امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

خوب منم اولین پستممو می خوام تو این تاپیک بدم :

Naruto.jpg

Naruto : Rise OF a Ninja :
بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن این بازی واسه بچه ها هست باید بگم سخت در اشتباه هستن این بازی یه بازی هست که کمتر کسی بازیشو کرده دلیلشم نمی دونم چرا اما واقعا هر کی بازی نکنه نصف عمرش به فنا یه بازی بسیار زیبا مخصوصا مبارزاتش و حرکات ناروتو در ضربه زدن در نوع خودش جالب بود و این بود که منو دیوونه این بازی کرد در اوایل بازی کند به نظر میرسه اما کم کم سرعت بازی زیاد میشه به نظر من تنها مشکل این بازی زود تموم شدنش بود هر چند که میشه ماموریت های فرعی رو بعد از تمموم کردن بازی انجام داد. صدا گزاریش هم خیلی عالی بود. چیزای جالب این بازی میشه به Memoclip اشاره کرد که واقعا تو مبارزه با بعضی Boss ها در زنده نگه داشتن تاثیر داشت و همینطور Jutsu ها مخصوصا S e x y Jutsu که از خنده منو روده بر کرد :biggrin1: رو هم رفته این بازی خیلی خوب بود من خوشم امد نمرشم از 10 میدم 8.5
-----------
burnout.jpg

Burnout Paradise :
اولین سری از بازی های Bournout بود که انجام دادم خیلی حال کردم باهاش با توجه به اینکه خیلی ها از این نسخه گله داشتن چیزی که منو تو این بازی محو خودش کرد تصادف هاش بود که واقعا دیدنی بود و همینطور TakeDown ها اما هر چی از این بازی بیشتر پیش بری آدم بیشتر دلزده میشه از این بازی تا جذبش بشه آهنگشم من فقط آهنگ Girlfriend خوشم اومد :biggrin1: در کل بازی خوبی بود نمره من : 8

به زودی با نقد ها چرت و پرت من از بازی های DMC 4 و Turok و Lost odyssey :biggrin1:

سلام !
من اصولا در مورد بازي ها نظر نميدم اما الان ميخوام يه نظر بدم شايد پولتون مثل من حروم نشه
Conflict:Dined Ops
1.10
گرافيك بازي در حد Ps2 هست بدون هيچ اقراقي واقعا گرافيك بازي وحشتناك پايين وقتي چيزي منفجر ميشه شما ميتونيد از طبعي بودن اين انفجار بخنيدد فقط همين ميتونم بگم انفجار هاي سيافون ********** Ps1 از اين بازي بهتر است

در مورد بازي گيم پلي افتضاح مثلا اومدن از Vegas تقليد كنند حتي حركت دست رو هم از اروي اون برداشتند
Ai يار شما هم كه در حد مرغ دريايي نيست بيشتر به جلبك ميخوره انگار شما وجود نداريد فقط تنها خاصيت مثبتش اينه كه وقتي مرديد مثل K&l به شما امپول ميزنه

در كل سعي كنيد اين بازي رو نخريد
کاشکی زودتر میگفتی درست همون موقع که اینو گرفتم اومدم پستتو دیدم.کلا این بازی نکته مثبتش اینه که یاد و خاطره PS1 رو زنده میکنه :biggrin1:(SYPHON ****** اصلا قابل قیاس با این بازی مسخره نیست).البته بازی واقعا effectهایی داره که COD4 هم نداشت...یکیش که خیلی جالب بود وقتی شلیک میکنید گرمای جلوی لوله تفنگ رو دید محیط جلو قابل لمسه ولی گرماش در این حده که انگار رو لوله تفنگ بخاری بستن:biggrin1:
یا مثلا یکی از کاراکترا M2 یا همون MACHIN GUN رو در عرض 1 ثانیه یا کمتر RELOAD میکنه انگار که داره خشاب کلت 9 میلیمتری عوض میکنه :laughing:
تا اون جایی که من میدونم BMP نفر بر حساب میشه که تو این بازی BMP موجود 2 GUN داره که یکیش MACHINGUN و COAXIALGUN(اگه اشتباه نگفته باشم)که دومی قدرت تخریب پذیریش از شلیک M1 ABRAMS هم بیشتره!!!!!!:eek:
کلا در بازی چیزی به نام AI وجود نداره من که بازی رو HARD شروع کردم تو یه صحنه از فاصله 20 متری رفتم یارو رو MELEE کردم واقعا دیدنی بود:laughing:
سازنده ها نمیدونستن ACURACY چی چی هست چون شما میتونید با MACHINGUN در حال راه رفتن تیر رو همون جایی بزنید که CROSSAIR هست حتی از یه SNIPER مثل M107 دقت بیشتری داره :biggrin1:
کسانی که یه نفر رو دارن که باهاش CO-UP بازی کنن این بازی میتونه جالب باشه براشون میتونید به عنوان پیش درامدARMYOFTWO ازش استفاده کنید.
EIDOS همون رو TOMBRAIDER کار کنه خیلی بهتره با این عنوانای مسخرش هم داره TOMBRAIDER رو خراب کنه هم اعتبار خودشو.
در اخر اگه کسی نیست که Co-UP بازی کنید از بیخ و بن بیخیال این بازی بشید.
کسی از CLUB خبر داره یا نه؟ارزش خریدن داره؟

Conflict:Dined Ops
0.10
پولم رو اتیش میزدم از این بهتر بود هوش مصنوعی که در حد گلابی هست چه خودی چه دشمن فیزیک هم ماشاا... با یک شلیک تانک کل ساختمون خراب میشه وسنگ هایی که به نظر چند تن میان به راحتی میشه با تانک تکان داد نیدوم چجوری وقتی جلو میز باشی و راه بری میز میشکنه دشمن ها هم در بعضی وقتا ها بد جور گلابی میزنند طرف از جلوی من رد شد نفهمید بعد وسط راه برگشت تیکه پارم کرد!!ایارت در بازی خیلی گیجه و احمق میره صاف جلو دشمنا تا تیرباران شه در کل پولت رو اتیش بزن اینو نخر (من قبل از نقدی که بچه ها درمورد این بازی گفتند بازی رو خریدم حیف شد کاش میدیدم)

من فقط يه نكته بگم در باره بازي Conflict:Dined Ops بگم كه دومو هاي بازي گرافيكشون كمتر dmc 4 هست واي به حال خود بازي ديگه خود دانيد !!!!!!!!!!
شما چرا با DMC 4 مقایسه کردی ؟!!

DMC 4 از نظر گرافیک یکی از بهترین های این نسله ( نظر شما غیر از اینه ؟! )

Conflict:Dined Ops هم یکی از ضعیف ترین هاست از نظر گرافیک و ... یعنی اصلا بازی نیست به نظر من ...
خلاصه بازیهای FPS جدیدی که اومده مثل همین بازی و Turok ، Frontline و ... اصلا بازیهای جالبی نیستن .
در اين كه dmc 4 گرافيك عالي داشت هيچ شكي ندارم اما منظوره من اينه كهتوي اين نسل يه بازي اومده كه حتي گرافيك دموش كمتر از گرافيك درون يه بازي ديگست و اين يعني افتضاح به تمام معنا و توجه داشته باشيد جفت بازي ها براي يه نسل هست وگرنه كسي به گرافيك بازي dmc4 شكي نداره
اميدوارم نيما جان متوجه منظورم شدي

آخرین ویرایش:
Devil May Cary 9/10

+ گرافيک بسيار عالی ، گيم پلی رون و فيزيک تحسين بر انگيز ، هيجان بالا , صدا گزاری خوب.

_ کوتاهی مراحل ، تکراری بودن بيشتر مراحل بازی ، سايه های لغزنده ، آسون بودن مراحل و غولهای بازی

Burnout Paradise 9/10

+ گرافيک فوقولعاده ، فيزيک بيش از حد خارق العاده ، گيم پلی روون ، جنون سرعت ، هيجان بالا ، صدا گذاری خوب .

_ جادهای تکراری.

من فقط يه نكته بگم در باره بازي Conflict:Dined Ops بگم كه دومو هاي بازي گرافيكشون كمتر dmc 4 هست واي به حال خود بازي ديگه خود دانيد !!!!!!!!!!

شما چرا با DMC 4 مقایسه کردی ؟!!

DMC 4 از نظر گرافیک یکی از بهترین های این نسله ( نظر شما غیر از اینه ؟! )

Conflict:Dined Ops هم یکی از ضعیف ترین هاست از نظر گرافیک و ... یعنی اصلا بازی نیست به نظر من ...
خلاصه بازیهای FPS جدیدی که اومده مثل همین بازی و Turok ، Frontline و ... اصلا بازیهای جالبی نیستن .

سلام دوستان عزیز MASS EFFECT 9.5
اونم وسه اینکه بعضی وقت ها تکستر ها دیر لود میشدن وگرنه خداوکیلی بهتر از این بازی وجود نداره
ASSASSIN,S CREED
حقش بود به این بازی 9 میدادم ولی به خاطر فاز کمدی که در بازی وجود داره که در حقیقت از استعداد و نو اوری بازی ساز ها و ساخت باگ های متنوع و خنده دار سرچشمه میگیره بهش مدم 10:biggrin1:
COD 4 کی دلش میاد کمتر از 9 به این بازی بده؟
JERICHO شما چند بهش میدین؟:sick:
HALO3 9.7 گرافیکی که درخور این نام و نشان نبود هرچند کافی بود
THE ORANGE BOX انصافا حال داد فقط فیزیکش خوب نبود:biggrin1:
DMC4 خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم تکراریه 9.2

THE ORANGE BOX انصافا حال داد فقط فیزیکش خوب نبود:biggrin1:

شاید نظرم درست نباشه ولی Portal و خود HL واقعا از فیزیک بالایی برخوردار بودند . درضمن از خیلی از بازی های همسبک و هم زمان (2007) خودش فیزیک به مراتب بالا تری داشت.

618.jpg

این بازی از همه نظر خوب هست و واقعا روش کار شده اگر نخواهیم عیب الکی بگیریم
9.5<>10
620.jpg

این بازی فقط یک کلمه میشه براش به کار برد شاهکار و واقعا سرگرم کننده هست داشتانش هم جالب هست فقط این سیستم منو هاش یکم من را ازار میده به خاطر همین
9.9<>10
619.jpg

این بازی کم ایراد نداره
1}یکی اینکه دایناسور ها اصلا تنوع ندارن
2}بازی به صورت واید نیست و دوتا نوار سیاه زیر بازی هست (مال من که اینجوری هست )
3}گرافیک گیاهان جالب نیست و محیط کلا تاریکی بیش از حدی داره
4}یک از خوبی ها این هست که دایناسور ها جون میکنند بعد از اینکه میمیرند ولی عیب مسخره این هست که آدم ها جون نمیکنند و تا میکششون عین ماست رو زمین ولو میشن
و چند چیز دیگر
خوبی ها }
1}بعد از مدت ها بازی در سبک دایناسوری
2}صحنه های سینمای جالب که البته بعد از مدتی تکراری میشه
3}دایناسور ها بعد از اینکه میمیرند جون میکرنند که جالب هست من توی هیچ بازی ندیده بودم
امتیاز برای این بازی 7.5<>10

http://www.tinypic.info/viewer.php?file=7w9fkjxug2k5k4ywrb08.jpg
فکر کنم ضعیف ترین بازی این ماه turok باشه چون از همه بازیها تبلیغات اش بیشتر بود اما اصلا نتونست نظرارو حتی کمی به سمتش برگردونه اما بقیه این حجم تبلیغات رو نداشتن که حتی خیلی ها اصلا نمی دونستن همچین بازیی اومده چه برسه منتظرش باشن و براش لحظه شماری کنن
نمره:6
ضعف:کنترل وحشتناک بد که حتی در اولین مرحله هم توی ذوق می زنه و دوربین بسیار سریع هست
گرافیک بسیازضعیف محیط .شخصیت ها .علفزار.حتی دایناسورها(مثلا در اولین مرحله 3 تا دایناسور که می یان چقدر صعیف هست) یا گرافیک محیط های بسته و نورپردازی بسیار ضعیف کار شده
نداشتن سلاح های فوق مدرن توی بازی چون سری های قبل بازی سلاح های باحالی داشت اما توی این سری اینجور نیست
قوت:بعد از مدتها دوباره تونستیم با دایناسور بجنگیم که خودش خیلی جذابه
جنگ با دایناسورا نسبتا جدیده
داستان جدیدی داره و از لحاظ داستان و شخصیت پردازی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or