امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
MAFIA 3
q9wa_mafia-3.jpg

با خاطره خوبی که از مافیا 1 داشتم به سراغ نسخه دوم رفتم که ناامیدم کرد...بعد سراغ نسخه سوم رفتم که کلا با بازی کردنش حالم خراب شد وقتی دیدم چنین عنوانی به این وضع افتاد.... واقعا مافیا 1 در زمان عرضه یک شاهنکار بود...کاش سازندگان می توانستند بخشی از شاهنکار را دوباره برای ما به نمایش دربیاورند...
بازی اصولا هیچ چیزیش به مافیا و اون چیزی که از مافیا و باندهای تبهکاری خاصش می شناسیم شباهتی ندارد. بازی با یک داستان و انتقام کلیشه شروع و به پایان می رسه. شما در بازی با سرفت از بانک شروع و با خیانت ادامه و در نهایت بادرگیری و نابودی گروه های مافیایی داستان و گیم پلی رو به پایان می رسونید.

دقت کنید. اصولا تبهکاری و اوباش گری و سرقت مسلحانه با اصل مافیا فرق دارد. مافیا گروههایی هستند که در بتن اقتصاد جامعه نفوذ می کنند و از طریق سیاستمداران فاسد به اهدافشون نزدیک می شند و با جریان های مخالف به طریق سیاسی و یا خشن برخورد می کنند. مافیا همواره بر اصل خاندان استوار هست.
در این بازی چنین چیزهایی دیده نمیشه در واقع بازی بیشتر تبهکاری و انتقام رو نشون میده... در نسخه اول و دوم بنای مفایا بودن بازی تا حد قابل قبولی القا میشه اما در این بازی نه.
شخصیت پردازی بازی تقریبا هیچ هست... ایا شما با شخصیت های بازی ارتباط برقرار می کنید!؟ اصولا شما انتظار یک سیاهپوست به جنگ رفته که با سرقت از بانک نام مافیا را بر بازی قرار می دهد را به عنوان قفردی تاثیر گذار نخواهید داشت. بقیه شخصیتها هم همینطور.
لذا داستان بازی هم که خیلی ها ازش تعریف می کنند اصولا با اصل بازی منافات داره ... و من داستان بازی رو علی رغم روایت و صحنه سازی زیبا از لحاظ سناریو ضعیف می دونم...بگذریم(رو داستان خیلی حساسم)
گرافیک بازی هم هر چند دب نیست اما چندان خوب هم نیست و باگ دارد و در برخی مواقع کم کاری دارد. جالب اینجاست که در شب بازی بهتر از روز گرافیک خود را نشان می دهد.
گیم پلی بازی خوب است اما خطی و تکراری هست...مثلا اکثر مراحل را می ود بصورت مخفانه طی کرد و یا درگیر شد...هر چند هوش مصنوعی بازی خوب نیست... واقعا جای استفاده بسیار بیشتری وجود داشت... فضای بازی بازی اصلا استفاده نمی شه و مینی گیم پلی ها جانبی مثل انچه در سری بازی GTA و یا Red Dead می بینیم در این بازی دیده نمیشه. همان تیر اندازی و تعقیب و گریز و کشتن افراد خائن هم میشد با کمی کار بیشتر و خلاقبت بهتر بسیار متفاوت تر اجرا کرد. در این زمینه بازی واقعا کم کاری کرده.

گیم پلی 6
داستان و شخصیت پردازی 7
گرافیک 6.5
اهنگ و صدا گذاری 7
-----------------------------
مجموعا 6.5 از 10

آخرین ویرایش:
call of duty infinite warfare 8/10

نکات مثبت:
گرافیک قابل قبول
تنوع سلاح
اکشن خوب در انتهای بازی
بخش های سینماتیک خوب
صدای شخصیت های عالی

نکات منفی:
داستان ابکی و پایان ابکی تر بازی
افکت های صداگذاری زمان قاجار(mw1 همچنان)
فیزیک و انمیشن زمان قاجار(mw 1 همچنان)
قسمت های راه رفتنی زیاد و بیهوده
بیش از حد فضایی
شروع نه چندان جالب
کوتاهی بازی
هوش مصنوعی خنگ

بازی در ابتدا خوب شروع نمی شه اما در ادامه بهتر می شه حتی گرافیک بازی هم پیشرفت می کنه اکشن بازی به پختگی می رسه که در کل شاهد لذت بردن از اون هستیم اما متاسفانه بازی بیش از حد فضایی شده یعنی کل بازی شما در فضا هستید کشتن ربات ها هم که هیچ لذتی نداره اصلا به این سبک بازی نمی خوره. افکت های صدایی همون نسخه mw1 هستن صدای نارنجک پرت شدن عینا همون هست که تمامی سطوح هم 1 صدا رو می ده عین نسخه های قبل هم گاهی اوقات نارجک زیر پای شما سبز می شه بدون اینکه دشمنی در 10 کیلومتری شما باشه. بخش داستان بازی هم خیلی بد کار شده انتظار داشتم پایان بازی حداقل شاهد نکته ی جالبی باشیم که کاملا کلیشه ای تموم می شه اگر داستان بازی درگیر کننده بود پایان مناسبی هم می داشت 8.5 مناسب این بازی بود اما 0.5 به خاطر این مسئله کم کردم. درجه ی سختی بازی هم مناسبه بازی نستا سخت تر شده اما هوش مصنوعی کاملا خنگ هست گاهی کلا اشتباهی توی دیوار گیر می کنن یا کلا هنگ می کنن گاهیم همه فقط می ریزن سر شما همه ی تیرها هم به هدف می خوره کلا شاهد هوش مصنوعی متغیری که درخور این بازی باشه نیستیم.

البته سازنده های این نسخه فرق کردنا یکی دیگه ساختش فقط اسم کمپانی باقی مونده سازنده های اصلی تایتان فال 2 ساختن که سینگلش بی نهایت از این بازی بهتر هست 1 تست بزن دیگه به این بازی 9 نمی دی
با تایتان حال نمی کنم .

فقط ندای وظیفه . اون یک شماره هم که کم کردم به خاطر مراحل فرعی بود که کمی تکراری شد آخراش . وگرنه 10 می دادم . گرافیکش خوب بود . فریم دهی خوب . بهینه بود روی سیستم من . صدا گذاری و صدا پیشه های قوی داشت . صحنه های سینمایی عالی

5xuf_header.jpg

Witcher 3: Wild Hunt
این بازی رو خیلی دیر شروع کردم . توی ذهنم فکر میکردم بازی پیش از حد بزرگ شده و هرگز در حد نسخه دوم نیست. ولی فقط بعد از 3 ساعت بازی کردن به اشتباه خودم پی بردم و حدودا یک ماه و نیم درگیر این بازی بودم!!
بازی در یک کلام خارق العاده و عالی از آب دراومده.
طراحی هنری در تمامی لوکیشن ها بسیار خوب و عالی هستش . به عنوان مثال فضاهای سرد و جنگ زده همراه با بارون حس رو بخوبی منتقل میکنند و ...
تنوع اسلحه ها و کاربردشون بسیار خوب و کارآمد هست و همچنین بخش کرفت بازی بسیار با دقت و جزئیات کار شده و واقعا در راستای گیم پلی بازی عمل میکنه و ایتم های کاربردی می توان ایجاد کرد. تنوع زره و ... هم در بهترین حالت ممکن هست. مراحل جانبی علاوه بر کمیت دارای کیفیت خوب و قابل قبولی هستند و داستان های جالبی رو روایت میکنند. داستان اصلی بازی نیز خیلی خوب پرداخته شده و واقعا لذت بخش هستش . هرچند در یک سوم پایانی خیلی سریع و شتاب زده داستان پیش میره ولی در کل داستان در سطح خیلی خوبی قرار داره. به همه این موارد اثر تصمیمات و تغییر در روند ماموریت ها و داستان رو هم که اضافه کنیم متوجه میشیم که هسته و بدنه اصلی بازی بسیار بی نقص و عالی هستش.
این بازی از لحاظ بصری چه هنری و چه تکنیکی بسیار راضی کننده و خوب محسوب میشه و همچنین موسیقی بازی هم لذت آنچه رو که می بینید دو چندان میکنه.
سازنده واقعا معجونی لذت بخش درست کرده که من واقعا از امتحان کردنش سیر نمی شدم!!!
نمره نهایی: 9.5

header.jpg

Owlboy
بازی بسیار زیبا و خوش ساخت با گرافیکی دلچسب و گیمپلی عالی.

واقعا برخی بازی ساز های Indie روی بازی هاشون کار میذارن، امیدوارم بازی ساز های دیگه هم تکونی به خودشون بدن.

10/10

من متای بازی که 89 هست رو دیدم گرفتمش اما بازی هیچ لذتی برام نداشت البته نیم ساعت بیشتر نزدم

• Like
Reactions: hosein me
Call of Duty Advanced warfare

بشدت با بازی حال کردم بعد مدتها اولین بازی بود که بعد 3-4 ساعت بکوب بازی کردن زمانو احساس نمیکردم چطور میگذره:دی
گرافیکش خوب بود داستانشم خوشم اومد ازش گیمپلی هم نیازی نیست بگم مث همیشه عالی بود
9\10

wczu_oride_xbox_1920x1080.jpg

Ori and the Blind Forest Definitive Edition

شاهکار قرن بیست و یکم:)! این بازی چیزی حدود 35 ساعت وقت منو پای خودش کشوند. فکر کنید یک بازی مستقل چقدر میتونه بزرگ باشه؟! این بازی نمونه یک اثر هست که میشه گقت در سبک بازی ها تو ردیف مستقل ها جای میگیره، ولی در عوض کیفیت و هنر این بازی 90 در صد بازی های 60 دلاری رو به خاک می نشاند! این بازی یک نمونه تموم عیار هست...که صرفا برای سود و خالی کردن جیب مردم با عنوان های مزخرف و گرون 60 دلاری ، نیست!!! این بازی داره با آدم حرف میزنه، که براش زحمت زیادی کشیده شده، که با عشق ساخته شده، هدف داره! سازنده یک فلسفه ای رو درک کرده به بهترین شکل ممکن میخواد برات تعریف کنه!( این که هر کس بر اساس غریزه خودش هر کاری برای نجات خودش اعم از سیاه یا سفید انجام میده، گناه اون نیست! چون قانون طبیعت این است! بانی این همه بدبختی ها که باعث این نبرد عظیم شده وقتی معصومیت اوری رو میبینه (بعد از روشنایی و فدا کردن خودش) و به پست ترین شکل ممکن در حال سقوط هست اونو نجات میده!!) داستان این بازی بسیار شگفت انگیز هست و شرط میبندم همون اول بازی، وارد بازی بشید عظمت داستان بازی رو درک میکنید. شخصیت های بازی بسیار بسیار اسطوره تشریف دارند. اتمسفر بازی بشدت با موسیقیش همخوانی داره و یکی از برترین و غمگین ترین و اسطوره ترین ترک های که شنیدم The Spirit Tree و ترکی که واقعا با اعصاب ادم بازی میکنه و بشدت ارام بخش هست Ori, Lost In the Storm هست و همه اهنگ هاش با توجه به لوکیشن های بازی غمگین، ارامبخش، و شاد هستند و چه بسا واقعا البوم این بازی جزء اولین البوم های هست که تک تک ترک هاش شاهکار احساسی و حماسی هستند.تو بخش هنری این بازی مصداق معنی کلمه هنر است! هر لوکیشن بر اساس اتمسفر و داستانش رنگبندی و نورپردازی متفاوتی داره، انیمیشن های بازی بشدت نرم ،زیبا و با فیزیک و بافت قوی طراحی شدن، حرف ها در مورد زیبایی گرافیک و رنگبندی این بازی زیاد است و زبان قاصر از وصف بیانش هست...از بعد گیم پلی به این عنوان نگاه کنیم واقعا با یک انقلاب تو سبک پلتفرم طرف هستیم! هر چند نشانه های قوی از سبک نقش افرینی تو این عنوان میبنیم...ولی به نظر بنده بازی بیشتر معرف یک عنوان پلتفرم هست! که به بهترین شکل ممکن از سبک نقش آفرینی الگو گرفته! دشمن های متفاوت با استراژی متفاوت،سختی منطقی( پدر دارک سولز:D) قدرت های متفاوت با سطح متفاوت، محیط های عظیم و این که نیاز به کار گیری قدرت ها در بازی فوق العاده هست و غیره.
+
داستان شگفت انگیز، تاثیر گذار و احساسی
گیم پلی بی نقص با گسترگی زیاد
نو آوری در بخش سیو کردن بازی
عناصر نقش آفرینی
سختی عمیق و منطقی
گرافیک هنری و فنی فوق العاده
موسیقی های خارق العاده
شخصیت های اسطوره ای
مپ بزرگ با سیاه چاله های زیاد
قدرت های بازی( که واقعا در نبودشون ادامه بازی امکان پذیز نیست)
_
نبود NG+ )':

گیم پلی 10/10
داستان 10/10
موسیقی 10/10
گرافیک 10/10

یه چیزی بگم ناراحت نشید...

به بازیها احساسی و یا تعصب گونه نمره ندید... البته اینجا هیچ محدودیتی برای این کار نیست و میزانی که خودتون لذت بردید را می نویسید اما خوب بهتره واقع گرا تر نمره بدیم...
من خودم قبل از خرید و یا انجام برخی بازیها بعضی از نقدهای دوستان در این تاپیک رو می خونم تا ببینم از دید یک بازیباز (نه منتقد) برا بازی وقت بزرارم یا نه... در واقع نظرات دوستان حس درونی خودشون از بازی رو می رسونه...

Call of Duty Advanced warfare

بشدت با بازی حال کردم بعد مدتها اولین بازی بود که بعد 3-4 ساعت بکوب بازی کردن زمانو احساس نمیکردم چطور میگذره:D
گرافیکش خوب بود داستانشم خوشم اومد ازش گیمپلی هم نیازی نیست بگم مث همیشه عالی بود
9\10

Advanced warfare???

یه چیزی بگم ناراحت نشید...

به بازیها احساسی و یا تعصب گونه نمره ندید... البته اینجا هیچ محدودیتی برای این کار نیست و میزانی که خودتون لذت بردید را می نویسید اما خوب بهتره واقع گرا تر نمره بدیم...
من خودم قبل از خرید و یا انجام برخی بازیها بعضی از نقدهای دوستان در این تاپیک رو می خونم تا ببینم از دید یک بازیباز (نه منتقد) برا بازی وقت بزرارم یا نه... در واقع نظرات دوستان حس درونی خودشون از بازی رو می رسونه...
دقیقا فرق یک گیمر معمولی با منتقد همینجا مشخص میشه دیگه! :دی منتقد باید کلی بالا و پایین کنه و تمام بخش های بازی رو بهش دقت کنه و نقدی که میکنه برای هر فردی راهنما باشه! ولی یک گیمر معمولی میگه داستان بازی فوق العاده بود برام! 10! گیم پلی بازی سراسر هیجان بود برام 10! گرافیک بازی شاهکار بود! 10! بازی خیلی خوبی بود! 10! :دی

پ.ن: بد برداشت نشه! نمیخوام بگم گیمر ها رو هوا نمره میدن(میدیم) و ارزشی نداره نمره هاشون(نمره هامون)! برعکس خیلی مواقع کمک زیادی به خرید بازی میکنه اگه بفهمی سلیقه اون گیمر با تو یکیه!

یه چی به اسم سلیقه و نظر شخصی هست و بنظرم کس حق اینو نداره به کسی غیر مستقیم بگه چرا اینجوری نمره میدی!!شخص خودم از بعضی از بازیهای بزرگ دنیا مث سری halo بدم میاد کلا با گیم پلیش حال نمیکنم حالا یعنی من از رو تعصب بدم میاد از این بازی یا چیزی از بازی نمیدونم؟!تاپیک جای این حرفا نیست بازی رو اگه تموم کردی بیا نظرت رو بده با هر نمره ای نه اینکه برید بالا منبر مردم رو ارشاد کنید چجوری و با چه دیدی نظر بدن!!کلا انگار مد شده اسپم دادن تو تاپیکا

• Like
Reactions: saphire and s.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or