امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

با چیزی حدود یه سال تأخیر
Rage: 9/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 8/10
گرافیک: 9/10
صداگذاری: 9/10
یکی از بهترین بازی هایی که تو این چندوقته بازی کردم، بازی هیچ نقصی نداشت فقط کمی داستانش ضعیف بود، وای اون بخش ماشین سواری و مسابقات ماشین رو خیلی دوست داشتم یاد کراش پلی استیشن 1 :dمیفتادم. هرکی بازی نکرده بره بازی کنه که واقعا عالی بود.

Forza: Horizon

یاد NFS قدیم افتادم. مخصوصا UG2.واقعا عالی بود. یعنی موندم چطور Horizon و MW رو مقایسه میکنن! تنها ضعف فورزا به نظر بنده فقط موزیک های نا مناسب هست...

9.5/10

Far Cry 3 :

نکات مثبت : طراحی عالیه محیط ، شکار حیوانات ، طراحی عالیه حیوانات و تنوع آنها ، اسکیل های بسیار کارآمد ، وسعت نقشه ، آزادی عمل در انجام مراحل به صورت مخفی کاری و یا اکشن ، گرافیک چشم نواز ، شخصیت پردازی عالیه کارکتر های بازی به ویژه Vaas ، ماموریت های متنوع ، داستان نسبتا خوب

نکات منفی : افت فریم در برخی مواقع

نمره :

گیم پلی : 10
داستان : 9
موسیقی و صداگذاری : 9
گرافیک : 9.5

کل : 9.3

آخرین ویرایش:
DmC :

نکات مثبت : رنگ بندی های زنده و عالی محیط ، طراحی عالی محیط و مراحل ، تنوع در سلاح ها و سلاح های عالی ، روایت عالی داستان بازی ، موسیقی عالی ، تنوع در دشمنان ، کمبو های متنوع ( نه به اندازه بایونتا :دی )

نکات منفی : درجه سختی بازی پایین بود ( مبارزات ساده بود ) که اصلا برای یه بازی HnS اصلا گزینه درستی نیست ، ضعف در طراحی Demon ـها ، بافت چهره ها نسبتا ضعیف بود ، زیاد به ورجیل پرداخته نشده بود و شخصیت پردازی خوبی نداشت ، تعداد باس ها برای یک بازی HnS کم است

توضیحات : به نظرم کاملا با DMC 1 و DMC 3 در رقابت هستش و یه جورایی هم سطح هستن . واقعا لذت بردم .

نمره :

گیم پلی : 9
داستان : 8.5
موسیقی و صداگذاری : 9
گرافیک : 9

نمره کل : 8.9

Halo 4

گیم پلی : 9.5/10
داستان: 9.2/10
روایت داستان : 9.2/10
گرافیک تکنیکی : 10/10
گرافیک هنری : 9.2/10
هوش مصنوعی : 9/10
ابتکار : 8/10
ارزش تکرار :10/10
موسیقی و صداگزاری : 9/10

نمره کل : 9.2/10
(البته ساپورت این شاهکار از جمله پخش سریال Forward Unto Dawn و بخش CO op آفلاین و آنلاین عالی به همراه مولتی پلیر و همچنین بخش spartan ops و ... به نظرم به راحتی می تواند تا 0.3 به نمره کل اضافه کند و امتیاز بازی را به 9.5/10 برساند ... )

شاهکار دیگری از این سری که امیدمان را به 343 برای ادامه ی حیات این عنوان محبوب بیش از پیش کرد ...
البته اگر واقع بین باشیم هیلوهای شماره دار Bungie واقعاً سرتر از این عنوان بودند اما 343 هم توانست بیش از حد انتظارم ظاهر شود و اسکلت و استانداردهای نسخه های قبل را به بهترین شکل ممکن پیاده سازی کرد ضمن اینکه از نظر گرافیکی هم عنوان کم نظیری را روانه ی بازار کرد ؛ البته به شخصه انتقادات کوچکی هم دارم از جمله کوتاه بودن بازی ؛ آسانتر شدن نسبت به نسخه های قبل و همچنین موسیقی بازی که اگرچه عالی بود اما به هیلوهای قبلی نمیرسید ....

Resident Evil 6

داستان : 8
گرافیک : 8
گیمپلی : 6
موسیقی : 8
نو آوری در این سری از بازی : 9
تکرار پذیری : 2
Overall Score: 7.5

در کل این آش پخته شده توسط کپکام و تیم عظیمی که پشت این بازی بودن ، نقد های متفاوتی دریافت کرد ... یکی که عاشق سینه چاک عناوین قبلی بود با این عنوان حال نکرد و کسی مثل من که عاشق تغییر و تحول هستش و کلا با نوآوری حال میکنه یه عنوان خوب بود ... سطحی بودن گیمپلی بازی و از همه بدتر استفاده بیخودی از تمامی شخصیت های این سری تا الان ، کمی تو ذوق میزنه ... اما نوآوری های جدید در طراحی مراحل مختلف،کمپین طولانی،New Game + ،Co-Op ، لوکیشن های مختلف ،زامبی و دشمنان متفاوت ،ماشین سواری،موتور سواری،جِت سواری، و خیلی نکات مثبت دیگر به جذاب شدن بازی منجر شده است ...
بازی کردن این عنوان به همه توصیه میشه ...

TES V:Skyrim

خب بالاخره تموم شد بعد از 238 ساعت بازی و 1143سیو دیگه دلم راضی به کنار گذاشتن بازی شد تا DLCهاش بیاد دستم...

10/10

اگه حدود 20-30 ساعت از وقتم تو لودینگ های بازی تلف نمیشد بی شک بهترین بازی کل دوران گیمریم محسوب میشد

The Cave: 8/10

بازی خوبی بود، اما مشکلاتی مثل افت فریم ریت و باگ فراوان باعث ناراحتی می شد
باگ های بازی گاهی اوقات باعث سر درگمی می شد

بازی کاملا سلیقه ای هست، برای کسایی که adventure باز نیستند باعث سردرگمی و اعصاب خرد کنی می شه اما کسی که این سبک بازی ها رو دوست داشته باشه از این بازی لذت می بره

DmC
9/10

واقعا عالی بود . یه تجربه ی فوق العاده لذتبخش . همه چیزش عالی بود به نظرم . گیم پلی گرافیک شخصیت های بازی طراحی مراحل تنوع دشمن ها و تنوع سلاح مقدار زیادی کمبو و ...
با قیافه دانته و ورجیل هم حال کردم :d

DmC
9/10

واقعا عالی بود . یه تجربه ی فوق العاده لذتبخش . همه چیزش عالی بود به نظرم . گیم پلی گرافیک شخصیت های بازی طراحی مراحل تنوع دشمن ها و تنوع سلاح مقدار زیادی کمبو و ...
با قیافه دانته و ورجیل هم حال کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or