امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Metal Gear Solid V Ground Zeroes and Phanton Pain - PC Review

2c13_1.jpg

بازی رو بعد از یه هفته به اتمام رسوندم ، بازی فوق العاده بود ، برای بنده ای که سری MGS رو بازی نکرده بودم یه تجربه بی نظیر بود ، مثال دومی برای بی همتا بودن مانند Grand Theft Auto که نمونه ـش رو در هیچ اثر دیگه ای ندیدم ، بازی گیم پلی فوق العاده قوی ای داشت ، گرافیک بازی مطلوب بود ، داستان بازی که هسته اصلی این سری به حساب میاد ، بی نظیر بود ، هم از لحاظ باورپذیری هم از نظر ماورائی در این زمان ، پیوند کرکتر ها بی نظیر بود ، آزادی عملی که برای انجام ماموریت ها در این بازی داشتم در هیچ بازی دیگه حتی در ژانر های استراتژیک و نقش آفرینی نداشتم که این نظر شخصی بنده ـست ، گرافیک بازی خیلی جای کار داشت برای این نسل ، اما اصلا به چشم نمیاد ، در یک کلام یک تجربه شاهکار بود برای بازی Metal Gear Solid V که شامل Ground Zeroes و The Phantom Pain میشد، خوشحالم که آخرین Review و Post ـم رو برای پایان این سری نوشتم.

This War; is Peace
Skull Face

یاحق

Lara Croft and the Temple of Osiris 8.5/10

Battlefield Hardline 7.5/10

Batman ARKHAM NIGHT 8.5/10

DEAD OR ALIVE 5 9/10

Mortal Kombat X 7.5/10

Halo Spartan Strike 9/10

The Amazing Spider-Man 2 7.5/10

Metal Gear Solid V The Phantom Pain IN PROGRESS

Mad Max Review

tX5H3MS.jpg

شروع بازی : 24 شهریور 94
پایان بازی : 30 شهریور 94

نکات خوب :محیط وسیع و جذاب، گرافیک خارق العاده،کنترل راحت و روان در هنگام رانندگی، خونین همانند سری فیلم هایش،سیستم آپگرید گسترده

نکات بد :نکات بد : تقلید از عناوین بتمن و ریج،داستان کلیشه ای، کوتاهی بخش داستانی، باگ و دیر لود شدن بافت ها به خصوص در هنگام رانندگی،سیستم مبارزات سطحی و ابتدایی، نبود سلاح های زیاد و سیستم شوتینگ بد

SCORE : 7.0

Life is Strange: Chaos Theory = 9.5 / 10

درود
بازی نسبت به دو اپیزود اول بهتر و جداب تر شده.
تصمیم های مهمی تو اپیزود گرفته میشه و از همین نظر خیلی مهم و حیاتی هست این نسخه

آخرین ویرایش:
Life is Strange: Chaos Theory = 9.5 / 10

درود
بازی نسبت به دو اپیزود اول بهتر و جداب تر شده.
تصمیم های مهمی تو اپیزود گرفته میشه و از همین نظر خیلی مهم و حیاتی هست این نسخه
دقیقا!کلا بازی تو هر اپیزود بهتر می شه.واقعیت اینه که خود من بعد از تموم کردن اپیزود اول بازی را برای مدتی کلا ول کردم.(هر چهار اپیزود اومده بود)
بعد از کلی کلنجار،ادامه دادم و اینقدر از اپیزود دوم خوشم اومد که سوم و چهارم و رو پشت سر هم رفتم!اتفاقات اپیزود چهار که کلا نابود می کنه آدمو!
یه نفر تو نقد های بازی چیز جالبی نوشته بود:
Episode 1: typical teen school drama
Episode 2: uhmmm.... wha..?
Episode 3: What. The. Hell.
Episode 4: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!

Mad Max
5/10
من نمی دونم آخه چرا باید کاتسینای بازی با کوچکترین Inputـی Skip بشن:-l 2 نمره بخاطر این کم می کنم، 3 نمره هم بخاطر Boring بودن شدید بازی.

Batman: Arkham Knight
9/10

داستان بازی به شدت خفن بود، فقط...
من دلم باس فایت میخواست:((

alone in the dark illumntion =2 / 10
farcry4 = 7 / 10
the evil whitin= 8.0 / 10
witcher3 = 8.8 / 10
ryse son of rome = 8.5 / 10
metro last ligh redux= 6.7 / 10
lords of the fallen = 5 / 10
dying light= 6.8 / 10
ac unity = 8.4 / 10
coma mortuary = 4.5 / 10
gtav = 8.0 / 10
devil may cry4= 3.5 / 10

hatred = 4 / 10

داداش من اتفاقی چشم افتاد به این نمرت 8-|
چرا اونوقت همچین نمره ای باید میگرفت؟:|

GTA V
10/10

نکات مثبت:
بهینه بودن بازی
روایت داستان فوق العاده
گیم پلی سرگرم کننده
حالت اول شخص

نکته منفی ندارد:d

برای من که نسخه PS3 رو بازی کرده بودم قبلا تفاوت ها رو واقعا حس میکردم.خیلی فرق کرده بود.کاش یه DLC داستانی هم میدادن براش.
.
.
.
.
PES 2016
8/10

نکات مثبت:
پیشرفت زیاد گیم پلی نسبت به نسخه قبل
انیمیشن های بازی خیلی بیشتر شدن
عوض شدن گزارشگر (قبلیه دیگه خیلی تکراری شده بود)

نکات منفی:
پورت شدن از نسل هفت که واقعا کار کثیفی بود از کونامی
داوری=پشم

آخرین ویرایش:
Life is Strange Episode 4: Dark Room = 9.0 / 10

این اپیزود فوق العاده بود. بخصوص سکانس آخرش که از تعجب شاخ در آوردم.
هر چند من اپیزود سوم رو بیشتر دوست داشتم و به نظرم هیجان بیشتری داشت اون، ولی پایان اپیزود چهارم فوق العاده و بسیار عجیب بود.
به انتظار اپیزود پنجم با یک پایان باشکوه و فک برانداز هستم.:bighug:

Mad Max Review - PC

Mad Max

3t48_1.jpg

خوب بازی رو تموم کردم ، بازی بر خلاف نظر خیلی از دوستان و همچنین متای نچندان بالای خودش ، من رو خیلی سرگرم کرد ، و فوق العاده ازش لذت بردم.
گرافیک : 10/10 : به نظر من و باتوجه به اینکه بازی از روی فیلم ساخته شده سازنده تمام تلاش خودش رو در نزدیک کردن اتمسفر بازی به فیلم و اصول خودش کرده و تکسچر ها ، گرافیک هنری ، شخصیت ها ، همه همه از نظر من خیلی خوب کار شده بودند
داستان 7/10 : داستان هم به نظر من داستان خیلی خوبی بود اما جای کار داشت و میتونست هم طولانی تر باشه بازی و هم اینکه یه مقدار شاخ و برگ بیشتری به داستان اصلی بازی داده میشد.
صداگذاری 8/10 : به نظر من مشکلی نداشت جز بعضی از دوبلر های برخی از کرکتر ها که میتونست بهتر بشه اما باز هم نمیتونم زیاد تو این بخش نظر بدم.
گیم پلی 9/10 : سلیقه ای هست و برای بخشی تکراری اما برای من سراسر هیجان بود ، مخصوصا در بخش داستانی بازی، ماموریت های اصلی اصلا شبیه هم نبودند اما فرعی ها یه مقدار تکرار توش بود.

خیلی دوست دارم یه سیزن پس خوب برای بازی عرضه بشه ، کاش قسمت مولتی یا CO-OP هم بازی داشت.

در کل نمره 8.5/10 رو به بازی میدم.

:)

Sleeping Dogs

در نگاه اول و البته با توجه به توجهات کم نسبت به این بازی، شاید برداشت ذهنی کسی که سمت این بازی نرفته این باشه که با چیز خاصی روبه رو نیست، ولی حقیقت اینه که به نظرم این بازی در حد خودش فوق العاده ست و خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه میشد.

اولین نکته ی مهمی که میخوام اشاره کنم اینه که استودیو سازنده بسیار زیاد برای بازی شون زحمت کشیدن و وقت گذاشتند که این قابل تحسین است ، متاسفانه همین دقت در عمل و تلاش فراوان برای انجام کارشون به بهترین شکل باعث طولانی شدن پروژه شد و شاید به همین دلیل اکتیویژن پروژه رو کنسل کرد !! اما شرکت EE با بازدید از روند ساخت بازی، پی به سطح بالایی که داشت، بردند و بازی رو خریدند، که البته نام بازی رو اکتیویژن نداد و به ناچار اسم بازی تغییر کرد، نکته ی مهم اینه که چون شرکت ژاپنی خریدار میدونست که کشش موضوعی که بازی روش کار میکنه، یعنی سازمانهای جنایی هنگ کنگ، خیلی بالاست حاضر به خریدش شدند، به هرحال اونها در اون بخش از جهان هستند و نسبت به این موضوع آگاه.

اما خود بازی، اول اینکه بازی سری موفق راک استار رو الگوی خودش قرار داده و بازی جی تی ای محور است، اما الحق که تقلیدی بجا انجام دادند و عناصر و ایده های خودشون رو به بهترین شکل به بازی تزریق کردند.

از لحاظ داستان، گیم پلی، صداگذاری، عمق جهان بازی، و این قبیل چیزها بازی عالیه، فقط گرافیک تا حدودی معمولیه و اونم با توجه به زمان ساخت بازی کاملاً قابل توجیه و در مجموع مورد قبوله.

حرف خیلی میشه زد در مورد این بازی، ولی اینجا باید نتیجه گیری کرد، این بازی منو تحت تاثیر قرار داد و من اونو درحد یک شاهکار میدونم و کسانی که از سبک جی تی ای محور خوششون میاد، حتما تجربه ش کنند، هرچند شاید در نگاه اول عظمت بازی به چشم نیاد.

نمره :

۱۰\۱۰

Sent from my Lumia 520 using Tapatalk

The Witcher 3 Wild Hunt
درود
بر خلاف خاطراتی که با 2 شماره قبل داشتم بایک فاجعه طرف بودم
گیم پلی بازی بسیار خسته کننده بود به طوری که فقط اسم ویچر یدک می کشید من تمامی پایان های بازی را تجربه کردم واقعا یکی از یکی بدتر
به نظرم بهترین قسمت بازی موسیقی بازی بود بس حتی صداگذاری هم نتونست منو راضی کنه
گیم پلی:5
گرافیک :10
داستان :2
موسیقی :10
نمره نهای .6.75

Evil Within
8.5/10

بعد از مدت ها تونستم بازی که براش خیلی هایپ شده بودم رو بازی کنم.با توجه به این که میکامی پشت بازی بود انتظار داشتم مثل re 4 باشه که از خیلی جهات شبیهش بود.

نکات مثبت:
داستان سنگین بازی:بازی دارای داستان پیچیده و ایده های داستانی جالبی بود.ایجاد ترس و وحشت با ذهن رویک دست سازنده رو باز گذاشته بود هر چیز تخیلی که تو ذهن خودش هست تو بازی به کار ببره!.فلش بک هایی هم که میزد خیلی خوب بود.اخر بازی هم طوری تموم شد که راحت یه نسخه ادامه دار ساخت.
گیم پلی سخت و چالش بر انگیز:گیم پلی بازی نسبت به سایر بازی های ترس و بقا که این روزا ها ساخته میشن واقعا بهتر بود.ایده هایی هم از tlou داشت.مخفی کاری سخت و اکشن متعادل بازی رو به شدت جذاب کرده بود.سیستم ارتقای اسلحه هم دقیقا همون چیزی بود که میخواستم
اتمسفر و فضاسازی بازی در اکثر مراحل (بیشتر مراحل اولیه) ما رو یاد ریزدنت اویل 4 می انداخت. که نکته مثبتی بود

نکات منفی:
حفره های داستانی زیاد و روایت نسبتا بد داستان:روایت بازی از نظر من خوب نبود.تا اواسط بازی فقط کلمه what the... رو از سباستین میشنویم.بهتر بود از اول بیشتر به گذشته می پرداخت.سوال های زیادی هم بی پاسخ موند...
افت پرفورمنس شدید بازی
انیمشن های در حد نسل 6 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or