امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Assassin’s Creed IV Black Flag

ایرادات :یک مقدار تعقیب کردن افراد زیاد از حد بود .
نکات مثبت:دنیای بزرگ برای کاوش و جستجو .موسیقی و صدا گذاری عالی .تجربه بی نظیر دریا نوردی که نظیر ان را تا هیچ بازی تاکنون بدین شکل ندیده بودیم

داستان:8
گیم پلی:8
صداگذاری و موسیقی:9
گرافیک :8

نمره نهای:8.5

sta1.jpg

The Stanley Parable

Galactic Cafe
+
داستانی جالب و قابل تفکر
روایت عجیب داستان
اندینگ های متفاوت و عجیب
صداگذاری بسیار خوب
طراحی محیط متناسب با جو کلی بازی
عجیب غریب!

-
Error 404 - not found

خب بالاخره وقت کردم همه اندینگ هاشو تجربه کنم بعد از چندماه! ولی در کل یکی از یکی عجیب تر! منحصربفردترین بازی بود که تو عمرم بازی کردم! اصلا هنوز بعد از دیدن اندینگ های بازی تو شوکم! قضیه انتخاب سرنوشت توسط عقل شما و سخنان راوی هست! هر لحظه که راه میری انگار راوی شوخ طبع ، میخواد کاری کنه بمیری! اما از طرفی بعضی مواقع کاری میکنه که واقعا بهش ایمان میارید! این بازی واقعا حس گیر کردن و انتخاب بین چند چیز رو تو آدم زنده میکنه! هنوز تو شوکم!توصیه میکنم فقط یک بار تجربه اش کنید! نظرتون نسبت به زندگی عوض میشه:|

10/ 10

2285144-guacamelee_86556_screen.jpg

Guacamelee

+
طراحی هنری بسیار دلنشین و زیبا در سبک ریمن
گیم پلی جذاب و مفرح!
دشمنان خوب و متنوع
نوآوری های خاص در سبک پلتفرمر
موسیقی های بسیار شنیدنی
داستان جالب و جذاب
حجم بسیار کم نسبت به گیم پلی بازی

-
کمی باگ
عدم وجود عمق کافی در گیم پلی در عین مفرح و جذاب بود

این بازی هم تازه تمومش کردم و تجربه بسیار خوب بود مخصوصا اینکه بشدت تم هنری شبیه ریمن داشت و واقعا جذبش شدم البته بعضی جاها کمی سخت می شد ولی در کل بازی جذابی بود که اصلا خسته نشدم! به جز مشکلاتی که گفتم واقعا بازی خوش ساخت و تمزی هست که ارزش تجربه رو داره ولی متاسفانه زیاد سر و صدا نکرد چون بنظرم حتی میتونه رقیب ریمن هم باشه به همه پیشنهاد میکنم اگه پلتفرمر خوش رنگ میخواهید حتما تجربه کنید.:bighug:
9.5/10

URBAN TRIAL FREESTYLE
اگر از طرفداران بازی های دو بعدی مخصوصا موتور سواری هستید توصیه میکنم این بازی رو حتما تجربه کنید ..به عنوان بازی که فقط دو گیگ از فضای هارد شما رو اشغال میکنه کاملا به صرفه هستش..بازی دارای 6 کپچر هست که هر کدام در مناطق خاصی انجام میشن(فاظلاب-پشت بام-جنگل..)در بازی قادرید در مکان های از قبل تعین شده حرکات نمایشی هم بزنید.وقابلیت شخصی سازی موتور و کاراکتر بازیباز هم در بازی امکان پذیره..........
گرافیک:8
موسیقی وصدا:7
گیم پلی:8/5
ارزش بازی:9

URBAN TRIAL FREESTYLE
اگر از طرفداران بازی های دو بعدی مخصوصا موتور سواری هستید توصیه میکنم این بازی رو حتما تجربه کنید ..به عنوان بازی که فقط دو گیگ از فضای هارد شما رو اشغال میکنه کاملا به صرفه هستش..بازی دارای 6 کپچر هست که هر کدام در مناطق خاصی انجام میشن(فاظلاب-پشت بام-جنگل..)در بازی قادرید در مکان های از قبل تعین شده حرکات نمایشی هم بزنید.وقابلیت شخصی سازی موتور و کاراکتر بازیباز هم در بازی امکان پذیره..........
گرافیک:8
موسیقی وصدا:7
گیم پلی:8/5
ارزش بازی:9
واسه اونایی که بازی نکردن! بازی دو بعدی نیست سه بعدیه و دوربین از کناره! میشه گفت دو بعدی سه بعدی!

منم خیلی حال کردم! کلا عاشق این سبکم :دی چند روز دیگه هم که Trials Fusion میاد :دی

واسه اونایی که بازی نکردن! بازی دو بعدی نیست سه بعدیه و دوربین از کناره! میشه گفت دو بعدی سه بعدی!

منم خیلی حال کردم! کلا عاشق این سبکم :دی چند روز دیگه هم که Trials Fusion میاد :دی
در کل بیشتر به دو بعدی نزدیکهl-) من هم بی صبرانه منتظر
Trials Fusion هستم:x

BatmanArkhamOriginsTVComm-610.jpg

BATMAN ARKHAM ORIGINS + COLD COLD HEART

فضا سازی عالی و گرافیک زیبا - گیم پلی فوق العاده جذاب مخصوصا توی درگیری های گروهی و فعال کردن الکتریسیته مشت های بت من (!) - موسیقی مناسب حال و هوای بازی به همراه

یه DLC داستانی خوب این بازی رو نماینده شایسته ای کرده برای روایت ماجراهای قبل از تیمارستان ارخام.

Outlast
[SUP]9.5/10
[/SUP]
من تا قبل از این بازی زیاد تجربه بازی های سبک وحشت رو نداشتم (ذهنیت خوبی نداشتم و فکر میکردم کاراکتر این دست از بازی ها دست و پا چلفتی و رو اعصابه). اما با تعریف هایی که از این بازی شد و کلا سعی میکنم بازی خوب از دستم در نره، این بازی رو شروع کردم. و این بازی یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردم شد! یک تیمارستان ترسناک که حس ترس رو تا مغز استخون آدم میاره. جو فوق العاده بازی، داستان خوب،طراحی مراحل عالی، گرافیک قابل قبول و البته صداگذاری و موسیقی محشر بازی، اصلی ترین نقات قوت بازی بود. صداگذاری و موسیقی بازی اصلی ترین رکن ترس در این بازی بود که اگر این صدا و موسیقی رو تو بازی ای نظیر Rayman(:d) هم بزارید، باز هم ترس رو کاملا حس میکنید.
در آخر بسیار بازی خوبی بود رو منو مشتاق به تجربه ی بازی های دیگه سبک وحشت کرد! منتظر DLC هم هستیم...

Fable: The Lost Chapters 9.75/10
این بازی شاهکاره من این بازی رو حدود 7 سال پیش حدود 3 بار تموم کرده بودم ولی دوباره هوس کردم یه بار دیگه هم تمومش کردم.

Left-4-Dead-2.jpg

LEFT 4 DEAD 2 : 8.5/10

خیلی دیر بازیش کردم :دی و چون دیر بازی کردم اولش چندشم میشد چون انیمیشنا واسه الان عذاب آورده و همینطور گیم پلی ولی بیشتر که بازی کردم بهش عادت کردم و خیلی حال میده :دی
رو تک نفره بازی نمیکنم و چند وقته با دوستان بازی میکنم واقعا عالی هست! گرافیک بازی واسه اون سال عالیه! گیم پلی هم خوبه ولی یک چیزی که تقریبا نصف جذابیت بازی رو واسم کم کرده Aim نداشتن بازی هست و من بدجور روی این قضیه حساسم و بازیی که Aim نداشته باشه خیلی برام میره رو اعصاب :|

در کل طراحی مپای بازی خیلی خوبه هم این نسخه و هم نسخه قبلی عالی بودن! همین یک ساعت پیش داشتم با دوستم بازی میکردم خیلی حال داد :دی
این شخصیتای Witch و Boomer و Hunter و ... خیلی خوبن و مثل این بازی های زامبیی دیگه نیستن که یک زامبی مثلا زورش بیشتره همینطوری حمله میکنه و بی نام و نشونه :دی

در کل عنوان خیلی خوبی بود :دی

lotr-war-in-the-north-logo.jpg

کسی‌ که اینو بازی کرده،کرده،و کسیم که بازی نکرده دیگه فکر نکنم بره سراغش،ولی‌ کلا بازی خیلی‌ خوبی‌ هست،با اینکه مشکلات فنی بسیار زیادی اعم از افت فریم, باگ‌های گرافیکی, لود نشدن Textureها ,کم و زیاد شدن صدای محیط و کاراکتر‌ها و یه سری باگ که کلا از پیشروی پلیر جلوگیری می‌کنن داره ولی‌ گیمپلی بازی بالانس خیلی‌ خوبی‌ بین قسمت‌های RPG و Action بازی ایجاد می‌کنه به طوری که کلا متوجه هیچکدوم از مشکلات بالا نمیشین،برا پیشروی باید از جفت مهارت‌های چپ کلیکینگ و راست کلیکینگ (:دی) و Level گیری درست و اکتیو کردن به موقع آنها استفاده کنید،بعد این همه مدت یه بازی مثلا RPG بازی کنی‌ که توش نتونی رو Normal سرتو بندازی پایین همینطوری کلیک کنی‌ و بری جلو حس خوبی‌ میده, و بلکه اگر با هم تیمی‌هات همکاری نکنی‌ کلا همون ماموریت اول چندین بار جان به جان آفرین تقدیم میکنی‌ و بازی هم shift delete می‌شه.ارزش تکرار بازی هم خیلی‌ بالا هست،با هر بار تکرار درجه سختی بالاتر میره و آیتم‌های جدید و بهتری به بازی اضافه میشن و ماموریت‌های Random هم عوض میشن که با وجود اینا به راحتی‌ می‌شه بازی رو حداقل سه بار تموم کرد.

و اینکه من همین‌جا جلو قدرت داستان نویسی Snowblind سر تعظیم فرو میارم :دی اگر بازی هیچی‌ نداشت و فقط مثل یه فیلم بود بازم به راحتی‌ می‌تونست منو تا آخرش بکشه،ادامه جنگ‌ها تو شمال و دفع نیرو‌های Sauron تو این منطقه قسمت‌هایی‌ از داستان بودن که تا الان بهش زیاد پرداخته نشده بود که Snowblind این کارو کرد و واقعا یه ماجراِ خیلی‌ خوب آفرید.

فکر می‌کنم اگر بازی سال 2011 وارد بازار نمی‌شد و زیر سایه اسکایریم و یه سری بازی دیگه نمی‌رفت خیلی‌ موفق تر میشد و امتیاز‌های بهتری می‌گرفت.

8/10

Mars : War Logs
3.5/10
بازی افتضاح از نظر گیم پلی
متوسط از نظر گرافیک
ضعیف از نظر صدا.
انیمیشن های طولانی و بی محتوا.
دیالوگهای طولانی و بی تاثیر.
برای اعصاب خرد شدن بازی کنیدش.
اگر 2008 یا 2007 می اومد شاید میشد گفت ای بدک نیست ولی سال 2013 افتضاح در افتضاح.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or