امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

َAlan Wake
9.7

شاهكاري تكرار نشدني از Remedy . نورپردازي و صدا گذاري بي نظير تنها اشكال بازي از نظر من انيميشن ها بود . داستان فوق العاده جداب و گيرا و بسي پيچيده . گيم پلي بسيار فراتر از انتظار و فوق العاده جذاب و سريع . استفاده بسيار عالي از نور و هرچيزي كه نور داشت ! كلا از اول تا آخر بازي فقط لذت برديم . بهترين بازي اين نسل تا به اينجا براي من

Alan wake

بازي اي كه بعد از MGS فقط اون منو درگير خودش كرد ، از نظر داستان واقعا غني بود و بهترين چيزي بود كه رو 360 بازي كردم.
نور پردازي عالي- صداگزاري خوب- طراحيه محيط عالي-فيزيك عالي -گيم پلي درگير كننده كه هيچ وقت دوست نداشتي تموم شه.

مشكلاتش فقط تو انيمشن هاي صورت بود و همچنين وقتي ميخواستي از جايي بپري.

نمره:
10 از 10

Splinter Cell: Conviction
7/10

شاید تنها دلیلی که باعث شد تا آخر بازی کنم , اسم بازی بود. اگه به یه اسم دیگه میساختن و نام شخصیتها و کمی هم داستان رو عوض میکردن , کلهم یه چیز دیگه میشد !
گیم پلی نسخه های قبلی رو بیشتر دوست داشتم. هوش مصنوعی بازی زیاد جالب نبود و صحنه های اکشن هم به سلیقه من نمیخورد. کلیشه های تکراری توی بازی فراوون بود و باگ هایی هم دیده میشد. گرافیک هم به نسبت این همه تآخیر و البته انحصاری بودن چیز چشمگیری نداشت.
با اینکه فن SC نیستم ولی قبلی ها رو دوست داشتم , ولی Conviction به نظرم در حد SC نبود ...

امتیاز به prince of persia the forgotten sand
گرافیک 7
گرافیک بازی در حد خوبی بود اما اصلا چیزی نبود که دهن شما را باز کنه یه گرافیک معقول .محیط ها اکثرا تکراری بودن و دشمنان از اون بدتر .
گیم پلای 9
این فاکتوریه که کاملا سلیقه ای است بستگی داره شما مبارزات را دوست داشته باشید یا platform بازی را .از نظر پلت فرمینگ بازی بسیار عالی کار شده اما از نظر مبارزات چنگی به دل نمیزنه .حل معماهای زیاد و در اخر بازی هم که وارد شهر جین میشید حال و هوای خاصی به طرفداران پرنس تومب رایدر یا انچارتد میده.
موزیک 8
اهنگ سازی بازی هم به نظر من خوبه البته بیشتر اهنگ ها تم عربی دارن تا فارسی
ارزش 7
کلا با یکبار تموم کردن بازی فکر نکنم رغبتی به انجام دوباره اون داشته باشید البته در اخر بخش challenge mode باز میشه که شاید بتونید چند ساعتی خودتون را سرگرم کنید
در کل من به بازی 7.5 میدم;)

Alan Wake:9.5/10
هم چیز بازی از گرافیک و داستان و صدا گذاری و غیره در بهترین سطح قرار داشت...منتها کمی انیمیشن صورت کارکتر ها مشکل داشت که باعث میشه نمره کامل نگیره..

alan wake 10 بهش میدم که ترکوند فقط بعد از اینکه بازیش تموم شد یکی دو شب خواب میدم که دارم towner ها رو میکشم اونم با هلیکپتر حالا هلی کوپتر از کجا اومد رو نمیدونم :d

Alan wake:10/10
عالی بود. ایول ماکروسافت. دیگه playstation به چی میخواد پز بده؟!
SS:C:8/10
خیلی مثل قبلیا سکرت بازی نیس. ولی در نوع خودش خوبه
Nier:4/10
در یک عبارت: حالم بهم خورد. فقط این 4 نمره رو به خاطر داستانش بش دادم که اونم چنگی به دل نمیزنه.

Alan Wake
فکر می کنم نمره 8.0 از 10 براش قابل قبول باشه
گرافیک عالی ! 10
صدا گذاری و Track ها عالی ! 10
داستان بازی عالی ! 10
کمبت ها و جنگ ها ! 7
کنترل بازی ! 8
عدم تکراری شدن محیط بازی ! 7
در کل بازی جالبی بود ، گرچه خیلی آدم رو درگیر نمیکنه ، طولانی بودن مسیر و کم بودن میان پرده های وسط بازی و همچنین ضعف در سیستم مبارزه که اونقدرها که باید تاثیر گذار نیست و تکراری شدن سیستم بازی . ضمن اینکه شما در حین بازی چیز خاصی رو کشف نمیکنید ، هدف های شما مسیر خطی ای هست که شما اونها رو طی می کنید و شاید چه بسا در میان هر اپیزود فقط منتظر انتهای اپیزود باشید تا فقط بفهمید جریان از چه قراره !
در مجموع این بازی شاید فقط برای یکبار بازی کردن باشه ، اونهم فقط برای اینکه بفهمید داستان از چه قراره ! اونقدرها هم که میگن شاهکار نیست !

Splinter Cell : Convention
نمره 9 رو میگیره
داستان بازی جالب بود ، ضعف هایی داشت ولی در کل قابل قبول بود ، البته من چون طرفدار و فن این بازی نیستم اینجور نمره میدم ، مثلا خیلی ها به RE4 امتیاز 10 میدن ولی از نظر من که 11 سال فنش هستم 7 هم زیاد بود واسش .
در کل تو این قسمت بازی بیشتر اکشن شده ، مخفی کاری تا حدودی به حداقل رسیده و دیگه به آدم احساس یک جاسوس بودن دست نمیده ، بلکه حالت عملیات تروریستی داره . 100% ارزش چندبار بازی کردن رو داره !

Call of Duty:MW2
8.5
همه چیز تو این قسمت عالیه ، تنها چیزی که مشکل داره اینه که شما وقتی فکر می کنید از اینجا به بعد بازی عالی میشه ! بازی تموم میشه !
ضمن اینکه اون احساس یک سرباز خاص بودن رو که در شماره 1 داشتید به شما نمیده ، اینجا شما یک سربازید مثل بقیه !
بیشترین ضعف این بازی مدت زمان کوتاهشه ! ارزش چندین بار بازی کردن رو داره !

آخرین ویرایش:
Split second
گرافیک : 8.5 از 10
خود گرافیک خیلی خوب بود اما انفجار ها و افکت اتیش خیلی بد بود از لحاظ گرافیکی
اصلا چنگی به دل نمی زد انفجار هاش
با این حال گرافیکش واقعا خوب بود
گیم پلی : 9 از 10
یه خرده تکراری میشد
فقط نمیدونم چه جوری این مسیر مسابقه رو عوض کنم چون اون موقع خیلی حال میده
یه جورایی منو یاد Revolt انداخت :biggrin1::love:
داستان : راستش یا داستان نداشت یا من چیزی نفهمیدم برا همین این قسمت اصا جمع نمی شه
___
صدا : 8.5 از 10
واقعا خوب کار شده بود رو صدا اما می تونست از این هم بهتر باشه ;)

در کل من نمره 8.5 رو به بازی میدم که خوبه براش ;)
صدای انفجار هاش هم چیزه ملسی بود

آخرین ویرایش:
POP: Forgotten Sands : 8/10

گیم پلی: 8.5/10

گرافیک: 7.5/10

داستان: 8.5/10

حذابیت: 7/10

Read Dead RedemPtion

امتیاز کل: 9.7/10

گرافیک: 9.6/10

گیم پلی: 9.5/10

جذابیت: 10/10

واقعا عالی کار کردن!!! چه می کنه این راک استار!! از GTA IV خوشم نیومد اما این واقعا توپه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or