امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
inFAMOUS:Second Son |9.5

فوق العاده بینظیر و درگیر کننده ، مراحلش هم خسته کننده نبودن انصافا
واقعا گرافیک نسل بعدی رو حس میکنی تو بازی !

PixelJunk Shooter Ultimate
7/10
+ گیم پلی همراه با ایده خوب-سختی مناسب-معما های جالب اگه بخواهیم 100 درصدش کنیم
- ارزش تکرار نداره-آهنگ ها و صدا بازی خوب نیست-کنترل سفینه موقع شلیک کردن دچار اشکال هست(جزئی)
Assassins Creed IV Black Flag
9.5/10
+ گرافیک هنری بالا-اعتیاد آور-بازی ارزشش از قیمتش بالاتر بود و تا ساعت ها سرگرم کننده هست-ماموریت های فرعی فوق العاده عالی مخصوصا تو قسمت های دریانوردی-آهنگ های قشنگ بازی
- با اینکه تلاش کرده بودن مولتی پلیراش جذاب باشه اما بعد مدتی کاملا خسته کننده و تکراری میشه-داستان اصلی نسبت به عالی بودن کل بازی کمبود داشت

Last edited by a moderator:
Assassins Creed IV Black Flag
9.5/10
+ گرافیک هنری بالا-اعتیاد آور-بازی ارزشش از قیمتش بالاتر بود و تا ساعت ها سرگرم کننده هست-ماموریت های فرعی فوق العاده عالی مخصوصا تو قسمت های دریانوردی-آهنگ های قشنگ بازی
- با اینکه تلاش کرده بودن مولتی پلیراش جذاب باشه اما بعد مدتی کاملا خسته کننده و تکراری میشه-داستان اصلی نسبت به عالی بودن کل بازی کمبود داشت

با نققدت موافقم البته من تو نسل قبلی بازی کردم. در کل ولی نمره ای که دادی زیادشه 8 فکر کنم منطقی تر باشه

با نققدت موافقم البته من تو نسل قبلی بازی کردم. در کل ولی نمره ای که دادی زیادشه 8 فکر کنم منطقی تر باشه
اما به نظر خودم نمره خوبی دادم:d
اولا به نمرات بازی های دیگه ای که من شخصا تو این نسل نمره دادم نگاه کنی این اولین بازی بود که 9 به بالا شد
دوما من با دید خودم و میزان جذابیتی که بازی برام داره نمره آخر میدم
سوما به متا بازی روی ps4 نگاه کنی اون هم امتیاز بالایی داشت و تا الان نگیم بهترین مطمئنا یکی از بهترین عنوان های نسل بعدی بوده

اولین بازی که با دستگام گرفتم FIFA14 مثل همیشه خیلی خوبه و پیشرفت خیلی خوبیم نسبت به نسل قبل داشته.فقط اوایل سرور های انلاینش فوق مزخرف و چرت بود باعث شد 3 ماه اول پلاست بپره اصلا نمیشد بازی کرد پر از لگ و تاخیر بود.ولی االان خیلی بهتر شده 8.5 براش خوبه.
Killzone فقط فقط گرافیک داشت!و دیگر هیچ.اونم اون موقع ها بازی میکردم(3 4 ماه پیش) انلاینش خیلی باگ و لگ داشت.و خیلیم گنگ بود.من همه killzone هارو بازی کردم هیچ کدومشم حوصله تموم کردنش رو نداشتم kz3 رو هم وسه پز دادن و فن بازی رو ps3 فقط نگه داشتم الباقیش فروختم. نمره 3 زیادشم هست
infamuse second son من شماره های قبلی بازی بازی کرده بودم ولی به شدت خسته کننده میشه ولی این نسخه عالی بود هم گرافیکی هم گیم پلی متنوع هم مراحل مختلف و جالب.خیلی خوب بود.فقط تا اونجایی که من فهمیدم حالت انلاین نداشت.نمره 7
bf3 هم خیلی خوبه!انلاینش خوبه مپ ها و مد های متونع داره ولی حالت داستانیش با این که گیم پلی خوب و جذاب داره داستانش صفره!نمره 8 بسشه :D
doki doki هم بد نیست به حجم دانلودش میارزید!یه چیزی مثل little big planet هست.سرگرم کنندس البته حوصله میخواد و زبان انگلیسی خوب

Infamous SS

7 :d
داستان خیلی لوسی داشت بازی. من خیلی داستان واسم مهمه و شاید منطقی نمره کم نکرده باشم، ولی نظر منه دیگه :d

گیم‌پلی بازی خوب بود. به موقع قدرت‌های جدید می‌گرفتی و ماموریت‌های بازی هم بدک نبودن و خیلی خسته کننده نبود. با این حال یه گیم‌پلی بی‌نقص نبود. دشمن‌ها خیلی تکراری بودن و دیگه حالت به هم می‌خورد از بس دشمنای مشابه می‌دیدی:d از طرفی یه سری باگ توی بازی بود، بعضی وقتا گیر می‌کردم توی در و دیوار :d البته این ایرادات کوچیک واسه یه بازی OW طبیعیه و نمی‌شه انتظار داشت ازین اتفاقات عجیب توی بازی رخ نده :d انیمیشن‌های بازی هم بدک نبود، مردم توی خیابون (البته اگه کسی رو پیدا می‌کردید توی خیابون) معمولاً حرکات متفاوتی انجام می‌دن و از نظر کیفیت هم انیمیشن‌های جالبی داشتن. مسلماً در حد بازی‌ها *R و Ubi توی انیمیشن‌ها خوب نیست اما با این حال نمره قبولی می‌گیره.

اما گرافیک بازی در خیلی مواقع عالی بود و کاملاً راضی کننده. به نوعی بهترین گرافیک نسل بعدی که من روی کنسول تجربه کردم. مشکلات افت فریم هم داشت بازی، توی نبردهای شلوغ که مجبور بودی با 10-12 تا دشمن مبارزه کنی بازی به وضوح افت فریم داشت. یه سری جاها هم مشخص بود فریم خیلی بیشتر از 30 هست. ای کاش راهی وجود داشت که فریم روی 30 لاک شه. Image Quality نسبتاً خوبه، AA به جز در بعضی لوکیشن‌ها خوب و راضی کنندست. استفاده خوب از ترکیب رنگ‌ها و نورپردازی خوب (درسته یه سری جاها سایه‌ها مورد دارن ولی در کل خیلی خوبه) هم به قشنگی بازی کمک زیادی کردن. در کل به عنوان یه بازی OWـه اول نسلی، از نظر گرافیکی نمره عالی می‌گیره.

صداگذاری بازی عـــــــــــــــــالی بود. یعنی به شدت خوب بود این مورد. البته از آهنگ‌های توی بازی خیلی راضی نبودم، اما صداپیشه‌ها کارشون رو عالی انجام داده بودن و واقعاً اگه به تصویر نگاه نکنید احساس می‌کنید دارید یه فیلم با کیفیت رو می‌بینید. خیلی خیلی خوب بود از این نظر.

در کل در این خشکسالی بازی که باهاش رو به رو هستیم، بازی رو به دوستان توصیه می‌کنم (اگه AC BF رو قبلاً تجربه کردید).

Towerfall Ascension: 9/10

واقعا بازی خوبی بود
از این بازی های 8 بیتی رو اعصاب :d
یکمی تعداد مراحلش کم بود ، Hardcore Mode اشم واقعا Hardcore می طلبه
در کل به کسایی که اعصاب ندارن توصیه نمی شه یه بلایی سر خودشونو و کنسول میارن اما کلا بازی زیبایی هست و سرگرم کننده

Watch Dogs
+گیم پلی بسیار لذت بخش , صدا گذاری بسیار عالی مخصوصا صدای تیر تفنگ , هک کردن هر چیزی که فکرش را بکنید , گرافیک بسیار خوب
-تعداد کم و ریتم یکنواخت موسیقی , شهر کمی افسرده به نظر می رسد و شوق دور خوردن تو شهر را با ماشین از بازی باز کور می کند
واقعا در یک کلام بگم که بازی شاهکاره و در امسال مطمئنا کلی جایزه میاره و شانس گاتی شدن هم داره اما فکر نکنم بشه ولی در کل بازیی بسیار عالی هست و ماموریت های آن بسیار لذت بخش هست شاید محیط بازی زیاد فان و شاد نیست عین جی تی ای و زیاد رقبت به دور خوردن تو شهر نکنید اما واقعا ماموریت های لذت بخشی داره

Strider
8/10
+ Boss Fight های خیلی خوب-گیم پلی متنوع-گرافیک قابل قبول با توجه به آرکید بودن بازی
- افت فریم که اذیت می کنه و کاملا حالت صحنه آهسته می کنه-محیط های بازی تکراری هست-ارزش تکرار نداره چون چیز جدیدی دور بعد بهت نمیده

کیلزون شادو فال : 6/10
اصلا چیزی نبود که از نسل 8 انتظار داشتم. گرافیک تقریبا در حد گیرز 3 بود. گیم پلی هم زیاد جذاب نبود و اصلا در حد بازی های اول شخص گیرا نبود. درگیری های گروهی ویژگی بازی های اول شخصه نه یک اسلحه بدن تو بگن برو ارتش حریف رو از کار بنداز ما دست میزنیم.داستان هم که والله انگار دارن کشش میدن. بخش انلاین هم که اصلا بیخیالش باید شد.

واچ داگز : 9/10
گرافیک بازی عالی بود. تکسچر اب منو خفه کرده. انفجار ها خیلی عالی و جذاب بودن. هوش مصنوعی بسیار خوب کار شده و کارکرد اسلحه های هم دقیق مشخص شده. اینطور که دیدم حدود 10 تا مسئول اسلحه داشته این بازی. داستان بازی هم به نظرم داستان جذابی بود یعنی حقیقت منو درگیر میکرد که شخصا برم دنبال مراحل. کاور گیری زیاد جالب نبود و نقطه ضعف وحشتناک بازی عدم امکان شلیک بدون هدف گیری و همچنین عدم امکان شلیک در ماشین بود. مشکل اصلی من تو فرار ها همین بود که حریف از تو ماشین تیر میزنه من باید فقط فرار کنم. اما نواوری استفاده از هک سیستم های امنیتی فوق العاده جذاب بود به نظر من. بخش انلاینش که والله بازی های سوم شخص انلاینشون کلا حال نمیده به من.

Watch Dogs 8.5/10
+ گرافیک خوب -صدا گذاری - داستان گیرا - سیستم هک جالب
- عدم استفاده اسلحه در حین رانندگی - هندلینگ سخت - ماموریت های تکراری - کم بودن کیفیت تکسچر های درختان و بعضی اشیا
I:SS 8.8/10
+ گرافیک نسل هشت - روایت داستان عالی - موسیقی و صداگذاری
- بخش داستانی کوتاه - یک نواخت شدن ماموریت ها
MGS V GZ 8.5/10
+ داستان موسیقی کارگردانی صداگذاری گیم پلی و هوش مصنوعی
- دیر لود شدن بعضی از اجسام و بافت ها - بخش داستانی بسیار کوتاه - اختلاف گرافیکی کم بین نسخه نسل 8 و 7

outlast : whistleblower
در حد یک DLC داستانی خوب بود ولی نسبت به بازی اصلی خیلی ضعیف کارشده بود . اصلا اون حس و حال و ترسی که outlast به بازی کن وارد می کرد نداشت .

5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or