Story : 10/10
Ai : 7/10
Overall : 8.6/10
Value : 9/10

Cod:d Cod Cod Cod اینجا،Codاونجا، Cod همه جا Cod :دی
خوب چون دیگه این موقع سال کم کم داره به عنوان زمان زاد و ولد Treyarch و IW شناخته می‌شه، و همهٔ گیمر‌ها از هر جبهه‌ای زندگی‌ رو ول می‌کنن و میچسبن به این بازی منم همرنگ جماعت شدم و بی‌ خیال درس اینا , زدم افتادم جون BO 2، همونطور که انتظار داشتم با یه بازی تکراری دیگه طرف هستیم، تکرار شاهکار...، تغییر خاصی‌ تو مکانیسم بازی ایجاد نشده، همون‌Cod ای هست که با تمرکز بر روی گیمپلی پلیر رو چندین ساعت پشت دستگاه میخکوب میکرد، که البته اینبار به گیمپلی، داستان بسیار تاریک و پیچیده Treyarch هم اضافه شده ( واسه یه شوتر صرفاً نظامی، با سایلنت هیل مقایسه نکنین :دی) که به علاف نگاه داشتن گیمر هر چه بیشتر کمک می‌کنه. پایان‌های متفاوت و Multiplayer عالی‌ هم هستن که اگر شانسی واسه بی‌ خیال نشدن امتحان‌های Midterm داشتین، الان دیگه نداشته باشین.

Treyarch تو طراحی قسمت Multiplayer هم خوب عمل کرده و بر خلاف شماره قبل شاهد کلاس‌ها و مپ‌های بالانس نشده نیستیم،و همهٔ سلاح‌های نیمه واقع‌ای بازی که اتفاقا خوب هم ساخته شدن به کار میان.

البته بازی یه سری نقطه ضعف همیشگی‌ و مخصوص Cod رو هم داره که مهم‌ترین اونا گرافیک متوسط (خیلی‌ جاها متوسط به بالا) بازی هست، البته همین گرافیک بازی هم پایدار نیست و بعضی‌ جاها بسیار چشم نواز عمل می‌کنه و بعضی‌ جاهای دیگه حس دیدن فیلم‌ های sci fi دهه 60 رو دارین. نقطه ضعف دیگه بازی هوش مصنوعی ضعیف دشمنان هست که حتا رو درجه‌های سختی بالا هم علاقه عجیبی‌ به با کله دویدن جلو تیر رو دارن. البته هوش مصنوعی یارای خودی نسبتا خوب کار شده و کمک می‌کنن خیلی‌ جاها واقعا.

به طور کلی‌ بازی در حد اسمش مخصوصا در قسمت SP عمل می‌کنه و تا الان واسه من بهترین شوتر امسال بوده، حتا اگه هیتر بازی هستین هم پیشنهاد می‌کنم بازی کنین چون هم یه لذت پنهان از بازی میبرین هم اطلاعات در مورد بازی پیدا می‌کنین که بتونین خوب ترول کنین :دی

Good : گیمپلی عالی‌ - داستان عالی‌ - قسمت MP خوب - داشتن پایان‌های مختلف - ارزش تکرار بالا - تازه ماندن تجربه بازی در طول مراحل مختلف - ادامه‌ای عالی‌ برای سری - صدا گذاری مناسب
Bad : گرافیک نه چندان خوب - کیفیت گرافیکی ناپایدار - هوش مصنوعی ضعیف دشمنان - افت فریم‌های ناگهانی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or