امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

COD BO2 : 90
بازیه خوبیه ! بخش تک نفرش که خیلی خوبه و گرافیکشم نسبت به BO1 بهتر شده . کلا بخش تک نفره خوب کار شده بود . بخش چند نفره هم با وجود زامبی و MP عالی نیازی به تعریف نداره ! تنها دلیلی که نمیتونم بهش نمره ی کامل بدم یکی هوش مصنوعی هست یکیم تغییر کم نسبت به نسخه های قبله ...

Medal Of Honor : Warfighter : 100
بهترین شوتر ۲۰۱۲ برای من حتی بالاتر از Halo4 ! شاید خیلیا بعد از دیدن امتیازای بازی حتی رقبت نکردن ۵۰۰۰ تومن بالای این بازی بدن اما باید بگم بزرگترین اشتباه زندگیشونو کردن ! بخش تک نفره ی بازی (مثل شماره ی قبلی) فوق العاده عالیه ! محیطا و عملیاتای واقعی , گرافیک خوب , صداگذاری و موسیقی عالی و مهمتر از همه داستان خیلی خوب همه و همه دست به دست هم میدن تا یه شوتر درجه ی ۱ بسازن ! توی MOH:WF دنیا رو به نابودی نیست , تروریستا نمیخوان با اتم آمریکا رو بزنن و روسا کثیفترین آدمای کره ی زمین نیستن ! اینجا برای اولین بار کسایی هستن که سربازن اما خانواده دارن ! میجنگن اما احساس دارن ! همین که برای اولین بار کلیشه های COD وار رو شکستن و یه داستان جدید تحویل دادن برای من کافیه که بخش سینگل رو دوس داشته باشم ! میرسیم به بخش چند نفره ! ترکیب هیجان COD با کار تیمی BF نتیجه ی خوبی داده ! MOH:WF مثل BF سیستم Battlelog رو داره و تمام جزییات کاریتونو براتون ثبت میکنه . گرافیک توی بخش MP هم مثل سینگل عالیه و لذت بازی کردن رو چند برابر کرده . مدای مختلفی هم در نظر گرفتن که اصلا خسته کننده نمیشه و توی منوی اصلی میتونین هر بار به طور Random یه مد رو انتخاب و بازی کنید . کلاسای مختلف و سلاحای مختلف و تنوع زیادیم برای شخصی سازی وجود داره ! کلا بخش MP ترکیبی از گرافیک و کار تیمی BF و هیجان COD هست که واقعا خوب در اومده !
آخرین چیزی که میتونم بگم اینه که اگه دنبال یه شوتر کامل تو همه ی زمینه ها میگردین , MOH:WF بهترین انتخابه ...

Forza Horizon

در ابتدا شما شاهد همه برتری های یک بازی و یک ریسینگ هستین.. کنترل ماشین بسیار عالی طراحی شده و گرافیک و جزئیات محیط شما را جذب میکنه..
اما این امکان وجود داره که بعد از آغاز کلاس بندی ها و مسابقات با ماشین های سطح پایین شما از بازی زده بشین اما صبر کنید و بعد از یکی دو ساعت بازی به طور کامل شما جذب میشین و دیگه خواب و خوراکتون روی این بازی میچرخه..

به شخصه بعد از NFS MW و GT3 هیچ ریسینگی اینقدر منو جذب خودش نکرد بود..

نقاط قوت
1- گیم پلی بی نقص
2- گرافیک و جزئیات استثنائی
3- تنوع ماشین ها و کار آمد بودن اکثر آنها

نقاط ضعف
1- نداشتن داستان
2- مانور زیاد بر روی کلاس های رده پایین

امتیاز کلی 9/10

==================

Call of Duty Black Ops II

من همیشه با سری COD ارتباط خوبی داشتم ولی این نسخه مراحل اولش من رو اذیت کرد

سری COD همیشه یک گیم پلی جذاب داشته که تو این نسخه هم حفظ شده و مشکل اصلی من با روایت داستان و این سویچ کردن بین زمان ها و داستان هست که اصلا اجازه برقراری ارتباط رو با بازی نمیده..
البته این مشکل در مراحل پایانی خیلی کمتر میشه و عمده جذابیت بازی هم در مرحل پایانی هست

نقاط قوت
1- تکراری نبودن نسبت به نسخه های قبل
2- گیم پلی عالی و جذاب
3- داستان به نسبت خوب
4- ئهوش مصنوعی بهتر نسبت به BO1

نقاط ضعف
1- سویچ کردن بین داستان

امتیاز کلی 8.5/10

Bo2 خیلی باهاش حال کردم حتی از کل سری های mw .نمیدونم بعضی ها چرا اینقدر انتقاد کردن ولی خداییش عالی بود .فقط مشکلش این بود که بخش داستانیش فقط 9 ساعت بود (برای من)

در ضمن اولین بازی بود که 8 ساعت پشت سر هم بازی کردم 2 ظهر تا الان!تموم شد.

10/10

با سلام خدمت دوستان
رزیدنت اویل ورونیکا ایکس HDرو روX BOX 360 الان تموم کردم.
واقعاّ شاهکار بود، معّماهای بسیار سرگرمکنند و منحصر به فرد داستان بسیار خوب، درجهٔ سختیه بالا، محیط و جو ترسناک، موزیک بسیار عالی‌ و آرامبخش پس از استرس مرگبار،....
سازندهای بازی (به خصوص نابغهٔ‌ای به نامه شینجی میکامی) واقعا به طور استادانه روی این شاهکار کار کردن، من با اینکه طرفدار رزیدنت اویل مدرن هستم از این بازی به طور مثبت سورپرایز شدم.
ضمنا تونستم ۷۰۰G اشیومنت رو باز کنم.
نمرهٔ من به این بازی:10/10
Resident-Evil-Code-Veronica-X-57293.jpg

آخرین ویرایش:
moh warfighter: 6/10
بر عكس دوستمون در چند پست قبلي به نظرم بازي خيلي جاي كار بيشتر داشت. از نكات مثبتش موسيقي خوب و داستان قابل قبول بود و واقعا مراحل ماشين سواريش بي نظير بودن اما در باقي مسايل كاملا متوسط و حتي ضعيف بود به نظرم. گرافيك خيلي معمولي با باگهاي زياد، دشمنان خنگ دركاور گيري اما به طرز عجيبي و غير قابل باوري دقيق در نشانه گيري، صداكذاري ضعيف اسلحه ها همه باعث شد به نظرمن بازي خيلي متوسط باشه. مولتي هم كه به هيچ وجه جذابيت بتل رو نداره. البته از كات سين هاي زيباي بازي هم نبايد به سادگي گذشت.

Assassin`s Creed III: 9.5/10
واقعا حیفم میاد تموم شه، با اینکه شخصیت اصلی بازی هنوز خوب جا نیفتاده ولی مطمئنم که تو سری های بعدیش مه یه مقدار وارد مسائل شخصی کانر بشه اونم جا میفته (ولی هیچکس اتزیو نمیشه)
گرافیک چشم نواز، گیم پلی مثل همیشه (فقط یکم گیر و گور داشت)، اسلحه های باحال تر و کشتن های منحصر به فرد، صداگذاری خوب، تنوع مراحل اصلی کم ولی به خاطر علاقه بالام به این سری بهش واقعا جذب شدم.

black ops2:8/10

با این بازی که فقط چبتر اولشو رفتم خیلی دارم حال میکنم.داستان عالی و روون..

forza horizaon:
10/10

یکی از بهترین بازی های تاریخ

fifa 2013

9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or