امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
ولی جدی اگر الان یه بازی بیاد دوران جنگ های جهانی رو با کیفیت عالی و ... عرضه کنه یکی از بازی های خوب خواهد بود

علی جان یخورده کم لطفی کردی بازی از صداگذاری و گرافیک خوبیبرخوردار می باشد نمره ی کلی 7 منصفانه تر خواهد بود
برعکس گرافیکش نسبت به یه بازی که یه سال بعد از عرضه BF3 میاد پایین تر بود. یک سال بعد باید پیشرفت داشته باشه نه پسرفت. در ضمن مراحل بازی به شدت کوتاه هستن. هر کدوم نهایتا 10 دقیقه وقت میرن. محتوای آنچنانی نداره که بخوای بهش 7 بدیم.
در واقع باید بگیم نسبت به حجمش اصلا محتوا نداره
من نمیدونم چرا من هرجا یک پستی دادم یا اومدین گفتین اسپمه یا ازش ایراد گرفتین
yahoo_22.gif
.

این حرفیم که میگی گرافیک برات مهمه ایشون گفتن مشکل گرافیک هنریش چی بود ، منم گفتم کلا گرافیک نداشت .
شما اول گرافیک هنری رو معنی کن ببینیم چی هست اصلا. خیلی دوست دارم بدونم کلا شماهایی که اولویت اولتون توی امتیاز دادن گرافیک یه بازی هست، گرافیک رو توی چی میبینین. ظاهرا حتی واقعیت رو هم به شما نشون بدن میگین کمه

من نمیدونم چرا من هرجا یک پستی دادم یا اومدین گفتین اسپمه یا ازش ایراد گرفتین :| .

این حرفیم که میگی گرافیک برات مهمه ایشون گفتن مشکل گرافیک هنریش چی بود ، منم گفتم کلا گرافیک نداشت .
آخه مشکل شماها (اونا، حالا هر کی‌) این هست که گرافیک هنری رو وابسته به گرافیک فنی میدونین و فکر می‌کنین وقتی‌ گرافیک یه بازی بزرگ کم باشه یعنی‌ گرافیک هنری و ارزشش هم کم هست،اگه اینجور هم فکر نکنین گرافیک هنری رو تو درخت و رنگین کمان و پرنده و گول و پشه می‌بینین.

چهره‌های بازی و کلا شهر بازی و حتا طرز قرار گرفتن وسایل تو بازی یجورایی یه کمدی ماتم زده رو به انسان القا می‌کنه، یه نفر با بد بینی‌ تمام بخواد به گرافیک هنری بازی نمره‌ی بده، هشت میده.
وقتی‌ یه نفر به گرافیک هنری یه بازی که کاملا Realistic هست نمره‌ی5 رو میده و به یه بازی دیگه که از نظر گرافیکی فقط تو این بخش تمرکز داره و موفق هم هست نمره‌ی 6 رو. و بقیه نمره‌ی هاش رو با توجه به Graphic میده و شما هم میاین ازش حمایت می‌کنین ایشون حق دارن عصبانی‌ بشن خوب.

==

نمیدونم این بازی که یکمی رو pc بهتر عمل کرده چه فشاری رو هیلو دوستان و کنسول دوستان آورده که میان اینجا فکر می‌کنن با این کارا ارزش بازی کم می‌شه و یه سری بازی دیگه می‌رن تاپ. (شمارو نمیگم، این کلی‌ بود :دی)
این بحث رو یه جا دیگه ادامه بدیم، یا اصلا ادامه ندیم بهتر هست. چون تا الان هم خیلی‌ پست الکی‌ جدا از هدف تاپیک زده شده.

آخرین ویرایش:
Deadlight-logo.png

در یک کلام فوق العاده بود. یه ضرب نشستم و تمومش کردم. باز هم یه بازی دو بعدی و شاهکار دیگه. مسلما اولین چیزی که توجهتون رو جلب میکنه گرافیک واقعا چشم نواز و سه بعدی بازی هست. محیط های بازی به بهترین نحو ممکن طراحی شدن و کاملا زنده و پویا هستن. در یک کلام از نظر طراحی محیط عالی عمل کردن.
بخش گیم پلی بازی خوب هست ولی بعضا مبارزات با تبر خشک طراحی شده. بعضا به همین دلیل ممکنه چندین بار توی بازی بمیرین.
بخش پلتفرمینگ بازی که بخش اعظم بازی رو تشکیل میده به نوبه خودش خوب کار شده هر چند تک و توکی کاستی هایی هم توی این بخش دیده میشه.
موسیقی بازی عالی هست و موسیقی محزون در بعضی مرحله ها با جو بازی به شدت همحونی داره و آدم رو تحت تاثیر قرار میده.
داستان بازی هم جالب و تا حدی درام هست و روایت خوبی داره.
پیشنهاد میشه اگر این بازی رو امتحان نکردین، حتما تجربه-ش کنید چون واقعا ارزششو داره.

10 / 9.5

پ.ن: با تموم کردن چند بازی دو بعدی، به این نتیجه رسیدم وقت گذاشتن روی این نمونه بازی ها واقعا ارزششو داره تا اینکه برای بازی های بی محتوا و پوچی که جدیدا عرضه میشه، بخوای وقت بذاری.

این بازی دوبعدی نیست.سه بعدیه.به این نوع بازیها میگن بازیهای کراس.
Deadlight نه 2D هست نه 3D در واقع 2.5D هست به این بازی ها هم که خودشون داری زیر مجموعه هستن Side Scrolling میگن مثل Side Scrolling Shooters - Side Scrolling Racing و ...:)

NEED FOR SPEED
MOST WANTED
A Criterion Game

گیم پلی : 10/10 - گیم پلیش بی نقص بود ! عالی بود .
داستان : بازیهای ریسینگ زیاد وابسته به داستان نیستند پس این مورد رو نادیده میگیریم .
گرافیک : 9.5/10 - عالیٍ عالی !
فریم دهی : 10/10 - فریم دهی بازی نسبت به گرافیک قوی بازی عالی بود .
درایوینگ : 8/10 - نسبت به NFS MW قبلی خیلی سخت تر و بهتر شده ! بر خلاف کسایی که میگن درایوینگش بده من میگم عالیه ! دستیش .. وای ! ..

درکل : 9.4/10 - یک بازی ریسینگ معرکه .. حتما امتحان کنین ! ..

NEED FOR SPEED
MOST WANTED
a creterion games

گرافیک: 9.2/10
گرافیک بازی بسیار عالی کار شده مخصوصا نور پردازی ها و همه چیزش

گیم پلی: 9.5/10
گیم پلی بازی بسیا عالیه مخصوصا دست فرمون ماشینا واقعا حرف نداره ولی یکم نسبت به نسخه HP 2010 سخت تر شده.

صداگزاری و موسیقی: 8/10
صداگزاری و موسیقی بازی خوب کار شده ولی بنظر من نسبت به HP بدتره.

فریم دهی: 6/10
فریم دهی بازی خیلی خوبه ولی مشکل اینجاست که افت فریم های الکی میده که قراره با پچ درست بشه.

داستان: -
این نسخه فاقد داستان هست ولی اگه مثل NFS MW 2005 داستان میداشت خیلی بهتر بود

هیجان: 10/10
در این مورد هیچ گونه چیزی نمیتونم بگم چون این بازی از هر بازیی شوتر و ... هیجانش بیشتره بخاطر سرعت ماشیناس که وقتی سرعت میره حدودای 250 تا دیگه نمیفهمی داری چیکار میکنی:دی عالیه

تنوع: 7/10
تنوع توی بازی کمه و یک جورایی تکراری میشه

ارزش: 8.5/10
ارزش بازی کردن داره و نمیشه یک عنوان NFS رو بازی نکرد:دی

در کل: 8.2/10

نکات منفی:

1. بازی رو خیلی عجله ای دادن بیرون و این توی بازی به وضوح دیده میشه که خیلی کم کاری شده توی بازی مثل:
ماشین ها اسپورت نمیشن
ماشین ها همه مجانین فقط گزاشتن گوشه شهر :دی
بازی تنوع نسخه های قبل رو نداره به هیچ وجه

---

در کل ارزش بازی کردن داره و اصلا از دستش ندین
من که راضی بودم و اگه یکم بیشتر روش کار میکردن محشر میشد ولی بازم خوبه

آخرین ویرایش:
Medal of Honor : Warfighter
گرافیک: 8/10
خوب نبود ولی نسبت به FPS قبلی که با این انجین ساخته شد (BF3) روون تر بود(با تنظیمات مشابه)

گیم پلی: 6/10
در این بخش،بازی هیچ تفاوتی با BF3 نداشت:|

صدا گذاری و موسیقی:6/10
از نظر موسیقی هم کاملا متوسط بود بازی:|

داستان:7/10
داستان بازی یه نقص بزرگ داره،اونم اینه که اصلا نمیشه با شخصیتهاش ارتباط برقرار کرد،پایان بازی هم مثل بازی قبلی داره به ادامه بازی اشاره میکنه (NOOOOOO!NOOOOOO!PLEASE NOOOOOOOOOOOOOOO!:(( )

ارزش تکرار:ندارد

امتیاز کلی:6.75/10

MEDAL OF HONOR WAR FIGHTER

گرافیک بازی از 10بهش 7میدم.
گیم پلی بازی از 10 بهش5میدم.
هوش مصنوعی بازی از10 بهش 5میدم.
صدا وموسیقی هم از10بهش 7 میدم.
اما داستان بازی از10 بهش 6میدم .
.
.
.
.
.
.
.
مجموع: 6

Dishonored
گرافیک تکنیکی : 1
گرافیک هنری : 6
داستان : 7
موسیقی : 6
گیمپلی : 10
ارزش : 5
nfs mw
گرافیک تکنیکی :0
گرافیک هنری 5
موزیک :9
گیم پلی:8
نمره :3
...................
افت فریم تو باز ی بیداد می کنه ی پورت کامل بد رو pc
گرافیک هنری این بازی و darksider 2 امسال شاهکار بودن یعنی فراتر از شاهکار.نمیدونم چجوری میتونید این نمره ها رو بدید واقعا؟

گرافیک هنری این بازی و darksider 2 امسال شاهکار بودن یعنی فراتر از شاهکار.نمیدونم چجوری میتونید این نمره ها رو بدید واقعا؟
از نظر عده ای بازی شاهکار به بازی گفته میشه که گرافیک تکنیکیش بالا باشه. افکتهای DX 11 توش داد بیداد کنه و View Distance فوق العاده ای داشته باشه.
خلاقیت و ابتکار از نظر این دسته از افراد معنایی نداره. Dishonored و Darksider 2 شبیه piece a shit هستن.

آخرین ویرایش:
Angry Birds
Star Wars

صداگزاری و موسیقی: 9/10
داستان: 8/10
تنوع: 9.5/10
نو آوری: 9.5/10
ارزش: 9/10

در کل: 9/10

در کل نسبت به نسخه های قبل بیشتر باهاش حال کردم چون خیلی تنوع بیشتری نسبت به نسخه های قبل داشت و خیلی تغیر کرده نسبت به Space و مراحلش بهتر بود
و کمتر روی اعصاب میره این نسخه:دی

Torchlight 2 : 6.5

در مورد داستان و گرافیک فنی چیزی نمیگم! چون حرفی ندارن! اما گیم پلی فقط خلاصه شده به کلیک چپ و کلیک راست! همینچور پشت سر هم این ۲ تا رو بزن تا بازی تموم شه! هیچ تاکتیکی لازم نیست! اصلا به فکر کردن نیازی نداری! تنها فرق بازی رو درجه های سختی بالاتر اینه که دشمنان به جای ۱ ضربه با ۲ ضربه از پا در میان :دی و شما به جای ۷ ضربه با ۶ ضربه از پا در میاین( این عددها مثاله دوستان نریزن سرم) اول که اینجا نقدها رو خوندم و اینهمه تعریف و تمجید شنیدم گفتم پس من چمه ؟ اما الان که مجله ی بازی رایانه رو خوندم دیدم خدا رو شکر حداقل یکی دیگه هست که مثل من فکر کنه :دی اعتماد به نفس گرفتم! خداییش بازی از نیمه ها به بعد خسته کننده میشه! من بعضی مواقع میون سیل دشمنای بی خاصیت خوابم میگرفت و بعد چشممو باز میکردم میدیدم همشون مردن! :دی pet رو رو حالت حمله قرار میدادم خودم میرفتم یه گوشه و pet همه رو ناکار میکرد! هر چند یه خورده طول میکشه که pet همه رو بکشه اما من هم در این بین میرفتم از تو یخچال یه چیزی برمیداشتم و میخوردم :دی ماموریت ها ذره ای نوآوری درشون وجود نداره! کلاس اینجنیر هم با اون پرک هاش تقریبا immortal شده :دی اما سیستم لوتش یکی از بهترین هاست باید اعتراف کنم :دی

img_69878_black-ops-2-matchmaking.jpg

خب بالاخره این شماره هم تموم شد. اول از هر چیز جا داره از هیجانی که همیشه توی تمام شماره های این سری بوده تمجید کنیم. بازی اکشن بی وقفه ای رو ارائه میده که سرعت هم چاشنی اون هست و لحظه ای این اکشن سرعتی قطع نمیشه.
هر دو بخش قدیم و جدید خوب کار شدن و اصلا انتظار نداشتم بخش جدید تا این حد خوب کار شده باشه. تنوع مراحل همیشه دیده میشه.
گیم پلی بازی همون گیم پلی آشنای قدیم هست با این تفاوت که به لطف زمان آینده، شاهد تنوع جالبی توی این قسمت هستیم. اسلحه های بی شماری جلوی روی شما هست که میتونین تا حدی اونا رو شخصی سازی کنین. بازی توی تنوع سلاح ها هیچ حرفی رو برای گفتن نمیذاره. قابلیت های جدیدی به بازی اضافه شده که توی هر مرحله دیده میشه.
گرافیک بازی هم بدون هیچ تغییری باقی مونده فقط بعضا نور پردازی بازی خوب کار شده.
بخش داستانی بازی عالی هست و تا آخرین لحظ شما رو پای خودش نگه میداره. روایت داستان عالی هست و بازی به لطف شخصیت پردازی جالب، شاهد بخش داستانی پر رنگ تری هستیم.
بازی در کل تصور من به خاطر اینکه بازی در آینده جریان داره رو کاملا به هم زد و بعضا بخش آینده بهتر از بخش قدیم کار شده.

تنها نکته منفی بازی که کل بازی مشاهده میشه، هوش مصنوعی ضعیف دشمنا هست که ممکنه تا پایان بازی هیچ چالشی در برابر خودتون احساس نکنین. بازی توی این بخش واقعا ضعیف عمل کرده.

10 / 9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or