خب منم بعد 12 روز بازی کردن زلدا با 85 ساعت گیم پلی گفتم بیام یه نظری ول بدم برم
البته میتونم مثل بقیه منتقدا هزار ساعت فقط تعریف بکنم و بگم شاهکاره و . . . ولی اینجوری حوصله سر بره چون دیگه همه باید تا الان بدونن که بازی واقعا شاهکاره
فقط بگم بازی بدون شک ایراد داره و پرفکت نیست ولی کاملا نمره های 10ی که ریخت رو سر و صورتش رو درک میکنم چون با اینکه تو یه سری موارد ضعیفه تو بقیه چیزا انقدر قویه که دیوانه وار عاشقش میشی
از ضعفش هم میشه به داستان و روایتش اشاره بکنم (هرچند همه زلدا ها داستان خیلی ساده و بدون هیجان خاصی داشتن) تو کل داستان فقط یه مورد برام خیلی جالب بود و روایتش هم زیاد جالب نبود و زیاد به اتفاقات پرداخته نشد
ولی از ظرفی بقیه چیزای بازی فوق العادست هرکی مخالفت داره بره خودشو دار بزنه 3:
هیچ قسمتی از نقشه بازی که به شدت هم بزرگه خسته کننده نیست و هر جایی که برید یه چیز جدید داره حتی اگه یه مسیر رو 10 قدم از اونورتر برید یه چیز جدید ممکنه ببینید و هنوز هم اگه شب و روز برید نسبت به زمان اتفاقا مختلف دیگه ای میوفته و اصلا وضعیه
توی هیچ بازی هم NPCهای به درد بخوری مثل اینجا ندیدم. به هیچ وجه حس نمیکنید صحبت کردن با NPC ها بیهودست (مثل 90 درصد NPC های بازیای دیگه) با هرکی حرف میزنید یا داستان جالبی داره بگه براتون یا مکانیزمی از بازی رو براتون توضیح میده یا آیتمی بهتون میده یا یه سری ویژگی های خاص بازی رو بهتون میگه مثلا Blood moon رو خود بازی توضیح خاصی نمیده ولی یه NPC هست کامل توضیح میده
بازی پره از رفرنس به زلداهای قبلی مثل داشتن لباس Dark Link و بودن Twilight Mirror (سر این داشتم سکته میکردم )
من داستان رو کامل رفتم. ماموریت فرعی هارو بیشتر از نصفشون رو رفتم. همه 120 تا Shrine هم کامل رفتم بازی زده 30.6 درصد رفتم
من همینجوری امتیاز به بازیا رو با دست باز میدم دیگه به این 10 ندم خیلی ناجوره
پس یکی از راحت ترین 10 هایی که تو عمرم به یه بازی رو دادم همینه
هفته دیگه هم ماریو کارت میرسه دستم اونم از همین الان میدونم وحشتناک باهاش حال میکنم 3: