ایراد بزرگش کوتاه بودنش بود ! بیشتر تایمی هم که علاف شدم به خاطر پیدا کردن Collectable ها بود ! یه سری باگ هم مشاهده شد که عادی شده کلا برای بازی ها
گیم پلی عالی بود . همه چیزشو دوست داشتم . از مبارزات بگیر تا فرار و تعقیب و گریز و جامپینگ و بقیه موارد :d فضای سیاه و مُرده ی بازی رو شدید دوست داشتم .
کلا تجربه ی فوق العاده ای بود واسم
Max Payne 3
9.5/10
بسیار عالی(البته هنوز تموم نکردم.) واقعا هر چی جلوتر میره بهتر میشه. نا امیدی توی بازی موج میزنه و راهی جز Beer نمیمونه! نصف جذابیت بازی فقط مونو لوگ هاست...
Dishonored: 7.5/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 6/10
گرافیک: 7/10
صداگذاری: 7/10
واقعا تعجب میکنم چرا خیلی ها معتقد بودن این بازی باید بهترین بازی سال میشد! واقعا داستان چیپ و مسخره ای داشت، مهمترین المانی که یه گوتی باید داشته باشه همین داستانه که این نداشت، ولی از حق نگذریم گیم پلی خوبی داشت، آپگرید های خوب و ویژگی های Corvo جذبم کرد ولی گرافیکش معمولی بود مثل بازی های 2ساله پیش بود.
در کل برای چند ساعت (چیزی حدود 9_10 ساعت) بازی خوب بود نه بیشتر
از نظر داستانی واقعا عالی بود. و کلا تنوعی بود بین این بازی های این چند وقتی که رفتم. اگه از این ژانر خوشتون میاد توصیه میکنم حتما بازی کنید.
یه اچیو 20تایی موند فقط پرید که ماله تو مکالمه ها بود از قبل مشخص نبود
خب DmC Devil May Cry هم تموم شد!
داستان: 8.5
گیم پلی: 9.5
گرافیک: 9
صدا گذاری: 9
نمره کل: 9
- پایان میتوانست بهتر باشد
- باس فایت های آسان
- گیم پلی آسان
+ تنوع در سلاح و کارامدی تمامی اسلحه ها
+ تنوع در Level Design
+ دیالوگ ها
+ طراحی هنری بی نظیر
+ داستان کلی
+ جذاب
+ Collectible ها
+ مراحل فرعی (Secret Mission)
+ سیستم Upgrade خوب و کار آمد
توضیح: یکی از بهترین HnS های نسل بود و واقعا تو این فرصت تا اومدن بازی هایی مثل Dead Space 3 و MGR: R و... پیشنهاد میکنم از دستش ندید!
گرافیک : 10 » بازی دارای گرافیک بسیار کار شده و خوبی بود و من واقعا از گوناگونی رنگ ها در بازی لذت بردم مخصوصا در مرحله کشتن مجری اخبار _ on of the boss
موزیک : 10 » در بازی شاهد موزیک های راک زیبایی بودیم البته میشد رو انها بیشتر کار کرد اما نباید ایراد بنی اسراعیلی گرفت .
داستان : 10 » واقعا با اینکه من زبان خارجیم در حد متوسط رو به پاییینه کل داستان رو دریافتم
گیم پلی : 10 » حرفی برای گفتن نی
کل نمره : 10 ..............................................