امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

گرافیک 6
به نظر من بزرگ ترین مشکل بازی بود .screen tearing در بازی بیداد میکنه .pop up texture در بازی به وفور دیده میشه .بازی اصلا رزولوشن hd نداره و به وضوح این مسئله قابل دیدن است.در اواخر بازی افت فریم بیداد میکنه .طراحی صورت شخصیت ها واقعا زشته .شما این بازی را بزارید کنار uncharted 2 واقعا زار میزنه از نظر مدلینگ صورت .باگ در بازی بیداد میکنه و دوربین بازی هم بعضی وقتها دچار مشکله
خوب یه کلام بگو ps3 و دیگر هیچ.دیگه انقدر آسمون ریسمون بافتن نداره.تو اگر واقعا بازی کرده باشی و اگر در سلامت کافی به سر میبردی هیچ وقت به گرافیکش 6 نمیدادی.بازی ایی که بهترین نورپردازی رو داره.بازی ایی که بهترین محیط سازی رو داره بخاطر 2 تا اشکال گرافیکش نباید 6 بشه.تمام بچه های این سایت خودشون اومدن میگن ما مشکلی بنام tearing ندیدیم.قسم میخورم اگر سایتها همچین حرفی نزده بودن تو هم الان اینو نمیگفت.4 تا از این باگهایی که میگی رو بگو.اگر مردی بگو.من فقط یه بار برای خودم پیش اومد که دشمن گیر کرد تو دیوار.4 تا از اون صحنه ها که افت فریم پیدا میکرد رو بگو.این بازی نرخ فریمش کاملا روی 30 بود.اگر راست میگی برو فیلم بگیر بیا بزار.نکنه وقتی flare میزدی و صحنه یه لحظه کند میشد رو فکر کردی بهش میگن افت فریم.:-"
رزش 7
این هم فاکتوری است که تو این بازی زیاد جالب نیست فکر نمیکنم کسی بعد از 1 بار تموم کردن بازی و فهمیدن داستان دیگه زیاد رغبتی به دوباره بازی کردن داشته باشه مگر اینکه بخواهد تمام تیکه های گمشده رمان الن یا بطری ها را تو بازی پیدا کنه
لطفا همه رو با خودت نسنج.خیلی از بچه ها هستن که 10 بار ممکنه این بازی رو بازی کنن.
بنده شنبه تمومش کردم و فرداش دوباره بازی رو از اول دارم میرم.چون گیم پلی و گرافیک و داستان بی نظیرش هیچ وفت تکراری نمیشه.
گیم پلای 8
اول بازی بسیار قوی شروع میشه اما بعد از یه مدت همه چیز تکراری میشه نه از معمایی خبری است دشمنان هم که همه تکراری هستند کلا در اکثر زمان بازی کار خاصی به جز فرار کردن ندارید.
خوب میخواستی چیکار کنی؟دوست داشتی یه اسنایپ بهت میدادن بری همه رو بکشی؟معما میخواستی؟سبک این بازی psychological thriller هست.میدونی یعنی چی؟نه قطعا نمیدونی.اگر میدونستی همچین نظرات بی ارزشی رو اینجا ردیف نمیکردی.میخواستی مدل دشمنها مثلا چجوری بشه.یه اژدها میومد وسط خوب بود؟پس مشخص هست هیچی از داستان بازی نفهمیدی که این حرفو میزنی.چون اگر فهمیده بودی هیچ وقت همچین جمله مسخره ایی رو نمیگفتی.که دشمنا تکراری میشن.
در کل alan wake بازی بسیار خوبی است اما اصلا در حد و اندازه های هایپی که براش ایجاد شده بود نبود یک بازی خوب در حد امتیاز 8.5 چیزی که اکثر سایتها هم همین جور امتیاز داده بودند.
اصلا مهم نیست که شما چی بگی.این حرفی هم که میزنی بازم داری حرفای سایتها رو بلغور میکنی.یعنی از خودت هیچی نداری.alan wake شاهکاری بود که تمام کسانی که داستان بی نظیرش رو فهمیده باشن تا سالهای سال تو خاطرشون میمونه.امتیاز سایتها هم اصلا و ابدا مهم نیست.وقتی به بازی ایی که جز تقلید محض هیچی نداره زرت و زورت 10 میدن-انتظاری نمیشه داشت به این بازی که سبکش خاص هست-داستانش خاص هست-گیم پلیش خاص هست-بیان نمره بالا بدن.مهم من گیمر هستم که باهاش زندگی کردم.همونطور که شاهکاری مثل هوی رین هم نمراتش بالا نشد.همونطور که مکس پین 1 و 2 هم میانگینشون مثل آلن ویک شد.پس لطفا انقدر جک نگید.

من اخرین بازی که تموم کردم alan wake بود

گرافیک 6
به نظر من بزرگ ترین مشکل بازی بود .screen tearing در بازی بیداد میکنه .pop up texture در بازی به وفور دیده میشه .بازی اصلا رزولوشن hd نداره و به وضوح این مسئله قابل دیدن است.در اواخر بازی افت فریم بیداد میکنه .طراحی صورت شخصیت ها واقعا زشته

درباره طراحیه صورته کاراکترها موافقم ولی من با وجوده اینکه خیلی رو Screen Tearing و فریم ریت حساسم ولی اصلا مشکلی نداشتم و بازی فریم ریته کاملا روون و Screen Tearing واقعا مینیمومی داشت. Texture Popping هم با اینکه بازی رو دیشب تموم کردم فقط یه مورد یادمه اونم اواخره اپیزوده سه بود که برام اتفاق افتاد. نمیدونم شما واقعا چرا همچین مشکلاتی داشتید چون من که رو LCd چهل اینچ بازی کردم اصلا همچین مشکلی نداشتم با وجوده اینکه خیلی هم حساسم رو این مسائل. شاید کنسولتون یا نمایشگرتون مشکله سخت افزاری داره...:confused::-"

خوب یه کلام بگو ps3 و دیگر هیچ.دیگه انقدر آسمون ریسمون بافتن نداره.تو اگر واقعا بازی کرده باشی و اگر در سلامت کافی به سر میبردی هیچ وقت به گرافیکش 6 نمیدادی.بازی ایی که بهترین نورپردازی رو داره.بازی ایی که بهترین محیط سازی رو داره بخاطر 2 تا اشکال گرافیکش نباید 6 بشه.تمام بچه های این سایت خودشون اومدن میگن ما مشکلی بنام tearing ندیدیم.قسم میخورم اگر سایتها همچین حرفی نزده بودن تو هم الان اینو نمیگفت.4 تا از این باگهایی که میگی رو بگو.اگر مردی بگو.من فقط یه بار برای خودم پیش اومد که دشمن گیر کرد تو دیوار.4 تا از اون صحنه ها که افت فریم پیدا میکرد رو بگو.این بازی نرخ فریمش کاملا روی 30 بود.اگر راست میگی برو فیلم بگیر بیا بزار.نکنه وقتی flare میزدی و صحنه یه لحظه کند میشد رو فکر کردی بهش میگن افت فریم.:-"

لطفا همه رو با خودت نسنج.خیلی از بچه ها هستن که 10 بار ممکنه این بازی رو بازی کنن.
بنده شنبه تمومش کردم و فرداش دوباره بازی رو از اول دارم میرم.چون گیم پلی و گرافیک و داستان بی نظیرش هیچ وفت تکراری نمیشه.

خوب میخواستی چیکار کنی؟دوست داشتی یه اسنایپ بهت میدادن بری همه رو بکشی؟معما میخواستی؟سبک این بازی psychological thriller هست.میدونی یعنی چی؟نه قطعا نمیدونی.اگر میدونستی همچین نظرات بی ارزشی رو اینجا ردیف نمیکردی.میخواستی مدل دشمنها مثلا چجوری بشه.یه اژدها میومد وسط خوب بود؟پس مشخص هست هیچی از داستان بازی نفهمیدی که این حرفو میزنی.چون اگر فهمیده بودی هیچ وقت همچین جمله مسخره ایی رو نمیگفتی.که دشمنا تکراری میشن.

اصلا مهم نیست که شما چی بگی.این حرفی هم که میزنی بازم داری حرفای سایتها رو بلغور میکنی.یعنی از خودت هیچی نداری.alan wake شاهکاری بود که تمام کسانی که داستان بی نظیرش رو فهمیده باشن تا سالهای سال تو خاطرشون میمونه.امتیاز سایتها هم اصلا و ابدا مهم نیست.وقتی به بازی ایی که جز تقلید محض هیچی نداره زرت و زورت 10 میدن-انتظاری نمیشه داشت به این بازی که سبکش خاص هست-داستانش خاص هست-گیم پلیش خاص هست-بیان نمره بالا بدن.مهم من گیمر هستم که باهاش زندگی کردم.همونطور که شاهکاری مثل هوی رین هم نمراتش بالا نشد.همونطور که مکس پین 1 و 2 هم میانگینشون مثل آلن ویک شد.پس لطفا انقدر جک نگید.

رفیق این بنده خدا نظرشو گفته...

sabouter : 7.5
bioshock 2 :8.0
dead 2 right :7.5

قبلنا با سری sc حال نمی ردم چون مخفی کاریش خونمو بجوش میوورد
عاشق کشت و کشتار بودم :biggrin1:
اما حالا که تغییرات بعد سن بلوغ ظاهر شده عاشق Conviction شدم :love:
سری های قبلیشو بازی نکردم درست حسابی پس نظر منو لطفا نقد نکنید :biggrin1:
graphic : 7.5
خوب نبود انچنان
انتظارم بیشتر از این بود :((
music: 9
بعضی از اهنگاش واقعا باحال بودن :love:
game play : 9.5
هم اکشن هم مخفی کاری :love::love:
مثل velvet assassin حالمو نگرفت :sick:
story : 10
با حال بود
کشش داشت
و در کل من به این بازی امتیاز 9/10 رو میدم ;)

راستش زیاد حوصله ندارم جواب شما را بدم و کل کل کنم چون دیگه از من گذشته اما اگه به اسم تاپیک نگاه کنی نوشته امتیاز بچه های بازیسنتر به بازی های 360 ومن هم به عنوان یک فرد مستقل کاملا ازادم که تو این فروم نظرات شخصی خودم را بگم و به شما یا هر کس دیگه ای هم ارتباطی پیدا نمیکنه که نظر شخصیه من چیه مثل خیلی از سایت های دیگه که میبینید reader review با خود نقد سایت از نظر امتیازی تفاوت زیادی دارد.

کلا مشکل ما ایرانی ها اینه که چیزی را که دوست داریم و فکر میکنیم مدینه فاضله برای ما است تحمل نداریم نظری نوشته ای یا حرفی مخالف با اون بشنویم . alan wake هم از جمله بازی هایی است که یکسری فن متعصب داره که چشماشون را بسته و دهنشون را به تعریف و تمجید از این بازی باز کردند و حاضر نیستند چیزی جز تعریف از بازی بشنوند .شاید خیلی از بچه ها هم که نظر مخالف دارند جرات ابراز اونو ندارند این بحث اول
اما بحث دوم اینکه انگار توی فرهنگ لغات ما کلمه خوب وجود نداره یا یاید بگی خارق العاده یا باید بگی افتضاح .اگه نوشته منو خونده باشی من گفتم الن ویک بازی خوبی است اما دارای مشکلات گرافیکی زیادی است که هنوزم روی حرفم هستم .به قدری این مشکلات مشهوده که هر کسی یکم حالیش باشه کاملا میبینه .
به هر حال دیگه بحث را ادامه ندیم بهتره چون مطمئن هستم 2 طرف قانع نمیشن

ALAN WAKE

گرافیک محیطی: 9.2/10

فیزیک چهره ها و حرکات شخصیت بازی: 8.5/10

گیم پلی : 9.10

صداگذاری: 9.6/10

داستان: 9.8/10

کل: 9.2/10 (میانگین نیست! :biggrin1:)

Gears Of War 2:

گرافیک:
9/10

داستان: 8/10

گیم پلی : 9.8/10

صداگذاری: 8/10

کل : 9.5/10

ALAN WAKE

گرافیک 9.5/10
صدا گزاری /1010
داستان 10/10
گیم پلی 9/10

امتیاز کلی 9.5/10

در ضمن از نظر گرافیک بجز چهرها انچارد 2 و گاد اف وار 3 رو میخوره مخصوصا گرافیک محیط

Splinter Cell Conviction

تنها نقطه قوت بازي به نظر من چنتا قسمت از بازي چنتا موزيكش عالي بود همين.

گرافيك رو كار ندارم (چون ميشه گفت كمترين اهميت رو تو بازي واسم داره !!!)(البته از اين نگزريم كه خيلي ها با دليل ميگن ضايست! - من نگفتما !)

البته گرافيك هاي قوي قابل تحسينه , ولي من تو اين بازي چيزه قابل تحسيني تو گرافيك نديدم !

گيم پلي هم خوب بود , من باهاش مشكلي نداشتم , فقط موقعي كه از جايي آويزون بوديم موندم كه

سم چجوري خشاب تفنگ رو عوض ميكرد ! ! !

بازي رو درجه نرمال خيلي آسون بود , بعضي جا ها ميموندم كه اصلا اين دشمنا هوش دارن يا نه !

داستان هم تعريفي نداشت به غير از تيكه آخر آخر بازي... بقيه داستان به نظرم يه جورايي ساده و پيش پا افتاده بود !

قسمت عبور از ليزرها هم به نظرم جالب بود (بازم اگه سخت تر بود بهتربود).

اگه بخوام نسبت به شماره هاي قبلي بخصوص دابل ايجنت كه من شخصا باهاش خيلي حال كردم

امتياز بدم 6 / 7 ....

ولي اونو درنظر نگيريم 8.5 مناسبه به نظرم(يه كمم زياده!) .

جزئیات محیط به گرافیک بازی ربط داره لازم نیست جداش کنی .

جزئیات محیطی برای من خیلی مهم هست بیشتر از اینکه به کارکتر توجه کنم به محیط توجه دارم برای همین هم جدا کردم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or