امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Assassin's Creed Unity - Dead Kings DLC

Assassin's Creed Unity - Dead Kings DLC

82bb232.jpg

خوب بعد از مدتی از اتمام بخش داستانی اصلی بازی شروع به انجام DLC داستانی Dead Kings شدیم در شهر دیگری در بازی ، شهر کاملا حال و هوای داستان Dead Kings رو داشت ، شهر کاملا سرد و مرده ، داستان DLC هم خیلی جالب بود ، سختی بازی هم نسبت به بازی اصلی مشکل تر و چالش برانگیز تر بود ، واقعا لذت بردم ، نمیشه از این بازی AC Unity و گرافیک و اتمسفر تمام 3 شهر چشم پوشی کرد ، واقعا لذت بخش ـه .
نمره من به این DLC با توجه به همه ابعاد : 9.5/10 هست.

:)

life is strange !
Life-is-Strange-Episode-5-%E2%80%94-Polarized-216x250.jpg

این یکی از بهترین بازی هاییه که تا به حال بازی کرده بودم قسمت به قسمت پیشرفت رو میشه داخلش دید به یاد ماندی ترین لحضات بازی برای اپیزود 4 - 5 ـه که واقعا به اوج خودش میرسه و بعضی مواقع آدم رو شگفت زده میکنه چون هر چیزی که فکر میکردید برعکس اتفاق میوفته
این بازی به آدم یاد میده در زندگی بعضی چیز ها هستند که ادم نمیتونه عوضش کنه و برای عوض کردنش باید بهای سنگینی بپردازه متاسفانه ادم باید مرگ عزیز ترین کسان زندگیشو بپذیره هر چقدر ام که سخت باشه این زندگیه پس let it go
امتیاز 10/10

Watch Dogs

5b6x_url.jpg

بالاخره بعد از مدت ها وقت کردم بازی رو تموم کنم :d
بازی نکات مثبت و منفی زیادی داشت ولی من عمده اون ها رو میگم

نکات مثبت :
1- ماموریت های متفاوت و خوب بازی
2- داستان جذاب و دنبال کردنی
3- دنیای هک که برای خودش داستان جدایی داره
4- NPC ها هوشمند بازی و تعداد انها

نکات منفی :
1- بهینه نبودن بازی ( یکی از علت هایی که تا الان بازی نکرده بودم
همین بود که بالاخره با اپدیت یکم بهتر شده بود بازی )
2- مامورت های متفرقه تکراری
3- سیستم رانندگی ضعیف بازی
4- باگ های ازار دهنده

نمره : 8/10

آخرین ویرایش:
Watch Dogs

بالاخره بعد از مدت ها وقت کردم بازی رو تموم کنم :d
بازی نکات مثبت و منفی زیادی داشت ولی من عمده اون ها رو میگم

نکات مثبت :
1- ماموریت های متفاوت و خوب بازی
2- داستان جذاب و دنبال کردنی
3- دنیای هک که برای خودش داستان جدایی داره
4- NPC ها هوشمند بازی و تعداد انها

نکات منفی :
1- بهینه نبودن بازی ( یکی از علت هایی که تا الان بازی نکرده بودم
همین بود که بالاخره با اپدیت یکم بهتر شده بود بازی )
2- مامورت های متفرقه تکراری
3- سیستم رانندگی ضعیف بازی
4- باگ های ازار دهنده
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10

ببخشید بابت اسپم
شما چرا نمره نمی‌دید؟ :d
خوب نقد مینویسید و یا نکته منفی‌ یا مثبت رو مینویسید دستتون هم درد نکنه
لطفا یک نمره‌ای هم بدید
لازم نیست نمره کارشناسانه یا حساب کتاب شده باشه; لذتی که شما از بازی میبرید به همون اندازه از ۱ تا ۱۰ به بازی نمره بدید.
ممنون;)

• Like
Reactions: MOHSEN 007

ببخشید بابت اسپم
شما چرا نمره نمی‌دید؟ :d
خوب نقد مینویسید و یا نکته منفی‌ یا مثبت رو مینویسید دستتون هم درد نکنه
لطفا یک نمره‌ای هم بدید
لازم نیست نمره کارشناسانه یا حساب کتاب شده باشه; لذتی که شما از بازی میبرید به همون اندازه از ۱ تا ۱۰ به بازی نمره بدید.
ممنون;)
:d من تو همه نقد هایی که نوشتم نمره هم دادم اینو دیگه از دستم در رفت ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mad MaX

tchl_url.jpg

بازی رو در حدود یک هفته ای تموم کردم
جالبه بعضی دوستان میگفتن تو رانندگی بافت ها لود نمیشن و ... ولی هیچ مشکلی از این مورد ها
من ندیدم ( شاید چون از SSD استفاده میکنم ) و حتی یک باگ هم داخل بازی ندیدم
کاش این بازی Multiplayer هم داشت
مثل همیشه نکات مثبت و منفی رو خلاصه میگم
نکات مثبت
1- اتمسفر عالی بازی ( مانند فیلم )
2- گرافیک چشم نواز
3- درس گرفتن WB و پورت خوب بازی
4- سیستم رانندگی جذاب
5- اب و هوای متغییر بازی که جذابیت اون رو بیشتر میکنه
6- Customize متنوع در بازی برای کاراکتر و ماشین ها
نکات منفی
1- داستان کوتاه بازی
2- داستان کلیشه ای و خیلی معمولی

امتیازات :
صداگذاری : 8/10

گرافیک : 8.5/10
داستان : 5/10
گیم پلی : 9/10

امتیاز نهایی : 7.6

cai4evxzgy3k1gqsjglw.png

بالاخره فرصت شد تا منم بازی رو انجام بدم. نمیدونم از کدوم قسمت برای نقدش شروع کنم. از داستان و گیم پلی بگم یا از کوه و درخت و جنگل؟/:):d

Anyway، کلا از اولش شروع میکنم،

یه روز بارونی که وارد بیمارستان روانی میشیم. همون اول رنگ بندی بازی و نبود و رنگ های شاد و روشن به اضافه نمای ساختمان که خیلی خوب و حجم دار طراحی شده، اثرش رو میذاره. اجساد که این طرف و اون طرف افتادن نشون از یه بازی میده که قراره اتمسفر قوی و داستان خوبی داشته باشه. یادمون باشه اسم ابر استاد میکامی پشت بازی هست و انتظارات به شدت بالاست.

بنا به دلایلی گرافیک بازی اصلا چیزی نیست که بگیم wow. معلومه تیم سازنده موتور گرافیکی بازی رو نمیشناخته و دو نسلی بودن بازی کاملا بهش لطمه زده. گرافیک خوبه اما عالی نیست. انیمشن های بازی ضعیفن و جای تعجب داره اونم برای کسی که انیمشن های نرم و فک برانداز RE4 رو طراحی کرده. گرافیک قسمت شهر نابوده و حس Darksiders به آدم میده/:) به طور کلی گرافیک پستی بلندی های زیادی داره اما از یه حد بیشتر نمیشه چون سازنده نتونسته از توانایی موتور گرافیکی به طور کامل استفاده کنه.

به دهکده که میرسیم اتمسفر بازی به شدت گیرا میشه. کلبه های چوبی و مه کمرنگی که توی هوا هست خیلی خوب عمل میکنه. اینجا بازی خوب عمل میکنه و واقعا حس اضطراب رو القا میکنه. اما جلوتر که میریم حس Dejavu به آدم دست میده. احساس میکنه این سناریو رو یه جای دیگه دیده:

دهکده ای که در نگاه اول عادی به نظر میاد (دهکده RE4)، نگاه کردن از دوربین دو چشمی و دیدن مردم دهکده که دارن پرسه میزنن (لحظه آغازین ورود به دهکده RE4)، یه فردی که اره برقی داره (بازم RE4)، جونوری که توی آب های پرسه میزنه و میخواد شما رو بخوره (دریاچه RE4) و ...
انگار میکامی با این طرز فکر این قسمت رو ساخته که هنوز این سناریو جوابگو هست.
با این حال اتمسفر بازی خیلی خوبه و نماهای ساختمون ها و افکت ها به خوبی کار شدن.

به گیم پلی میرسیم. نمیدونم بگم خوبه یا بد؟ مخفی کاری خوبی داره و هوش مصنوعی هم روی وضعیت های بالاتر خوب ظاهر میشه اما فاجعه بازی توی Aiming هست. زوم کردن بازی با یه روولور جوریه که انگار اسنایپر دستت گرفتی. به قدری زوم میکنه که فقط اسلحه شخصیت اول دیده میشه. این افتضاح زمانی مضاعف میشه که شما به طور کامل دید اطرافتون رو از دست میدین و عملا جلوی چندین دشمن بی دفاع میشن و زمانی این فاجعه بار میشه که دشمنی به شما بچسبه و بخواد بگیرتون که این جا متوجه میشین به طرز رقت انگیزی تفنگتون از وسط دشمن رد شده و شما دارین به اون طرفش تیر اندازی میکنین! به عبارتی دشمن ها حجم ندارن و وقتی کنارتون هستن عملا هیچ غلطی نمیتونین بکنین. بگذریم از وقتی که بازی مهمات کمی بهتون میده و مجبورتون میکنه از شیشه های نوشیدنی استفاده کنین (که این خیلی خوبه! اما...) ولی به لطف انیمشن های داغون و هیکل سفت و چغر شخصیت اصلی، توی هم گره میخورین و چندین بار میبازین تا بالاخره باهاش کنار بیایین. این موضوعات زمانی بدترین تاثیرشونو میذارن که بخوایین بازی رو روی وضعیت های بالاتر بازی کنین (مثلا Akumu) و میبینین 400 بار نه به خاطر اشتباه خودتون، بلکه به خاطر پرداخت بد این قسمت میبازین.

موسیقی بازی خوبه و آهنگ اتاق آینه برای سیو کردن آرامش بخش هست.

داستان بازی هم پر از حفره و ...
اگر به نوار های ضبط شده و فایل های نگاه بندازین، یه چیزایی دستگیرتون میشه و شاید ازش لذت ببرین ولی وقتی خراب میشه که بدونین سازنده نیم نگاهی به Assassin's Creed و دستگاه انیموس داشته و اینجا بحث علم و سازمان پشت قضیه میاد وسط که .... Meh. نا گفته نماند ایده کلی بازی یه Rip Off از اصلی ترین رقیب RE و میکامی یعنی سایلنت هیله. این موضوع به وضوح توی داستان و خصوصا توی یه باس دیده میشه.
آخرش هم که کلی سوال بدون جواب ایجاد میشه تا برم DLC رو بازی کنم ببینم چیزی دستگیرم میشه یا نه.

طراحی دشمن ها خوبه و تنوع خوبی دارن. باس فایت های بازی از نقاط قوت بازی هست و تنوع خیلی خوب و جالبی داره اما بدترین نکته بازی میدونین کجاست؟ میکامی که کپکام رو به خاطر اکشن کردن RE سرزنش میکنه، دشمنانی رو توی بازی گذاشته که اسلحه گرم دستشون دارن و برای زدنشون مجبورین بازی رو اکشن وار پیش ببرین و به طرز عجیبی کلی مهمات در اختیارتون میذاره:-j 3 - 4 چپتر بازی (بخش شهر) بازی اکشن هست و گند میخوره به اتمسفر و داستان و هم فیها خالدون

در کل از بازی انتظار انقلاب داشتم. از کسی که RE رو ساخت و از کسی که سبک شوتر رو با RE4 متحول کرد. ولی توی این بازی میکامی به نحوه ای عمل کرده که به نظر میاد ذهنش هنوز توی 2004 و عرضه RE4 گیر کرده و فکر میکرده ملت هنوز با همون استانداردها ترسونده میشن.

با تمامی این تفاسیر من بازی رو دوست داشتم و ازش خوشم اومد. نکات منفی بازی به نکات مثبتش میچربه. علی رغم ایراداتی که داشت، پرداخت خوبی داره. سلاح های بازی و قابلیت آپگرید و خصوصا Agony Crossbow از ویژگی های مثبت بازی بود. با این نکات منفی و انتظارات بالایی که از میکامی داشتم حقشه بهش 3 بدم ولی خیلی جلوی خودمو گرفتم که ندم و امتیاز نهایی من:

10 / 8.5

آخرین ویرایش:
Fear 3
بازی خوبی نبود :| از نسخه یک رسیدن به یه چیزی درحد قسمت زامبی call of duty . کلا بنای بازی رو روی قسمت آنلاین و co-op گذاشتن. گیم پلی تکراری میشه و گرافیک هم واقعا بد بود حتی برای بازی سال 2012.
در کل : 6/10

8 GRID 2
8.5 NEED FOR SPEED RIVALS
8.5 Devil May Cry 4
8 Dishonored
7.5 Stronghold Crusader 2 TheEmperor and The Hermit
6 Men of War Assault Squad 2 Airborne
8 Call of Juarez: Bound in Blood
8.5 Call of Duty: Ghosts
9 Call of Duty: Advanced Warfare
9 Tom Clancy s Splinter Cell: Blacklist
9 Sniper Elite 3

Life is Strange - PC - Review

Life is Strange

sud_232.jpg

خوب یه بار بازی ـرو قبلا دانلود و نصب کرده بودم ، زمانی که اپیزود 3 ـش اومده بود و وارد بازی نشده پاکش کردم ، چون زیاد با سبک Point and Click ارتباط برقرار نمیکنم ، اما اپیزود 5 ـش که چند روز پیش عرضه شد و باعث شد دوباره بازی رو به طور کامل دانلود کنم و اینبار ، شروع کنم.
دیروز بازی رو شروع کردم و الان به اتمام رسوندم ، از دید من یه شاهکار بود ، واقعا عالی بود ، گیم پلی درگیر کننده ای نداشت ، بیشتر گیم پلی تو انتخاب دیالوگ های بعضا تاثیر گذار در بازی بود که آدم رو درگیر میکرد ، 80% بازی رو کات سین های فوق العاده ـش میساخت ، داستان بازی فوق العاده و بی نظیر بود ، شاهکاری که باعث شد بهترین بازی از نظر من تو سال 2015 باشه ، جمله ای که حتی باعث شد حتی تغییراتی تو امضای فعلی ـم بدم ، راضی باش به چیزی که گدشته و چیزی که در پیش رو داری ، هر اتفاقی میافته مطمئن باش که خدا اون رو در بهترین شرایط ممکن رقم زده ، و دخالت در اون بی شک میتونه Side Effect های بدی به جا بذاره که شاید هیچ نشه جبرانش ـش کرد ، اینجاست که عبارت "اگر این کار را نمیکردم / میکردم ، و اگر این اتفاق نمیافتاد / میافتد ، بی معناست چون هیچ کس و هیچ چیز قادر به فهم قضا و قدر الهی نیست که بتوان تشخیص داد اگر این نمیشد چنین میشد ، هیچ وقت نمیتوان . گرافیک هنری بازی آدم رو در تمام صحنه ها همراهی میکرد ، اتمسفر بعضی از اپیزود ها کاملا مطابق با داستان اون زمان بوده ، صداگزاری عالی و دوبله همچنین ، زیرنویس بازی کمی تاخیر داشت نسبت به صدا ، و اما پیشرفت کاملا محسوس هر اپیزود نسبت به قبلی از نظر بنده کیفیت اپیزود ها به ترتیب 4>5>3>2>1 ، کاملا فراز و نشیب در بازی به مانند یه فیلم حرفه ای دیده میشد ، نه طوری که از اول اکشن و در اوج باشه که گیمر رو خسته کنه ، رابطه عاطفی ، و همچنین شخصیت پردازی به نظر من در بالاترین سطح خودش بود و ایده آل ...

گرافیک هنری : 10/10
صداگزازی : 9/10
داستان : 10/10
گیم پلی : 7/10

کل » 10/10

:x

The Witcher III : Wild Hunt
CDPR

خب بعد از حدودا 100 ساعت بازی(60 ساعت خط داستانی) توی 5 ماه بالاخره چند روز پیش تموم شد.:dاصلا دلم نمیومد تمومش کنم ولی با پایانی که من دیدم نسخه 4 قطعی ِ .
اما راجع به خود بازی ، از اول که بازی رو شروع کردم یک هفته ای از اومدنش گذشته بود.میخواستم طرفش نرم تا وقت پیدا کنم و حسابی واردش بشم.تا اینکه همین کارو کردم ولی در عین ناباوری با ارتقا سیستم که دادم سیوهام پرید و حدودا 50 ساعتی که رفته بودم رو دوباره از وسط تابستون شروع کردم تا همین چند روز پیش.

به طرز عجیبی با شروع بازی گفتم این قراره اسکایریم رو برای من مجسم کنه که این کار رو هم کرد و از تک تک لحظات بازی لذت بردم.گیم پلی خوب و چالش برانگیز به همراه جزئیات زیادی که توی مبارزات بود و بعد از لول 30 واقعا گیم پلی بازی حرفه ای تر میشه ، حسابی خوشحالم کرد.هوش مصنوعی خیلی خوب ، انیمیشن های خوب مبارزات ، کلی ایتم و اسلحه با قابلیت آپگرید تر و تمیز همون چیزی بود که نسخه 2 نداشت.همون چیزی که کمبت بازی رو به بهترین تجربه RPG که تا حالا داشتم تبدیل کرد.

مورد بعدی سیستم کوئست ها و کلیت روند داستانی بازی بود که با وجود OW شدن بازی(نسخه قبلی تا حدودی OW بود) اون عمق قبلی رو نداشت ولی بسیار جذاب تر و تاریک تر از قبل بود.کوئست های بازی حتی فرعی ها هم به بهترین نحو ممکن کنار هم چیده شدن.هر کوئستی که شروع می کنید قطعا ارزشش رو داره.تو این زمینه بازی اصلا نقصی نداره! روند داستانی هم کاملا متعادله و با ورود شخصیت سیری به بخش داستانی و حتی گیم پلی من انتظار دارم یه بازی براساس خود سیری ساخته بشه! توانایی هایی که سیری داره میتونه یه HnS جالب رو محیا کنه.

درباره گرافیک هم که با اینکه دانگرید شده بود من کاملا راضی بودم.واقعا بهترین OW از این لحاظه که تا الان اومده.
اتمسفر بازی هم به نحو احسن پیاده شده بود و قدم زدن روی مرده ها ، کنار اون موجوداتی که جسدها رو میخوردن با وزش باد زیر پرچم نیلفگارد ، به همراه هو هوی باد مو به تنم سیخ می کرد! شخصیت ها و پردازششون هم در این نسخه خیلی خوب بود و ملاقات وزیمیر ، ینفر ، فیلیپا و کی را متز ، دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم.ولی متاسفانه من ساسکیا و یوروث رو میخواستم که نبودن :(

در نهایت میتونم لقب شاهکار رو بهش بدم که متاسفانه باگ های بسیار زیاد و مشکلاتی که هنوزم حل نشدن بازی رو تحت تاثیر قرار داد! قشنگ 3 ماهی زودتر ریلیز شد! پایان داستان هم میتونست حماسی تر و با جزئیات بیشتر باشه.(به خاطر همین جزئیات هست که میگم سازنده باید احمق باشه شماره 4 رو نسازه :d )ولی با این حساب نمره من :

9.5/10

half_life_2_logo_by_syndikata_np-d3aa3cv.png

Half-Life 2 = 10 / 10

درود
بعد از 11 سال بازم نشستم پای این شاهکار و به جرات میگم کامل ترین بازی تمام عمرم بود و حقش هست که به عنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب شد

تمام پیکسل های بازی جز به جز و ذره به ذره، حساب شده بودن. فیزیک بازی هنوز که هنوزه بعد از 11 سال تو کمتر بازی دیده شده

واقعا ساختن دنباله واسه این بازی خیلی سخته و درک میکنم چرا Valve اینقد کش میده ساخت دنباله این بازی رو :دی

The walking dead season 1&2

خب بعد از بازی کردن life is strange یکی از دوستام پیشنهاد کرد که بیام اینو بازی کنم و دانلودش کردم از قسمت اول تا اخر رفتم فقط میتونم بگم که شاهکار تکرار نشدنی بود هیچ بازیی نیست که به ادم همچین حسی رو منتقل کنه هیچ بازیی نیست که شمارو تو همچین موقعیت های سختی بزاره هیچ بازی دیگه ای نمیتونه شما رو به این اندازه در مورد گزینه هایی که انتخاب میکنید به شک بندازه واقعا بازی پر از صحنه های تکان هنده و فوق العاده تاثیر گذار بود همه حس های ترس و غم و اندوه رو به ادم منتقل میکنه در کل بازی فوق العاده ای بود حس بدی دارم که چرا اینقدر دیر سراغ این بازی رفتم
امتیاز کامل

Call of Duty Black OPS III - Review - PC

Call of Duty Black OPS III

5efn_a_(11).jpg

خوب بازی رو روی درجه سختی Veteran حدود 11:30 به اتمام رسوندیم ، بخش داستانی رو اول از داستانش باید گفت ، داستان غنی بود ، صحنه های اکشن بسیاری داشت ، داستان پیچیده ای بود و تا آخرین لحظه هم امکان حدس زدن ـش نبود ، گیم پلی خیلی خوب بود اما بعضی جاها خسته کننده بود ، بعضی مراحل واقعا سخت بود اما بعضی خیلی آسون ، گرافیک بازی به نظرم قابل قبول بود ، اما مشکلات قنی که دوستان ذکر کردن هم برای بقیه سیستم ها قاعدتا هست اما من هیچ مشکل و لگی نداشتم ، قابلیت های خوبی در بازی وجود داره ، سیستم آپگرید سلاح و قابلیت ها بد نیست و کامله ، هوش مصنوعی قابل قبوله ، ولی باگ بسیار داره ، قسمت مولتی عالیه اما این فقط با بخش Campaign کار دارم ، بازی خیلی خوبی بود اما خیلی میتونست بهتر باشه ، بهتره بگم به همه چی شبیه بود جز سری COD و حتی سریال Black OPS ، نه داستانش ، نه روند گیم پلی و نه دشمنان...

گرافیک : 8/10
داستان : 9/10
صداگذاری : 10/10
موسیقی : 9/10

در کل : 8/10

Metal Gear Solid : Ground Zeros
گرافیک و گیم پلی بازی خیلی خوب هستش. البته از نسخه 4 آسون تر شده و یه حالت نیمه اکشن گرفته. روایت داستان هم مثل همیشه عالی بود. مشکل اصلی بازی زمانش هست. بازی رو خیلی راحت میشه توی کمتر از یک ساعت تموم کرد بعد 30 دلار هم قیمتش هست!!!
این رو به عنوان دموی مجانی یا حداقل یه بازی 10 دلاری میدادن خیلی بهتر بود.
8/10

Call of Duty Black OPS III

5efn_a_(11).jpg

خوب بازی رو روی درجه سختی Veteran حدود 11:30 به اتمام رسوندیم ، بخش داستانی رو اول از داستانش باید گفت ، داستان غنی بود ، صحنه های اکشن بسیاری داشت ، داستان پیچیده ای بود و تا آخرین لحظه هم امکان حدس زدن ـش نبود ، گیم پلی خیلی خوب بود اما بعضی جاها خسته کننده بود ، بعضی مراحل واقعا سخت بود اما بعضی خیلی آسون ، گرافیک بازی به نظرم قابل قبول بود ، اما مشکلات قنی که دوستان ذکر کردن هم برای بقیه سیستم ها قاعدتا هست اما من هیچ مشکل و لگی نداشتم ، قابلیت های خوبی در بازی وجود داره ، سیستم آپگرید سلاح و قابلیت ها بد نیست و کامله ، هوش مصنوعی قابل قبوله ، ولی باگ بسیار داره ، قسمت مولتی عالیه اما این فقط با بخش Campaign کار دارم ، بازی خیلی خوبی بود اما خیلی میتونست بهتر باشه ، بهتره بگم به همه چی شبیه بود جز سری COD و حتی سریال Black OPS ، نه داستانش ، نه روند گیم پلی و نه دشمنان...

گرافیک : 8/10
داستان : 9/10
صداگذاری : 10/10
موسیقی : 9/10

در کل : 8/10

یه کم هم از داستان میگفتی البته تا جایی گه اسپویل نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or