Crysis 2
8/10
گیم پلی : 8/10
کلآ گیم پلی Crysis با من سازگار نیست ! چه نسخه قبلی چه این نسخه ! Crysis 2 هم نیمه اولش اصلآ به دلم نمی نشست و یه 4,5 روزی ولش کردم ولی نیمه دومش فوق العاده شد !
باگ های بازی هم بیداد میکرد که توی گیم پلی تآثیر میذاره. مثلآ دو بازی اسلحه ـم غیب شد و مجبور شدم بازی رو دوباره لود کنم. یا هوش مصنوعی که اونم توی گیم پلی تآثیر داره , اکثرآ در سطح خیلی پایینی بود. یا به صورت مسخره ای باهوش بودن و از 100 متری یه دفعه برمیگشتن طرف آدم , یا انقدر احمق بودن که میرفتن پشت سنگر و دیوار و ... گیر میکردن ! تعداد دفعاتی که دشمن دور خودش میچرخید یا میرفت توی دیوار راه میرفت زیاد بود !
گرافیک : 9.5/10
بعضی جاها در سطح بهترین گرافیک کنسولی و بعضی جاها در سطح یه گرافیک خیلی خوب. بافت ها هم نوع عالی داشتن هم متوسط . Draw Distance فوق العاده , افکت های آب و آتیش و انفجار واقعآ زیبا و تماشایی ! شلوغی محیط ها و آیتم های فراوون برای برداشتن خیلی جالب بود. نورپردازی در بهترین سطح ممکن ! کلآ نورپردازی بازی رویایی بود و از نیمه دوم به بعد بهتر هم میشد ! در مجموع گرافیک بازی از نیمه دوم بهتر شد به دلایلی !
ولی از اون طرف معدن باگ و افت فریم ناجور (که بعد از Lords of Shadow بیشترین افت فریم و بی ثباتی رو توی بازیهای مهم این نسل اینجا دیدم) , دیر لود شدن درختها و آبجکتها که البته توی نیمه اول بیشتر به چشم می اومد. سایه های بی کیفیت و لرزون !
در مجموع از نظر زیبایی توی 50% بازی بهترین گرافیک رو داشت ولی از نظر تکنیکی به نظر بنده نه !
صداگذاری و موسیقی : 9/10
موسیقی ها واقعآ شنیدنی و زیبا بودن ! جزو بهترین موسیقی هایی که توی بازیهای یکی دو سال اخیر شنیدم. صداگذاری اسلحه ها هم خیلی خوب بود ولی از اون طرف صدای شخصیتهایی که باهامون صحبت میکنن فقط روی مخ بود ! هر 10 ثانیه یه بار : آلکاتراز برو فلان جا ! آلکاتراز بیا اینجا ! آلکاتراز مواظب باش !! صدای Nanosuit هم به شدت اعصاب خورد کن بود و مغز آدم رو خراش میداد !
داستان :
کلآ داستان توی این جور بازیها برام مهم نیست و امتیازی هم نمیدم ولی اگه بخوام حتمآ امتیاز بدم , فکر کنم 6 تا 7 براش خوب باشه !
در مجموع همون طور که گفتم گیم پلی Crysis با سلیقه من جور نیست و اگه گرافیکش انقدر زیبا نبود احتمالآ اواسط کار ولش میکردم ! هرچند گیم پلی و گرافیک و کلآ همه چی از نیمه دوم بازی یه جهش خوبی داشت و اگه همه جای بازی گیم پلی همین طوری بود برای من بهتر بود
---------------------------------------------
Marvel vs Capcom 3
8.75/10
گیم پلی : 9.5/10
بسیار عالی و اعتیادآور ! دلنشین و زیبا ! البته به نظرم یه کم سطحی تر از Street Fighter IV بود. شایدم اشتباه میکنم !
گرافیک : 9.25/10
طراحی های محشر و کم نظیر در کنار انیمیشن های فوق العاده و در مجموع یه گرافیک دیدنی و لذت بخش !
صداگذاری و موسیقی : 10/10
حرف نداشت !
ولی چیزی که باعث میشه بهش این امتیاز رو بدم , ندادن انگیزه به بازیکن هست. اونایی که دو نفری بازی میکنن که خوش به حالشون ! ولی یکی که بخواد تک نفره بازی کنه , واقعآ امکانات کمی براش وجود داره. تعداد شخصیتها که نسبت به نسخه قبلی فوق العاده کمتر بود ! شخصیت های محبوبی مثل سایکلوپس و ونوم و خیلی های دیگه حذف شدن ولی از اون طرف شخصیت های فوق العاده جالبی مثل مودوک و ددپول هم اضافه شدن. تعداد محیط های مبارزه به شدت کم هست و به چند دقیقه نرسیده تکراری میشه ! بخش های جانبی خیلی کم و محدود هست و یه قسمت جالب که بازیکن توش وقت بگذرونه نداره. در کل برای کسی که بخواد تک نفره بازی کنه خیلی کم عمق هست و میشد یه کم بهتر باشه !