امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
این حقیر خیلی کوچیک تر از این هاست که بخواد نمره ای به بازیها بده! :d اما از اون جایی که خودم از این تاپیک برای مقایسه ارزش بازیها استفاده کردم سعی کردم بر طبق طبع و مزاج خودم به بازیها از نظر ارزش بازی کردن و... نمره بدم شاید به درد کسی بخوره.

من تا الان بازیهای tlou و wdو ss و kz رو روی ps4 بازی کردم. به تریتب بهترین بازیها پیش میرم.

the last of us 9

راستش من برام سخت بود که از 9 بیشتر هم ندم چون ارزشی که این بازی داره در حال حاضر هیچ بازی نداره و فکر نمیکنم تا آینده نزدیک هم بازی بخواد داشته باشه. حالا سال 2015 بحثش جداست. به عنوان عنوانی که روی نسل هفتم بوده هنوزم در رقابت با بازیهای این نسل بازی برتری هست. من خودم روی ps3 بازی نکردمش برای همین تجربه ای که برای اولین بار کردم یه چیز ماورای تصور هست. جلوه های بصری این بازی عاااالی هستند. باور کنید اگه این بازی رو انجام نداید بعضی اوقات بی اختیار فقط تو محیط اطرافتون سیاحت میکنید و از دیدن بافتها و تکسچرهای این بازی لذت میبرید. این بازیها در همه المان ها از قبیل داستان و گرافیک و گیم پلی و نورپردازی و صداگزاری و رون بودن و روند ماجراییش یه بازی شاخه!!!

wd 8

حقیقتش اینه که برای خریدن این بازی کمی دچار تردید بودم. اول از همه اینکه بعضی ها نقد هایی داشتند راجع به بازی که کمی آدم رو منصرف میکرد و دوم اینکه یه عنوان انحصاری نبودش. واقعیت ماجرا اینجاست که همه اون نقدها درست نبود و همشون هم اشتباه نبود. ولی این به خود ما برمیشگت که انتظار مواجه شدن با شاهکاری مثل gta رو داشتیم در صورتی که این بازی در جایگاه خودش یکی از بهترین بازیهایی هست که روی ps4 کردم. گرافیک برخلاف نظرات منفی خیلی هم خوب و خیلی خیره کننده بود. حتما جاهایی با این نظرات برخورد کردید که روزهای بارانی واچ داگز فوق العادست و مطمئن باشید همینطور هم هست. مدل اکشن بازی راضی کننده بود. هرچند بیشتر نقد ها در مورد سیستم رانندگی و ماشین ها رو میشد قبول کرد چون به نظرم این ضعیف ترین بخش این عنوان بزرگ و موفق بود. علتش هم اینه که همه اینا با استانداری به اسم gta دیده میشه. در صورتی که نوآوری هایی هم که این بازی داشته شما توی عنوان دیگه ای نمیتونید تجربه بکنید. یکیش همین هک کردن هست که خیلی مزه بازی رو زیاد کرده. شما در سبک مخفی کاریتون، اکشن، رانندگی و در همه قسمت های بازی میتونید یه چیزی رو هک کنید و ازش تو پیش رفتن بازی کمک بگیرید. داستان بازی بسیار زیباست و جوری هست که میشه به عنوان یه بازی دنباله دار هم بهش نگاه کرد.

ss 7
من در زمینه گرافیک، روون بودن و طراحی این بازی هیچ نقصی ندیدم. برای اولین بار نسل هشتم رو با این بازی تجربه کردم. اما نمره کمترش به پتانسیل بازیش برمیگرده که به نظرم با عناوین انحصاری دیگه هرگز نمیتونه قابل قیاس بشه. البته قیاس کردن هم شاید درست نباشه. به زبان ساده تر بخوام بگم این بازی اونقدرها لذت بازی کردن نداشت. اینی که میگم به این تعبیر هست که ما همه منتظر بازیهایی مثل uncharted,god of war,metal gear و... هستیم و این بازیها نمیتونه اون ظرفیتها رو پر کنه. از نظر استفاده از مزایای جدید دسته فکر کنم جالب ترین بازی بوده باشه که تا الان اومده باشه. از نظر پیش بردن بازی و برش خوردن با روند داستانی به نظرم یه بازی خوب و موفق و منتها نه خیلی خوب بودش. به نظرم اگه کسی بخواد بین عناوین فعلی انتخاب کنه الویت های بهتری هم داره.

kz 6

این بازی باید یه سری هوادار به خصوص داشته باشه. من توی کنسول کلا زیاد با سبک اول شخص حال نکردم. شاید کسی که به نمره من نگاه میکنه باید این نظر مغرضانه من هم توجه داشته باشه. در هر صورت بازی یه کمی بی مورد سخت و طاقت فرسا از نظر روند بازیه. تنها عنوانی بود که زیاد رمقی به ادامه دادن و تموم کردنش نداشتم. کلا اگه کسی تو کار اول شخص هست در این یه مورد استثنائا فعلا دور انحصاری رو خط بکشه یا اینکه بازی کال اف یا بتلفیلد رو بکنه.

wolfenestein: 9/10
بازي كاملا جذاب با درجه سختي متناسب با مهارتهاي هر فرد. جذاب ترين شوتري كه تو اين ٢ سال اخير بازي كردم بدون شك همين بازي بود.
UFC:5/10
گرافيك خيره كننده تنها نقطه مثبتش بود. گيم پلي ضعيف و سخت.. اجراي فن ها و ضربات براي يه بازي مبارزه اي سخت بود و پيچيده؛ بازي مبارزه اي بايد به گونه اي باشه كه ٢ تا اماتور هم بتونن به سرعت ياد بگيرن و بازي كنن و همديگرو سرويس كنن.... البته اين نظر شخصيه منه و مسلما هستن كسايي كه نظر مخالف دارن
Injustice: 7.5/10
تفاوت اجراي بين نسل قبل و اين نسل به خوبي مشهود بود.. سرعت اجرا و كيفيت بسيار بالاتري نسبت به نسخه x360 داشت.

Trine 2:Complete Story
9/10

+ به نظر من بهترین گرافیک بین بازی های آرکید و ایندی تا این لحظه-محیط های متنوع شامل جنگل و صحرا و کوهستان و غیره-3 شخصیت با قدرت های متفاوت که هر کدوم خاصیت های مخصوص به خودشون داشتن که کاملا بازی جذاب کرده بودن-بخش 2 نفره جذاب

- قسمت های پلتفرمینگ بازی بد طراحی شده بود و قاعده اصولی نداشت و بیشتر بر مبنا شانس بود مخصوصا تو حالتی که single می خواستی بری - با اینکه محیط های بازی متنوع بود اما بیشتر مراحل در محیط جنگلی بود و محیط کوهستان و صحرا و شهری کم طراحی شده بود

The Last of us Remasterd : 10
+ : گرافیک فوق العاده - گیمپلی عالی و بی نقص - داستان و شخصیت پردازی عالی - مولتی پلیر عالی -موسیقی عالی -یک بازی بی نقص

- : مورد خاصی یافت نمیشود :d

The Last Of Us Remastered
9.5/10

واقعا از بهترين بازي هاي دوران گيمينگم بود ، فوق العاده لذتبخش
داستان بازي خيلي خوب بود اما روايتش و شخصيت پردازي ها بي نظير بود ، اينارو با كارگرداني بي نقصش تركيب كنيد يه چيز عجيبي در اومده بود
همون نيم ساعت اول كامل ميگيرتت !
گرافيك بازي واقعا عالي بود ، مهمترين پيشرفتش نسبت به پلي ٣ همون ٦٠ فريم بود ، بسيار نرم و روون و بدون ذره اي افت فريم
گيم پلي بازي واقعا جذاب بود ، با اينكه زياد از بازي هاي Survival و سيستم مخفي كاري خوشم نمياد اما اين يكي واقعا چسبيد ، هرچه از ناتي داگ رسد نكوست !! سيستم بازي دستت بياد با صبر و حوصله بازي كني از لذتبخش ترين بازي هاي عمرت ميشه
براي من بهترين شروع رو بين تمام بازي ها داشت ! واقعا بي نظير بود ، پايان بازي هم دوست داشتم ، بهترين اتفاق همين بود
شخصيت جول و الي به شدت دوست داشتني بود !
فقط مقدار اندكي باگ و توي دست و پا بودن كاراكترهاي بازي ( غير از خود الي )
به طور كلي تجربه ي يونيكي بود !

inFAMOUS Second Son

من همین چند هفته پیش inFamous 1 رو تا مراحل آخرش رفتم، میتونم بگم که نسخه ی سوم فقط یک لول از اون نسخه پایین تره.
ضعف I SS بیشتر توی مراحل بازی و شیوه انجام اونها خلاصه میشه. مراحل بازی تنوع آنچنانی ندارند، هرچند با گرفتن قدرت های مختلف، بازیباز ترغیب به ادامه ی بازی میشه. از موسیقی بازی هم انتظار بیشتری داشتم، مخصوصا با توجه به شنیدن موسیقی یکی از تریلرها (موسیقی پایان بازی هم هست) فکر میکردم بقیه ی ترک ها هم جذاب باشند اما اینطور نبود. در قسمت صداگذاری بازی فوق العاده ظاهر شده و این مورد جز نکات مثبت بازیه.
داستان بازی شاید خیلی خاص و ویژه نباشه، ولی شما رو با خودش همراه میکنه. شخصیت پردازی دلسین، رجی و آگوستین به خوبی انجام شده. بازی از طنر خیلی خوبی هم برخورداره.
گرافیک بازی خیلی زیباست، به خصوص در شب و روز. موقع غروب گرافیک
به​
دل نمیشینه (برای من که اینطور بوده). شهرِ بازی پویا نیست و تعداد NPC ها در خیابون ها کمه. فریم ریت بازی هم بسیار پایداره که میشه روی 30 فریم هم قفلش کرد که من نیازی به این کار ندیدم. تنها موقعی که افت فریم به چشم میاد، موقع استفاده از قابلیت دویدن بینهایت با قدرت نئونه (که باید آپگرید بشه) که بعد از چند ثانیه دویدن افت فریم حس میشه.
درکل بیشتر از این بازی انتظار داشتم، ولی از بازی کردنش ناامید نشدم و از مقابله با نیروهای DUP بسیار لذت بردم.

گیم پلی: 8.5
داستان: 7
موسیقی و صداگذاری: 8/10
گرافیک: 9.5
ارزش نهایی: 8.5

داستان بازی روایت جالب و خوبی داره و شخصیت پردازی هم نسبتا خوب هستش و چپترهای بازی هم متنوع طراحی شدن ... تایم به اتمام رسوندن بازی هم به نسبت شوترهای امروزی خوب و منطقی هستش

بازی دارای یک شوتینگ عالی به همراه سلاحهای خوب و کاربردی هستش و از این بابت یک اول شخص کامل به حساب میاد ، شاید یکی از نکات منفی این قسمت تنوع نه چندان زیاد سلاحها باشه که البته تا حدودی با آپگرید کردن سلاحها این مشکل رفع میشه

سیستم مخفی کاری هم تو بازی پیاده شده و تو درجات سختی بالا کاربرد فراوانی داره ، هر چند هوش مصنوعی بازی تو درجات بالا یک مقداری بالانس نیست و کلا هوش مصنوعی بازی یه حالت دوگانه داره

یکی از نکات مثبت بازی موارد مخفی داخل چپترها هستش که تنوع خوبی به گیم پلی بازی دادن ... یکی از نکات منفی هم وجود سیستم Perk هستش که تا حدودی سطحی کار شدن و با وجود اینکه متنوع هستن ولی تغییر خاصی در گیم پلی به وجود نمیارن ( ولی برای تروفی بازها بسیار خوب هستن چون تمامشون تروفی دارن )

گرافیک بازی بیشتر به نسل هفت نزدیک هست و طراحی و بافتها چندان جالب نیست ولی تو بعضی از چپترها گرافیک بهتری رو نسبت به دیگر چپترها شاهد هستیم

در نهایت برای افرادی که به دنبال یک شوتر اول شخص با داستانی زیبا و طولانی هستن این بازی شدیدا پیشنهاد میشه

FEZ-1.jpg
Fez

عالی آقا عالی!
هنوز بازی رو تموم نکردم ولی تو این 5-4 ساعتی که بازی کردم واقعا حال داده!
+
خلاقیت خلاقیت خلاقیت، گرافیک زیبا در مقابل حجم کم، سرگرم کننده و جذاب، Game Over نداره!!! (همین مورد + این که هیچ دشمنی تو بازی نیست عالی ـه. دشمن و GO اصلا به درد این سبک نمی‌خوره)، اغلب Secret ها و گنج ها بی نظیر و جالب هستن
-
استفاده از نقشه فوق العاده سخت هست برای تازه کاران (بعدا البته دستتون میاد)، یک سری از Secret ها بیش از حد سخت و گنگ هستن

نمره کل:
9.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or