امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Watch Dogs
7/10
+ گرافیک خوب و مناسب با افکت های زیبا-نوآوری در استفاده از هک کردن در گیم پلی-صحنه های درگیری جذاب بود که با ترکیب هک کردن میشد راه های مختلفی برای مقابله با دشمنان داشته باشیم
- داستان بازی فوق العاده ساده بدون هیچ سوپرایز و جذابیت-شخصیت پردازی ضعبف به طور مثال آیدن کاملا در برابر اتفاقات بی تفاوت بود-پول اصلا ارزشی در بازی نداشت و کاملا بدرد نخور بود-هوش مصنوعی دشمانان ضعیف بود-مراحل جانبی اوایل جذاب هست اما وقتی دنبال شون میری کاملا تکراری و خسته کننده میشه-آنلاین بازی کشش لازم نداره و جذاب نیست-وقتی بازی تموم می کنی احساس لذت از تموم کردنش نداری و منتظر شماره بعدی اش نیستی(این مهم ترین نکته ای بود که امتیاز بازی برای من واقعا پایین آورد)

Wolfenstein : 8/10

بازیه خوب و متفاوتی بود که واقعا سبکش ادمو یاد بازی های قبلا میندازه ..و از این نظر بین بازی های الان متفاوته...
تیر اندازی واقعا لذت بخشه! و مهم ترین نکته توی FPS همینه..
گیم پلی فوقالعاده روون که یک ثانیه هم زیر 60فریم نمیره..
گرافیک قابل قبول بود و برای سبک خود بازی مناسب بود.. گیم پلی هم عالی..
داستان هم خیلی خوب و گیرا..
یه بازیه کاملا خوش ساخت..

اما خب برای من اینطوری بود که زیاد علاقه ای به تموم کردنش نداشتم ..
هوش مصنوعی هم جالب نبود...شاید نمره ی 9 براش مناسب تر باشه اما خب من احساس میکنم همون 8 کاملا منطقیه..
زیادی سخت بود بازی رو درجه سخت:d

اگه یه fps عالی میخواین خلاصه بازی کنین;)

SNIPER ELITE 3: 6.5/10

من نمیدونم چرا این بازی اینطوری بود :-s

بهترین جمله ای که میتونم براش بگم این بود : درست و حسابی نبود از هیچ نظر

گرافیکش که تو نسل 7 هم دیده بودیم چنین گرافیکی..حتی از این بهتر هم دیده بودیم..

گیم پلیش هم یه جور غیر طبیعی بود..
هوش مصنوعی هم نمیدونم اصلا درست نبود! از کنار یارو رد میشدی یوقتایی نمیدیدت.. اما از دووور رد میشدی میدیدت :|

نکات مثبش لذت تیر اندازی با اسنایپ بود ..
و اینکه اونایی که عاشق سبک مخفی کاری ان از این بازی خوششون میاد.. منم خیلی از سبک مخفی کاری خوشم میاد اما این بازی اصلا در سطح بالایی نیست..
اوایل بازی اصلا جالب نیست اما هرچی جلوتر برین جذاب تر میشه..
به شخصه توصیه میکنم نخرید.. ارزش 200تومن دادن رو نداره;)

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed IV: Black Flag

9/10

+ داستان خوب
+ دنیای فوق العاده دریانوردی :d توی این نسخه پیشرفت چشمگیری داشت. تنوع بالای کشتی ها و فیزیک عالی و آپگرید های موثر که گیمپلی رو خیلی جذابتر میکنه
+ گرافیک تکنیکی و هنری خیلی خوب
+ اتمسفر عالی
+ Edward من شدیداً خوشم اومد ازش , عین Joel حالت Hero ــی نداشت
+ شکار و Crafting خیلی خوب بود اما به AC III نمیرسید :d
+ مولتی پلیر قابل قبول
+ Kenway's Fleet

- پسرفت شدید انیمیشن ها نسبت به AC III
- باگ توی مراحل خشکی زیاد داشت
- ببنظرم آسونترین مراحل ( چه فرعی چه اصلی ) رو توی سری داشت
- ماموریت های فرعی توی AC III بهتر بودن

flower
8.5/10
+ گرافیک هنری عالی با رنگ بندی شاد-موسیقی عالی که کاملا با بازی هم خونی داره-موضوع و داستان بازی در عین سادگی اما زیبا و با مفهوم فوق العاده بود
- بازی خیلی کوتاه بود-کنترل بازی میشد بهتر قرار بدند

Watch_Dogs 6/10
+ ایده های جالبی داشت و برخلاف تصورم هک کردن چیز ها لذت بخش بود.

- فقط با پول میشد لباس و ماشین خرید ، باگ های زیاد ، یکنواختی ، گرافیکش در حد نسل جدید نبود.

Dead nation 8.5/10 ( فقط بعضی جاهاش خیلی سخته )

Killzone : shadow fall 2.5/10

اینقدر بد بود از خریدش پشیمون شدم :|

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا در مورد نقد و بررسی های دیگران واکنش نشون ندید.
هر کس نظرش رو در مورد بازی می‌گه، دیگه ما نباید نظرمون در مورد نظر طرف رو مطرح کنیم که :دی
حالا اگر یکی قصد ترول داشت (مثلا اومد گفت TLOU R 3/10) یه چیزی ولی همین طوری تا جایی که ممکن هست سعی کنید در مورد نمره دهی بقیه نظر ندید تا مشکلی پیش نیاد.
ممنون

infamous second son 6/10
نمیدونم چرا موقع بازی کردنش مدام یاد بازی prototype بودم. گیج و منگ وسط یه شهر با یه مشت عملیات که هم من میدونستم سر کارم هم مردم شهر! سازنده هم داره به ریش من میخنده که هه هه! برو ۵۰ تا ازین کانتیتر ها که چی چی موبایل بود اسمش و بترکون و خوشحال باش! داستان هم که خب اصلا نمیشد جدیش گرفت. یچیز پیش پا افتاده و ساده. من خودم زیاد طرفدار سبک مخفی کاری نیستم اما مزیت یه بازی به اینه که گیمر دوتا انتخاب داشته باشه یکی پر از درگیری و یکی مخفی کاری. اما تو این بازی کلا مخفی کاری سرش گرده! یهو میبینی با ۱۵۰ تا سرباز مواجه شدی که دارن مث چی تیر میزنن و نارنجک میندازن توام نه میتونی پشت چیزی پناه بگیری هیچیی! باید فرار کنی یجا یکی یکی اینارو نفله کنی! خلاصه که من بشخصه با این بازی خیلی حال نکردم!

از مزیت های بازی اول گرافیکش بود که خب واقعا در حد عالیه و تو این بی بازیی میرزه بازیش کنی. دومین مزیت ارتقا دادن اسکیل هاست که یکم به ادامه بازی امیدوارت میکنه. سومی و چهارمی و ... هم نداره! جمله چشمید.

Assassins creed IV :black flag :10

اقا قبلا هم تو هیمن تاپیک بهش 10 داده بودم ولی حالا بازم میدم :d
+ : گرافیک فنی و هنری عالی -تنوع فوق العاده گیم پلی ( هم بخش های زمینی و هم کشتیرانی ) _ داستان خیلی خوب - شخصیت پردازی عالی ادوارد و بلک بیرد
- : هوش مصنوعی ضعیف - اندکی باگ
خلاصه بازی فوق العاده ای بود من خیلی خیلی لذت بردم :X همش میرفتیم دنبال گنج :d

The Last Of Us Remastered

9.4

+:
60 فریم برثانیه gameplay بازی مخصوصا تیراندازی رو خیلی بهتر کرده - upgrade گرافیکه کلی mind blowing نیست اما واقعا خوب upgrade شده - همه dlc ها باهم - شخصیتهای فراموش نشدنی - بخشه multi خیلی خوب
-:
بقیه شخصیتهای داستانی جالب نیستن -

OddWorld New N Tasty
8.8

+:
گرافیک زیبا - خاطره انگیز - پازلهای متنوع و جالب -
-:
مقداری کنترل دارای مشکل - coop بازی coop نیست !

Transistor
9

+:
طراحی هنری فوق القعاده - موسقی فوق القعاده بازی - داستان با مفهوم و جالب - نبردهای درگیر کننده
-:
شلوغی بیش از حده بعضی از صحنه ها

Strider
6

+:
کنترل خیلی خوب -
-:
خسته کننده - طراحی مراحل نچندان جالب

Doki Doki Universe
7.5

+:
quiz های جالب - ایده نو ! - طراحیهای زیبا
-:
مقداری خسته کننده

Towerfall Ascension
8.3

+:
multiplayer هیجان اور - نبردهای خیلی جالب - گرافیک جالب
-:
online -کوتاهی single player -

Pixel Junk Shooter Ultimate
8.5

+:
gameplay بسیار درگیر کننده -
-:
multi لازم نیست و قابل توجه نیست.

Trine 2 Complete Edition
9

+:
گرافیک زیبا و چشم انگیز - 3d خیلی خوبه بازی - شخصیتهای جالب و دوست داشتی - gameplay متنوع و سرگرم کننده
-:
مقداری کوتاه

Stick it to the man
8.5

+:
داستان جالب و خنده دار - استایل گرافیکی جالبه بازی - puzzle های سرگرم کننده - موسقی جالب
-:
مقداری بعضی puzzle ها سردرگم کننده هست.

Mercenary kings
8

+:
اکشنه عالی و فان - بخشه customization خیلی عمیق
-:
محیطهای بازی بعد از مدتی تکراری میشن - مقداری کنترل بازی مشکل داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or