امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Doom 2016

در یک کلام عالی.
گرافیک بی نظیر
فریم ریت و اوپتیمایز خیلی خوب
گیم پلی نفس گیر و لذت بخش
داستان ساده ولی درگیر کننده
باس فایت های فوق العاده جذاب
موسیقی متال
دابل برل شات گان :x:x

تنها نکته منفی بازی به نظر من این هست که اگه یه کله شیش هفت ساعت بازی کنین یک کم تکرازی میشه

9.5/ 10

Gears of War 4

146m_1.png

داستان : 9/10
موسیقی و صداگذاری : 10/10
گیم پلی : 10/10
گرافیک : 10/10
بخش رقابتی و آنلاین : 9/10

نمره کلی : 9.75/10

PES 2017

بازی از خیلی نظر ها عالی هست
مخصوصا انیمیشن های جدید بازی کن ها مثل
زمین خوردن ها و ...
دروازه بان ها خیلی بهتر عمل میکنن نسبت به نسخه گذشته
بازی ارزش خرید اورجینال نداره مخصوصا با قیمت بالای 100 تومان
چرا ؟ چون گرافیک بازی که باید روی نسخه PC از همه بالاتر باشه
در حد PS3 هم نیست و فقط با مود میشه درستش کرد

نمره نهایی : 7.5/10

Gears-of-War-4-Xbox-One-Story-Trailer-Announcement-Logo.jpg

Gears of War 4: 9/10
به عنوان فن دو آتیشه این سری، از گیم پلی این عنوان راضی بودم اما با شخصیت پردازی و روند ادامه دادن سه گانه قبلی در این نسخه به شدت مشکل دارم
شخصیت پردازی بازی رو فقط و فقط مارکوس برام قابل تحمل می کرد
اما در نهایت بازی پایان جالبی داشت که نوید یک 3 گانه رو می ده
متاسفانه خبری از اون موزیک با تم تاریک معروف سری Gears توی منو اصلی نبود
گیم پلی بازی حرف نداره و به معنی واقعی Gears هست
2 اکت ابتدایی بخش داستانی کلا توی در و دیواره و بازی از اکت 3 تازه می شه Gears
بازی در بخش گرافیکی و صداگذاری بسیار خوب عمل کرده همچنین پورت بازی هم خوبه

GOW4DateHERO-940x520.jpg

نقاط قوت :
هسته اصلی گیمپلی دست نخورده مونده.
پورت بهینه روی دسکتاپ .
گرافیک شسته رفته و زیبا.
معدود نو آوری هایی مانند موتور سواری ، ربات سواری و پرواز با طناب!.

نقاط منفی:
شروع مفتضحانه بازی و پایان بدتر اون .
داستان متوسط و فراموش شدنی.
شخصیت پردازی افتضاح ( مخصوصا شخصیت Kait و Del و اون تیکه پروندن های بیمزش).
تکرار مکررات باز کردن درها با لگد.
تکرار کلماتی مانند : Back in to your hole یا Back in your pod و Nice گفتن های مضحک JD.
پوچی و بی هدفی در پیدا کردن راه .
افت تِم خشونت و جدیت بازی ( بازی یه جورایی تم شوخی به خودش گرفته).
گرافیک تکنیکی نسبتا پایین در مقایسه با بازی های هم رده ( کرایسیس 3 ، آنچارتد 4 ، ویچر 3 و توم ریدر).
طراحی جنایت وار مرحله آخر و باس آخر.

نمره با ارفاق : 7

سلام.
خیلی وقت بود که توی این تاپیک پستی نداده بودم، چون تقریبا میشه گفت بازی ای رو درست و حسابی که یه بند پاش بشینم و تمومش کنم، نبود تو این مدت.
+++++++++++++++++++++++++++++++

images

Telltale's The Walking Dead : Michonne

کلا هر نسخه از این سری رو من عاشقانه دوست داشتم و دارم و همیشه نگاهم به این مجموعه هست. اون اوایل، در خلوتی اخبار راجب Season 3، خیلی منتظر این نسخه بودم که خب خیلی هم دیر ولی بالاخره عرضه شد. اول از تعداد کم اپیزود هاش گلایه میکنم، که هم خود اپیزود ها به شدت کوتاه بود و هم تعدادشون. مشکل بزرگ دیگه اینکه اصلا نتونستم با هیچکدوم از شخصیت ها ارتباط برقرار کنم، از خود شخصیت اصلی میشون بگیر تا شخصیت منفی سری و اینجا بود که شاهکار Season 1 و 2 اینجا عمیقا روشن شد برام.
از شخصیت پردازی نچندان جذاب که بگذریم، داستان و روایت بازی برای من خسته کننده بود. طوری که دوست داشتم فقط سکانس های فلش بک زودتر تموم شه. با اینکه حتی تو دی ال سی 400Days، من سعی میکردم محیط بازی رو کند و کاو کنم، تو این نسخه این علاقه به هیچوجه برام بوجود نیومد. اتمسفر بازی خیلی بی روح بود، شاید از اواخر اپیزود دوم وقتی وارد جنگل شدند بهتر شد اما باز هم مطلوب نبود. ما توی سیزن 1 شاهد محیط های جذاب و در سیزن دو محیط سرد و برفی که هر دو بی نظیر کار شده بودند، بازم میگم واقعا الان شاهکار دو سیزن اصلی برام روشن شد که چرا عاشقشون هستم.

صداگذاری و موسیقی، فاکتوری که خیلی کم برای من اهمیت داشت، اما تو این نسخه باز هم ضعیف عمل شده بود.

بخش گیم پلی بازی، با قسمت های معدودی خشونت سعی در جذاب نشون دادن میکرد، اما به هیچ وجه راضی کننده نبود. زامبی بازی کم شده بود، درگیری خاصی نداشتیم و این یکم بد بود. میشد درگیری انسانی و زامبی باهم بیشتر ترکیب بشه.
همه چیز اغراق آمیز بود تو این نسخه. حتی از دست رفتن کارکتر ها، همش اغراق آمیز و حتی خیلیاشون غیرمنطقی و الکی!
تصمیم گیری ها هم به دلیل عدم ارتباط با کارکتر ها، خیلی اوقات حس نمیشد و اغلب بی اعتنایی میشد.

خلاصه، هرچند بعید میدونم سیزن سوم اینگونه باشه، اما اگر 10% قراره اینطوری باشه، عرضه نشه خیلی بهتره.
به عنوان نظر شخصی، من در خیلی از موارد دی ال سی 400Days رو از Michonne قوی تر میدونم.

Score: 5.75/10

header.jpg

Fallout 4
نمره :9.5​
اصلا نمیدونم چی باید بگم یا از کجاش شروع کنم.....فقط میتونم بگم محیط بازی و رنگ بندی شادش در روز ها و سردش هنگام غروب آرامش عجیبی بهم میده
اتمسفر و تم محیط دیوانه کننده است کم پیش اومده برای یک گیم وقت زیادی رو توی دو سه روز بهش اختصاص بدم...هر چقدر جلوتر میرم جالبتر میشه از جمله بازی هایی بود که روی استیم خریدمش و هزینه ی زیادی هم بابتش پرداختم و واقعا راضیم

GEARS OF WAR 4 9/10

نکات مثبت:
گرافیکی فنی عالی
گرافیک هنری عالی
صدا گذاری عالی
اکشن درگیر کننده
پایبندی به هسته ی گیم پلی
شروع طوفانی بازی
ACT اخر بی نظیر با پایان خوب
انلاین بسیار عالی

نکات منفی:
داستان بازی(خیلی در بازی اکشن مهم نیست البته)
ACT 2 فاجعه بازی از هر نظر حتی گرافیکی
در با لگد(تا صبح در با لگد باز می کنید.)
از بین رفتن پتانسیل اسلحه های جدید به دلیل AMMO کم یا سایر مسائل

گرافیک فنی 9/10
گرافیک هنری 9/10
صدا گذاری 9.5/10
گیم پلی 9/10

جمع بندی:
با صرفه نظر کردن از ACT 2 بازی که در خیلی از بازی ها قسمتی از بازی افت زیادی پیدا می کنه امتیاز کلی 9 رو می دم.

latest

Shovel Knight
بعد از یک سال دوباره سر زدم به این بازی و نظرم هنوز هم دربارش تغییر نکرده؛ یکی از بهترین بازی های indie برای pc
گیمپلی،گرافیک،موزیک و داستانش همچنان منو به خودش میکشه. وجود بسته های الحاقی برای بازی هم به زمان لذتتون اضافه خواهد کرد و حتما از بازی خوشتون میاد

10/10

latest

Shovel Knight
بعد از یک سال دوباره سر زدم به این بازی و نظرم هنوز هم دربارش تغییر نکرده؛ یکی از بهترین بازی های indie برای pc
گیمپلی،گرافیک،موزیک و داستانش همچنان منو به خودش میکشه. وجود بسته های الحاقی برای بازی هم به زمان لذتتون اضافه خواهد کرد و حتما از بازی خوشتون میاد

10/10

Rogue Legacy رو چی؟ بازی کردی؟
بنظر من Rogue Legacy از SN بهتره. یه امتحانی بکن.

roguelegacy.jpg

Battlefield-1-Italian-soldier.jpg

بخش سینگل رو تموم کردم .
بازی بسیار متنوع بود و هیچ گاه یه کار تکراری رو انجام نمیدادیم . گیمپلی بازی مانند نسخه های پیشین بسیار پر سر و صدا هستش و افکت های صوتی بینظیره . بازی اکشن خوبی داره ولی مثل بقیه بتلفیلد ها کمی نچسبه . گرافیک بازی فک براندازه و از نظر تکنیکی بسیار پیشرفته هستش . در کنار گرافیک بسیار زیبایی که ارائه میده انصافا پورت خوبی هستش و پرفورمنس بازی خارق العادس . زمان اتمام بخش تک نفره کوتاهه و داستان 5 سرباز رو جداگانه به تصویر میکشه . در مجموع حتما ارزش یه بار تجربه رو داره .

INSIDE

برای بار دوم بازی رو تموم کردم به دو دلیل :
1. بتونم به خوبی بازی رو درک کنم ( چون جدا با یه بارتموم کردن خیلی سوال برات پیش میاد و گیج میشی )
2. بتونم به درک درستی از ویژگی های بازی برسم و به دور از هایپ :D بودن بازی رو نقد کنم.
صدا گذاری: 10/10
داستان:8.5
فضاسازی: 10/11=D>
گیم پلی : 8.5
+ این بازی یک اثر هنری بود و زیاد نباید نقدش کرد و در مورد بعضی خصوصیات مثل گرافیکش صحبت کرد.
" بازی به شدت کوتاهه :(("
سپاس

1027088_LB_231x326_en_US_%5E_2016-05-08-23-09-52_c3dde8a110b9712b6da6222ed5841d531410eb21.jpg

بخش کمپین یا همون سینگل بازی رو تموم کردم .
اصلا فکر نمیکردم اینقدر بازیه خوبی باشه . همه چیز در بازی کامله و تجربه ای جدید در ژانر FPS هستش. سیستم شوتینگ بسیار خوب کار شده و افکت های صوتی بینظیری رو میشنویم . گرافیک خوبه و در سطح بالایی قرار داره . تنوع گیمپلی ( سویچ بین شخصیت اصلی بازی و تایتان) و Wallrun، تنوع بیشمار اسلحه ها ، Arc Tool ، باس فایت های نفس گیر و سفر در دو بُعد زمانی از نقاط قوت بازی به حساب میاد .
بازی واقعا ارزش یک بار تموم کردن رو داره و به همه توصیه میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or