Assassin's Creed 3 : 9.5
با این نمره دارم در حقش بی انصافی میکنم اما باید نیم نمره بخاطر اون چند تا باگش کم کنم ! کلا بهترین گرافیک سال (به نظر من) رو داشت و واقعا فوق العاده بود از نظر جلوه های بصری ! داستان که نیازی به تعریف من نداره و گیم پلی هم بهترین حالت ممکن ! کلا یه بازی Perfect به تمام معنا ! MP رو هم بازی کردم خیلی خوبه خوشم اومد نسبت به قبلیا بهتر شده یکم ! به هر حال برای من بعد از ME3 بهترین بازی سال هست (البته کنارش MOH:WF) هم هست)
Halo 4 : 8.5
شاید اگه 1 سال پیش میخواستم بهش نمره بدم 10 میدادم اما الان ...
به 2 چیز تو این بازی نمره ی کامل میدم یکی گرافیکش یکی MP ! اما بطور کل بخش SP اصلا برام جالب نبود ! خیلی تکراری ! واقعا رقبت نکردم درست و حسابی بشینم پاش ! فقط الکی تمومش کردم که برم سراغ MP ! راستش بعد از بازی کردن بازیای عمیقی مثل ME یا AC نتونستم با Halo 4 حال کنم ! همه چیز خوبه اما اون کشش رو برام نداشت ! همش 4 تا تیر بزن و سوار وسیله شو و دوباره 4 تا تیر بزن و توی یه محیط نسبتا بزرگ با 4 تا موجود فضایی درگیر شو و تیر بزن و هی تیر بزن ...
دیگه وقتشه یکم تغییر ایجاد بشه ! توی محیطی که اونقدر روی جلوه های بصریش کار شده حیفه که فقط با 4 تا موجود لعنتی تعامل داشت و تیر اندازی کرد ! یکم خلاقانه تر , یکم جدیدتر ! بازیای تکراری مثل COD و BF هستن , نیازی نبود Halo به جمعشون اضافه بشه ! هر قدر MP خوب و استاندارده بخش SP بدون جذابیت و کششه برای من ! حتی بهترین شوتر سالم برای من نبود ...
در یک کلام , نا امید شدم !