The Cave : 7.5/10
جالب بود ولی میتونست بهتر باشه، مخصوصا این موضوع که برای تموم کردن بازی با بقیه شخصیت ها باید بعضی معماهای تکراری رو انجام بدی خیلی روی اعصابه. باگ هم کم نداشت
Hitman Absolution : 6.5/10
اوایل بازی خیلی برام جذاب بود و بشدت ازش خوشم اومد ( در حد 9.5/10 ) ولی رفته رفته تکراری شد تا جایی که اصلا ولش کردم و نمیدونم ادامه اش میدم یا نه.
DmC : 8.3/10
نکات مثبت رو دوستان و خودم قبلا گفتیم پس فقط نکات منفی رو میگم :
- ورجیل (شاید توی DLC Downfall بهتر بهش بپردازن)
- باس فایت های ساده و خسته کننده که به هیچ عنوان در حد نسخه های قبلی نبودن
- دشمنای فرشته ایی آبی و شیطونی قرمز (به طور کامل باید حذف بشن)
- فوق العاده آسون (چطور روشون شد به اون درجه سختی افتضاح بگن DMD ؟!)
- پایان بازی عجیب بود و یه جورایی ناتموم به نظر میومد (شاید Downfall پایان رو بهتر توضیح بده)
- نبود کات سین اکشن (اولین نسخه DMC که کات سین مبارزه ایی و اکشن نداره)
در کل بازی خوبی بود ولی میتونست خیلی بهتر باشه. به نظرم NT موقعیت خیلی خوبی با ریبوت داشت که یه جورایی نتونست به طور کامل ازش استفاده کنه. هنوز هم DMC3 بهترین نسخه توی کل سریه.
جالب بود ولی میتونست بهتر باشه، مخصوصا این موضوع که برای تموم کردن بازی با بقیه شخصیت ها باید بعضی معماهای تکراری رو انجام بدی خیلی روی اعصابه. باگ هم کم نداشت
Hitman Absolution : 6.5/10
اوایل بازی خیلی برام جذاب بود و بشدت ازش خوشم اومد ( در حد 9.5/10 ) ولی رفته رفته تکراری شد تا جایی که اصلا ولش کردم و نمیدونم ادامه اش میدم یا نه.
DmC : 8.3/10
نکات مثبت رو دوستان و خودم قبلا گفتیم پس فقط نکات منفی رو میگم :
- ورجیل (شاید توی DLC Downfall بهتر بهش بپردازن)
- باس فایت های ساده و خسته کننده که به هیچ عنوان در حد نسخه های قبلی نبودن
- دشمنای فرشته ایی آبی و شیطونی قرمز (به طور کامل باید حذف بشن)
- فوق العاده آسون (چطور روشون شد به اون درجه سختی افتضاح بگن DMD ؟!)
- پایان بازی عجیب بود و یه جورایی ناتموم به نظر میومد (شاید Downfall پایان رو بهتر توضیح بده)
- نبود کات سین اکشن (اولین نسخه DMC که کات سین مبارزه ایی و اکشن نداره)
در کل بازی خوبی بود ولی میتونست خیلی بهتر باشه. به نظرم NT موقعیت خیلی خوبی با ریبوت داشت که یه جورایی نتونست به طور کامل ازش استفاده کنه. هنوز هم DMC3 بهترین نسخه توی کل سریه.
آخرین ویرایش: