امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

TOMB RAIDER : 7.5/10
گیم پلی : 8.5/10
داستان : 7/10
گرافیک : 7.5/10
موزیک و صداگذاری : 9/10
سکانسای سینمایی بیش از حد بازیرو از ریتم انداخته بود و البته تمام جذابیت بازیم به همین سکانسا بود چون تو طراحی مراحل بازی هیچ نکته ی خاصی وجود نداشت که بازیرو جذاب کنه

این 3 تا بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی نمراتشونو وقت نکردم بذارم . دیگه مختصر و مفید فقط نمره نهاییم رو میگم :دی

Metal Gear Rising: Revengeance - 8.5/10

Gears of War: Judgment - 7/10

DmC: Devil May Cry - 9/10

این 3 تا بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی نمراتشونو وقت نکردم بذارم . دیگه مختصر و مفید فقط نمره نهاییم رو میگم :دی

Metal Gear Rising: Revengeance - 8.5/10

Gears of War: Judgment - 7/10

DmC: Devil May Cry - 9/10
شما به انحصاری ایکس باکس گرز بیشتر باید نمره میدادی ها.

جی تی ای 4 رو واسه بار سوم بازی کردم ! دو بار قبلی بهش نمره 10 رو دادم
این سری می خوام این رویه 10 دادن رو عوض کنم و یه نمره دیگه بدم

:d

آخرین ویرایش:
با این اطلاعات هیجان انگیزی که هر روز ازش به گوش می رسه فکر کنم 10 بار :d
من که کلن بازی های راک استار و مثل رد دد و ال ایر نویر و چی تی ای رو هر کدوم 3 4 بار تموم میکنم ولی این gta 5 یه چیزه دیگست من از الان نز 10 بهش 100 میدم.

Driver San Francisco
8.5/10

خیلی خوب و فان بود واقعا لذت بردم ازش . تنوع مراحل بازی و قسمت های فرعی چه Challenge چه Dare ها عالی بودن . مسابقاتش فوق العاده نفسگیر بود مخصوصا داخل اون خیابون ها شلوغ لایی بازی به شدت حال میداد به نظر من حتی ازین MW جدید هم بهتر بود
تنوع ماشین ها خوب بود . طراحیشون هم قابل قبول بود . مپ بازی خیلی خوب و بزرگ بود هرچند جای خاص و متفاوت کم داشت . در مجموع بازی خوبی بود

Injustice: Gods Among Us

گیم پلی : 9.5/10 (ضریب 2)
داستان : 8.5/10
روایت داستان : 9/10
گرافیک تکنیکی : 8.5/10
گرافیک هنری : 8.8/10
موسیقی و صداگزاری : 8.8/10
هوش مصنوعی : 8.5/10
ابتکار : 8.8/10
ارزش تکرار : 10/10

میانگین : 9/10

Bioshock :infinite

10/10
فقط سختی بازی کمتر شده بود و من با اتمسفر بایوشاک 2007بیشتر ارتباط برقرار کردم در کل خوب بود آقا خوب بود بی نقص

injusice

7/10

روی هم رفته خوب بود ولی من انتظار داشتم یه چیز متفاوت تر از مورتال کامبت باشه و نسبت به اون پیشرفت کنه درکل ارزش بازی کردن داره ولی بازی کردنش واجب نیست من همون مورتال کامبت رو ترجیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or