امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes-------5/10
به عنوان بزرگترین فن متال گیر واقعا ناامید شدم من! از اول که صدای کیفر ساترلند رو شنیدم گفتم! You're not Snake! تا آخر هم با قضیه کنار نیومدم! بعد یعنی چی کل صجبت و کات سین های بازی رو حذف کردن یک کله فقط گیم پلی؟ پایان داستان هم اصلا تاثیرگذار و شوکه کننده نبود(صد در صد کوجیما سعی داشت شوکه کننده باشه ولی به نظر من فقط WTF به صورت مزحک بودش)
کلا امیدوارم Phantom Pain فقط گیم پلی اش مثل این باشه چون گیم پلی این بی نظیر بود....گرافیک هم Meh بودش.

Tomb Raider: Definitive Edition:8
بازى خوبى بود از اونجايى كه نسخه قبل رو بازى نكرده بودم برام سرگرم كننده بود فقط Melee خيلى ضعيفى داشت با اين حال كه رنكم بالا رفت ميتونستم از تبر استفاده كنم
Need For Speed Rivals: 6
اين كه هر دو طرف بودن خوب بود اون تك ها هم كه دشمنو ضربه ميزديم خوب بود فقط مپ بيرون شهرى به خوبى شهر نيست و اينكه بايد SP هاى ريسر رو بانك كنى وگرنه بگيرنت همش ميپره اعصاب منو خط خطى كرد! خيلى پول از دست دادم خيلى! نداشتن پاز هم اعصاب خرد كن بود واقعا كلا بازى اعصاب خردكنى بود ولى حال داد

Wolfenstien the new order:9.5

+ : گیمپلی عالی - شوتینگ لذت بخش - داستان عالی و گیرا - شخصیت های منفی جذاب طراحی عالی محیط و گرافیک هنری خیلی خوب

_: برخی از بافت های بی کیفیت - هوش مصنوعی نه چندان خوب

بازیش فوق العاده هست شدیدا پیشنهاد میشه گرافیک هم خوبه ولی عالی نیست . گیمپلی و داستان بازی هم فوق العاده هست . نمیدونم چرا متاش اینقد کم شد :|

THIEF
در سال 1998 بازی به اسم THIEF وارد بازار شد که بسیاری ان را سردمدار عناوین مخفی کاری واقعی می دانند. بازی که از مخفی کاری مبتنی بر روشنایی و تاریکی استفاده میکرد . بعدها عناوین بزرگی چون DE US EX یا SPLINTER CELL یا عنوان DISHONORED راه همین بازی را ادامه دادند.
اکنون قسمت 4 این عوان عرضه شده است. به هیچ وجه به قسمت اول و دوم نمیرسد. از هر نظر که بررسی بشود به مراتب جایگاه پایین تری را به خود اختصاص میدهد.
اگر مثل من از عناوین مخفی کاری خوشتون میاد و از طرفداران سینه چاک ان هستید برای یک بار هم که شده این عنوان را تجربه کنید
از جمله نقاط قوت این بازی میتوان به داستان مناسب ( هر چند پایان ناامید کنند ای داره و میتونست بهتر باشه) ، گیم پلی خوب ، سیستم مخفی کاری جذاب ، موسیقی و صدا گذاری مناسب و هچنین گرافیک تکنیکی و هنری مناسب اشاره کرد.
مشکلاتی چون هوش مصنوعی ضعیف یا بارگذاری های فراوان و برخی مشکلات گرافیکی وجود داره که فکر نمیکنم باعث بشه این عنوان را بازی نکنید!!
گرافیک 8
موسیقی و صدا گذاری 9
گیم پلی 8.5
جذابیت 8.5
امتیاز کلی 8.5
حتما بازی کنید
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or