امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

دوستان فقط یه سوال. من فکر نمیکنم halo reach لیاقت 10/10 رو داشته باشه. به نظر شما داره؟ آخه بازی های خیلی بهتری از Halo reach هستند که 10 نگرفتن.

دوستان فقط یه سوال. من فکر نمیکنم halo reach لیاقت 10/10 رو داشته باشه. به نظر شما داره؟ آخه بازی های خیلی بهتری از Halo reach هستند که 10 نگرفتن.

ینی چی ؟ شما خوشت زیاد نیومده و می گی لیاقت نمره ی 10 رو نداره . نمی شه که همه هم نظر با شما باشن . مثلا دیگه چه بازی بوده که لیاقتشو داشته ولی نمره 10 نگرفته ؟ قطعا بازی که لیاقتشو داشته اون نمره 10 رو گرفته . این بازی 10 هم کمشه . بعد شما می گی لیاقتشو نداره ؟ من بعد از 1 ، 2 سال به یه بازی نمره ی 10 دادم اونم هیلو ریچ بود که واقعا فیض بردم و حالی کردم .

Alan Wake: 8.4 / 10

+: اتمسفر فوق العاده، صداگذاری بی نقص، گرافیک عالی، هیجان بالا، صحنه های اسلوموشن

-: روند خسته کننده و ناامید کننده و کم تنوع، تنوع بسیار کم دشمنان، سختی غیر طبیعی و روی اعصاب، داستان نه چندان قابل توجه(!!!)

پ.ن: همه چیزش خوب بود جز گیم پلی و روندش یعنی مهمترین بخشاش. انتظار خیلی بالاتری داشتم از این بازی. گیم پلی بازی بعضی اوقات شدیدا روی اعصاب بود و اعصاب هر انسانی رو به نقطه ی جوش میرسوند.

گیم پلی: 7.5

گرافیک: 9

صداگذاری: 10

جذابیت: 7

آخرین ویرایش:
Halo 3 : 95
یکی دو ماهی میشه تموم کردم.خواستم خودمو واسه ریچ آماده کنم.:dتجربه ی عالی ای بود.

+ گیم پلی سندباکس عالی که دست گیمر رو واسه استراتژی های مختلف باز میزاره,موسیقی های حماسی و شنیدنی,گرافیک از نظر تکنیکی خوب بود ولی نورپردازی بازی یه سرو گردن بالاتر از بخش های دیگه بود,داستان غنی.

- روایت داستان زیاد جالب نیست,فلودها!!!

Halo Reach
9.7/10

+

• داستان و داستان و بازم داستان !
  • پایان به یادماندنی
  • موسیقی حماسی
  • صداگذاری عالی به خصوص شخصیت هایی مثل Emile
  • گرافیک خیره کننده
  • گیم پلی کامل و بی نقص
  • غیر منتظره و غیر قابل پیشبینی
  • محیط باز
  • سخت و چالش برانگیز
  • تنوع عالی سلاح ها
  • AI فوق العاده چه برای اعضای تیم و چه برای دشمنان
  • مد های با تنوع
  • Air Combat
  • Customize
  • و ...
_

• برخی باگ های گرافیک که عملا به چشم نمیاد !
  • همین !

به نظر من بهترین بازی انحصاری کنسول 360 بود . همه چیز داشت . داستان خیره کننده ، گیم پلی اکشن و جذاب ، گرافیک چشم نواز و دیدنی ، صدا گذاری بی نقص و موسیقی حماسی و از همه مهم تر یکی از بهترین Ending های تاریخ . شکی نیست که از لحاظ کیفیت بهترین FPS تاریخ هست .

HALO REACH
10/10

بدون شک بهترین FPS و بهترین بازیی بود که تا امروز بازی کرده بودم . واقعا بازی بدون نقص بود یا حداقل من نقصی ندیدم .

اصولا همیشه گیم پلی فوق العاده روون و جذاب هیلو منو به خودش جذب کرده بود که Reach هم مثل تمام نسخه های هیلو گیم پلی بی نقص و فوق العاده ای داشت . تو این نسخه تنوع در گیم پلی رو به اوج خودش رسونده بودن هر مرحله از بازی جذابیت های خاص خودش رو داشت دوستان به خوبی توضیح دادن تو تاپیک بازی .
داستان بازی هم که دیگه نیازی نیست چیزی در موردش بگم واقعا ازین بهتر نمیشد مرگ های اعضای تیم یکی از یکی تاثیر گذار تر . من خودم با Jorge و Carter به شدت حال کردم . با نوع مردنشون چون با فداکاری به شهادت رسیدن . Kat بسیار غافلگیر کننده مرد واقعا یه لحظه نفسم بند اومد و بعد هم تیراندازی noble six که فوق تاثیر گذار بود . به شخصه کاراکتر مورد علاقم Emile بود همونطور که بچه ها گفتن با غرور هرچه تمام تر کشته شد تا آخرین لحظه مقاومت کرد و نوع کشته شدن noble six هم که پایان بازی رو باشکوه تر کرد . objective اون مرحله واقعا جالب بود
. در مورد دیالوگ های فوق العاده تاثیر گذار بازی هم دوستان صحبتیدند به بهترین شکل . AI هم به نظر من بی نظیر بود . مخصوصا کاوننت ها . بعضی از مراحل واقعا گیج کننده بودن و دلت میخواست دسته رو بزاری زمین خودتو تسلیم کنی :d طراحی محیط بازی هم بی نظیر بود . زمین , زیر زمین و آسمان و تمام نقاط بازی ! وقتی به آسمون خیره میشدی و ابرهارو میدیدی واقعا مُخت به حالت Stand By در میامد ! من خودم خیلی برام پیش اومد که بازی رو ول میکردم فقط به محیط اطرافم نگاه میکردم . در کل گرافیک بازی از نظر فنی با توجه به وسعتش کم نظیر بود اما از نظر زیبایی و هنری بودن این صحبتا بی نظیر بود . در آخر هم در مورد صداگذاری بازی و آهنگ های موجود در بازی فقط میشه گفت فوق العاده تاثیر گذار بودن که هنر بسیار زیاد مارتی رو نشون میده . کلا به بهترین شکل احساسات تمام بروبکس BC رو برانگیختوندند :d

Bungie خداحافظی فوق العاده با شکوهی داشت با هیلو فن ها و قدرت خودشون رو به خوبی نشون دادن .

آخرین ویرایش:
mafia 2

گرافیک 9
داستان 8
گیم پلی 8
صدا و موزیک 9

امتیاز نهایی:8.5 (البته همین 8.5 هم زیادیشه)

halo reach

گرافیک 9
داستان 9.5
گیم پلی 10
صدا و موزیک 9.5

امتیاز نهایی:9.5(البته اگه 10 هم بهش بدین حقشه ..چون اونقدر زیبا بود که چند تا اشکال کوچیک به چشم نیاد)

خوووب
تو این 1 ماهو 1 هفته ای که 360 خریدم چند تا بازی تموم کردم گفتم بیام ما هم نمره ول بدیم:d
اینا همش نظر شخصی هست شما جدی نگیر دوست عزیز :d
مخلصیم
بسم الله:

k&l:..........7
splinter cell..........8.0
GeOW2..........9.5
alan wake..........8.5
mafia 2..........9
HALO 3..........9(واقعا باش حال کردم نمره هم در سطح بازی های 2007 خوبه )
HALO REACH ..........9.5(نیم نمره رو فقط به خاطر کمی کم دقتی به جزییات نزدیک کم کردم)

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or