حقیقتش داستان خیلی پیچیده و بیشتر از اونچه فکر میکردم عجیب و خفن بود!
راجب روایت داستان مثال مشابهش از سولزبورن میتونم یاد کنم که اول کار همه چیز گنگ و در جلوتر و رفته رفته داستان و وقایع تکمیل میشن
از اونجایی که فکر میکنم اسپویل خاصی نیست بگذارید چند خط راجب مسایل ابتدایی بازی و داستان بگم بلکه به راست هدایت و بازی رو تهیه کنید
(میخوام هایپ کنم طوری که اسپویل نشید
)
جسی (جسی لینگارد رو نمیگم
) با هدف پیدا کردن داداشش (فیدن) پا به یه سازمان میزاره که شما از همون ابتدا متوجه حضور نیروی شیطانی (Hiss) در محیط خواهید شد
در کل محیط این سازمان بنا به دلایلی طوری هست که با بعدهای مختلف و جهانهای موازی در ارتباطه!(یا سریال Fringe افتادین نه
)
همین اندازه کافیه میترسم اسپویلتون کنم
داستان پردازی فوق العاده ، گرافیک فنی بالا ، صداگذاری عالی ، تخریب پذیری و درواقع فیزیک مخ ترکون ، موسیقیش به به، اسکیل های متنوع ، ساخت سلاحهای متنوع و جدید و همین طور اپگرید کردنشون و نهایتا اکشن جذابی داشت!(ایا ایمان نیاوردید؟
)
تیر خلاص : باس فایت هاش!
اما از ایرادات بازی میتونم از نقشهی بازی که گاها دیر لود میشد و از اون رو مخ تر مشخص نکردن سطوح که آدم رو کاملا گیج میکرد یاد کنم
مشکل جدی بعدی (شاید فقط واسه منی که با فت 2014 بازی میکنم
) افت فریم 3/2 ثانیه ایی ، بعد از هر استپ کردن بازی بود و از اون جایی که برای نگاه کردن به سلاح ها و ایتم هام زیاد به منو سر میزدم ، پس آره حسابی کلافم کرد
9/10