+:
هنر بسیار زیبا و فراموش نشدنی - موزیکهای شنیدنی - شاد و زیبا و رنگ و وارنگ - مبارزه های جالب و خوب -
-:
والا من همش غرق هنر جالب و موسقی بازی بودم نکات منفی بازی رو یادم رفت !!!!!!
9
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dark Sector
+:
اکشن خوب - نورپردازی خوب - Boss Fight جالب - Glave عالی !
-:
بعد از اینهمه انتظار در حد انچه که باید باشد نیست ! - داستان خوبی ندارد و خسته کننده است - بعضی تقلیدها از دیگر بازی ها
Ao2 که بهش 6.5 میدم از 10.اون طوری که انتظار داشتم نبود.اما از طرز کاور گرفتنشون خیلی خوشم اومد!البته بد شانسی هم آورد چون همزمان با cod4 بازیش کردم.
CoD4 که بهش 10 میدم.همه چی عالی بود فقط اینکه بخش تک نفرش زود تموم میشه.
همین دو تا رو توی دو هفته اخیر بازی کردم
+:
نقشه های بسیار بزرگ - اکشن خوب - یک بازی Online خوب
-:
گرافیک بازی مقداری قدیمی است - No First Person View در وسایل نقلیه -
7.5/10
-----------------------------------------------------------------------
Ninja GAiden II
+:
مبارزات نفس گیر و درگیر کننده - خون ! - تنوع بالا در مراحل - گرافیک بالا چه از نظر هنری چه از نظر جزییات محیط - Gameplay بسیار عالی -
-:
سختی بعضی قسمتها :cheesygri
9/10
----------------------------------------------------------------------
Alone In The Dark
+:
شروع بسیار زیبا - داستان خوب - Gameplay بعضی از قسمتها - قابلیت ترکیب وسایل - محیط نسبتا خوب
-:
گرافیک ضعف دار - کنترل بازی - باگها تاثیرات بدی در Gameplay دارند.
7.5/10
----------------------------------------------------------------------
BattleField: Bad Company
+:
Fostbite Engine کاملا نسل بعد و پیشترفته - صدای بسیار عالی - قابلیت تخریب پذیری عالی - ماشینها - نقشه های بسیار وسیع -
-:
قسمت Single Player بازی Gameplay کاملی ندارد بعضی موقعها خسته کننده میشود.
+:
گرافیک بسیار خوب - اکشن عالی - سرعت بالا - مپهای زیبا و وسیع - ماشینها و وسایل نقلیه -:
به نظر من یک سری مزایا دارد که ممکن است دوست داران سریهای قبل زیاد خوششان نیاید
سلام!
BATTLEFIELD:BAD COMPANY
از نظر گرافیکی که بازی خیلی خوبه و همه هم دیگه موتور بازی رو میشناسن و نیازی به تعریف نیست.
گیم پلی بازی متاسفانه یه کم آسونه و شما در بازی سختی احساس نمیکنید ولی خوب یک گیمپلی کاملا اکشن و در بعضی موقع ها نفس گیر میشه که مثلا خود من بعضی اوقات در برخی موارد تنها راه که میتونم خودمو نجات بدم (البته تو بازی!) فرار کردن هست.
محیط بازی هم بازهست و هموطوری که گفتم شما میتونید پا به فرار بزارید(البته محدودیت های هم داره که در
map مشخص شده)
کلا محیط بازی من احساس میکنم که شباهتی به Crysis داره البته نه به وسعت CRysis.
در مورد تخریب پذیری محیط هم که همه میدونن اما خوب مثلا هیچ سنگری شما رو نمیتونه برای یک مدت طولانی سلامت نگه داره و در کل هیچ ساختمانی امن نیست.
جالم از condemned 2 وalone in the dark به هم خورد چون روحیه خراب میشه شما هم الکی امتیاز ندید.محیط condemned 2 خیلی خسته کننده بود نزدیک بود از همه بازی های 360 حالم به هم بخوره و دیگه سراغش ندم.به ninja 8 میدم.gta 9.devil may cry 9.و به bad company 9 میدم.به call of duty 4 10 میدم تازه کمشه
نینجا 14 مرحلست و اساسا من اگر بخوام به این بازی نمره بدم از نظر تخصصی 9 میگیره ولی اگر از نظر اینکه این بازی اینقدر الکی سخته باید بهش صفر داد چون از CHAPTER12 به بعد دیگه بازی کردن یکم غیر ممکن میشه من تمومش کردم ولی میگم اگر میخواهید اعصابتون خراب نشه از 12 به بعد را بازی نکنید