DriveClub
بالاخره دیروز تور اصلی بازی رو با 225 ستاره کامل کردم، گفتم بیایم اینجا یه توضیحی بدیم شاید اونایی که هنوزم تو گمراهی هستند از خر شیطون بیان پایین و سریعتر اقدام کنن
بازی الان با کل سیزن پس و مخلفات 19.99 دلاره!(برای اعضای پلاس)
+
-گیم پلی فوق العاده و لذت بخش که مابین شبیه ساز و آرکید هست که بنظرم کمی کفه ترازو شبیه ساز سنگینی میکنه ولی خب کاملا رگه های آرکید درونش دیده میشه
- گرافیک بی نظیر و ماورای تصور! الان نمیدونم چند سال از عرضه بازی گذشته، 1 الی 2، ولی قولتون میدم که بازی همین الانم اگه لیستی از بهترین بازی های فنی این نسل بخواد تحریر بشه صد در صد درایوکلاب جز Top 3 این لیست خواهد بود
- صداگذاری بازی بعد از گرافیک غول ترین نکته این بازی هست! صدای تک تک ماشین ها با همدیگه فرق داره و وقتی غرش فراری FXX K رو میشنوید انگار هایده داره بقل گوشتون اجرا زنده میکنه!
- بازی با تمام DLC هاش محتوایی داره که فکر نکنم بازی ریسینگ دیگه ای این نسل توانایی مقابله باهاش رو داشته باشه. تور اصلی خود بازی 225 ستاره داره که تقریبا 20 ساعت زمان میبره! اما حالا فکر کنید با تمامی DLC های بازی + Bikes بازی باید سرجمع 1070 ستاره تقریبا برای گرفتن داشته باشه که کم کم معادل 70 الی 80 ساعته بصورت تقریبی که مجموع زمان مورد نیاز برای گرفتن ستاره های کامل رو تبدیل به 90 الی 100 ساعت میکنه! از اینا بگذریم DLC جدیدی قراره بیاد که اونم 45 ستاره دیگه اضافه میکنه.
- لیست 100 تایی ماشینای بازی که همه جوره و هر نیاز و سلیقه ای رو برطرف میکنه!
- ایده فوق العاده عالی و جذاب Face-Off که بازی رو از بُعد رقابت با دوستانتون به یه مرحله دیگه ای اصلا میبره!
- طراحی جالب و زیبای منو های بازی
- ایده کلی Club داشتن.
- پیست های فوق العاده در کنار پوشش کامل تمامی مناطق اب و هوایی که شامل کشور های، ژاپن، اسکاتلند، نروژ، هند، شیلی و کانادا میشه.
- فتو مد که خودش برای خودش یه دنیایی هست و میشه ازش بعنوان یه بازی Stand Alone بهره برد و فوق العاده اعتیاد آور هست! شاید من الان 20 ساعت پای خود بازی صرف کرده باشم، 10 ساعت فقط درگیر فتومد و گرفتن عکس بودم
- ساپورت بی نظیر استدیو Evolution بعد از اینهمه مدت از بازی
_
- سرجمع شاید دوتا موزیک هم ر بازی لایسنس نشده و کلا خبری از موزیک نیست!
- بازی واقعا بدون DLC هاش و اون پچ تغییرات اب و هواییش چیزی برای گفتن نداره.
- دیگر هیچ!
9.5/10
من خودم جز کسایی بودم که مقاومت بالایی مقابل این بازی نشون میدادم و اصلا راضی نبودم که بخرمش و شاید اگه توصیه های دوستان اللخصوص هادی و فردین نبود کلا طرف بازی هم حالا نمیرفتم و کاملا کنار میذاشتمش اما الان که بازی کردم متوجه شدم چقدر تصور اشتباهی از بازی داشتم، البته نا گفته نماند زمان مناسبی هم بازی رو خریدم، چه قیمتی و چه محتوایی عالی بود ولی خب از ارزش کلی بازی کوچکترین چیزی کم نمیشه.
اگه کوچکترین علاقهای به سبک ریسینگ داشته باشید صد در صد باید بازی رو تهیه کنید چون بازی بهترین شبیه ساز/ آرکیدی هست که بعد از Shift 2 بازی کردم.