امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:

Ghost of Yotei

خب بازی من بعد از 62 ساعت پلات کردم واقعا لذت بخش بود

گیم پلی عالی و روان
گرافیک هنری بینظیر
خط داستان قوی
جهانی که ارزش گشت‌وگذار را دارد
موسیقی و صداگذاری به بهترین شکل ممکن
ماموریت های فرعی باارزش
تکسچرهای ضعیف در بعضی موارد

نمره من به بازی 9.5

Death Stranding 2 ----------- 9

من نسخه قبل رو خیلی دوست نداشتم، البته بیشتر بحث سلیقه شخصی بود تا کیفیت خود بازی.

این نسخه بنظرمن از هر لحاظ پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نسبت به قبل داشته. هسته گیمپلی که همچنان مربوط به جابه‌جایی بار هست عمیق‌تر، پیشرفته‌تر و روان‌تر شده ... در عین حال بخش اکشن بازی هم بسیار گسترده‌تر، مهم‌تر و جذاب‌تره ...

داستان و کرکترها هم برای من خیلی جذابتر بودن و مخصوصا اواخر بازی کلا از هر نظر فوق‌العاده‌ست.

البته همچنان با توجه به سبک گیمپلی بازی‌ای نیست که انتظار داشته باشیم همه باهاش ارتباط برقرار کنن، و برای من هم سراسر لذت نبوده به همین دلیل....
ولی در کل یه بازی خاص و ارزشمند با سطح کیفی بسیار بالاست.

البته همچنان با توجه به سبک گیمپلی بازی‌ای نیست که انتظار داشته باشیم همه باهاش ارتباط برقرار کنن، و برای من هم سراسر لذت نبوده به همین دلیل....
سبک گیم پلی بازی مانع لذت بردنت از بازی شده در واقع ینی هشتاد نود درصد پلی تایمتو در حال لذت نبردن بودی بعد کلا یه نمره کم کردی؟

• Raised Eyebrow
Reactions: Thundersky
سبک گیم پلی بازی مانع لذت بردنت از بازی شده در واقع ینی هشتاد نود درصد پلی تایمتو در حال لذت نبردن بودی بعد کلا یه نمره کم کردی؟
اولا من کجای متن گفتم سبک گیمپلی مانع لذت بردن شده ؟!!
گفتم با توجه به سبکش سراسر لذت نبوده ... یعنی اینجوری نیست که مثلا من از همه لحظات بازی لذت برده باشم .... این خیلی فرق داره چیزی که تو ترجمه کردی!

دوما هر شخصی معیار امتیازدهی خودش رو داره، من به حس و حال کلی که از بازی میگیرم امتیاز میدم و ربطی به نکات مثبت و منفی بازی نداره.

سوم و از همه مهمتر اینکه اینجا کسی بابت امتیازی که به بازی میده قرار نیست به کسی جواب پس بده ... صرفا هر شخصی با هر متر و معیاری نظر و امتیازش رو میگه و‌ دید افراد هم متفاوته.

Hellblade 2

اگر توسعه دهنده ها به جای بازی، فیلم می ساختن، به نظرم اون اثر شاهکار میشد. لعنتی انگار داری فیلم سینمایی تماشا میکنی. این بازی در 2 مورد شاهکاره و در 2 مورد افتضاحه.
اول این که به نظرم این اثر اصلا بازی نیست!! گیم پلی به شدت محدود، ضعیف و تکراریه. تقریبا بازی به 2 بخش تقسیم میشه: 90 درصد پیاده روی، 10 درصد مبارزه. اگر میگن دث استرندیگ شبیه ساز پیاده رویه، نمیدونم پس به این باید چی بگن! مبارزات بازی تکراری و خسته کنندست. کلا یک سری دشمن وجود داره که الگوهاشون تقریبا یکسانه. پازل های بازی به شدت آب دوغ خیاریه. و مورد آخر این که مدت زمان بازی به شدت کوتاهه، حدود 5 ساعت.
بازی داستان خوبی داره ولی روایتش به شدت ضعیفه و پایان بندی افتضاحه! داستانش رو میشه به دو صورت تفسیر کرد. تفسیر اول: تمامی وقایع، ساخته ذهن مریض سنوا و نتیجه خرافات و ترس مردم از بلایای طبیعیه. تفسیر دوم: در جهان قدرت های ماورا طبیعه وجود داره و سنوا به دلیل بیماری که داره، میتونه با این قدرت ها ارتباط برقرار کنه البته من فکر میکنم تفسیر اول مد نظر توسعه دهنده ها بوده. ولی جوری این داستان رو روایت کردن که پر از تناقض و حفره های داستانیه. پایان بازی هم خیلی شتاب زده تموم میشه و آخرش گیج و گمراه میمونی که اصلا چی شد.
حالا بریم سراغ خوبی هاش. از لحاظ گرافیکی لعنتی با روح و روان آدم بازی میکنه. کلا hellblade به یه چیزی خیلی معروفه و اون صداگذاریه. این نسخه هم در این زمینه عالی عمل کرده. یک چیزی که خیلی منو جذب خودش کرده، فضاسازیه. اون موسیقی نبردها، طراحی محیط، صحنه های اکشن، صحنه های ترسناک، همه عالین. البته اون صداهای داخل ذهن سنوا هم بعد یه مدت تکراری میشن و رو مخ میرن. ولی یه باری دیگه میگم صد حیف که به این اثر نمیتونم بگم بازی. ای کاش همینو میگرفتن پیاده روی هاشو حذف میکردن و یک فیلم سینمایی ازش درست میکردن.

Death Stranding 2 ----------- 9

من نسخه قبل رو خیلی دوست نداشتم، البته بیشتر بحث سلیقه شخصی بود تا کیفیت خود بازی.

این نسخه بنظرمن از هر لحاظ پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نسبت به قبل داشته. هسته گیمپلی که همچنان مربوط به جابه‌جایی بار هست عمیق‌تر، پیشرفته‌تر و روان‌تر شده ... در عین حال بخش اکشن بازی هم بسیار گسترده‌تر، مهم‌تر و جذاب‌تره ...

داستان و کرکترها هم برای من خیلی جذابتر بودن و مخصوصا اواخر بازی کلا از هر نظر فوق‌العاده‌ست.

ولی در کل یه بازی خاص و ارزشمند با سطح کیفی بسیار بالاست.
مهمتر از مقوله طراحی گیم پلی این بازی خاص ، داستان سرایی اونه

همیشه مرموز و در عین حال دائم در حال سوپرایز کردن و سرنخ دادن

اول بازی به ظاهر Lou کشته می شه ، بعد سرنخ هایی از گذشته لو که اولین BB بوده ، مواردی که در ماموریت های فرعی بیان می شود ، صحبت ها و تیکه هایی که هیگز به سم پورتر می زنه و اومدن شخصیت مرموز نیل وانا که شبیه مدز میکلسون هست یکجورایی و نشون دادن گذشته او که به همسر سم پورتر گره خورده و به اون یک قولی داده بوده و و و در آخر معلوم شدن اینکه Lou زنده مونده و در بعدی دیگر بزرگ شده و حضور ناگهانی دایهارد من و از همه مهمتر اینکه فراجایل اول بازی مرده و ha و Ka از هم جدا شده بوده و حافظه اش از دست داده بوده . همه همه فوق العاده هستند و زبان قاصره از زیبایی این داستان سرایی و دائما به عواطف و احساسات بازیباز شلاق می زنه در کنار موسیقی 🎶 گوش نواز

اینه که این اثر رو متمایز و جاودانه می کنه

CLAIR OBSOUR EXPEDITION 33

+موسیقی فوق العاده زیبا
+سیستم مبارزه نوبتی جذاب که منو یاد فاینال فانتسی ها قدیم انداخت
+شخصیت های خفن که باهاشون قشنگ ارتباط میگیری
+داستان به شدت زیبا
+فضای متنوع و زیبا
+انمی ها مختلف

-تنها نکته منفی این بازی برای من به یه گزینه خلاصه میشه اونم تموم شدن یهوویه

مثلا انتظار داشتم قبل از اینکه ماموریت پایانی رو برم بنویسه اینی که تو داری میری به پایان بازی ختم میشه ها میخوای بری؟ YES یا NO
یا مثلا سر یه چیز دیگه که اصلا انتظار نداشتم ماموریت آخر باشه متصل نبود قابلیت های مهم به ماموریت اصلی بود مثلا من هنوز قابلیت زیرآبی برام باز نشده بود و با خودم گفتم نه بابا مرحله پایانی بازی نیست من هنوز زیرآبی رو نگرفتم چطور تموم بشه؟ که در کمال ناباوری شد :D
اما از این نکات که بگذریم بازی به شدت زیبا بود و چند جا قشنگ اشکم رو در آورد، جدیدا خیلی دل نازک شدم سریع اشکم در میاد:D=((
داستان بازی با اون موسیقی فوق العاده به قدری خفن کنار هم گذاشته شده که هر لحظه میتونه اشکت رو در بیاره
بازم میگم تنها مشکلی که باهاش داشتم همین بی خبری تموم شدنش بود که شاید قابل چشم پوشی هم باشه اما یه کم تو ذوقم زد واسه همین یه چوسه کم میکنم وگرنه در کل جز بهترین بازی های عمرم بود
راستی یه مشکل دیگه هم که داشت که یه کم اذیتم میکرد جایزه های بازی و بازارش بود مثلا خودت رو میکشتی میرفتی یه جایی یه باسی میزدی یا یه آیتم رو به زحمت میگرفتی تهش مدل مو بود یا لباس که من ترجیح میدادم شمشیری چیزی بده انقدر تهش پول زیاد آوردم

9.7/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or