امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Cyberpunk-2077-PL-1140x570.jpg

Cyberpunk 2077 رو تا اواسط بازی کردم گوگل میگه ۵۰۰ نفر روی بازی کار کردن و یکی از سازنده های ایرانیش میگفت بالای ۸۰۰ نفر روی بازی کار کردن با اینکه بازی واقعا بزرگ و پیچیده است اما هیچ روحی نداره انگار هوش مصنوعی بازی رو ساخته. نمونه ای از یه بازی کاملا صنعتی مدرن که هیچ رنگ و بویی از هنر نبرده در حالی که با شکوه و بزرگه اما حس مردگی و کسالت رو قشنگ میشه درش حس کرد روند پیشروی داستانی بازی هم ضعیفه انگار 20 نفر انسان مختلف هر کدوم چندتا مراحلش رو ساختن و سر هم کردن اما بازم به خاطر وسعت پروژه و کار کردن صدها متخصص کنار هم هنوز جذابیت های خاص خودش رو داره و میشه بازی کرد اما این ضعف های بسیاری هم داره که از یه گروه ۵۰۰ یا ۸۰۰ نفره انتظار میره خیلی بهتر از این کار کنن چیزی که حس میشه هیچ کس دلسوزی برای بازی نداشته و همه به خاطر حقوق و مشکلات مالی خودشون رو بازی کار میکردن نتیجه کار هم شده این که پروژه ای با این بودجه سرشاره از مشکلات و ضعف هایی که انگار کسی نبوده حلش کنه یا براش مهم باشه

شوتینگ بازی جذابه اما نفسگیر نیست و کوتاهه با هر بار شروع درگیری به سرعت تموم میشه و میره سراغ نمایش باگ های بازی و دیالوگ های ضعیف و شخصیت های مرده ای که حس خوبی منتقل نمیکنن اما با این حال بازی هستش که باید تجریه کرد البته اگه سیستم قدرتمندی داشته باشید چون همون شوتینگ بازی هم بافریم های زیر ۶۰ جذابیت خودشو از دست میده

به دید کلی بازی هستش که ممکنه در قسمتی تحسینش کنید اما چند دقیقه بعد صحنه های ناامید کننده ای ازش ببینید و این روند ممکنه بارها تکرار بشه مثل آشی میمونه که صدها نفر بدون سرآشپز میخواستن آماده اش کنن و نتیجه کار هم شده اینکه یکی کارش رو عالی انجام داده تو بازی یکی هم خیلی بد و بی حوصله

امتیاز کلی ۷

بعد از دو سه سال دوری از دنیای جذاب گیم به علت پیری مفرط و قدیمی بودن سیستمم با سیستم جدید دوباره کامبک زدم ببینم تو این مدت چه خبرا بوده:D با سیل عظیمی از عناوین جذاب روبرو شدم و تعدادیشون را تجربه کردم.

resident-evil-village-wallpaper.jpg
Resident Evil Village
به عنوان یکی از طرفداران سینه چاک رزیدنت اویل بدون معطلی با این عنوان استارت زدم و بسیار لذت بردم و این نسخه هم مثل نسخه شماره هفت ادامه داستان ایتن بود و جذاب و لذت بخش بود ولی اگر بخوام امتیاز بدم نیم نمره بهش کمتر از نمره ای که به شماره 7ش داده بودم می دم و بنظرم 8.5 امتیاز خوبیه براش ، گرافیک جذاب گیم پلی خوب و باس فایت های خوب و داستان جذاب همه و همه باعث می شه از این بازی لذت ببرین ، ولی به دوتا از باس ها بیشتر پرداخته بودن و اون باس های وسطی رو زیاد بهشون بها نداده بودن که بنظرم اگر یک مقدار مبارزات جذابتر و چالش برانگیز تر هم برای اون باس ها در نظر می گرفتن بهتر بود ، خلاصه سرتون را درد نیارم بازی جذابی بود و بی صبرانه منتظرم که زودتر موفق به تجربه RE4R بشم و خاطرات قدیم برام زنده بشه از الان ندید به اون 10/10 می دم:hug::Cheesygrin:

8.5/10

ss_f1bff24d3967a21d303d95e11ed892e3d9113057.1920x1080.jpg
God Of War

بعد از تموم شدن رزیدنت اویل بدون معطلی اومدم سراغ روایت اعجاب برانگیز کریتوس و آتریوس ، اینجا جا داره یک نکته اضافه کنم که به عنوان یک pc gamer این اولین نسخه از God Of War بود که تجربه کردم و در سال های دور یک نسخه برای psp اومده بود که اون زمان چون psp داشتم اون نسخه را هم تجربه کرده بودم بیشتر دید من در مورد نسخه های کلاسیک این بازی از مجله های اون دوران بود و یادمه نقد مجله بازی نما در مورد نسخه اول و دوم این بازی رو بارها خونده بودم و با عکساش رویا پردازی می کردم و اینترنتی هم نبود که بری تریلر و... ببینی خلاصه اون دوران زندگی من خلاصه بود به سر ماه به سرماه که برم از دکه روزنامه فروشی مجله بازینما با CD (اوایلش فکر کنم با cd بود بعدها شد با dvd) بگیرم خلاصه یادش بخیر اون دوران...
از دید من این بازی یک شاهکار بود از جلوه بصری جذاب بازی بگیرید تا ارتباط کریتوس و آتریوس و روایت جذاب این پدر و پسر ، واقعا غرق در این بازی شدم و خیلی خیلی لذت بردم و بدون معطلی و پرحرفی بیشتر 10/10 را می دم به این بازی.

10/10

capsule_616x353.jpg
A Plague Tale
رفته بودم برای دانلود spiderman که به اسم این بازی برخوردم قبلا یک چیزایی در موردش شنیده بودم یه مقدار راجع به داستانش که خوندم گفتم بد نیست تستش کنم احتمالا به روحیات و سبک مورد علاقه من می خوره و این شد که این سعادت نصیبم شد که یک شاهکار و اثر هنری رو تجربه کنم با این بازی شما گریه می کنید ، می خندید و بسیار لذت می برید دیگه اگر مثل من پیرمرد هم شده باشید و احساساتی هم باشید نگم براتون ، رابطه جذاب این خواهر و برادر ، داستان جذاب گیم پلی جذاب و موسیقی متن فوق العاده همه و همه دست به دست هم می دن تا شما یک تجربه لذت بخش داشته باشید و برای چند ساعت غرق در این بازی جذاب بشید، دوست ندارم زیاد 10/10 بدم ولی واقعا بنظرم این بازی لیاقت این نمره رو داره و نمی تونم ایرادی ازش بگیرم.

10/10

a-plague-tale-requiem-amicia-hugo.jpg
A Plague Tale Requiem

آخرین مراحل نسخه اول بازی بودم که متوجه شدم نسخه دوم این بازی هم اومده و گذاشتم برای دانلود با تموم شدن نسخه اول سریع اومدم رو این نسخه و نکاتی که مشهود بود پیشرفت گرافیک بازی و اضافه شدن مکانیزم جذاب و اینکه در این نسخه خواهر عزیز بزرگتر شده و می تونه خطرناک تر باشه و دشمنان رو به سزای اعمالشون برسونه و بفرستشون اون دنیا :D این نسخه هم ادامه رو نسخه قبل هست و جذابیت داستانیش رو حفظ کرده و پیشرفت هم کرده و روند مثبتش رو ادامه داده ، تنوع محیطی و گرافیک بصری فوق العاده داره دوست دارین تو محیط قدم بزنید و از اتمسفر زیبای اطرافتون لذت ببرید و البته از اونطرف محیط های تاریک هم زیاد داره.
مثل نسخه قبل نمی خوام قضیه رو لوس کنم ولی نمی تونم به این نسخه هم زیر 10/10 بدم اول می خواستم فقط به God Of War امتیاز کامل بدم ولی الان که دارم می نویسم و داستان بازی برام یادآوری می شه می بینم نمی شه واقعا امتیازی کم کرد ازش یا حداقل من نکته منفی به ذهنم نمی رسه ،خلاصه به بزرگی خودتون ببخشید^:)^

10/10

اگر فک کردین تمام شد باید بگم خییییییر کامبک قوی ای زدم تو این چند ماه اخیر و هنوز چند عنوان مونده:D

capsule_616x353 (1).jpg
Spider-Man Remastered
راستش رو بگم اول شک داشتم برم سراغ این بازی گفتم شاید یک vibe بچه گونه داشته باشه و دیتا هدرش بدم ولی نظر دوستان رو که خوندم ترغیب شدم تستش کنم و بسیار خوشحالم که تستش کردم یک بازی سراسر فان و باحال با داستان قابل قبول و لذت بخش و دوست داشتنی با دیالوگ های باحال خود اسپایدرمن همه و همه دست به دست هم می ده که شما بهتون خوش بگذره و حال کنید عین یک فیلم کمدی که حالتون رو جا میاره ، بخصوص بعد از تجربه دو عنوان درام قبلی این عنوان حداقل به من بسیار چسبید . DLC های جذابی هم داشت و در کل بازی باحالی بود. بدون شک بازم جای بهتر شدن داره ولی این نسخه هم عالی بود و من بهش 9/10 می دم.

9/10
header.jpg

Spider-Man Miles Morales

دوباره متوجه شدم که عه انگار این نسخه هم برای pc در دسترسه:D پس بدون معطلی بزن بریم تو کارررش

چیزی که به من خیلی حال داد حال و هوای کریسمس و برفی نیویورک بود خیلی تم جذاب و باحالی داشت و قدرتی هم که مایلز داشت جالب بود ولی نمی تونم با توجه به تجربه نسخه قبلی این نسخه رو یک نسخه مستقل در نظر بگیرم بنظرم بسیار کوتاه بود و یک قدم رو به عقب داشت به جای پیشرفت حداقل توی بخش داستان و بحث زمان گیم پلی. برعکس نسخه قبلی که شما رو قشنگ درگیر می کرد تنها ضعفی که می تونم بگیرم کوتاهی این نسخه بود و به همین دلیل بهش 8/10 می دم.

8/10
capsule_616x353 (2).jpg

Uncharted 4 +DLC

از قدیم الایام وصف این این سری رو شنیده بودم ولی هیچوقت تجربه اش نکرده بودم و همیشه دوست داشتم تستش کنم بودن شک انتظارم خیلی ازش بالا بود انتظار یک شاهکار به تمام معنا مثل GOW رو داشتم و شاید بخاطر اینکه عناوین زیادی رو پشت سر هم پلی داده بودم دیگه زیادی توقعم رفته بود بالا:D داستان جذاب، گرافیک خیلی خوب، محیط های فوق العاده، لول دیزان عالی ،گیم پلی خوب موسیقی خوب همه چی خوب ، ولی نمی تونم بگم شاهکار می تونم بگم یک بازی خیلی خوب ،شاید به این دلیل که من نسخه های قبلی رو بازی نکرده بودم و تعلق خاطری به شخصیت ها نداشتم این حس رو داشتم ولی اون حس یونیکی که من انتظار داشتم رو حداقل برای من نداشت فقط بخاطر اینکه اون حس رو من نگرفتم که شاید بخاطر خراب بودن سنسورهای من باشه :D یه نیم نمره ازش کم می کنم 9.5/10
در مورد DLC هم همینجا می گم خیلی DLC خوب و جذابی بود و لذتبخش بود و هر آنچه از یک DLC توقع دارید رو برآورده می کنه 9.5/10

9.5/10

EGS_HogwartsLegacy_AvalancheSoftware_S1_2560x1440-2baf3188eb3c1aa248bcc1af6a927b7e.jpg
خب خب خیلی ممنونم که تا اینجا با من بودین و ممنونم که وقت گذاشتید و خط خطی های این بنده حقیر را خواندید.
رسیدیم به آخرین عنوان ، به عنوان یک طرفدار هری پاتر بشدت منتظر این بازی بودم و تو تعطیلات عید کامل مشغول این بازی بودم اول از خوبی هاش بگم :اول اینکه اصلا هرچی از بازی های هری پاتر تو ذهنتون هست بریزید دور بعد بیاین سراغ این بازی این واقعا یک بازی به نسبت درخور هست و مثل اون نسخه های قبلی آبکی نیست و دوم این بازی بسیار زمان بر هست و مثل قبلی ها نمی تونید یکی دو روزه تمومشون کنید قشنگ با دید یک RPG بیاین سراغش نه با دید بازی های قبلی.
توصیف این بازی یک مقدار سخته شاید حداقل برای من که مدتی بود بازی با گیم پلی طولانی پلی نداده بودم اینجوری بود شروع خوب و ادامه دار ولی یک مقدار اواسط بازی از ریتم میفته و گرافیک هم به نسل فعلی نمی خورد که البته این برای من زیاد مهم نیست واقعیت، اما من اون حس پویایی که باید رو از Hogwarts نمی گرفتم و دوم شخصیت پردازی ضعیف بود شما نمی تونید با شخصیت های بقیه دانش آموزا زیاد ارتباط برقرار کنید حداقل برای من اینجوری بود و مثلا ماموریت با سه چهارتا از دوستاتون نداشتید اصلا! خلاصه شخصیت پردازی اوکی نبود بنظر من، در مورد side quest ها هم باید بگم هم ماموریت های فرعی جذاب داره هم معمولی ولی درکل بخوایم بگیم باید بگم متوسط هست side quest هاش، در کل بازی بی نقصی نیست ولی این نکته هم باید در نظر بگیریم بعد از سال ها اومدن و یک بازی ساختن و این استودیو شاید بودجه خیلی زیادی نداشته براش و این می تونه سرآغازی باشه برای عناوین بعدی که امیدوارم ادامه دار باشه و عناوین بعدی در کار باشه. در کل اگر وقتش رو دارید و به این دنیا علاقه دارید حتما تجربش کنید.
رسیدیم به بخش امتیاز دهی که سخته یک مقدار ولی با یه ذره ارفاق 8/10

8/10

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    10.1 KB · مشاهده: 6
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    7 KB · مشاهده: 4
  • ss_f1bff24d3967a21d303d95e11ed892e3d9113057.1920x1080.jpg
    ss_f1bff24d3967a21d303d95e11ed892e3d9113057.1920x1080.jpg
    569.9 KB · مشاهده: 4
  • PRfYtTZQsuj3ALrBXGL8MjAH.webp
    PRfYtTZQsuj3ALrBXGL8MjAH.webp
    220.2 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
modern warfare 2 campaign
باورم نمیشه چقدر کمپین آشغالی بود.....بدترین کمپینی که بازی کرده بودم اگه بلک اوپس 3 رو در نظر نگیریم، کلد وار بود.... ولی این نسخه یه بیلاخ به کل سری زده بود....گفتن بازی آروم تر شده برای واقع گرایانه تر شدن بازی...پس مرحله alone یا ترکوندن تانک با C4 یا اندینگش اون وسط چی میگفتن؟ 5 6 ساعت کمپین بدون کوچکترین لذتی! تو کل سری برام سابقه نداشته این موضوع..... فقط رفتم که رفته باشم.....
نمره من به استوری مود بازی نهایتا 4ـه...وقتتونو تلف نکنین

modern warfare 2 campaign
باورم نمیشه چقدر کمپین آشغالی بود.....بدترین کمپینی که بازی کرده بودم اگه بلک اوپس 3 رو در نظر نگیریم، کلد وار بود.... ولی این نسخه یه بیلاخ به کل سری زده بود....گفتن بازی آروم تر شده برای واقع گرایانه تر شدن بازی...پس مرحله alone یا ترکوندن تانک با C4 یا اندینگش اون وسط چی میگفتن؟ 5 6 ساعت کمپین بدون کوچکترین لذتی! تو کل سری برام سابقه نداشته این موضوع..... فقط رفتم که رفته باشم.....
نمره من به استوری مود بازی نهایتا 4ـه...وقتتونو تلف نکنین
سری بازی ندای وظیفه بعد از شماره WW2 تمام شده محسوب می شود

بعد اون بازی آنلاین اجباری هم شد و کار و بدتر هم کرد .

1681881590506.png
V Rising

نکات مثبت
گرایند سبک
باس فایت های متنوع
بیلد های متنوع
داشتن ومپایر :D

نکات منفی
نداشتن Dedicated Server
PVP یکم عجیبه
خیلی ارزش تکرار نداره

7/10

ما چهار نفره بازی رو انجام دادیم ، من خودم هاست بودم (آپلود 6-7 مگ ، نت خاصی نمیخواد) و به راحتی می شد بازی کرد ! یه سرور PVE زدیم و تمام باس هارو از اول تا آخر رفتیم ، گرایند بازی منطقی بود چون به نظرم Valheim یا Rust خیلی گرایندین ! چند روز هم PVP رفتیم سرورهای دیگه که به نظرم اصلا چیزه جالبی نیست ، حتما باید روزهای اول بری که سرورا ریست شدن که جایه خوب بیوفتی ، جدایه اون بازی هم خیلی توی PVP باسه من جذاب نبود.در کل ارزش اینکه بشینی با دوستات تمامش کنی رو داره.نهایت 60-70 ساعت بهتون بده.

1681882600500.png
Strongold Warlods

نکات مثبت
داشتن اسم "قلعه"

نکات منفی
بالانس نبود فکشن ها
بالانس نبود یونیت ها
داستان مسخره
گرافیک آبکی !
...

2/10

نمیدونم چطوری میشه سری قلعه ، از اون قلعه یک که 20-21 سال پیش آمد ، برسه به این بازی ! جدا هر ثانیه که بازی می کنی فقط داری پسرفت میبینی ، توی همه زمینه ها !!! حتی به نظرم گرافیک شماره یک از این نسخه "قشنگ تره" چه برسه بقیه موارد ... بازی هیچ چیزی برای ارائه نداره ، الکی وقتتون رو تلف نکنین ، حتی اگر طرفدار قلعه و یا بازی های استراتژیک هم هستین به هیچ عنوان پیشنهادش نمی کنم.​

Capture_2023_04_23_12_16_37_359.png

Garshasp: The Monster Slayer 2011

نکات مثبت: سیستم مبارزات نسبتا جذاب؛ ارائه یک گرافیک قابل قبول برای یکی از اولین پروژه‌های گیمینگ ایران؛ پازل‌ها مجهول اما در نوع خود جالب هستند؛ چند مینی‌گیم!
نکات منفی: کوتاه؛ صداپیشگی ضعیف؛ داستان آبکی؛ پایان‌بندی بد؛ عدم چالش در مبارزه با باس‌فایت‌ها؛ نبود تنوع در محیط‌های بازی؛ مقداری باگ!

Score: 6

*به عنوان یکی از اولین بازی‌های جدی صنعت گیمینگ ایران تجربه‌ای قابل‌قبول محسوب می‌شود.

شروع بازی: 2 اردیبهشت 1402
پایان بازی: 3 اردیبهشت 1402

CliffU.jpg

Death Stranding تجربه ی عجیبی بود. از اون چیزایی که فقط از ذهن یک آدم عجیب و غریب چون کوجیما بر می آید. بعد از حدود 70 ساعت تجربه ی مراحل اصلی و فرعی می توانم بگویم که هم مخالفان بازی درست می گویند و هم موافقان آن. به عبارتی دیگر بازی هم می تواند به عنوان اثری ارزشمند طبقه بندی شود و هم یک بازی بد.

ماشالله لحظات کرینج هم کم ندارد که مورد پسند من نیست. داستان یک سری جاها بیش از حد پیچیده شد و باعث شد تمرکزم از روی کاراکترها روی حل توییست ها برود و همین هم باعث شد در لحظاتی از بازی به جای آن که به کاراکترها اهمیت بدهم، مشغول حل فلان معمای داستان باشم. مشابه اتفاقی که برای فیلم TENET نولان افتاد. البته در این جا با غلظت TENET رو به رو نیستیم ولی خب صرفا به عنوان مثال باید این مورد را ذکر می کردم.

گیم پلی ساختار خوبی دارد. البته سیستم شوتینگ و هوش مصنوعی و اکشنِ بازی همان MGS V است ولی مشکلی در این زمینه نمی بینم. بی تی ها موجودات جالبی اند و در ابتدا چالش برانگیز هستند اما جلوتر که می رویم خسته کننده می شوند. باس فایت ها افتضاح هستند و مکانیک مبارزه با آن ها بسیار بد طراحی شده است. به عبارتی کشتن باس ها حقیقتا کاری بسیار ساده است که هیچ گونه چالشی به همراه ندارد. ساختار ماموریت های فرعی بسیار تکراری است. خلاصه باید با بازی حال کنید، اگر دیدید در دو ساعت اول جذب بازی نشدید بهتر است بی خیال شوید و وقت گران بهایتان را صرف کار دیگری نمایید.

گرافیک از نظر بصری زیباست. البته کمی بعدتر نمونه های بهتری هم چون Last of Us Part 2 را شاهد بودیم اما Death Stranding یک سال زودتر عرضه شد و می توانیم با ارفاق بگوییم بهترین بازی سال 2019 از منظر بصری بود. انجین دسیمای گوریلا در اینجا قدرت تکنیکی اش را به رخ می کشد. محیط های بزرگ به راحتی و در زمانی کوتاه لود می شوند و آن ناپدید شدن اشیاء کناری در (بازی های جهان باز) هنگام چرخش دوربین که به ویژه در بازی های یوبی سافت، حسابی توی ذوق می زند را در اینجا شاهد نیستیم و این نشانگر قدرت انجین دسیما است. پرفورمنس روی رایانه های شخصی قابل قبول بود. بزرگ ترین مشکل مصرف بسیار بالای CPU بود ولی آنقدرها هم حاد نبود که نشود با آن کنار بیایی.

موسیقی عالی بود. موسیقی متن اورجینال Ludvig Forssell به خوبی به خورد بازی رفته بود و در صحنه های احساسی، موهای تنم را به بدنم سیخ می کرد و در لحظات اکشن، کاری می کرد که هیجان را با تمام وجود حس کنم. اما اوج هنر کوجیما در انتخاب موزیک های لایسنسی بوده است که انگار به طور اختصاصی برای بازی ساخته شده اند ولی در واقعیت این چنین نبوده.

بازی ها خوب بودند. بهترین بازی را مدس میکلسن از خودش به نمایش می گذارد. نورمن ریداس هم خوب است. لئا سیدو کمی بیش از حد یبس و نچسب است ولی می توان با کاراکترش کنار آمد. تروی بیکر بد بود. نقش آفرینی اش مرا یاد رول جوکر او در Arkham Origins انداخت که در آنجا هم بد بود. تامی ارل جنکینز هم در ایفای نقشش اغراق می کند و زور می زند تا آدم حسابش کنیم که حداقل روی من یکی جواب نداد!

Death Stranding از آن بازی هایی است که حتی در صورت عدم علاقه مندی باید از آن حمایت کرد. حمایت کرد تا سازندگان بیشتری با شجاعت ایده های عجیب و غریبشان را مثل کوجیما در یک بازی ویدئویی پیاده سازی کنند. Death Stranding برای من به مانند شبیه ساز کول بری بود. از سختی های حمل بار بگیرید تا سر و کله زدن با افرادی که قصد جانتان را کرده اند و نیروهای بعضا ماورا طبیعه که می خواهند نابودتان کنند. برای برخی هم حکم شبیه ساز پیاده روی یا پستچی را داشته ولی هر چه بود ما از این بازی ها در صنعت گیم بیشتر می خواهیم. خسته شدیم هر چه بازی آمد یک تفنگ بگیر دستت و برو فلانی را بکش و ...

آقا یکم خلاقیت، یکم تفاوت، کافی است دیگر، یک فکری به حال این صنعت بکنید. Death Stranding کار انقلابی در ویدئو گیم نمی کند ولی حداقل کمی تلاش می کند متفاوت باشد و همین برای من ارزشمند است. ساخت نسخه دوم آن هم نشان می دهد جامعه گیمری به این شعور لازم رسیده که این شکل بازی ها نیاز به ساپورت ما گیمرها دارند.

Death Stranding را نباید بازی کرد، باید با آن عشق بازی نمود و این تنها راه لذت بردن از آن است.

maxresdefault.jpg

Garshasp: Temple of the Dragon 2012

نکات مثبت: یادداشت‌هایی که در گوشه و کنار به شما برای فهم داستان کمک می‌کند
نکات منفی: کوتاه‌تر از بازی اصلی، باگ‌های فراوان، نبود تنوع در طراحی محیط‌ بازی، نبود مکانیزم‌های پیشرفته نسبت به بازی اول؛ دشمنان تکراری؛ پازل‌های تکراری و باس فایت اعصاب خردکن

Score: 2.5

شروع بازی: 20 اردیبهشت 1402
پایان بازی: 21 اردیبهشت 1402​

Metal Slug Complete PC
1683909947581.png
7.5/10
یادمه بچه بودیم همیشه بازیش میکردیم ولی چون اون زمان (نه می دونستیم سیو چیه و شایدم اصلا وجود خارجی نداشت) هیچوقت نتونستیم تمومش کنیم
حالا قسمت شد کل کالکشن رو تموم کردم و باید بگم درکمال ناباوری چسبید
کلا 6 نسخه هست + یه نسخه X که نفهمیدم چه فرقی با نسخه سوم داشت
در مرحله آخر نسخه شش مینویسه ادامه داره ولی گویا دیگه قسمت بعدی ساخته نشده

Metal Slug Complete PC
View attachment 292954
7.5/10
یادمه بچه بودیم همیشه بازیش میکردیم ولی چون اون زمان (نه می دونستیم سیو چیه و شایدم اصلا وجود خارجی نداشت) هیچوقت نتونستیم تمومش کنیم
حالا قسمت شد کل کالکشن رو تموم کردم و باید بگم درکمال ناباوری چسبید
کلا 6 نسخه هست + یه نسخه X که نفهمیدم چه فرقی با نسخه سوم داشت
در مرحله آخر نسخه شش مینویسه ادامه داره ولی گویا دیگه قسمت بعدی ساخته نشده
در واقع x همون نسخه دوم بازیه با یکسری تغییرات. ادامه داره نسخه 7 که زمان عرضه انحصاری کنسول Nintendo DS بود.

در واقع x همون نسخه دوم بازیه با یکسری تغییرات. ادامه داره نسخه 7 که زمان عرضه انحصاری کنسول Nintendo DS بود.
برگشتم نسخه X بازی کردم بله مراحل انگاری یکیه ولی یکم تغییرات داشت.
یه سرچی هم زدم METAL SLUG XX پیدا کردم زدم دانلود. شاید ادامه ش باشه.

Capture_2023_05_13_20_27_47_955.png

History Channel - Civil War: Secret Missions 2008

نکات مثبت: یکی از کلون‌های قابل‌تحمل سری COD، کمی نوآوری در تصویر کشیدن گیم‌پلی‌ای از جنگ‌ داخلی آمریکا، گرافیک بصری خوب، طراحی جالب اسلحه‌ها
نکات منفی: کوتاه. سیستم شوتینگ نامتعادل، طراحی بد مراحل، طراحی زشت انیمیشن‌ها، نبود تنوع در اسلحه‌های بازی، صداپیشگی ضعیف، داستانی پوچ و بی‌هدف

Score: 4

شروع بازی: 23 اردیبهشت 1402
پایان بازی: 24 اردیبهشت 1402

3862650-superhot-windows-two-hits-in-succession.jpg

SUPERHOT 2016

نکات مثبت: نوآوری قابل‌توجه در ژانر شوتر اول شخص، بهترین استفاده ممکن از مکانیک بولت‌تایم از زمان FEAR، طنز ظریف در داستان بازی، گرافیک روان و منحصر به فرد
نکات منفی: کوتاهی بخش کمپین (فقط 3 ساعت!)، نبود تنوع در طراحی مراحل بازی

Score 8.5

شروع بازی: 25 اردیبهشت 1402
پایان بازی: 25 اردیبهشت 1402

Crimson-Snow-cover-1.jpg
Crimson snow
9/10

نسبتا کوتاه بود اما بسیار با کیفیت و لذت بخش
واسه من ترکیبی از p.t و re7 بود
گرافیک و صدا گذاری بازی خیلی قشنگ بود داستان عالی و دلنشین
تماشای کولاک برف با طوفان از یک خانه با دکوراسیون و حال و هوای کریسمس با کمی ترس عالی بود

View attachment 293803
Crimson snow
9/10

نسبتا کوتاه بود اما بسیار با کیفیت و لذت بخش
واسه من ترکیبی از p.t و re7 بود
گرافیک و صدا گذاری بازی خیلی قشنگ بود داستان عالی و دلنشین
تماشای کولاک برف با طوفان از یک خانه با دکوراسیون و حال و هوای کریسمس با کمی ترس عالی بود

جدا خوب بود بازی حتی یک دونه نقدم نداره کلا 2 تا یوزر اسکور هم بیشتر نداره که فکر کنم یکیش خودتی :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or