امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

alan wake:

گرافیک: 8

گیم پلی: 8.5

داستان:9.5

موسیقی:9

صدا گزاری:8

امنیاز کلی: 8.6

+

گرافیک خوب
اتمسفر گیرا
گیم پلی نسبتا خوب
داستان جالب
انیمیشن ها
نور پردازی
کت الن

-

روایت کمی ضعیف
ضعف هایی در انیمیشن
عدم تعادل داستان
پایان نه چندان جالب
گیم پلی اواسط بازی تکراری میشه
مشکلات عدید گرافیکی
طراحی جنازه وار صورت ها
تفاوت زیاد کات سین ها با گرافیک گیم پلی
مشکلاتی در صدا گزاری
از همه مهم تر: سنگ بزرگ بر داشتن رمدی!

Afro Samurai
گرافیک
>>>>8.4>>>>جالب!
صدا>>>>9.5>>>>ترک های شنیدنی.افکتهای خوب.صدا پیشگی بی نقص.
داستان>>>>8.2>>>>نه خوب نه بد!
گیم پلی>>>>8.5>>>>سرعت مبارزات بد نبود و کمی هم بعضی جاها استراتژی میخواست ...غول آخراش زیاد جالب نبودن..از تکه تکه کردن دشمنا نمیشه گذشت

Overall>>>>8.7>>>>کلا بازی بدی نبود

Race Pro
گرافیک>>>>7.5>>>>گرافیک تار.مدل های ماشین آشغال.محیط خالی
صدا>>>>6.0>>>>کلا این بخش بازی نابود بود.صدای ماشینا که افتضاح
گیم پلی>>>>7.0>>>>خشک .بی روح.بدون جذابیت.قوانین فیزیک در این بازی دوباره نویسی شده بود اگه فورزا 120 هرتزه فیزیکش این 1 هرتزه

Overall>>>>6.9>>>>خط های راهنما واقعا توهین به بقیه بازی های ریسینگ بود...کلا نمیساختن بهتر بود......

The balad of G4Y Tony
گرافیک>>>>8.5>>>>به نظر من از خود بازی اصلی بهتر بود ولی تار شدن و غیب شدن بافت ها و آبجکت ها واقعا به بازی صدمه زده بود
صدا>>>>8.9>>>>صدا پیشگی های عالی که باعث واقعی تر شدن شخصیت ها میشد..رادیو!
داستان>>>>8.7>>>>ماموریت های جالب یوسف!و.....
گیم پلی>>>>9.0>>>>GTA هست دیگه!

Overall>>>>8.8>>>>فقط زیر 18 بازی نکنه که بد ضایعه این بازی:cheesygri

من اخرین بازی که تموم کردم alan wake بود

گرافیک 6
به نظر من بزرگ ترین مشکل بازی بود .screen tearing در بازی بیداد میکنه .pop up texture در بازی به وفور دیده میشه .بازی اصلا رزولوشن hd نداره و به وضوح این مسئله قابل دیدن است.در اواخر بازی افت فریم بیداد میکنه .طراحی صورت شخصیت ها واقعا زشته .شما این بازی را بزارید کنار uncharted 2 واقعا زار میزنه از نظر مدلینگ صورت .باگ در بازی بیداد میکنه و دوربین بازی هم بعضی وقتها دچار مشکله
گیم پلای 8
اول بازی بسیار قوی شروع میشه اما بعد از یه مدت همه چیز تکراری میشه نه از معمایی خبری است دشمنان هم که همه تکراری هستند کلا در اکثر زمان بازی کار خاصی به جز فرار کردن ندارید.
موزیک 10
واقعا عالی بود در این قسمت ایرادی به بازی نمیشه گرفت.
داستان 9
داستان بازی هم بسیار جالب بود و گیمر را تا اخر بازی دنبال خودش میکشوند.
ارزش 7
این هم فاکتوری است که تو این بازی زیاد جالب نیست فکر نمیکنم کسی بعد از 1 بار تموم کردن بازی و فهمیدن داستان دیگه زیاد رغبتی به دوباره بازی کردن داشته باشه مگر اینکه بخواهد تمام تیکه های گمشده رمان الن یا بطری ها را تو بازی پیدا کنه

در کل alan wake بازی بسیار خوبی است اما اصلا در حد و اندازه های هایپی که براش ایجاد شده بود نبود یک بازی خوب در حد امتیاز 8.5 چیزی که اکثر سایتها هم همین جور امتیاز داده بودند.

Alan wake

داستان:9.5/10
از همه نظر عالي.اگه داستان رو متوجه بشيد كاملا روتون تاثير ميزاره.بازي قشنگ هم تموم شد.:-"

گيم پلي:9/10
گيم پلي بازي نو اوري داشت.براي سبك بازي به بهترين حالت ممكن طراحي شده بود.

موسيقي:10/10
حرف نداشت.عالي عالي

صدا گذاري:9.5/10
به بهترين شكل ممكن صداي محيط طراحي شده بود و همچينين صدا گذاري كركتر ها.فقط گاهي اوقات الن خشك حرف ميزد نسبت به موقعيت.

هيجان:10/10
ترس بازي كاملا برنامه ريزي شده و عالي بود و همين باعث ميشد هيجان بازي خيلي زياد بشه.حرف نداشت.

replay value:8/10
شايد خيلي ها خوششون نياد بازي رو دوباره برن ولي خيلي ها مثل من هم نه!خودم الا دارم روي درجه نايتمر ميرم...

گرافيك:9/10
گرافيك بصري بازي بي نظير بود.هميچنين به نظر من بهرتين نور پدازي رو توي اين نسل كنسولي داشت.مشكل فقط رزولوشن بود.كه احتمالا اگه اون بيشتر بود كنسول منفجر ميشد...!

در كل نكات خوب:
داستان كاملا گيرا و جديد.
گيم پلي خوب.
هيجان بي نظير.
موسيقي و صدا گذاري بي نظير.

نكات بد:
عامه پسند نبودن بازي!!!
اچ دي نبودن.
انيمشنهاي افتضاح.مخصوصا صورت.
----------------
ارزش نهايي:9.4

alan wake:

گرافیک: 8

گیم پلی: 8.5

داستان:9.5

موسیقی:9

صدا گزاری:8

امنیاز کلی: 8.6

+

گرافیک خوب
اتمسفر گیرا
گیم پلی نسبتا خوب
داستان جالب
انیمیشن ها
نور پردازی
کت الن

-

روایت کمی ضعیف
ضعف هایی در انیمیشن
عدم تعادل داستان
پایان نه چندان جالب
گیم پلی اواسط بازی تکراری میشه
مشکلات عدید گرافیکی
طراحی جنازه وار صورت ها
تفاوت زیاد کات سین ها با گرافیک گیم پلی
مشکلاتی در صدا گزاری
از همه مهم تر: سنگ بزرگ بر داشتن رمدی!

ببخشيد نظرتون محترمه ! فقط اگه لطف كنيد من رو هم كمك كنيد حرفهاتون رو متوجه بشم ممنون ميشم...

اين 3تا قسمت رو ميشه يكم دربارش توضيح بديد :" مشکلات عدید گرافیکی "

" مشکلاتی در صدا گزاری "و" روایت کمی ضعیف "

جديدن تو امتياز دادن سنگي كه شركت سازنده بر ميداره رو هم حساب ميكنن ؟!

خدايي چجوري ميتوني بگي آخرش خوب نبود ؟! خدايي از اين قشنگ تر كه Alan خواب بوده همه رفتيم سره كار ؟!

خدايي با جمله آخر Alice فوق العاده حال كردم اگه يادت باشه كه گفت : ....! Alan Wake up

آخرین ویرایش:
Alan Wake يه شاهكار نبود ولي فوق العاده بود ...

داستان 9.5 , واقعا داستان زيبايي داشت , داستان خيلي خوب شروع شد و ادامه پيدا كرد

به نظرم يه جاي كوچولو دچار افت شد ولي باز قوت گرفت و فوق العاده به پايان رسيد به نظر من ...

خراب اون كلمه آخر Alice شدم : ... Alan Wake up

گرافيك 9 , تو بعضي جاهاي بازي يه سري چيزاي كوچيك رو فاكتر بگيريم ميشه گفت عالي بود.

تو اپيزود 4 و 6 نورپردازي , دوجا داشت من رو ديوونه ميكرد , انصافا رمدي تركوند.

گيم پلي 8.5 , گيم پلي هم به نظر من خوب بود و براي من اصلا خسته كننده نبود فقط واقعا رانندگي

با ماشين اصلا روش كار نشده بود (نكه اصلا ولي واقعا ضعيف بود).

صدا 9.5 , صداگزاري هم واقعا عالي بود و ميشه گفت حرفي توش نيست ...

امتياز كل : 9.1
--------------

نبردها بعضي وقتها واقعا حيجان انگيز ميشد و خيلي استرس ايجاد ميكرد تا جايي كه من سره اين بازي

فكر كنم بيشتر از 100بار (گلاب به روتون! :biggrin1:) رفتم دستشويي !

در آخر هم اينكه ,به نظر من هركس يك بار Alan wake رو بازي نكنه مطمئنا ضرر كرده و يك بازي با يه سبك
فوق العاده و زيبا رو از دست داده ...

Nier
2/10
talk about ps2 generation games

Super Street Fighter IV
9/10

Sonic & Sega Allstar Racing
اگر از جنبه Fun به این بازی نگاه کنیم لایق 10 از 10 هست . ولی در کل من بهش 7.5 میدم . بعد از یه مدت یه Kart درست حسابی زدیم .

Splinter Cell: Conviction
4/10
یک فاجعه تمام عیار برای طرفداران سم فیشر و این بازی . معما اینجاست که این یوبیسافت توی این 2 3 ساله چکار داشته میکرده ...

Mass Effect 2
9/10

Splinter Cell: Conviction
4/10
یک فاجعه تمام عیار برای طرفداران سم فیشر و این بازی . معما اینجاست که این یوبیسافت توی این 2 3 ساله چکار داشته میکرده ...

نگو تروخدا , خيلي بي انصافي ! اولا چرا بازي رو نصبت به شماره هاي قبليش ميسنجي ؟!

دوما فكر كنم تو به داستانش هم فقط امتياز ميدادي از 4 بيشتر ميشد !....

من بازي رو تموم نكردم ولي تا يه جاهاييش كه رفتم واسم دلچسب بوده ... داستانش هم تا اينجا عاليه به نظرم .

نگو تروخدا , خيلي بي انصافي ! اولا چرا بازي رو نصبت به شماره هاي قبليش ميسنجي ؟!

دوما فكر كنم تو به داستانش هم فقط امتياز ميدادي از 4 بيشتر ميشد !....

من بازي رو تموم نكردم ولي تا يه جاهاييش كه رفتم واسم دلچسب بوده ... داستانش هم تا اينجا عاليه به نظرم .
خب پس به چشم چی به بازی نگاه کنم ؟ مثلا من میام یه GeOW درست میکنم بعد RPG ـش میکنم ! یعنی کلا اصالت بازی رو به فنا میدم . اینم همینطوره . کل بازی اکشن و کلا شاید 15دقیقه هم مخفی کاری نداره . توی کدوم یکی از SC انقدر درگیری وجود داشته . اصلا کجاش تو MP5 و کلاش برمیداشتی ؟ موضوع اینه که اگر بخوایم به چشم یه بازی اکشن نگاه کنیم بازی های خیلی بهتری توی بازار هست . ولی SC برای Stealthـش محبوب بود ! نه چیز دیگری . داستانش هم من چون DA رو درست حسابی بازی نکردم خیلی متوجه نشدم ولی همین قضیه دخترش و اینا واقعا داغون بود !

خوب سر انجام من هم این شاهکار رو به پایان رسوندم.
و حالا میخوام نظر کلی خودم رو در مورد این شاهکار بگم.

داستان:10یک داستان بی نقص.فوق العاده درگیر کننده.احساسی.مقداری ترسناک.واقعا جزء معدود داستانهایی بود که انقدر مجذوبش شدم.
manuscript ها هم که واقعا عالی و دلچسب بود.از پایانش هم خیلی خوشم اومد.ولی همونطور که دوستان گفتن یکم مبهم بود.که به احتمال زیاد میخوان به این سوالات در شماره دوم پاسخ بدن.چون ساخت شماره دوم هم تائید شده.پس طبیعی هست که مقداری ابهام در این شماره وجود داشته باشه.
=========================================================
صدا:10واقعا در بخش صداگذاری به جرات میشه گفت بهترین هست.از صدای اسلحه ها گرفته تا صدای اجسام و موسیقی-همه و همه در بالاترین سطح ممکن خودش قرار داشت.
گیم پلی:10بسیار عالی و بی نظیر.اول بازی فکر کردم یکم بازی کنم خسته کننده میشه.ولی به هیچ عنوان این حس بهم دست نداد و هرچی جلوتر میرفتم بهتر و بهتر میشد.استفاده خیلی عالی و دلچسب از نور و اسلحه که ترکیب بی نظیری رو رقم زده بود.تنها ایراد بخش رانندگی بود که البته خیلی هم بد نبود و در سطح معمولی ایی قرار داشت به همین جهت میشه با چشم پوشی از این ایراد نمره 10 رو به این بخش هم داد.حس ترس به خوبی در بعضی از صحنه های بازی وجود داشت.البته میتونست بیشتر هم بشه.
گرافیک:10بی نقص-بی نظیر-استثنائی.برترین گرافیک هنری و تکنیکی که تا بحال دیدم.بهترین نورپردازی ممکن.در طول بازی بارها و بارها وایمیسادم و گرافیک بی نظیر بازی رو نگاه میکردم.به خصوص در شب.به قول یه دوستی که الان یادم نمیاد کی بوده.محیط شب این بازی واقعا شب هست.در بازیهای دیگه انگار فقط نور کم شده و محیط شب درست شده.اما در این بازی واقعا انگار شب هست.و دلیلش هم قطعا نورپردازی بی نظیر بازی هست.البته گرافیک بازی قطعا ایراداتی داره.مثل رزولیشن.یا مثلا گرافیک درون محیطی-مثل خانه ها در سطح پائین تری نسبت به محیط بیرونی قرار داره.اما گرافیک محیط بیرون انقدر بی نظیر هست که آدم از این ایراد چشم پوشی کنه.مشکل tearing هم که من هرچی زور زدم متوجه این قضیه نشدم.و حقیقتا نمیدونم این سایتها چی میگن.
در کل باید بگم لذتی که از این بازی بردم واقعا در بازی دیگه ایی نبردم.و الان فقط دارم لحظه شماری میکنم که dlc بازی منتشر بشه.البته همین الان که این پست رو بدم میخوام برم و رو درجه سختیه hard بازی رو از اول برم.این بازی برای من ارزش بارها و بارها تموم کردن رو داره.در کل باید یه خسته نباشید به remedy گفت.میخوام برم و یک ایمیل تشکر بهشون بزنم.دست همشون درد نکنه.این بازی ارزش 10 سال انتظار رو هم داشت.

نکته خوب:تمام قسمتهای بازی به جز انیمیشن ها.
نکته بد:این که بعد از تموم کردنش از هیچ بازی ایی دیگه خوشم نمیاد و فقط منتظر dlc هاش هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or