این حقیر خیلی کوچیک تر از این هاست که بخواد نمره ای به بازیها بده! :d اما از اون جایی که خودم از این تاپیک برای مقایسه ارزش بازیها استفاده کردم سعی کردم بر طبق طبع و مزاج خودم به بازیها از نظر ارزش بازی کردن و... نمره بدم شاید به درد کسی بخوره.
من تا الان بازیهای tlou و wdو ss و kz رو روی ps4 بازی کردم. به تریتب بهترین بازیها پیش میرم.
the last of us 9
راستش من برام سخت بود که از 9 بیشتر هم ندم چون ارزشی که این بازی داره در حال حاضر هیچ بازی نداره و فکر نمیکنم تا آینده نزدیک هم بازی بخواد داشته باشه. حالا سال 2015 بحثش جداست. به عنوان عنوانی که روی نسل هفتم بوده هنوزم در رقابت با بازیهای این نسل بازی برتری هست. من خودم روی ps3 بازی نکردمش برای همین تجربه ای که برای اولین بار کردم یه چیز ماورای تصور هست. جلوه های بصری این بازی عاااالی هستند. باور کنید اگه این بازی رو انجام نداید بعضی اوقات بی اختیار فقط تو محیط اطرافتون سیاحت میکنید و از دیدن بافتها و تکسچرهای این بازی لذت میبرید. این بازیها در همه المان ها از قبیل داستان و گرافیک و گیم پلی و نورپردازی و صداگزاری و رون بودن و روند ماجراییش یه بازی شاخه!!!
wd 8
حقیقتش اینه که برای خریدن این بازی کمی دچار تردید بودم. اول از همه اینکه بعضی ها نقد هایی داشتند راجع به بازی که کمی آدم رو منصرف میکرد و دوم اینکه یه عنوان انحصاری نبودش. واقعیت ماجرا اینجاست که همه اون نقدها درست نبود و همشون هم اشتباه نبود. ولی این به خود ما برمیشگت که انتظار مواجه شدن با شاهکاری مثل gta رو داشتیم در صورتی که این بازی در جایگاه خودش یکی از بهترین بازیهایی هست که روی ps4 کردم. گرافیک برخلاف نظرات منفی خیلی هم خوب و خیلی خیره کننده بود. حتما جاهایی با این نظرات برخورد کردید که روزهای بارانی واچ داگز فوق العادست و مطمئن باشید همینطور هم هست. مدل اکشن بازی راضی کننده بود. هرچند بیشتر نقد ها در مورد سیستم رانندگی و ماشین ها رو میشد قبول کرد چون به نظرم این ضعیف ترین بخش این عنوان بزرگ و موفق بود. علتش هم اینه که همه اینا با استانداری به اسم gta دیده میشه. در صورتی که نوآوری هایی هم که این بازی داشته شما توی عنوان دیگه ای نمیتونید تجربه بکنید. یکیش همین هک کردن هست که خیلی مزه بازی رو زیاد کرده. شما در سبک مخفی کاریتون، اکشن، رانندگی و در همه قسمت های بازی میتونید یه چیزی رو هک کنید و ازش تو پیش رفتن بازی کمک بگیرید. داستان بازی بسیار زیباست و جوری هست که میشه به عنوان یه بازی دنباله دار هم بهش نگاه کرد.
ss 7
من در زمینه گرافیک، روون بودن و طراحی این بازی هیچ نقصی ندیدم. برای اولین بار نسل هشتم رو با این بازی تجربه کردم. اما نمره کمترش به پتانسیل بازیش برمیگرده که به نظرم با عناوین انحصاری دیگه هرگز نمیتونه قابل قیاس بشه. البته قیاس کردن هم شاید درست نباشه. به زبان ساده تر بخوام بگم این بازی اونقدرها لذت بازی کردن نداشت. اینی که میگم به این تعبیر هست که ما همه منتظر بازیهایی مثل uncharted,god of war,metal gear و... هستیم و این بازیها نمیتونه اون ظرفیتها رو پر کنه. از نظر استفاده از مزایای جدید دسته فکر کنم جالب ترین بازی بوده باشه که تا الان اومده باشه. از نظر پیش بردن بازی و برش خوردن با روند داستانی به نظرم یه بازی خوب و موفق و منتها نه خیلی خوب بودش. به نظرم اگه کسی بخواد بین عناوین فعلی انتخاب کنه الویت های بهتری هم داره.
kz 6
این بازی باید یه سری هوادار به خصوص داشته باشه. من توی کنسول کلا زیاد با سبک اول شخص حال نکردم. شاید کسی که به نمره من نگاه میکنه باید این نظر مغرضانه من هم توجه داشته باشه. در هر صورت بازی یه کمی بی مورد سخت و طاقت فرسا از نظر روند بازیه. تنها عنوانی بود که زیاد رمقی به ادامه دادن و تموم کردنش نداشتم. کلا اگه کسی تو کار اول شخص هست در این یه مورد استثنائا فعلا دور انحصاری رو خط بکشه یا اینکه بازی کال اف یا بتلفیلد رو بکنه.