COD:BO3
بزارید همین اول بگم که بازی رو به عنوان یک بازی که جزو سری COD "نیست" نقد کردم.چون بخش داستانی بازی به عنوان یک بازی COD یه آشغال به تمام معناست !
خب میرسیم به نقد بازی.
داستان:
کاملا بی سروته! 70 درصد اول بازی عملا هیچی نداره.فقط میری داخل مپ ربات میکشی برمیگردی
شخصیت پردازی به معنای واقعی کلمه فاجعه!اصلا معلوم نیست کی به کیه؟! اگه همین الان از من بپرسن شخصیت منفی بازی کی بود نمیدونم.مثبت چی؟بازم نمیدونم:d
شخصیت ها عملا شدن ربات
بدون هیچ مقدمه ای دست طرفو قطع میکنه ولی هیچ احساسی تو صورتش نمیبینی
تخریب پذیری محیط "به وسیله خود شخص" هم که کلا وجود نداره!در طول بازی فقط تونستم شیشه بشکونم
فقط چهار تا مرحله آخر یه مقدار خوب بود که با یه پایان فوق گنگ تموم شد!
نمره من:4 از 10
بخش چند نفره(مولتی پلیر):
بخش مولتی بازی دارای 10 کلاس مختلفه که هر کدوم دو قدرت متفاوت دارن.
مولتی بازی به شدت زیبا کار شده و واقعا اعتیاد آوره.نسخه عادی بازی 10 تا مپ متفاوت داره و همشون عالی هستن.
ولی متاسفانه بعد از اپدیت 1.03 بازی فقط هاست های ایرانی رو پیدا میکنه که بعضی هاشون واقعا پر از لگن.البته بعضی هاشون هم خوبن:dکه امیدوارم تو اپدیت بعدی رفعش کنن.
نمره من:9 از 10
بخش زامبی:
خب میرسیم به بهترین بخش بازی
مود زامبی تو نسخه عادی یه مپ داره که فوق العاده بزرگه.اونقدر بزرگ که اگه تنهایی بازی کنید عمرا بتونید کلشو دور بزنید:d
بازی حالت راند به راند داره.یعنی هر راند رو که تموم میکنید راند بعدی شروع میشه که
نوع یا
تعداد زامبی ها متفاوته(بعد از رد کردن چند تا راند هر دوتاش :d)
البته فکر نکنید مود زامبی فقط به کشتن زامبی ها ختم میشه. در طول روند بازی برای اینکه بتونید به راند بعد برسید باید یه کارهای به خصوصی رو انجام بدید.مثل باز کردن درها یا راه پله ها-جمع آوری اشیا مخصوص(که برای بدست آوردنشون باید با شیاطین در یه مکان کوچک بجنگید)-تبدیل شدن به یه هیولا!برای نابود کردن تعداد زیادی از زامبی ها یا کمک به دوستانتون-خرید اسلحه شانسی(که یا اسلحه توپ میده یا پوچ از آب در میاد. که بعدش یه
بای بای! میکنه که دلت میخواد خودتو جر بدی:d)-خوردن آدامس:d که هر کدوم قدرت متفاوتی میدن(تعداشون هم نسبتا زیاده)-باز کردن مکان های مخفی و در آخر جنگ با باس فایت سه سر!
همه اینهایی که گفتم به شرطی لذت بخش میشن که
حتما CO-OP برید.اینکه خودت یا یکی از دوستات رو زامبی ها بندازن و تو یا اون بیاد برای نجاتت واقعا حس خوبی داره.
کمک کردن به همدیگه داخل مود زامبی یکی از مهمترین اصل هاست که پلیر ها برای رسیدن به راند بعد حتما باید انجامش بدن.
خوشبختانه داخل مود زامبی لگ خیلی کمتری وجود داره و نت و پینگ هاست هم زیاد مهم نیست(مهم هست ولی نه به اندازه بخش مولتی پلیر).
نمره من:10.5 از 10:d
در کل BO3 یک عنوان خوب با مولتی و مود زامبی به شدت اعتیاد آوره که مدت ها سرگرمتون میکنه.
درسته که کمپین بازی (به عنوان یه بازی از سری COD)اصلا خوب نیست ولی دیگه تو این دوره و زمونه بیشتر گیمر ها دنبال مولتی خوبی هستن نه کمپین خوب!
(کمپین بازی هم در حد یه عنوان عادی راضی کنندست نه کمتر نه بیشتر)
اگه قصد خرید بازی رو دارید حتما دسته دو بگیرید.(به عنوان یک بازی با قیمت حدود 160 تومن واقعا ارزشمنده)
نمره من: 8.5 از 10