Overcooked 1 & 2
..♫ ♬.. اون مثل قهرمان های فیلم تیر اندازی نمی کنه
/ ومثل قهرمان ها وارد نمی شه
/و با حرکات آهسته استخون ها رو نمی شکنه
/ از ساختمان ها نمی پره و دیالوگ نمیگه
/نه برج داره نه ماشین پرنده
/ ولی این آدم ساده ...ابرقهرمانه.....♫ ♬
برگرفته از تصنیف محلی PadMan با صدای Mika singh
چند وقت پیش به توصیه یکی از برادران و دوستان خیلی خوبم که نشانی از داهاکا را به همراه دارند بازی
Battle Chef رو انجام دادم و بسی بسیار لذت بردم الحق که ایشون سلیقه مثال زدنی در انتخاب بازی دارند ..., ممنون , اجرتون با.....
بعد از انجام اون بازی دیگه دستم رو هیچ ماشه تفنگ یا قبضه شمشیر و دسته بیلی نمی رفت ..گفتم برم نقش آفرینی ژاپنی بزنم ولی از یک طرف هم زیاد بازی هایی که نِسوان درش دخالت دارند انجام نمیدم...اونجا دختر ها زیاد اطرافم هستند می ترسم با دین و ایمونم تو رودروایسی گیر کنم از پنجره بپرم بیرون...!!دلم فقط ماهی تابه می خواست و نمکدون...تا اینکه به نسخه دوم این بازی دست یازیدم...!
نمی دونم سبک بازی چیه فقط همین قدر می دونم که تیراندازی اول شخص نیست! میشه ترکیبی از استراتژی یا مدیریتی و بیشتر
پارتی در نظر گرفتش ولی من خودم با نامه نگاری های متعدد پیگیر این هستم که در ژانر خنده بازی جای بدمش..!
مواد لازم به مقدار کافی برای 4 نفر
تو این بازی قرار نیست یک آشپز خونه رو از دست تروریست ها باز پس گیرید یا در مقابل خیل عظیم زامبی های گرسنه به دفاع از آشپزخونه و مایع ظرفشویی های گران قیمت بپردازید یا از کاسه بشقاب بالا برید و با قاشق چنگال های نازی مبارزه کنید یا دو راند فایت با شیشه سس مایونز بزنید و مخفیانه سر از بدن هویج ها جدا کنید و شیرجه بزنید تو ظرف شویی ...نه هیچ کدوم از این کارها رو تو بازی نمی کنید.. قراره فقط فقط مواد غذایی بردارید ,خرد کنید, سرخ کنید, دم کنید و ترکیب و فقط غذا بپزید و بدید دست مشتری...اون هم در سخت ترین شرایط و مرگبار ترین مکان ها....
داستان قسمت اول مربوط میشه به حمله بیگانگان به زمین و نابودی جهان که پیازشاه شما رو برمی گردونه به زمان های گذشته تا آشپزی کنید و جلوی این واقعه تاسف بار رو بگیرید...تو قسمت دوم زامبی آپوکالیپس از جنس نون تستی رخ میده و باز هم پیاز شاه رو هنر آشپزی شما حساب میکنه...
در قسمت تک نفره کنترل دو آشپز به عهده شماست که با یک دکمه قابلیت سوییچ بینشون رو دارید ولی قسمت دو نفره یک حال دیگه داره...همه قسمت های Story, Arcade, Versus تا چهار نفر رو پشتیبانی می کنند من بازی رو به همراه مادرم دو نفره انجام دادیم بماند که چقدر غذا سوزوند و چند بار آشپزخانه رو به آتش کشید...!
در هر مرحله یک یا چند چالش محیطی نمی گذاره شما با خیال راحت به تهیه و توزیع غذا مشغول باشید...مثل طبخ غذا در بالن در حال حرکت,در معدن پر از چاله چوله یا روی کرجی , آشپز خونه پر از موش های دزد و یا خونه ارواح که قابلمه گوشت شما رو جابجا میکنند , قصر جادوگر ها با پرتال های آینه ای یا وسط قطب با یخ های لیزکی و ایستگاه فضایی....
شما فرض کنید روی یک کامیون گوجه و گوشت برداشتید ...اومدید رو این یکی کامیون ...تا سرخش کنید ...بعد می بینید ماهیتابه اونور جا موند کامیون هم 6 متر رفته اونور تر ..کبرا 11 بازی نمی کنید ها هنوز در مورد اُورکوکد صحبت می کنم...
یا مثلا تو شماره یک, لامپ آشپز خونه سوخته و باید خدا خدا کنید که یک رعد و برق بزنه تا شما جای گونی پیاز رو پیدا کنید ... فقط تو تاریکی احتیاط کنید قیمه ها رو نریزید تو ماستا...!
خیار سبز و کاهو , با سرکه یا آبلیمو / کلم و هویج فرنگی , یه سالاد رنگی رنگی...
درسته در ظاهر , بازی کودکانه و شاد و رنگارنگ میزنه ولی شیطان خبیثی پشت این ظاهر مفرح پنهانه به نام گرفتن 3 ستاره لعنتی....اگه دو نفره بازی میکنید تو دو دقیقه اول همه چیز بر وفق مراده و هر شخص وظیفه خودش رو به شایسته ترین شکل انجام میده ولی دو دقیقه که گذشت بشقاب ها کثیف شد, سفارش ها زیاد شد, دو تاش کنسل ...دیگه هیچ کس نمی فهمه داره چیکار میکنه.. یکدفعه به خودتون میاید می بینید گوشت رو انداختید کف آشپز خونه, کاهو رو ریختین تو سرخ کن, شکلات تو سوشی و ماکارونی پخته توی ظرفشویی ....اون بغل هم چند تا قابلمه داره میسوزه ...که خوب به سلامتی آشپزخونه هم آتیش گرفت و نوبت خاموش کردن با کپسول اتفای حریق هست غافل از اینکه همکار شما کپسول رو گذاشته لای نون داده به مشتری...!
همونطور که گفتم بازی خیلی به بازی های پارتی شباهت داره و مناسب مهمونی و دور همی های شما می تونه باشه...فقط با افراد با جنبه بازی کنید تا کلی بخندید ...پای خانم ها وسط کشیده بشه بهتره ...مرد ها اعصاب ندارن ! دیده شده که سر اینکه چه کسی میگو رو سوزونده , کار به کتک کاری و قمه کشی رسیده....!
فقط تو مهمونی وجمع این نکته رو در ذهن داشته باشید که اگر موش پیازتون رو دزدید یا افتادید تو رودخونه یا یادتون رفت ته ماکارونی سیب زمینی بچینید و چاقو دستتون رو برید و کلا کسی خراب کاری کرد از بکار بردن الفاظ رکیک و دور از شئونات اسلامی , بپرهیزید... ممکنه یکی از همون خانم ها خودش یا دخترش رو برای شما در نظر داشته باشه و با این کار لگد به بخت خودتون نزنید...کلا ریلکس رفتار کنید و مودب ظاهر بشید و پاسخ هایی از جنس فدای سرتون ...اشکالی نداره بازیه دیگه ..مهم نیست دوباره سعی می کنیم عزیزان من...و از همین قبیل الفاظی که یک گیمرخشمگین محاله در زندگی بکار ببره استفاده کنید...!
حالا می فهمم برای درست کردن بازی خوب نیاز به پول های هنگفت صحنه های سینمایی یامفت یا قهرمان های گردن کلفت , نیست...این همون فرمونیه که نینتندو با چهار تا کاراکتر کله گنده و سبیل قشنگ سال ها داره باهاش جلو میره
آیا وقت اون فرا نرسیده که یکم مواضع خود رو تغییر بدیم چقدر زامبی بکشیم چقدر سول جمع کنیم چند شماره اساسین تا کی مت پرایس چقدر هات کافی...این هفته قرار بود به تجمع اعتراض آمیز جاماندگان از خرید ps4 با ارز دولتی بپیوندم جلوی مجلس , که با انجام این بازی دیگه نمی پیوندم ...حالا اگه کسی تجمع اعتراض آمیز نینتندو سوییچیان سراغ داره من پایه هستم ..جلوی هر جا هم بود مهم نیست مجلس ,نظام پزشکی , خانه سالمندان یا هر مدرسه ای که شما بگید..تو رو خدا منو با خودتون ببرید صدام خوبه ها , فریاد های خوبی هم دارم قول می دم با فریاد هام لرزه به اندام کنسول فروش های محتکر و سود جو بیاندازم..!
نمره هر دو شماره 9
در انتخاب سرآشپز و ایضا کمک آشپز دقت کنید اون گربه سیاهه خیلی قابل اعتماد به نظر نمی یاد ..
چند بار دیدم که یواشکی چند تا ران مرغ کش رفت گذاشت جیبش...!
ما که مُردیم به عنوان وصیت یکی اون برنج رو که بار گذاشتم از رو گاز بر داره می ترسم وا بره...
اون جادوگر ها رو ببینید چه با نظم و ترتیب نشستن منتظر فلافل...مراحل توی فضا هم فضایی ها
نشستند اونها کلا دیزی خور هستند..تو بعضی مرحله ها معدن چی ها مشتری اند
ولی دیزی و فلافل و کلا غذاهای پر نخود لوبیا نمی خورند
اصلا ممنوعه !
آخه اون پایین هم هوا کمه هم احتمال ریزش زیاد!
یکی از مفسدین فی الارض و عامل گرونی گوشت رو یافتم!
ببینید در این بُرهه حساس کنونی چقدر گوشت احتکار کرده ...نگفتم این گربه هه خلافه...
بغلی بگیر ..چی رو بگیرم...سیب زمینی... چیکارش کنم.....بکن تو...لا اله الا ....شیطونه میگه ...
خب ریزش کن بریز تو سرخ کن دیگه... یالا دیره...نیگا مُرد, اگه تونست ...
دِ خاموش کن اون آتیش لعنتی رو هست و نیستمون نابود شد ...چند بود اون شماره پیامک سرویس قابلمه چهل پارچه....ولش کن ...ببخشید تو بازارسنتر میشه قابلمه هم خرید ..
خریدار دو تا قابلمه خانم دکتری, ترجیحا توش فقط گوشت و مرغ پخته باشند...
ابرفرضی قابلمه شلغم و چغندری به ما قالب نکنید!
باز هم بی احتیاطی حادثه آفرید و جان دو تن از شهروندان عزیز را گرفت...