metro last light
گرافیک : 9/10
نورپردازیی عالی به همراه افکت های خیلی قشنگ سایه های بسیار زیبا و محیط های خیلی جذاب
صدا گذاری : 9/10
واقعا عالی بود توی اون محیط های تاریک با صدای های موجوداتی که بهت حمله میکردن و صدای باد رو سطح زمین
داستان و روایته داستان : 8/10
داستانش جالب بود و نحوه ی روایتش ولی من با دوبار رفتن دیگه برام جذابیتی نداشت
گیم پلی : 9/10
واقعا ادمو به چالش میکشید دقدقه ی تیر و و حمله ی دسته جمعیه موجودات به طرف کاراکتر اصلی واقعا لذت بخش بود
dragon dogma dark arisen
گرافیک : 8/10
گرافیکه نسبتا خوب و فانتزی تقریبا مثله رکونینگ(k o a)
صدا گزاری : 7/10
یعنی واقعا نهمیدونم چرا اینجوری هست صداگزاری بازی مثلا وقتی یه باس بهت حمله میکنه صدای زربه ی که میزنه قبل از برخورده ضربه میاد
داستان و روایته داستان : 7/10
بیشتر بازی فقط تو راه هستم برای انجام دادانه کوئست ها و وقتی هم که یه دمو نشون میده فقط صورته کاراکتره اصلی رو نشون میده و خوده داستان هم چنگی به دل نمیزنه
تکنیک های مختلف به همراه ایتم های زیاد در این بازی برای کلاس های مختلف باعث شده گیم پلی این بازی یه چیزه شاهکار باشه و حتی جنگیدن الکی هم لذت بخش است
resident evil revelations
گرافیک: 8/10
گرافیکش نسبت به شماره ی قبلی بهتر نشده حتی کمتر هم شده
نورپردازیی بسیار عالی
طراحی حرکات کاراکتر اصلی خیلی نرم
صداگزاری : 9/10
صداگزاری خوب انقدر که ادب بعضی وقتا حس میکنه وسطه فضای بازی گیر افتاده
داستان و روایته داستان : 8/10
مثله RE6 خوب و تاحدودی بهتر
واقعا گیم پلیش خیلی خوب شده راحت میشه با یه حرکته کوچیک جاخالی داد و خیلی هم نشونه گیری راحت تر و نرم تر شده
bioshock infinite
گرافیک : 9/10
گرافیکه بسیار خوب
نور پردازیه عالی
طراحیی محیط های بسیار جالب و طراحی جالبه کاراکتر های بازی
صداگزاری: 10/10
واقعا نمیشه ایراد گرفت خیلی خوبه حتی با صدای عوض کردنه خشاب هم حال میکردم
داستان و روایته داستان : 10/10
دیگه چی بگم بنظرم بهترین داستانو در این اواخر داشته حتی با داستانش از halo4 هم بیشتر حال کردم خیلی خوب بود ارزشه چندبار رفتنو داره
گیم پلی : 10/10
اگه فقط اون اسپل های که داشت کاراکتره اصلی رو درنظر بگیریم دیگه هیچ جای برای کم کردنه نمره نیست ولی دیگه چه برسه بخوایم بگیم تیر اندازی با تفگشنو در نظر بگیریم یا همون قلابه که توی دستش بود منظورم خوده بوکر هست
fuse
به زودی