امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
عزيز عكس از شخصيت بازى ميدارى ميگن اسپويل كردى ، بعضى از member ها واقعا يه مقدار ظرفيت ـشون پايينه

داش کالاف با این داستانای آبکیش که دیگه این حرفارو نداره .
کلا بگو ببینیم قضیه چیه تا بعدا بخریمش :d
بخاطر مولتی و زامبی حتما میخرم

LOST PLANET 3
4/10

کسانی که 2 نسخه قبل رو بازی کرده باشن میدونن چرا این نمره رو دادم.بازی یک فاجعه بود.هیچ چیز خاصی تو بازی نبود...اون اسلحه ها و ربات های جالب که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدید و اون محیط های بزرگ هر مرحله تبدیل شدن به یه ربات معمولی که حفاری میکنه! و 6 مدل اسلحه!
بازی رسما عین DEAD SPACE 3 شده بود.اخه یکی نیست بگه چرا واسه یه بازی موفق شوتر تو زمینه COOP رفتین از DEAD SPACE الهام گرفتین؟:|
شماره یک بازی بهترین اسلحه هایی که من تو یه بازی دیدم رو داشت.گان پلی فوق العاده و روونی داشت.دشمنان بازی هم بالانس و متفاوت بودن.نسخه دوم با این که در حد نسخه اول نبود ولی یه COOP عالی داشت که تا ساعت ها سرگرم میشدی...اما این نسخه رسما یه اشغال بود!
تنها نکته خوب بازی داستانش بود که اون هم معمولی بود.داستان بازی گذشته سری و اتفاقات قبل رو نشون میده.اما من ربطی به 2 نسخه اول توش نمیبینم...
گرافیک فنی هم تو دیوار بود.گرافیک هنری هم تو دیوار بود!.یه محیط بسته که 4-5 مدل دشمن بیشتر نداره...
نمیدونم چرا کپکام این بازی رو داده دست این استدیوی Spark Unlimited غربی و خودش نساخته بازی رو.اونا هم از بس اسکی رفتن از بازی های دیگه بازی از ریشه خودش دور شد و شد این فاجعه ای که میبینیم!.کپکام اگه به خودش مطمئن باشه و بازی هاش رو نده دست استدیو های غربی بازیاش خیلی بهتر میشن.

Wolfenstein-The-Old-Blood-logo.jpg

Wolfenstein: The Old Blood = 8.0 / 10

درود.

یه شوتر جذاب با یه گانینگ لذت بخش منتظرشماست
دنباله بازی Wolfenstein: The New Order به یه شوتر جذاب تبدیل شده که با چشم پوشی از ضعف هاش میتونین حسابی ازش لذت ببرید.
بازی با موتور id Tech 5 ساخته شده و گرافیک بسیار روون و دلچسبی داره. گانینگ های بازی هم بسیار جذاب و لذت بخشه و حس خیلی خوبی موقع تیراندازی میده
اما مدت زمان گیم پلی بازی خیلی کوتاه هست و تا میاین یه کم بیشتر ازش لذت ببرین بازی تموم میشه.
بازی کلا 9 مرحله داره که تا مرحله پنجم مراحل نسبتا طولانی هستن ولی دقیقا نیمه دوم بازی از مرحله 6 خیلی کوتاه هستن و زود تموم میشن.
همچنین بخشهای مخفی کاری هم تو بازی وجود داره که خوب طراحی شدن و بازی رو از یکنواختی نجات داده.

با چشم پوشی از گیم پلی کوتاه، و داستان آبکی، این بازی بسیار جذاب و مفرح هست و حتما ازش لذت میبرید.

خوب:

1. گانینگ فوق العاده
2. طراحی عالی اسلحه ها
3. بخش های مخفی کاری

بد:

1. گیم پلی کوتاه
2.هوش مصنوعی گاهی دچار مشکل میشود
3. داستان آبکی

Assassin's Creed Syndicate - PC Review

Assassin's Creed Syndicate

ggu6_1.jpg

بازی به اتمام رسوندم در 20 ساعت گیم پلی و اتمام 80% از مراحل فرعی و تمام مراحل اصلی داستانی ، خوب از گیم پلی شروع میکنم که زیباترین و متنوع ترین گیم پلی رو توی نسخه های اخیر این سری داشت هیچ مرحله ای در مراحل اصلی شبیه یکدیگر نبود و هر کدوم جذابیت خاص خودش رو داشت ، سیستم کمبت بازی خیلی خوب و متنوع بود ، کمبو های زیبا و جالب ، اضافه شده جا خالی برای عدم برخورد گلوله اسلحه که خیلی لازم بود ، آپگرید های به جا ، وجود گنگ و آپگرید برای اون ها فوق العاده جذاب بود همچنین نوع به دست آوردن قلمرو ها هم جالب و منو یاد NFS Carbon مینداخت ، در کل خیلی خیلی عالی بود گیم پلی ، گرافیک بازی خیلی خوب بود مشکلی نداشت جز قسمت Anti Aliasing بازی ، کمی از Unity گرافیک بازی دانگرید شده بود اما تو ذوق نمیزد مثل تریلر های منتشر شده در ابتدای معرفی بازی ، زیبایی اتمسفر لندن هم در شب 2 چندان میشد ، پرفورمنس بازی به شدت مشکل داره ولی با Unity یا ... مقایسه نمیکنم و داخل این مسائل کلیشه ای نمیشم ، داستان بازی خیلی خوب و گیرا بود و از ابتدا شما رو درگیر میکرد ، همچنین پایان خوبی داشت و تمام Assassination ها به جا و پیوسته بود و هیچ افراطی در کار نبود ، صداگزاری عالی و موزیک خوب متناسب با قرن 19 انگلستان ، در طول بازی به تعدادی باگ در گیم پلی برخوردم که بیشتر در صحنه های شلوغ سر و کله ـشو پیدا میشد (حتی غیب شدن Jacobe ) اما میشه ازشون گذشت ...

گرافیک : 8/10
گیم پلی : 10/10
صداگزاری و موسیقی : 9/10
داستان : 10/10

کل : 10/10

:)

life-is-strange-walkthrough-640x325.jpg

Life is strange
فوق العاده بود! داستان عالی بود! بازی ای بود که واقعا بر اساس انتخاب های گیمر پیش میرفت و از بازی های هم سبک خودش، تکامل یافته تر بود.
شخصیت ها باور پذیر بودن و میتونستی اخلاق و رفتارشون رو درک کنی. خود مکس هم از همون لحظات شروع بازی خیلی دوست داشتنی بود هر چه جلوتر میرفت این دوست داشتن بیشتر و بیشتر میشد:x. کلویی هم همینطور:x (حتی بیشتر). پر از سکانس(؟) های جذاب. آخر هر اپیزود طوری جذاب بود و داستان به اوجش میرسید که من واقعا تپش قلبم شدید تر میشد و حتی تا چند دقیقه بعد از اپیزود هم ادامه داشت! هر اتفاقی تو بازی میوفتاد یا خودمون رقم میزدیم باید منتظر اثر اون اتفاق در آینده میبودیم. هر کنشی واکنشی داشت. بازی و داستانش طوری منو تو خودش غرق کرد که اندک فیلم و سریالی تونسته بود اینکار رو بکنه. اینکه خودت میتونی تصمیم های اصلی رو بگیری و طوری نیست که فقط نظاره گر اتفاقات باشی، برگ برنده این بازی نسبت به فیلم و سریالاست. (که حداقل من رو برای باری، از شر پایان باز خلاص کرد)
گرافیک هنری بازی واقعا خوبه و هم خود شخصیت ها هم محیط عالی کار شده. البته گرافیک از لحاظ تکنیکی ضعف هایی داره.
سینک نبودن صدا با لب های کاراکتر ها جای کار داشت و میتونست بهتر باشه.
میتونم بگم بعد از داستان نقطه قوت دیگش موسیقی استثنائی اونه. فقط کافیه 15 دقیقه اول رو بازی کنین تا بفهمین چی میگم. یه کاتالیزور برای غرق شدن هر چه بیشتر تو بازی.
بازی پر از بخش های جذاب و کم نظیری بود. شروع بازی و طوفان. کمی بعد قدم زدن تو راهروی آکادمی. آخر اپیزود یک و در میون گذاشتن رازش با کلویی. خود کشی کیت که من واقعا جا خوردم:(( (خدایی کیت خیلی معصوم بود:x) و بعد از اون من موفق به راضی کردنش نشدم و خود کشی کرد. (rewind میکردم به امید اینکه کار کنه:((). و...
و البته شاهکارش قسمت کابوس دیدن مکس. عالی بود. عالی!
Life-is-Strange-Episod-II-Out-of-Time-3.jpg
9.5/10

آخرین ویرایش:
[h=1]The Witcher 3[/h] بنده تمام بازیهای روز بازی میکنم ولی تا حالا اینجا پست نزاشتم ولی این بازی مجابم کرد
چی میشه درباره این گفت بازی فوقالعاده بود عالی بود کم نظیر بود:x:d واقعا داستان چقدر غنی و پر از نکته های جذاب زیاد حوصله تایپ ندارم :dولی واقعا عنوان بازی سال حقش و برازندش بود

10 /10
[h=1][/h]

header.jpg

Rocket League
9/10

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی: 9.2/10
صداگذاری و موسیقی: 8/10

زیاد اهل بازی های مستقل و کم حجم نیستم که با این بازی هم تازه بعد از مراسم TGA که چند تا جایزه گرفت از جمله بهترین بازی مستقل و بهترین بازی ورزشی سال تعجب کردم که یک بازی کم حجم تونسته جلوی فیفا و خیلی عناوین دیگه بهترین بازی ورزشی سالو کسب کنه واسه همین دانلودش کردم و بشدت شگفت زدم کرد بطوری که الان بلک اپس 3 و سیندیکیت و Rainbow Six روی کامپیوتر نصبه اما از روزی که اینو نصبیدم تا الان درگیرشم:دی
همه چیز عالی کار شده، گیم پلی روون و بشدت هیجان انگیز گرافیک هنری فوق العاده زیبا هوش مصنوعی قوی اما همه اینا تا حدودی میتونست بهتر کار بشه.
گیم پلی با اینکه خیلی خوبه اما خیلی بی امکاناته، کل بازی توی یک پرش و نیترو و عقب جلو خلاصه میشه بقیه چیزا زیاد به کار نمیان، میتونستن با اضافه کردن حرکات دیگه جذابیت بازی رو بیشتر کنن.
یک مشکل دیگه هم که میشه گرفت اینکه گیم پلی خیلی سختی داره بطوریکه اول وارد شدن به بازی آدم گیج میشه این همه ماشین میریزن سر توپ و آدم نمیتونه هیچ کاری کنه و ممکنه خیلیا رو از بازی زده کنه و همون اول بیان بیرون و بیخیالش بشن اما کسی که ادامه بده و با گیم پلیش کنار بیاد کم کم با تاکتیکا و روش بازی کردنش آشنا میشه و اوج لذت رو میبره.
گرافیک با اینکه عالی هست اما AA داغونه حتی روی آخرین درجه، نیم نمره بخاطر همین کم کردم وگرنه از بقیه نظرات گرافیک بهتر از این نمیشد کار کرد.
نکته منفی بازی توی موسیقیش هست، هیچ ساندترک خاصی نداره که بازی رو از حالت خشکش در بیاره حتی بنظرم یک گزارشگر میتونست خیلی بازی رو بهتر بکنه.
هوش مصنوعی خیلی خوبه، اگه درجه سختی رو Pro و بالاتر بگذارین نمیزارن توپ به دستت برسه حتی رو هوا همینطور وقتی حمله میشه دفاعی میکنن و یکی میره سمت توپ و یکی برمیگرده از دروازه دفاع میکنه تنها مشکلی که هوش مصنوعیش داره تو حمله هست که بنظرم تکنیکی عمل نمیکنن و بیشتر به سمت توپ کشیده میشن تا اینکه با تاکتیک جلو برن.
کاش یک سیزن کامل تر هم واسش درست میکردن یک چیزی که مثل فیفا بشه خرید و فروش کرد و بازیکن جابجا کرد و ... با توجه به اینکه فروش فوق العاده ای داشته نسبت به خرجی که واسش شده احتمال زیاد نسخه دومی هم در کار هست و خداکنه مواردی رو که گفتم اونجا اعمال کنن.
هیجان این بازی بعضی وقتا اینقدر زیاد میشه که فقط مونده صندلی رو پرت کنم به هوا موقع گل زدن، چون اینقدر گیم پلی سریع و دشواره آدم موقع گل زدن روانی میشه :دی

در کل جز کاملترین و بهترین بازی های امسال بود بشدت حال کردم باهاش و به همه پیشنهاد میشه :x
سینگل داره یا اوریج خریدی یا اصلا مولتیش کرک شده؟:دی
وقتی از هوش مصنوعی خوبش حرف میزنم یعنی سینگل داره :دی و Season ـم داره میتونی فصلو با یک تیم شروع کنی اعضای تیمتم انتخاب کنی و با تیمای دیگه مسابقه بدی و به آخر برسونی.
مولتیشم کرک شده ولی چون تو ایران به بازیای مستقل زیاد اهمیت نمیدن کسی پیدا نمیشه آدم باهاش بازی کنه.

آخرین ویرایش:
header.jpg

Rocket League
9/10

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی: 9.2/10
صداگذاری و موسیقی: 8/10

زیاد اهل بازی های مستقل و کم حجم نیستم که با این بازی هم تازه بعد از مراسم TGA که چند تا جایزه گرفت از جمله بهترین بازی مستقل و بهترین بازی ورزشی سال تعجب کردم که یک بازی کم حجم تونسته جلوی فیفا و خیلی عناوین دیگه بهترین بازی ورزشی سالو کسب کنه واسه همین دانلودش کردم و بشدت شگفت زدم کرد بطوری که الان بلک اپس 3 و سیندیکیت و Rainbow Six روی کامپیوتر نصبه اما از روزی که اینو نصبیدم تا الان درگیرشم:دی
همه چیز عالی کار شده، گیم پلی روون و بشدت هیجان انگیز گرافیک هنری فوق العاده زیبا هوش مصنوعی قوی اما همه اینا تا حدودی میتونست بهتر کار بشه.
گیم پلی با اینکه خیلی خوبه اما خیلی بی امکاناته، کل بازی توی یک پرش و نیترو و عقب جلو خلاصه میشه بقیه چیزا زیاد به کار نمیان، میتونستن با اضافه کردن حرکات دیگه جذابیت بازی رو بیشتر کنن.
یک مشکل دیگه هم که میشه گرفت اینکه گیم پلی خیلی سختی داره بطوریکه اول وارد شدن به بازی آدم گیج میشه این همه ماشین میریزن سر توپ و آدم نمیتونه هیچ کاری کنه و ممکنه خیلیا رو از بازی زده کنه و همون اول بیان بیرون و بیخیالش بشن اما کسی که ادامه بده و با گیم پلیش کنار بیاد کم کم با تاکتیکا و روش بازی کردنش آشنا میشه و اوج لذت رو میبره.
گرافیک با اینکه عالی هست اما AA داغونه حتی روی آخرین درجه، نیم نمره بخاطر همین کم کردم وگرنه از بقیه نظرات گرافیک بهتر از این نمیشد کار کرد.
نکته منفی بازی توی موسیقیش هست، هیچ ساندترک خاصی نداره که بازی رو از حالت خشکش در بیاره حتی بنظرم یک گزارشگر میتونست خیلی بازی رو بهتر بکنه.
هوش مصنوعی خیلی خوبه، اگه درجه سختی رو Pro و بالاتر بگذارین نمیزارن توپ به دستت برسه حتی رو هوا همینطور وقتی حمله میشه دفاعی میکنن و یکی میره سمت توپ و یکی برمیگرده از دروازه دفاع میکنه تنها مشکلی که هوش مصنوعیش داره تو حمله هست که بنظرم تکنیکی عمل نمیکنن و بیشتر به سمت توپ کشیده میشن تا اینکه با تاکتیک جلو برن.
کاش یک سیزن کامل تر هم واسش درست میکردن یک چیزی که مثل فیفا بشه خرید و فروش کرد و بازیکن جابجا کرد و ... با توجه به اینکه فروش فوق العاده ای داشته نسبت به خرجی که واسش شده احتمال زیاد نسخه دومی هم در کار هست و خداکنه مواردی رو که گفتم اونجا اعمال کنن.
هیجان این بازی بعضی وقتا اینقدر زیاد میشه که فقط مونده صندلی رو پرت کنم به هوا موقع گل زدن، چون اینقدر گیم پلی سریع و دشواره آدم موقع گل زدن روانی میشه :دی

در کل جز کاملترین و بهترین بازی های امسال بود بشدت حال کردم باهاش و به همه پیشنهاد میشه :x
سینگل داره یا اوریج خریدی یا اصلا مولتیش کرک شده؟:دی

mgsvtpp.jpg

ایا تا به حال متالگیر های قبلی رو بازی کرده اید؟ صحنه ها،محیط ها ، داستان پر پیچ و خم، باس فایت ها ( داستان زندگی پشت هر باس )، کات سین های طولانی (روایت بینظیر و استثنایی) و هزار خاطره دیگه که مهر هر کدوم از 4 شماره شاهکار قبلی بود رو به یاد دارین؟! . خب باید بگم بهتره سمت این فاجعه نرین ! . این بازی هیچ بویی از نسخه های قبلی نبرده . یه مشت محیط تکراری و ماموریت های پوچ و یکنواخت انتظار شما رو میکشد! .
شاید این تغییرات برای یه سری از گیمر ها خوب و عالی از اب دراومده باشه ، ولی برای من مانند بمبی بود که میراث متالگیر رو یه شبه به خاک سیاه نشوند.

fallout-4-logo.JPG

بی مقدمه باید گفت با یه شاهکار طرف هستیم . گشت و گذار در دنیایی پسا زمانی و تمامی ناپذیر . گرافیک بسیار شسته رفته و در جاهایی بسیار چشم نواز و زیبا . گیمپلی سخت و چالش برانگیز. داستانی که به اندازه کافی کشش داره و انتخاباتی که تاثیر شگرفی بر روی داستان و آخر بازی میذاره.
در کل برای همه توصیه میشه و حالشو ببرین .
9/10

آخرین ویرایش:
StarCraft 2 : legacy of the void
آخرین قسمت سه گانه استارکرافت. شاید در حد نسخه اصلی (II) نبود ولی بازم برای یه بازی 30 دلاری فوق العاده بودش. داستان خیلی قشنگی داشت اونم با شخصیت های مختلف.
9/10

FEAR_DVD_box_art.jpg

FEAR = 9.5 / 10

درود

این بار برای دومین بار رفتم سراغ یکی از بهترین بازی های تاریخ PC که سال 2005 اومد. همون سالی که فیر اومد یه بار تمومش کردم و بعدش نرفتم سراغش تا اخیرا که مجددن باز تمومش کردم.

بازی از همه نظر هنوز جذاب و ترسناکه.
تنها مشکل بازی این هست که گانینگ چندان جالبی نداره.

-------------------------------------------------

250px-FEARxp_boxart.jpg

F.E.A.R. Extraction Point = 8.5 / 10

اولین اکسپنشن بازی دقیقا بعد از ماجرای قسمت اول بازی هست.
بازی همون المان ها ترسناک سابق رو بخوبی پیاده کرده. کلا به عنوان یه اکسپنسن بازی خوبی بود.

-------------------------------------------------

250px-F.E.A.R._Perseus_Mandate.jpg

F.E.A.R. Perseus Mandate = 6.0 / 10

اکسپنسن دوم و آخر بازی اصلا خوب نبود و از همه نظر یه پسرفت بحساب میاد.
حتی گرافیک بازی هم ضعیف تر از قبل شده. کلا اکسپنشن خوبی نیست و اگر هم تا الان بازیش نکردین نرین سراغش که خیلی چیز خاصی نیست

• Like
Reactions: Origami 2008
FEAR_DVD_box_art.jpg

FEAR = 9.5 / 10

درود

این بار برای دومین بار رفتم سراغ یکی از بهترین بازی های تاریخ PC که سال 2005 اومد. همون سالی که فیر اومد یه بار تمومش کردم و بعدش نرفتم سراغش تا اخیرا که مجددن باز تمومش کردم.

عالی بود این Fear. یکی از بهترین بازی های ترسناک همراه با گیم پلی عالیش. هوش مصنوعیش هم که سرآمد عام و خاصه. من هم Fear جزو معدود بازیهایی هستش که دو بار تموم کردم! نمیدونم چرا دیگه بازی اول شخصی با قابلیت آهسته کردن زمان بعد از اون ندیدم.

عالی بود این Fear. یکی از بهترین بازی های ترسناک همراه با گیم پلی عالیش. هوش مصنوعیش هم که سرآمد عام و خاصه. من هم Fear جزو معدود بازیهایی هستش که دو بار تموم کردم! نمیدونم چرا دیگه بازی اول شخصی با قابلیت آهسته کردن زمان بعد از اون ندیدم.

هوش مصنوعی بازی رو خود سازنده ها بصورت دستی و کدنویسی ساختن و بعدن اعلام کردن بخاطر محدودیت های کنسول ها هیچ وقت نتونستن هوش مصنوعی محشره فیر 1 رو مجددن پیاده سازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or