امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
CALL OF DUTY
G H O S T S

گرافیک: 7.5/10
گیم پلی: 8.5/10
داستان: 7.8/10
صداگذاری و موسیقی: 7.6/10

در کل: 8/10

نکات مثبت:
  1. پیشرفت چشمگیر گرافیک نسبت به نسخه های قبلی
  2. گیم پلی روان و خوب مثل همیشه
  3. انیمیشن های پیشرفته و قابل تحسین مخصوصا Riley که حرکاتش بسیار واقعی و عالی موشن کپچر شده بود
  4. Riley Dog :دی
نکات منفی:
  1. گرافیک با وجود پیشرفت در حد رقیب هایش در این سبک نبود! (Metro - BF4 - Crysis و ...)
  2. روایت داستان نچندان جالب
  3. افت فریم و نوسان بسیار زیاد فریم!
  4. بیشتر مراحل بسیار معمولی طراحی شده بود بغیر از چند مرحله!
  5. شخصیت پردازی ضعیف
توضیحات:
خوب بالاخره Ghosts رو هم بازی کردیم! چون گرافیک قبلیم ضعیف بود و نمیتونستم اینو تجربه کنم بخاطر همین بعد از گرفتن گرافیک جدید بازیش کردم!

من بعنوان یک نفر که طرفدار تعصبی سری CoD بودم و از نسخه 3 به بعد سینگل تک تک نسخه هاشو بالای 3 بار و تک تک نسخه هارو هم مولتی هاشو بازی کردم میگم این نسخه نسبت به نسخه های قبلی به مراتب ضعیف تر عملکرد!
شخصیت پردازی جوری ضعیف بود که آدم نمیدونست کیه و داره برای کی میجنگه و نمیدونست اونایی که یارات هستن و بهت کمک میکنن کی هستن! :| این در صورتیه که اگه سری BO و MW رو بازی کرده باشین حتما شخصیت های Mason و Reznov یا Captain Price و ... رو حتما میشناسید و به اخلاقیات اون ها هم آشنا هستید اما این نسخه ... :|
داستان بازی هم کشش این رو نداره که بازی رو بخاطرش چند بار رد کرد در صورتی که BOII بخاطر داستانش هم که شده بخاطر این که خطی نبود تا حداقل 3 بار باید رد میکردی تا پایان های مختلفش رو ببینی! روایت داستانش هم که اصلا جالب نیست!
فریم دهی هم بطوری بد بود که مثلا 60 فریم میداد و دوربین رو 20 درجه میچرخوندی 30 فریم کم میشد :| و بعضی مواقع که فریم روی 30-40بود هم بازی تیک داشت و دلیلش رو واقعا نمیدونم :|
و با وجود اینکه گرافیک زیادی نداشت ولی افت فریم زیاد داشت!

امیدوارم اکتیویژن به جای اینکه بازی خودشو توی نسخه های بعدی سنگین تر کنه و باعث بشه خیلیا نتونن بازی رو اجرا یا فریم درستی ازش بگیرن به فکر انجین جدید و گرافیک بهتر و همینطور بهینه کردن بازی باشه!

در کل از بدی هاش بگذریم بازی خوبی هایی هم داشت از جمله گیم پلیش که پیشرفت هایی نسبت به نسخه قبل داشت! که یک جور سنت شکنی در این سری محسوب میشه چون گیم پلی بازی از نسخه MW2 واقعا تغییری پیدا نکرده بود ولی در این نسخه تیر اندازی از کنار کاور بهش اضافه شده بود و همینطور تیر اندازی هنگام پریدن از روی کاور که خودش انقلابی در این سری محسوب میشه لامصب:دی ( :| ) اما گیم پلی مثل همیشه خوب و روون و هیجانی بود :x

مراحل بازی هم بعضیاش خیلی خوب طراحی شده بود مخصوصا مرحله ای که باید شبانه وارد ساختمون میشدی واقعا لذت بخش بود و جز بهترین مراحل کل سری بود! اما همینطور خیلی از مراحلشم کسل کننده بود!

یک نکته مهمی هم توی بازی بود این بود که اینفینیتی وارد همینقدر هنر نداره که وقتی بازیی میسازه با صحنه سازی های جدید و نو بازی رو محبوب کنه میاد کپی برداری میکنه از نسخه های محبوب قبلی از جمله Mw2 !! اگه دقت کرده باشین بازی پر بود از صحنه های MW2 !! اگه Mw2 رو بازی کرده باشین و این نسخه رو هم تموم کرده باشین بدون شک متوجه قضیه میشین پس توضیح نمیدم! و فقط همینو میگم که خود اسم بازی که Ghosts هست هم از روی شخصیت Ghost توی Mw2 کپی برداری شده و چون این شخصیت خیلی طرفدار داشت اکتیویزن تصور میکرد که این نسخه هم بتونه با این کپی برداری ها مثل MW2 محبوب بشه!

در کل اگه گرافیکتون ساپورت نکرده و نتونستین بازی کنین باید بگم شاهکاری رو از دست ندادین که بخاطرش غمگین باشین!
یکی از سطح پایین ترین نسخه های CoD ـه اما بازم بازی خیلی خوبیه و لذت بخش خواهد بود! و همینطور بدون در نظر گیری نسخه های موفق این سری و مقایسه با اونا یک بازی خیلی خوبه که آدمو خیلی سرگرم میکنه و منم به همین خاطر نمره 8 ـو بهش دادم اما اگه میخواستم با عناوین شاهکار این سری یعنی MW2 یا BOI مقایسش کنم نمرش پایین تر از 8 میشد!
اگه گرافیکتون ساپورت میکنه حتما برای یک بار تجربش کنین!
:)

آخرین ویرایش:
خب بریم سراغ بازی هایی که تو عید تموم کردم:bighug:
9/10

05672348221662159602.png

بازی ای فوق العاده! گیم پلی بازی به قدری زیبا و عالی طراحی شده بود که هیچ جای بحثی راجع به گرافیک بازی نمیذاشت! گیم پلی ای روان که بازی رو بشدت لذت بخش میکرد.بازی پرهیجان و سریع دنبال میشد و زمانی که شما در بازی میمردید بازی بلافاصله شروع میشد تا بازیکن به اصطلاح "سرد" نشود.
بازی برعکس این که ابتدا تصور میشود که سبک "بکش برو جلو" را دارد, ولی اینطور نیست و شما نمیتونید بدون فکر کردن مراحل رو رد کنید! موسیقی بازی یکی دیگر از نقاط مثبت بازی است و هیجان بازی رو برای بازیکن چند برابر میکند.
داستان بازی نه عالی ولی قابل قبول بود. درکل بازی بسیار سرگرم کننده بود و بار دیگر ثابت کرد با گیم پلی ای عالی, حتی با گرافیک بسیار پایین میتوان شاهکار ساخت!

7.5/10

36689866577457405139.jpg

من از این بازی انتظار زیادی داشتم، چون میدیدم دارن با بازی خوش ساختی مثل Shank مقایسش میکنن.وقتی بازی رو شروع کردم انتظارام از برآورده نشد ولی از بازی "سرد"هم نشدم.
گیم پلی بازی(نمیدونم منظورم میروسنم یا نه)به نظرم "خشک" بود. با این حال باز هم زیبایی های خودشو داشتو و چند ضربه های لذت بخشی داشت.
استفاده از تک تیر انداز وبمب انداز از تکراری شدن بازی جلو گیری میکرد. باس فایت های چالش برانگیز و طراحی مراحل خوب, نکات مثبت دیگر بازیست.
داستان ضعیف بود و صرفا جهت "بودن"بود. موسیقی و راوی بازی نیز نسبتا خوب بودند.

9/10

21232924990233254647.jpg

یکی از دوست داشتنی ترین بازی هایی بود که تا به حال بازی کرده بودم! گیم پلی متفاوت وتمیزی از کار دراومده بود. البته من نمیدونم این بازی اساسا برای دو نفر طراحی شدهبود یا کلا کنترل سختی داره! کنترل هر دو نفر مثه این بود که شما همزمان با یه دستدایره بکشید با یه دست مربع!من با کیبورد هم بازی میکردم و فک کنم سخت تره نسبت بهبازی با گیم پد!( البته در مورد این بازی چون خوده بازی هم پیشنهاد میکرد با گیمپد بازی کنین تا کیبورد). در هر صورت گیم پلی بازی با وجود سختی هاش باز هم خوب ازکار در اومده بود.
اما داستان بازی اصلی ترین نکته قوت بازیست! عالی شروع میشه،عالی ادمه پیدا میکنه و پایانی فوق العاده. برخلاف دوستان که کوتاه بودن بازی رونکته ی منفیه بازی میدونن، به نظر من اگر بازی بیشتر ادامه پیدا میکرد به داستانبازی لطمه میخورد.
موسیقی بازی دیگر نکته ی مثبت بازیست که عالی کار شده و موزیکآخر بازی ، یکی از بیاد ماندنی ترین موزیک ها برای بازیکن میشه

7/10

95370785608085289529.png

لازم به ذکره که لحظه سال تحویل داشتم اینو بازی میکردم
:)).بازی ایه که ارزش یه بار بازی کردنو داره! وقتی بازی رو شروع کردم اولین چیزی که تو ذوق زد گرافیک پایین بازی بود. تکسچر های ضعیف بازی که آدمو یاد بازی های متوسط 4-5سال پیش میندازه! گیم پلی بازی نه بده و نه خوب!تنها چیزی که باعث شده گیم پلی ازحالت تکراری در بیاد، استفاده از چراغ قوه که باعث ضعیف شدن و البته وحشی تر شدن دشمنانه. معمای خوب و لذت بخش، یکی از نکات مثبت بازیه. داستانی برای بازی ای که اسم Adventures رو یدک میکشه، سطح پایینی داره(اول بازی که خیلی
کلیشه ای شروع شد). صدا و موسیقی هم درحد متوسطی قرار داشت.درکل بازی خیلی خوب بود اگه یه 3 سالی زودتر عرضه میشد!!

آخرین ویرایش:
South Park : Stick Of Truth

0u3okffebok7gvhewlu.jpg

یک ضرب المثلی هست به این مضمون "خنده بر هر درد بی درمان دواست "
این شما و این هم جدیدترین داروی ضد افسردگی ...

نکات مثبت :

- طراحی بی نظیر
- شخصیت پردازی فوق العاده و مطابق سریال
- یک RPG به ظاهر ساده اما کامل
- داستان خیلی خوب
- صداگذاری عالی (مثل همیشه)
- گیم پلی فوق العاده
- طراحی عالی مبارزات و آیتم ها
- قابلیت شخصی سازی کامل
- شوخی های خرکی !
- و بلاخره : یک South Park کامل !!

نکات منفی :

- کمی باگ
- بعد از شب اول اتفاقاتی می افته که رد کردنش وقت گیره و یک مقدار قلق میخواد ...
(البته نمیشه نکته ی منفی حسابش کرد ولی خب منو خیلی معطل کرد ... توی فروم های خارجی هم خیلی ها این مشکل رو داشتن)

امتیاز کلی : 9.5

در یک کلمه : بی نظیر بود
بازی از روی سریالی به همین نام ساخته شده
اول از همه شما جزو دو دسته اید : یا سریال رو دیدید و از بازی لذت مضاعف میبرید - یا سریال رو ندیدید و به واسطه ی این بازی سعی میکنید حتماً سریالش رو هم تهیه کنید :d
البته به عزیزانی که سریال رو ندیدن ، دیدن این فیلم توصیه میشه : South Park : Bigger Longer and Uncut
مواد لازم برای لذت بردن از بازی : یک عدد Pc (یا کنسول) ، یک جفت گوش و چشم (یا حداقل یکی از هر کدام) ، آشنایی نسبی با زبان انگلیسی (تو این مورد فقط فحش هاشون رو یاد داشته باشید کفایت میکنه ... دیالوگ فلسفی و نقل قول از چرچیل نمیگن که ... =)))
بازی فوق العادست ... از همون دقایق ابتدای ورودتون به بازی ، تا انتهای بازی انقدر شخصیت های ریز و درشت بازی باهاتون شوخی میکنن و میخندوننتون که اصلاً گذر زمان رو حس نمیکنید .
برخلاف شکل ظاهری بازی ، بازی کاملاً 18+ هست و بازی کردن در جلوی خانواده یا بچه های کوچک تر و زیر سن قانونی اصلاً پیشنهاد نمیشه ... :d
بازی به شدت خوش ساخته ... کوئست های بازی متنوع و عالیه و سیستم مبارزات هیچ وقت خسته کننده نمیشه . سیستم آپگرید بازی و شخصی سازی کارکتر هم بسی عالیست ...
صداگذاری و موسیقی بازی هم جای گله و شکایت نداره و مثل خود بازی محشره ...
در کل اگر از بازی های اخیر که اغلب تم خشن و یکنواختی دارند خسته شدید و دنبال یک بازی ساده ، خنده دار و مفرح هستید ، South Park : Stick Of Truth بهترین گزینه است :x

آخرین ویرایش:
50463894475358709612.jpg

Alan Wake

آخرین بازی که بنده تمومش کردم Alan Wake بود.نمیدونم چرا اینقدر دیر سراغ این بازی رفتم..به جرئت میتونم بگم یکی از فوق العاده ترین بازیهای سبک سوم شخص ترس وبقا بود .. تنها چیزی که باهاش توبازی مشکل داشتم دوربینش بود که روی شونه ی سمت چپ شخصیت کارگذاشته بودن..نورپردازی دریک کلام: خارق العاده..طراحی محیط و القای ترس و حس تنهایی به شدت بالا و استاندارد بود...داستان و دیالوگهای میخکوب کننده ی بازی مزید برعلت بود که هرچی بیشتر تو بازی پیش میرید بیشتر ازش خوشتون میاد...بعضی قسمتها فقط امیدوارید که به یه چراغ برق یا یه ژنراتور برسید و از نورش برای درامان موندن ازتاریکی استفاده کنید....تنوع اسلحه خیلی کم بود ولی تو Dlc موسوم به American Nightmare همه جور تفنگی پیدا میشه...طراحی شخصیت اصلی میتونست خیلی بهتر باشه..کت و شلوار اصلا خوب نبود...... این آخرین Survaval Horrorی بود که قبل از عرضه ی The Evil Whithin تجربه کردم..خداروشکر بازیه میزونی بود..گرافیکش هم قابل قبول بود....نکته ی قابل قبول و قابل توجهش پخش سریع فیلم و کات سن ها بود که عالی کارشده بودن...نمیدونم چطوریه ولی برنامه ی Fraps موقع پخش فیلمهای بازی فریم بازی رو برای من عدد 250 رو نشون میده:d

8از10...2 نمره کم دادم چون یه سری اشکالات داشت که میتونستن برطرفش کنن..!!

پ.ن: بازی رو پاک کردم و الان مشغول دزدی هستم.:d

50463894475358709612.jpg

Alan Wake

آخرین بازی که بنده تمومش کردم Alan Wake بود.نمیدونم چرا اینقدر دیر سراغ این بازی رفتم..به جرئت میتونم بگم یکی از فوق العاده ترین بازیهای سبک سوم شخص ترس وبقا بود .. تنها چیزی که باهاش توبازی مشکل داشتم دوربینش بود که روی شونه ی سمت چپ شخصیت کارگذاشته بودن..نورپردازی دریک کلام: خارق العاده..طراحی محیط و القای ترس و حس تنهایی به شدت بالا و استاندارد بود...داستان و دیالوگهای میخکوب کننده ی بازی مزید برعلت بود که هرچی بیشتر تو بازی پیش میرید بیشتر ازش خوشتون میاد...بعضی قسمتها فقط امیدوارید که به یه چراغ برق یا یه ژنراتور برسید و از نورش برای درامان موندن ازتاریکی استفاده کنید....تنوع اسلحه خیلی کم بود ولی تو Dlc موسوم به American Nightmare همه جور تفنگی پیدا میشه...طراحی شخصیت اصلی میتونست خیلی بهتر باشه..کت و شلوار اصلا خوب نبود...... این آخرین Survaval Horrorی بود که قبل از عرضه ی The Evil Whithin تجربه کردم..خداروشکر بازیه میزونی بود..گرافیکش هم قابل قبول بود....نکته ی قابل قبول و قابل توجهش پخش سریع فیلم و کات سن ها بود که عالی کارشده بودن...نمیدونم چطوریه ولی برنامه ی Fraps موقع پخش فیلمهای بازی فریم بازی رو برای من عدد 250 رو نشون میده:d

8از10...2 نمره کم دادم چون یه سری اشکالات داشت که میتونستن برطرفش کنن..!!

پ.ن: بازی رو پاک کردم و الان مشغول دزدی هستم.:d
تا اون جایی که یادمه با یه دکمه (TAB بود فکر کنم) عوض می شد جای دوربین بین شونه ها

Thief-4-Logo.png

Thief = 6.0 / 10

درود!

نسخه جدید یکی از برترین بازیهای تاریخ، حالا به یکی ازناامیدکننده ترین بازیهای تاریخ تبدیل شده
سری Thief که همیشه جز برترین های سبک خودش به حساب میاد حالا با عرضه نسخه جدیدش به جای اینکه به عرش بره به فرش رسیده.

سازنده های عنوان موفق Deus Ex: Human Revolution این بار ناامیدکننده ظاهر شدن و عنوانی نه چندان دلچسب رو ساختن. ساخت بازی حدود 4 سال طول کشیده ولی مشخص نیست سازنده ها تو این 4 سال چه غلطی میکردن که این بازی با مشکلات بسیار زیاد روانه بازار شده.

اولین نکته منفی با ورود به بازی افت فریم های اعصاب خوردن و لگ های آزار دهنده هست که با وجود گرافیک نه چندان قوی عجیب هست. برای اجرای بازی به سیستم خیلی قوی نیاز هست.
Thief قرار هست یه بازی Action Stealth باشه ولی در این مورد خوب عمل نکرده. همیشه تو این سبک بازیها هوش مصنوعی و نورپردازی بسیار مهم و حایز اهمیت هست که اتفاقا در هر مورد بازی بد عمل کرده.
هوش مصنوعی تقریبا در حد شلغم هست، دشمنان فقط از فاصله نزدیک شمارو تشخیص میدن و تازه اگر هم متوجه شما شدن با فرار کردن ازشون دیگه بیخیال پیدا کردن شما میشن. :|

در مورد نورپردازی هم بازی اصلا خوب عمل نکرده و تقریبا در این مورد بازی متوسط رو به ضعیف هست.

یکی دیگه از نکات بد بازی نقشه اون هست. اصولا نقشه واسه این هست که بازی باز بتونه مسیر رو پیدا کنه، ولی در مورد Thief مسئله برعکس هست. تو خیلی از موارد نقشه باعث گمراهی میشه که اون هم به خاطر طراحی بد نقشه هست.

از داستان هم چیزی نگم که سطحی و بدون جذابیت هست و سکانس پایانی هم خیلی بی روح و آبکی تموم میشه.

از نکات منفی بازی که زیاد هستن و حوصله گفتن همشون رو ندارم:دی که بگذریم بازی از نظر من تو دو مورد خوب عمل کرده:
یکی گرافیک هنری بازی هست که واقعا قشنگ کار شده و ضعف های زیاد بخش فنی رو پوشش میده
دومین نکته مثبت هم فضاسازی استیم پانک بازی هست که بسیار زیبا و عالی کار شده.

در آخر هم Thief اصلا در حد یک عنوان AAA نیست و اگر بخوایم با رقیب سر سخت خودش یعنی Dishonored (عشق من :bighug:) مقایسش کنیم، Thief تقریبا در حد یک فاجعه هست.

خوب:
1. گرافیک هنری زیبا
2. فضاسازی استیم پانک بسیار خوب

بد:
1. هوش مصنوعی افتضاح
2. نورپردازیه ضعیف
3. داستان بد و پایان بندی بدتر
4. سیستم مبارزات ناکارآمد
5. استفاده نامناسب از موسیقی
6. صداگذاریه تقریبا بی روح

Yaiba :Ninja gaiden z :7.5

نقاط مثبت :گیمپلی بسیار خوب -خشن و خونین - گرافیک هنری جالب - شخصیت یایبا :d

نقاط منفی : داستان مزخرف - دشمنان بازی که زامبی بودن :| -

TOTAL WAR ROM 2
فکر نکنم این بازی نیازی به معرفی داشته باشه. MAP بازی اونقدر بزرگ شده که میتونه ساعتها سرگرمتون کنه در کنار گرافیک کم نظیر بازی در بازی بر خلاف گذشته همزمان جنگ روی خشکی و دریا را میتوان با هم کنترل کرد. وجود دو تمدن ایرانی هم لذت بازی رو دو چندان کرده..انکته منفی بازی هم طولانی بودنشه در کنار نیاز به یه سیستم قوی..
گرافیک: 9
موسیقی:8
گیم پلی:8
RaYMAN LEGeNDs
ی بازی سر تا سر خندست من که حسابی لذت بردم ازش یه تابلو نقاشی کمدی به تمام معنا..بازی 2 بعدی هست وبا یک داستان خطی اما گرافیک فوقلاده و موسیقی شنیدنی بازی(اسپنیایی.متال و جاز )با گیم پلی روون و دلچس تنها مشکل بازی نبود باس های دروستو حسابی و راحتی بیش از حده
گرافیک:10
موسیقی:9
گیم پلی:8

256px-Thief_box_art.jpg

Thief

به عنوان یک ریبوت از سری Thief ؛ یک عنوان قابل قبول بود. داستان بازی کمی گنگ بود ولی نحوه ی روایتش عالی بود و منتظر یه پایان خیلی معقول تر بودم ازش ولی همه ی داستان رو عالی اجرا کردن آخرش خراب شد..شخصیت پردازی Garret عالی بود.خیلی کم حرف میزد و حرفهاش هم مملو از نیش و کنایه بود.شخصیت تیره و تار گرت وقتی معلوم میشه که بعد از اتمام مرحله ی 1 و جدا شدن از زوج خودش Erin هیچ تقلایی برای پیدا کردنش ازخودش نشون نمیده و انگار نه انگار اتفاقی افتاده..این رو میشد از ریتم ملایم و خودخواهانه ی گرت موقع حرف زدن فهمید...اشیای فوق العاده زیادی تو محیط ریخته که شما باید چپاول کنیدشون..نکته ای که تو کتم نمیره دزدیدن گوشواره ی وصل شده به گوش زنا بود...آخه هرچی فکر میکنم گوشواره در نمیاد:dباز کردن قفل در ها هم تجربه ی جالبی بود..باید برم یاد بگیرم:d بعضی مراحل اومدن یه کم ترس رو زیاد کنن و یه موجودات خبیث و زامبی مانند گذاشتن تو بازی...فوق العاده مزخرف بود اون قسمتهای بازی...!! هرچی تیر میزنی نمیمیرن و باید آروم بری نبیننت و فقط باید آتیششون زد...!! تنوع وسایلش درحد یک عنوان Stealth اول شخص خیلی زیاد بود..گرافیک بازی هم خوب بود...درمورد هوش مصنوعی نظر ندم بهتره...اصلا این مدل هوش مصنوعی مناسب نسل هفت نبود...بازی رو روی درجه ی Thief تموم کردم(نرماله خودمون) و 12 ساعت طول کشید تموم بشه..
موسیقی بازی الحق و الانصاف خیلی مناسب بود..توموقعیتهای خاص آهنگهای خاصی رو میشنیدیم...نکته ی عذاب آور بازی Loading های به شدت زیاد و طولانیه بازی بود... بعنوان یک عنوان اول شخص نباید میساختن این رو...صحنه هایی که از لوله ها بالامیرفت دوربین میومد بیرون و سوم شخص میشد..اونجوری حالش بیشتر بود.تنوع تیرهایی که تو تیرکمانش میزاشت هم زیاد و جالب بود..طراحی شهر و محیط هم خوب بود..احساس میکردم تو یه قوطی دارم راه میرم..تمام مکان ها شبیه هم بود و هیچ حرکتی تو شهر دیده نمیشد انگار زندگی در The City مرده بود..قیافه ی همه ی سربازا هم که شبیه هم بود .باور کنید نمیشد بهترازین ساخته بشه..درکل با یک عنوان کاملا سرگرم کننده طرفید...و اگر مثل من طرفدار پروپا قرص مخفی کاری هستید باید و حتما این عنوان رو بازی کنید..اگر حوصله ی صبر کردن و یواشکی گذروندن مراحل رو ندارید طرف این بازی نرید..!! ولی من هنوزم Sam Fisher رو به همه ی بازیای مخفی کار ترجیه میدم...!! راستی خبر ندارید این بازی حرام بود یا حلال؟؟؟ توش دزدی میکردیم..

گیم پلی:8از10
موسیقی:9از10
گرافیک:9از10
داستان:8از10
ارزش تکرار: 0
ارزش بازی کردن:70درصد(اگر علاقه مندسبک Stealth هستید 100درصد)

درکل: 7از10

blood knights
یه بازی اکشن نقش آفرینی تو مایه های دیابلو و تورچ لایت که اولین بار با یک تریلر ازش جذبش شدم و فک می کردم بتونه حداقل نصف یا ثلث یا ربع با خمس جذابیت امثال بازی های مذکور رو داشته باشه که متاسفانه چنین نبود و حتی یک بازی متوسطی مثل ماجراجویی های ون هلسینگ که تابستون سال گذشته عرضه شد در برابر این بازی یک شاهکاره!
بازی کلا از هر لحاظ که بخوای بررسیش کنی سر تا پا ایراده نه گرافیکش تعریف داره و نه گیم پلی درگی کننده ا ی شخصیت ها و داستان پردازی هم که کاملا کلیشه ای و ضعیفه خلاصه بازی اصلا پیشنهاد نمیشه!
نمره: 3/10

MOF_HD3.jpg

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD

روایتگر ماجراهای جالبی مابین دو نسخه اصلی بازی و یک عنوان ارکید واقعا ارزشمند با روایت داستان جذاب و موسیقی مناسب با حال و هوای بازی.

گیم پلی خوب و روان در کنار گرافیک قابل قبول برای کاری در این حجم کم که همراه شده با 10 تا 12 ساعت گیم پلی درگیر کننده کاری کرده که از این نسخه به سادگی نشه گذشت.

Metal Gear Rising Revengeance
Platinum Games

+
گیم پلی عالی به همراه کمبوهای خفن!
طراحی محیط بسیار خوب
باس فایت های جذاب و پرتعداد
سختی مناسب بازی
فیزیک خوب محیط
شخصیت پردازی مناسب Raiden
تنوع خوب دشمنان
پایان زیبا
سرعت بالای گیم پلی
افکت های اسلحه ها
موسیقی خوب

-
کوتاه بودن بیش از حد
هوش مصنوعی افتضاح
گرافیک فنی و هنری ضعیف
باگ های فراوان
داستان نچندان خوب
فیلم سینمایی!
تکراری!

واقعا بازی خوبی بود! اما یه سری مشکلات داشت که از خاطره انگیز کردنش جلوگیری میکرد! باگ های زیاد به همراه گرافیک تکنیکی و هنری در کنار فیلم های طولانی و کوتاه بودن بازی در کنار داستان بد چیزایی هستند که واقعا بنظرم من عجله سازنده و کم اهمیت بودن این IP رو میرسونه! با شناختی که از استدیو سازنده دارم بنظرم واقعا برای بازی کم کاری کردند! خیلی خوب میشد به یه HnS فوق العاده تبدیل بشه و مثل سری Bayo ، DMC ، Castlevania و.... برای خودش اعتبار زیادی کسب کنه! از اونطرف نکات قوت بازی واقعا تو بازی اثر دارند و عنوانی لذت بخش رو خلق کردند! ولی بازهم تنوع بازی در مقابل سری DMC مثی یک جک میمونه! حتی به Bayo نزدیک هم نمیشه! درکل نا امید کننده نبود و البته انتظار بیشتری هم نمی رفت ولی امیدوارم ادامه بدند و عنوان شایسته تری عرضه کنن.

8/10

آخرین ویرایش:
MOF_HD3.jpg

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD

روایتگر ماجراهای جالبی مابین دو نسخه اصلی بازی و یک عنوان ارکید واقعا ارزشمند با روایت داستان جذاب و موسیقی مناسب با حال و هوای بازی.

گیم پلی خوب و روان در کنار گرافیک قابل قبول برای کاری در این حجم کم که همراه شده با 10 تا 12 ساعت گیم پلی درگیر کننده کاری کرده که از این نسخه به سادگی نشه گذشت.

امتیاز کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or