Halo : Reach
شنبه که Halo 3 رو تموم کردم گفتم یعنی ریچ چقدر میتونه از لحاظ جذابیت از این بالاتر باشه :d ریچ رو که گرفتم شدم این
بانجی واقعا به مقتضای این ضرب المثل که میگن " کار را که کرد آن که تمام کرد" عمل کرده و واقعا هیلویی ساخت که فک نکنم بتونن رو دستش بزنن !
343 کار سختی داره و اگه نتونه طرفدارا رو راضی کنه ماکرو با سر افکندگی مجبوره بره دوباره سراغ بانجی :d
گرافیک : 10
برای همچین محیطی بیش تر از این گرافیک اونم رو 360 انتظار نمی رفت . فقط شاید Rage بتونه رو این گرافیک تو همچین محیطی بزنه که اونم بخاطر قابلیت فوق العاده موتورشه و چیزی از کار بانجی کم نمی کنه
صداگذاری : 10
واقعا موسیقی انقدر تمیز بود که من فقط بخاطر اینکه مادرم از موسیقیش خوشش میومد تونستم یه بند بازی کنم ! هر لحظه حسی که میداد به آدم واقعا حماسی بود !
کار استاد مارتی درسته درسته ! :d
صداگزاری شخصیت ها هم فوق العاده بود ! فوق العاده ی فوق العاده ! :d
گیم پلی : 10
واقعا خدا بود ! گیم پلی هیلو 3 عالی بود این Godlike بود :d کنترل بازی هم تغییر کرده بود و یخرده بیشتر شبیه بازی های fps دیگه شده بود که آدم دیگه بین چن تا بازی این همه قاط نزنه
توضیحی درباره گیم پلی نمیشه داد فقط باید تجربش کنین :d
داستان : 10
داستانش واقعا عالی بود و من یچی در موردش نمی گم تا شاید کسی وسوسه نشه اسپویلر رو بخونه :d
مولتی پلیر : 10 / 100
عمرا دیگه رو دست این بازی از لحاظ مولتی تو لایو بیاد ! :d
مود های مختلف و فوق العاده متنوع ! کلاس بندی و اسلحه های فوق گسترده و یه چیزی به نام Credits و اچیوی که میگه باید همه چیو باز کنی تمام اینا باعث میشن ادم یه 2 سالی گیر و معتاد مولتی این بازی باشه ! :d