امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Vanquish
داستان : 5
گرافیک: 8
صدا: 7
گیم پلی: 7.5
ارزش: 5
امتیاز فنی (میانگین) : 6.5
--------------------------------
امتیاز نهایی: 5.5 از 10
بماند که من شخصا به جز RE 4 با هیچکدوم از بازیهای میکامی درست و حسابی حال نکردم (برخلاف یکی مثل کامیا که با همه بازیهاش حال کردم به جز RE 2)، اما هرچقدر سعی کردم و زور زدم هم نتونستم از این شوتر سوم شخص فوق سریع در حد Bayonetta که برای بازگشت سلامتی باید مثل GeOW کاور بگیری لذت ببرم. اگر تعداد زیاد باس فایت های جذابش نبود بهش زیر 5 میدادم.

Fight Night Champion
داستان : 6.5
گرافیک: 8.5
صدا: 7.5
گیم پلی: 8.5
ارزش: 8
امتیاز فنی (میانگین) : 7.8
--------------------------------
امتیاز نهایی: 7 از 10
باید اعتراف کنم که از زمان PlayStation که یه بازی کشتی کج داشتم، دیگه هیچ وقت بازی ورزشی نگرفتم. به جز فوتبال، اونم فقط PES . این بازی رو هم به اصرار یکی از دوستان گرفتم و فکر میکردم یه بار میذارمش تو دستگاه و درش میارم. ولی واقعا بازی خوبی بود. بخصوص Champion Mode که داستانش از حد یه بازی ورزشی خیلی بالاتر هست. من خیلی حال میکردم مثلا مربی میگفت که دو راند اول رو فقط دفاع کن و ... . پیچش های داستانیش هم خوب بود. در مورد گیم پلیش چیز خاصی نمیتونم بگم چون اصلا بلد نبودم درست و حسابی بازی کنم و به زور بازی رو روی pro تموم کردم:دی ولی عمق خیلی خوبی داره. خیلی مهمه که به موقع حرکت کنی، به موقع دفاع کنی و ضربات مختلف و هماهنگ بزنی. یکم دیگه تمرین کنم، به زودی حریف می طلبم:دی یکی از خوبی های بازی اینه که manual توی خود بازی هم در دسترس هست وگرنه من حتی کارکرد کنترلر رو هم نمیدونستم!
گرافیک بازی هم فوق العاده است. بوکسورها خیلی خیلی طبیعی کار شدن. نورپردازی این بازی محشره.

GRAND THEFT AUTO:EPISODES FROM LIBER CITY = 9.3/10

SPIDER MAN:SHATERRED DIMENSIONS = 8.4/10

CALL OF DUTY:BLACK OPS = 9.1/10

SMACKDOWN VS RAW = 8.5/10

JAMES BOND:BLOOD STONE = 10/10

به جیمز باند 10 از 10 می دم چون کلا از بازی های جیمز باند خوشم میاد.
مخصوصا نسخه های بازی SPLINTER CELL که سبک جاسوسی داره خیلی خوشم میاد.
(میشه دو تا یا چند بازی جاسوسی قشنگ بهم معرفی کنید.)

با تشکّر JAMES BOND

من به bulletstorm نمره 9.5 از 10 میدم
بازی فوق العاده زیبا و طولانی و جذاب و جدید
یکی از بهترین بازی های اول شخص هست
دوستان بازی شبیه به این میشناسن بگم ممنون میشم

Rango
8.5/10

واقعا بهترین بازی بود که از روی کارتون ساخته شد بود برای من که اینجوری بود . خیلی عالی بود فقط آخراش یکم خسته کننده میشد و مثل بقیه بازی ها هم سبک خودش مشکل دوربن هم داشت ولی کلا چسبید

Crysis 2: 8.0
هوش مصنوعی بازی عین شماره اول داغون بود. هوش مصنوعی فضایی ها خوب بود ولی انسان ها اصلا جالب نبود. مشکل تیزبینی بیش از حد دشمنا هم مثل سابق وجود داشت و بدجوری اذیت می کرد
گرافیکش روی کنسول ترکونده بود. اسلحه ها خیلی خوش صدا و خوشدست تر شده بودن. شروع بازی خوب بود ولی تا یه ساعت و بعد ازون واقعا خسته کننده شد تا یک سوم آخر که بازم اوج گرفت و در کل نسبتا خوب تموم شد.
یه نمره هم از این نمره رو فقط بخاطر موسیقی و گرافیک این بازی بهش دادم چون هر جفتش جزء بهترین های این نسل بود
باگ هم زیاد داشت و من چند بار گیر کردم و مجبور به ریست بازی شدم
داستان هم مثل اکثر FPS ها چرت بود
یه چیزی که خیلی ضعیف کار شده بود تنوع دشمن ها بود که توقع داشتم دو برابر این تنوع داشته باشه. فکر می کنم در کل 10 مدل بیشتر دشمن طراحی نشده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or